View Poll Results: Termina Laura Andresan topul?

Voters
34. You may not vote on this poll
 • Da, il termina, "are spate"

  27 79.41%
 • Nu, tot o lesina cineva, e pe lista neagra

  7 20.59%
Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 21 of 116

Thread: Topul Laurei Andresan

 1. #1
  sashi-duo Kainsashiki's Avatar
  Join Date
  Jun 2005
  Posts
  13,599
  Reputatie
  1

  Topul Laurei Andresan

  Dupa cum probabil stiti, Laura Andresan face topul vedetelor care au trecut prin patul ei. A inceput vineri, cu Adi Mutu, pe care l-a clasat pe locul 10 si azi a continuat cu fostul ministru Ioan Rus.

  LOCUL 10 - ADI MUTU

  Bună, dragii mei. Astăzi nu sunt profesoară de sex… sau poate da. Cei de la Click! mi-au făcut o propunere, să alcătuiesc un top al bărbaților, evident, cu nume cunoscute. Inițial, am declinat oferta... știți suficiente despre mine și, în plus, nu-mi place să dezgrop morții. Un lucru este sigur - îmi place să scriu... enorm. Și am tot stat și m-am gândit dacă ar trebui să scriu acest top... să-mi trezesc amintiri ce le credeam demult incinerate. Mulți dintre voi o să mă blamați... că “iar s-a apucat asta să scrie despre MUTU, duce lipsă de publicitate etc...”. Știți ceva? Nu-mi pasă. Nu aveți decât să mă blamați, ați făcut-o deja și nu m-ați doborât. Și da, scriu acest top... nu pentru publicitate, dragii mei (sunt deja mai cunoscută decât mi-am dorit vreodată), ci pur și simplu pentru că îmi asum toate faptele mele. Și nu în fața voastră, ci în fața mea. Cei care mă înțelegeți, ok, ceilalți, dați pagina. Dar mă bucur, însă, că îmi place să scriu (altfel nu aș fi acceptat nici o colaborare) și știu că o fac și bine... așa că am instrumentul cel mai drag, condeiul, și știu că tot ce va ieși din mâna mea va fi operă de artă, pentru mine, evident. Și asta îmi este suficient.

  Nu îmi place locul 10, îl văd ca un loc fruntaș inversat, dar asta se poate întâmpla cu un scop. Așadar, pe ultimul loc în topul meu este Adrian Mutu. Stau în fața calculatorului și încerc să ambalez frumos textul. Apropo, nu am nimic cu Adrian, ci pur și simplu a fost o etapă în viața mea și un bărbat care se situează pe locul de mai sus.

  Chiar îmi place făgașul pe care s-a așezat viața lui. Și îi doresc numai bine. Are o soție absolut superbă și din ce am văzut din pozele din ziare, doi copii frumoși. Îi doresc împlinire, multă împlinire în tot ce-și dorește. Și o scriu sincer, nu pentru că mi-ar impune cineva. Eu sunt genul ăla de om pe care dacă îl îngrădești l-ai pierdut. Și mă bucur că cei de la Click! nu o fac.

  Deci, dragii mei, acum vă spun despre Adrian. Într-o noapte, l-am invitat pe Adi la mine în apartament, iar el a apărut împreună cu un prieten comun, Crâng, și o prietenă a mea, Anca. La început, Adi a fost timid, dar, după câteva pahare, ne-am încins. A venit după mine în bucătărie și, înainte să-mi dau seama, el și-a dat hainele jos... Multe femei ar vrea să facă sex cu Mutu, dar pot să spun că pe mine m-a lăsat rece!

  Are un corp frumos și este foarte fermecător și sexy. În timp ce eram la bucătărie, m-am tăiat la mână, țipând de durere. Adi m-a auzit și a venit fugind la mine din dormitor și m-a întrebat dacă mă poate ajuta cu ceva. În momentul în care mi-a văzut rana, mi-a luat mâna, a băgat-o în gură și a început să sugă sângele.

  Continuarea...: o aventură de o oră cu tot cu suptul sângelui. Actul în sine a durat doar câteva minute. Asta a fost să fie. Încă o pipiță pe lista lui Mutu, căci asta eram atunci, poate mai sunt pentru unii, treaba lor. Eu mă cunosc ca femeie. Nu regret ce s-a întâmplat, chiar dacă am evitat să mai vorbesc despre subiect. Îi dau un calificativ mic celebrului Adrian Mutu pentru că merge la kilogram, dar același calificativ mi-l dau și mie, acum privind înapoi, pentru că și eu aveam lista mea.

  Și de pe ea nu putea lipsi Mutu. Anii au trecut și eu am crescut, sunt convinsă. Astăzi am o tehnică specială. Poate astăzi nu l-aș mai fi lăsat pe marele Mutu să plece din dormitorul meu după o partidă de amor eșuată pentru mine ca femeie. L-aș fi luat eu și, lipit de perete și l-aș fi lăsat să-mi sugă mai mult sângele, poate aș fi adâncit tăietura. L-aș fi lăsat să-mi pună mâna în gât și să mă înghesuie unde ar fi vrut el.

  L-aș fi condus, ținându-mi mâna în părul lui perfect gelat, exact ca pe un cățeluș, pe celebra mea masă din bucătarie... unde l-aș fi întrebat ce vrea! Sunt convinsă că nu ar fi știut să răspundă la această întrebare. Îi era suficient că mi-o trăgea mie. Și totuși, cred că ar fi răspuns “vreau să mi-o sugi”, pentru că e mult prea banal, și da, aș fi ascultat porunca, dar aș fi fost păgână.

  Poate l-aș fi supt vreo oră, l-aș fi lovit, mușcat elegant, lins și scuipat. Ca să-i arăt cât de înfometată pot să nu fiu... Și mă bucur că nu l-am întâlnit pe Adi acum, tocmai ca să nu îi fac toate astea. De ce? Pentru că unii bărbați, adică doar masculi, chiar nu merită. Și pentru asta este râvnitul Adrian Mutu pe locul întâi, dar inversat, codaș... atât de banal. E aici pentru că nu-l mai vrei înapoi, decât eventual împreună cu cardurile sale.

  Este “10” pentru că nu ți-ar trezi nici o fantezie dacă l-ai vedea în metrou și nu într-o mașină de lux. Este aici pentru că merită și face parte din gloata banală, nu dintre cei speciali. Mi-e milă de el, că se apropie de 30 de ani și sunt convinsă că nu știe decât să-și dea drumul. Plăcerea înseamnă altceva, dragă Adi. Și purtai și 10 pe tricou... Oare a însemnat asta ceva? Căci nimic nu este întâmplător, nu?

  LOCUL 9 - IOAN RUS

  Nu aș fi vrut să scriu aceste rânduri. Nu am vrut să îmi păstrez amintiri din acea perioadă și mai ales acestea. Atunci credeam că actele îmi aparțin, dar la naivitatea mea de 19 ani actele mele cred că erau conduse de alții. Eu poate știu, nu doar cred, dar pentru mulți este mai bine așa. Inițial pe acest loc se afla altcineva, dar m-am decis să-l scot și să-l întâlniți pe Silviu zilele astea într-o rubrică specială, nu neapărat pe o poziție. Și da, nu-mi place să scriu despre subiect, dar e corect să o fac. Corect față de ceilalți ocupanți ai topului, corect față de voi și, în primul rând și ce cântărește cel mai mult, corect față de mine. Așa că, dragii mei, pe 9 se află cel care m-a aruncat în vâltoarea vieții bucureștene sau, mai bine zis, dezvăluirile care mi-au marcat viața: Ioan Rus, atunci ministru de interne.


  Acum mă bucur să pot să îmi cer scuze în fața sa pentru că am fost atât de naivă. Iar dacă excluzi jocurile din spate, multe lucruri nu mai rămân de spus (nu vă speriați, dragii noștri caltaboșari, nu mă interesează subiectul și nici imediat după nu m-a mai interesat). Da, l-am cunoscut pe Ioan Rus și îi spuneam uneori Ucu.

  Da, a fost reținut în dormitor și avea o teamă pe care abia acum o realizez. Atunci credeam că a fost teama că sunt doar o puștoaică de vârsta copiilor săi. Nu mai cred asta acum, cred că mai mult l-a pândit teama reală pe care eu nu o cunoșteam la vremea respectivă, teama de cei care trăgeau sfori și eu nici măcar nu-i vedeam.

  M-au dus la Ucu cu sufletul curat și întâmplarea a fost să-l iubesc. Pură întâmplare sau așa am crezut. De fapt, era dorința de siguranță care mă atrăgea. Eram prea naivă, prea mică, prea inocentă într-o lume atât de dificilă din cetatea supremă București. Și nu, nu era dragoste în sensul ei, ci o pură senzație de atașare. Îmi era bine să-l văd pe Ucu, simțeam că sunt protejată, de ce, nu știu.

  Ne întâlneam doar la el și doar în weekend. Prima dată la hotelul Ministerului de Interne, unde era cazat, apoi la o vilă pe care o închiriase. Când ne întâlneam la hotel mă distra momentul în care trebuia să plec. Întindeam mâna către unul dintre telefoanele de pe biroul lui. Unele dintre ele erau legătura directă cu SRI sau cu “doi și un sfert”.

  Eram curioasă să văd ce se întâmplă dacă ridic unul dintre acele receptoare... Dar n-am făcut-o. Venea taxiul și eram escortată până acasă de mașinile SPP. Întotdeauna m-a distrat asta. Și, da, toată lumea a aflat după, dar aici alții și-au ascuțit armele, iar Ucu a rămas pentru o vreme în mintea mea ca ardeleanul interesant, cu multe alunițe, căruia eu, ca puștoaică, m-am oferit pentru atât de puțin sau chiar nimic, fără regrete.

  Am spus a rămas, pentru că amintirile astea am încercat să le șterg puțin câte puțin în fiecare zi din mintea mea. Și am reușit asta pentru că nu-mi place să adun balast. Nu pot să vă spun prea multe din dormitorul oficial, pentru că multe au rămas acolo. Pot să vă spun însă că întotdeauna o oarecare reținere între noi, ca parteneri, a existat. Eu fetița fricoasă, el politicianul temător și bărbatul fără dorințe sexuale speciale. Și ocupă poziția 9, poate merita mai mult, dar eu nu am reușit să aflu.

  E drept, nici nu m-am obosit să-l cunosc mai bine, dar mă scuză vârsta ce o aveam. Poate ar trebui să fie pe podium, însă eu aș prefera acum să nu fi existat în viața mea și să nu fi avut ce vă povesti. Nici măcar de pe poziția 9. Încă ceva: maturitatea de a refuza sexul interzis cu o fetiță nu trebuia să îmi aparțină mie, dragul meu ardelean.

  ------------------------------------------

  Luni urmeaza sotul unei blonde celebre, probabil Dorin Cocos. Intrebarea mea pentru voi e: Isi termina Laura topul, sau o lesina vreunu si ii ia tot cheful de scris? Eu cred ca pe la locul 4-5 se opreste

 2. #2
  ............. The_Blonde's Avatar
  Join Date
  May 2006
  Location
  bucuresti
  Posts
  3,384
  Reputatie
  1
  moamatare faza cu mutu ... i-a supet sangele ...damn it ... binemacar ca a recunoscut ca nici ea nu era prea buna la pat incat sa il faca p mutu sa vrea mai mult ..
  [B]TOTI ALCOLISTII SI DROGATII STRIGA SA-TI TRAGEM CLANTA MITICA DE LA LIGA[/B]
  ex-Steel_Girl

 3. #3
  sport legend
  Join Date
  Jul 2005
  Location
  Bucuresti
  Posts
  7,145
  Reputatie
  1
  plm, daca o sa ajung, Doamne fereste, sa am o fiica ca asta, o omor direct.

 4. #4
  RETRAS
  Join Date
  Jun 2005
  Posts
  24,450
  Reputatie
  1
  Intrebare a la Radio Erevan, daca`mi permiteti: Daca Mutu i`o supt sangele, Laura ce i`o supt? Cine a iesit mai castigat din faza asta? Haideti sa dezvoltam subectu` ...

 5. #5
  a dracu'!
  Join Date
  May 2007
  Location
  Budapest, Romania
  Posts
  2,778
  Reputatie
  1
  Da uite, am ce mă frământa de acum: o va leșina cineva pe Laura Andreșan?
  Așa ceva...
  Am draci! Caut exorcist.

 6. #6
  Team OLS Adi Da Samraj's Avatar
  Join Date
  Feb 2007
  Posts
  3,737
  Reputatie
  1
  penis-de-penis.com
  Rezonez la vibratiile ezoterice ale gintei patriarhale exhaustive... habitand in dihotomia elucubranta a viziunilor dialecticii metafizicului imbecilizant...

  Stand pe marginea imaginara a sferei elipsoidale generata de vibratiile epileptice ale atomului universului, ma intreb: Ce am de haleala ?

  ex-Toraxa

 7. #7
  CSM Resita resita's Avatar
  Join Date
  Jul 2006
  Location
  Resita
  Posts
  25,732
  Reputatie
  1
  top 10 laura andresan :ras-plans::ras-plans::ras-plans::ras-plans::ras-plans:

  de terminat il termina ca-i nebuna, as vrea sa vad si reactiile celor din top

 8. #8
  Banned
  Join Date
  Jul 2006
  Posts
  2,967
  Reputatie
  0
  Cum spunea cineva,unele femei nu au avut 10 barbati in toata viata lor,si asta poate face top 10 vedete...

 9. #9
  CSM Resita resita's Avatar
  Join Date
  Jul 2006
  Location
  Resita
  Posts
  25,732
  Reputatie
  1
  LOCUL 8 Dorin Cocoș

  O, da! Dorin Cocoș... Unii îmi spun că am mult curaj să scriu despre el... la fel ca despre Adi Mutu. Sunt câțiva pe lângă mine care îmi amintesc că cică oamenii sunt răzbunători, că poate mă “trezesc cu un glonț în cap”.

  Ei, dragilor, dacă o fi să fie, asta e... eu am învățat moartea la fel cum înveți despre alte lucruri... așa că dacă o fi să fie, deși mă îndoiesc, nu o să mă trezesc, ci o să închid ochii cu acel zâmbet de satisfacție dominatoare în colțul gurii. Cât despre Dorin Cocoș, nu o să vă spun dacă a fost o dată sau de mai multe ori. Dar a fost și e suficient... Cum a fost? Interesant el ca experiment sexual, dar poate rece.

  Cu Dorin, Dorin Cocoș și soția sa, Elena Udrea, surprinși astă-vară pe Litoral, de paparazzii Click! te simți caldă și nu pentru că ți-ar oferi el ceva, ci pentru că eu am știut să iau. Să văd partea plină a paharului, cred. În prezența lui m-am simțit femeia care îi dă stabilitate, știam că nu sunt singura, că probabil avea câteva “drăguțe”.

  Dar el se reîntorcea la mine, exact ca un cățeluș, pentru că voia ceea ce acasă îi e jenă să ceară sau pur și simplu nu primește. Acel instinct primar, animalic, îl făcea să-mi bată la ușă. Dorința de a auzi din nou și din nou din gura mea de puștoaică versată “trage-mi-o, da, îmi place, vreau să ți-o s.g, da fu....ă, dragul meu”.

  Am simțit că-i dau viață bărbatului, că fără mine nu există echilibru în mintea lui... eu îl ajutam să gândească limpede în afaceri, femeia care îi ordona, care îi vorbea vulgar, care îl făcea să geamă și îi dădea voie să țipe, eu îl linișteam... la fel de mult ca masa în familie, de sărbători. Eu i-am oferit nașterea, senzația libertății, i-am înlăturat îndoctrinarea pudismului... nu l-am îngrădit. Și da, am observat cum poate fi condus un bărbat în așa fel, deci doamnelor, știți ce aveți de făcut. Fiți libere, fiți așa cum v-ați născut.

  În pat cu Dorin, foto stânga, nu am stat singură, eram două, noi și el. Iar instinctul dominator al bărbatului nu avea cum să nu iasă la iveală, și da, mi-am învățat lecția. De ce este Dorin pe acest loc? Pentru că nu a știut să se elibereze total de el... nu înțeleg de ce bărbații când sunt în pat cu două femei țin morțiș să demonstreze că le satisfac pe amândouă?

  Dragă Dorin, eu am mimat, dar nu din vina ta, ci pur și simplu erai un studiu prea interesant încât să las să îmi scape ceva. Și de fapt înțeleg, de ce vreți să înnebuniți de plăcere toate partenerele, dorința de a fi cel mai bun, primul vânător, primul cuțitar, cel mai bun călăreț, cel mai bun afacerist... deci ceva ce aveți în sânge, ceva cu care vă nașteți.

  Dragii mei bărbați, și în special dragul meu Dorin, căci cu tine vorbesc, pentru a fi cel mai bun bărbat trebuie doar să fii bărbat. Dar unul liber. În pat, pentru locul întâi, nu trebuie să te antrenezi, trebuie doar să te asculți și să adaptezi clipa la ce-ți ordonă creierul.

  Ai venit la mine atras de tine și de partea din tine pe care o descopereai în apartamentul meu... E dureros că tocmai pe aceea o îngrădeai când două feline îți mieunau. Și încă ceva: de multe ori poți satisface un al doilea partener doar oferindu-i vizual un spectacol real...

 10. #10
  CSM Resita resita's Avatar
  Join Date
  Jul 2006
  Location
  Resita
  Posts
  25,732
  Reputatie
  1
  Ce personalitati credeti ca o sa mai apara in top?

 11. #11
  RETRAS
  Join Date
  Jun 2005
  Posts
  24,450
  Reputatie
  1
  Fiti pe faza, cat de curand o sa`mi apara numili in lista laurei ... sa nu fiti socati, v`am avertizat

 12. #12
  CSM Resita resita's Avatar
  Join Date
  Jul 2006
  Location
  Resita
  Posts
  25,732
  Reputatie
  1
  LOCUL 7 Cosmin Contra

  «Sex sălbatic cu Contra»

  Cosmin Contra, un bărbat însurat, cu un copil acasă și o nevastă gravidă cu al doilea. Un bărbat interzis, ar zice lumea. Dar oare, trăind prima frază din acest text, nu trebuia să și-o și asume? De ce nu i-am fost eu interzisă? Ispite sunt la tot pasul, trebuie doar să vrei să le faci față. Eu l-am cunoscut pe Cosmin ca o femeie liberă, îl voiam și l-am avut... mi-am satisfăcut o poftă pentru că așa îmi cereau trupul, mintea, lista. M-am născut cu acest drept și nu știu cum, dar am reușit să nu las societatea să mă îndoctrineze.

  Cosmin a fost un om liber în dormitorul meu, a uitat de ce nu ar fi trebuit să vină la mine. Și a fost frumos, a fost o experiență nu doar interesantă, ci atât cât trebuie de elegantă și pigmentată cu exact doza necesară de vulgar. Un bol cu căpșune îndulcite cu frișcă și-a făcut loc printre lumânările parfumate.

  Un dormitor oarecare care se transformase parcă în cel mai dulce budoar. Un bărbat viril gata să se năpustească asupra unei femei care l-a ademenit, l-a fermecat, l-a făcut să-și piardă capul pentru un timp, iar timpul acela avea să fie al meu. Îl câștigasem, știam de pe atunci că nimic nu-mi poate sta în cale în dormitor... Dar nu aveam să știu că de abia mai târziu am să adun roadele, în același dormitor cu cei - ultimii - care mi l-au invadat.

  Experiența sexuală cu Cosmin Contra a fost așa cum mi-o închipuisem și planificasem, cu frișcă linsă de pe trupuri flămânde, cu tandrețe fugară, cu sex sălbatic limitat, așa cum doar fotbaliștii știu să o facă - deh, toți se învață între ei (cum să aștepți mai mult, când e suficient să fi citit unul Kama Sutra, de exemplu?), iar ceilalți să o împărtășească prin modul aceluia de înțelegere.

  Eu mi-am luat timpul, m-a satisfăcut că am reușit să-mi iau ora din viața lui Cosmin Contra, îl bifasem - și-l bifasem așa cum mi-am dorit, dulce, sălbatic, tandru, dar și dur, așa cum am vrut. De fapt, cred că acela a fost momentul în care am realizat că sunt eu... pot să iau ce vreau, când vreau... pentru că am o tehnică specială, ale cărei atuuri de abia acum le-am înțeles și încă încerc să le adaptez propriei persoane.

  Pentru că dacă am un defect... este că sunt femeie și, în consecință, nesigură, cu siguranță mult mai sigură decât altele, dar tot femeie, și ceea ce trebuie să explodeze din mine... cu propria-mi minte îngrădesc, chiar dacă mă urăsc pentru asta. Ușor cu teoria, dar cu practica am întotdeauna senzația unei rulete rusești.

  Deci... da, îți mulțumesc, Cosmin, pentru că te-ai predat, de fapt îmi mulțumesc mie, ai fost chiar un subiect ușor, acum ai fi chiar simplu și deci neinteresant, probabil... De fapt, nu, pentru că mereu e nevoie să ne înconjurăm și să trăim banalități, altfel cum am aprecia la justa valoare opusul, unicatul...

  Și ești doar pe locul 7, pentru mecanismul tău și modul ușor în care te predai... Dar acum, poți să stai liniștit. Sunt mulți români ca tine și nu doar compatrioți, așa sunt oamenii îndoctrinați, dar sunt și alții ca mine, liberi și, din fericire, eu cred că toate femeile (în numele bărbaților nu-mi permit să vorbesc) au sămânța de pe Venus în ele.

  Dar există în schimb nesiguranța, frica, pudoarea... și nu vreau să cred că sunt singura sau printre cele puține, chiar dacă tot mai des aud în ureche altceva. Știu, dragul meu, sunt unică, dar diamantele nu sunt chiar atât de rare și uneori trebuie doar să știi să le porți.

 13. #13
  sport legend Mario Di Lazi's Avatar
  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Rm. Vâlcea
  Posts
  12,158
  Reputatie
  1
  Contra în fața lui Mutu ?
  bine că nu face asta echipa
  Verizon IndyCar / Barclays Premier League / FC Dinamo București

 14. #14
  CSM Resita resita's Avatar
  Join Date
  Jul 2006
  Location
  Resita
  Posts
  25,732
  Reputatie
  1
  Quote Originally Posted by Mario Di Lazi View Post
  Contra în fața lui Mutu ?
  bine că nu face asta echipa
  stai sa-l vezi pe Lobont atacant cu nr. 1

 15. #15
  sport legend Mario Di Lazi's Avatar
  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Rm. Vâlcea
  Posts
  12,158
  Reputatie
  1
  e și Lobonț ?
  începe să îmi placă ... dar măcar Lobonț este singur ...
  Verizon IndyCar / Barclays Premier League / FC Dinamo București

 16. #16
  Gracias Raul! torn_beton's Avatar
  Join Date
  Jul 2007
  Location
  Bucuresti
  Posts
  1,550
  Reputatie
  1
  Mah eu cred ca pe 1 e ori Prunea, ori Cabral...poate chiar Stefan Banica.
  Lobont probabil urmeaza si el zilele astea.
  Gracias Raul! Hala Madrid!

 17. #17
  CSM Resita resita's Avatar
  Join Date
  Jul 2006
  Location
  Resita
  Posts
  25,732
  Reputatie
  1
  Quote Originally Posted by resita View Post
  stai sa-l vezi pe Lobont atacant cu nr. 1
  Quote Originally Posted by Mario Di Lazi View Post
  e și Lobonț ?
  începe să îmi placă ... dar măcar Lobonț este singur ...
  Quote Originally Posted by torn_beton View Post
  Lobont probabil urmeaza si el zilele astea.

  sau nu este deloc in top

 18. #18
  sport legend Mario Di Lazi's Avatar
  Join Date
  Jun 2005
  Location
  Rm. Vâlcea
  Posts
  12,158
  Reputatie
  1
  așa zic și eu ... în top sunt numai bărbați însurați

  poate sunt și eu
  Verizon IndyCar / Barclays Premier League / FC Dinamo București

 19. #19
  CSM Resita resita's Avatar
  Join Date
  Jul 2006
  Location
  Resita
  Posts
  25,732
  Reputatie
  1
  Quote Originally Posted by relansat View Post
  Fiti pe faza, cat de curand o sa`mi apara numili in lista laurei ... sa nu fiti socati, v`am avertizat
  Quote Originally Posted by Mario Di Lazi View Post
  poate sunt și eu

  pasarea malai viseaza :limba::limba::limba:

 20. #20
  anti GG YoYoyOi's Avatar
  Join Date
  Sep 2006
  Posts
  42,987
  Reputatie
  1
  Doamne ce creatura

 21. #21
  Banned
  Join Date
  Apr 2007
  Location
  MARAMURESEAN
  Posts
  3,811
  Reputatie
  0
  Pe 1,o fi Aliuta... iar pe 2 alex piturca
  Intrebarea e:inghite sau scuipa(andresan)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •