Results 1 to 2 of 2

Thread: CUPA DAVIS-ROMANIA-FRANTA

 1. #1
  junior
  Join Date
  Nov 2002
  Posts
  137
  Reputatie
  1

  CUPA DAVIS-ROMANIA-FRANTA

  Se pare ca toata lumea a uitat(!)ca in aceste zile s-a desfasurat un eveniment important in lumea tenisului romanesc,meciul cu Franta in cupa Davis.
  Desi meciul a fost pierdut,cred ca tenismanii nostri merita felicitati pentru prestatia lor,avindu-se in vedere si faptul ca nu au jucat la capacitatea maxima din punct de vedere fizic.Si oricum Franta e una dintre cele mai bune echipe ale momentului.
  Sper ca la meciul de baraj din toamna sa avem mai mult noroc si Romania sa ramina in Grupa mondiala,poate mai vedem si alte meciuri mari .
  P.S. Vreau sa il felicit si pe Cristian Tudor Popescu pentru comentariile facute la TVR.A dat lectii in domeniu multor"profesionisti" ai microfonului.

 2. #2
  sport legend rasheedkpenny's Avatar
  Join Date
  Nov 2002
  Location
  Bucuresti(L-V)/Brasov(SD)
  Posts
  3,313
  Reputatie
  1
  Pacat ca am fost invinsi... totusi am jucat contra echipei Frantei. Poate daca Pavel ar fi fost refacut complet altul ar fi fost rezultatul. Daca i-am fi invins... oare cum ar fi fost? Data viitoare o vom face!

  Despre Cristian Tudor Popescu se poate observa dupa cum comenteaza meciurile ca este un impatimit al tenisului... foarte buna alegerea!

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •