Results 1 to 4 of 4

Thread: Bruxelles Cup 2004

 1. #1
  1916 Ultras's Avatar
  Join Date
  Mar 2003
  Location
  La Nicu
  Posts
  3,618
  Reputatie
  1

  Bruxelles Cup 2004

  Sportul Studentesc - succes major la concursul de gimnastica ritmica "Bruxelles Cup 2004"

  In zilele de 17 si 18 ianuarie, capitala Belgiei a gazduit un puternic concurs de gimnastica ritmica, "Bruxelles Cup 2004", o competitie internationala la nivelul cluburilor. Romania a fost reprezentata la acest regal al gimnasticii ritmice de catre Clubul Sportiv "Sportul Studentesc", iar rezultatele inregistrate au fost excelente, mai ales ca in Benelux au fost prezente si sportive din Bulgaria si Rusia. Sub comanda antrenorului Mariana Garba, gimnastele bucurestene au obtinut patru medalii: 3 de aur, toate cucerite de Cristina Lautaru si o medalie de bronz, obtinuta de Sara Casiean. Gimnastele noastre au concurat la doua categorii: III - Sara Casiean si Andreea Stefanescu si IV - Cristina Lautaru. Ieri, delegatia tricolora condusa de presedintele FRGR, doamna Irina Deleanu, urma sa se intoarca in tara.

  sursa: National

 2. #2
  1916 Ultras's Avatar
  Join Date
  Mar 2003
  Location
  La Nicu
  Posts
  3,618
  Reputatie
  1
  Din surse bine informate am aflat ca de fapt au fost cucerite 5 medalii. Inca un bronz la individual compus - Cristina Lautaru

 3. #3
  Gymnastics Fan Mihaela's Avatar
  Join Date
  Dec 2002
  Location
  Romania
  Posts
  521
  Reputatie
  1
  E intr-adevar un rezultat foarte bun sa castigi in fata rusoaicelor care sunt de obicei excelente la ritmica. Sa speram ca fetele o sa obtina rezultate bune in continuare, poate generatia asta o sa ne aduca mai in fata si la ramura asta a gimnasticii.

 4. #4
  MÍTIC gigel_bucur's Avatar
  Join Date
  Oct 2003
  Location
  Bucuresti
  Posts
  1,214
  Reputatie
  1
  din Ziua de astazi: http://www.ziua.net/display.php?id=1539&data=2004-01-21

  Ritmica in revenire
  Un succes remarcabil a obtinut gimnastica ritmica "tricolora" la o competitie internationala desfasurata in week-end-ul trecut la Bruxelles, la care au participat sportive din 11 tari, printre care puternicele garnituri ale Bulgariei si Rusiei. Romania a punctat prin Cristina Lautaru (trei medalii de aur si una de bronz la individual compus - categoria sperante) si Sara Casiean (un bronz in finalele pe obiecte, la aceesi categorie), ambele gimnaste fiind legitimate la CS Sportul Studentesc, antrenor Maria Garba. (C.V.)

  as avea o mica adaugire, au participat concurente din 17 tari
  din sursa sigura va spun ca s-a furat la individual, in prima zi.
  s-a vazut a doua zi cand au avut loc finalele pe aparate si Cristina Lautaru a batut tot bravo Cristina Lautaru, tine-o tot asa

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •