Results 1 to 6 of 6

Thread: Romani in Formula 1

 1. #1
  incepator
  Join Date
  Nov 2002
  Posts
  47
  Reputatie
  1

  Romani in Formula 1

  Cu mare mirare am aflat ca o firma din Romania este implicata, tangential, in Marele Circ!!! Cine credeti voi ca face echipamentul lui nea' Schumi'??? Marea firma de confectii din romania Brainconf Braila!!! Shi pe linga echipamentul lui, Brainconf mai face shi tricouri pt fanii Ferrari... Asta este stire preluata de pe site de la Antena 1.
  Pentru moment io zic ca e bine poate cu timpul vom avea shi citiva ingineri implicati in F1 shi mai apoi poate shi un pilot...
  Stay Cool

 2. #2
  Senior Member Ayrton's Avatar
  Join Date
  Dec 2002
  Location
  Bucuresti
  Posts
  5,900
  Reputatie
  1
  Am citit si eu in ProSport despre chestia asta, dar nu mi se pare nimic extraordinar. Romanii au facut mereu lucruri de calitate pentru export.

  Dar piloti romani in F1 nu cred ca o sa vedem in urmatorii 10 ani cel putin...

 3. #3
  sport legend rasheedkpenny's Avatar
  Join Date
  Nov 2002
  Location
  Bucuresti(L-V)/Brasov(SD)
  Posts
  3,313
  Reputatie
  1
  Nu se stie niciodata de unde o sa rasara vreun strain cu origini romānesti in F1... un romān "pur-sānge" ar trebui sa fie fff. sponsorizat ca sa ajunga in F1 sau sa aiba f. mult talent, f. mult noroc dar si ceva sponsori. Altfel nu e nici o sansa. Si doar din competitiile noastre rare de kart, nu prea vad de unde... dar speranta exista!

 4. #4
  incepator
  Join Date
  Mar 2003
  Posts
  13
  Reputatie
  1
  Din pacate am avut cativa baieti plecati pe afara. Nu au dezamagit, chiar s-au descurcat bine, dar din pacate nici macar nu au terminat sezonul si s-au intors acasa din cauza lipsei sponsorilor. Pacat ca la noi nu exista o firma care sa vrea sa investeasca in viitori campioni de Formula1 . chiar in ultimul FHM scria ca avem inca o speranta. Nu am retinut campionatul, dar la prima sesiune de teste a fost la cateva zecimi de recordul de circuit. Sa speram ca o sa aiba bani sa poata rezista macar un sezon.

 5. #5
  incepator
  Join Date
  Mar 2003
  Posts
  5
  Reputatie
  1
  La noi principala problema sunt sponsorii.Pt inceput cea mai buna idee ar fi realizarea de circuite de viteza la noi in tara.Si abia dupa aceea sa speram la ceva mai mult.
  Momentan este un "tzaca" de 18 ani care concureaza in Formula Ford in Franta,dar ca si ceilalti din urma lui o sa reziste acolo pana i se vor termina banutzii.
  Realitatea este o insiruire de metafore care incearca s-o descrie

 6. #6
  Jack the Ripper Lordul's Avatar
  Join Date
  Jan 2007
  Location
  Iasi/Piatra Neamt
  Posts
  28,980
  Reputatie
  0
  Un pusti de 4 ani Brad Braumnner din Elevetia dar cu cetatenie romana are cele mai mari sanse sa intre in formula 1 ; pana acuma ac castigat toate campionatele unde a participat

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •