Portarul SAVOS este SAVU toata ziua...![]()
Iar Ciobi e mijlocas.... nu a mai dat gol de 3 ani.....![]()
Ieri s-a reunit lotul.
Portari:
Stanca, Stancioiu, Alecu, Savos
Fundasi:
Stere, Secareanu, Ratiu, Maxim, Rusu, Toma
Mijlocasi:
Balan, Lazar, Stancu, Cruceru, Irimia, Iovita, Nicola, Oae
Atacanti:
Mazilu, Bucur, Varga, Curelea, Ciubotariu
Staff tehnic
Antrenor principal
GABI BALINT
Antrenor secund
TOM CRISTEA
Antrenor portari
ZOLTAN IASKO
Preparator fizic
GIOVANNI MELCHIORRE
Portarul SAVOS este SAVU toata ziua...![]()
Iar Ciobi e mijlocas.... nu a mai dat gol de 3 ani.....![]()
[COLOR="Black"][B]Only two things are infinite, the universe and human stupidity [/B][/COLOR]
Ce vrei presarii il dadeau si pe Negru in lot, cu toate ca in acelasi numar spuneau despre el ca este unul dintre jucatorii Rapidului cu rezultate foarte bune la testele fizice. Ciubotariu crezi ca mai stie pe ce post joaca?![]()
dar a stiut vreodata?Originally Posted by Ultras
lasa ca o sa te bucuri de el si in returOriginally Posted by gigel_bucur
![]()
[SIZE="1"][FONT="Arial"][COLOR="Red"]nu scuipa, că-i piere gustul![/COLOR][/FONT][/SIZE]
daca da vreun gol dau eu de baut. daca joaca si nu marcheaza, dai tuOriginally Posted by vasile314tzurka
![]()
merge?
Chiar si 2 beri de om....![]()
[COLOR="Black"][B]Only two things are infinite, the universe and human stupidity [/B][/COLOR]
stii ca anul asta nu beau alcoolOriginally Posted by gigel_bucur
deci ramine pe ape minerale
![]()
[SIZE="1"][FONT="Arial"][COLOR="Red"]nu scuipa, că-i piere gustul![/COLOR][/FONT][/SIZE]
corect! iti cumpar apa minerala :p in schimb tu trebuie sa dai berea de rigoare si sunt sigur ca Ciobi o sa ma duca la cirozaOriginally Posted by vasile314tzurka
nefiind conditii egale (eu apa si tu bere) iti propun sa-ti dau benzinaOriginally Posted by gigel_bucur
argumente:
1. nu poti sa-l suferi
2. te iei mereu de echipamentu-i alb ca neaua
3. cum e mingea la el (rar, e adevarat) cum te incolorezi (alege tu ce preferi) la fata
Cred ca va agitati degeaba. Nu a prins echipa la Rapid si o prinde la noi. Sa fim seriosi!O sa il bage pe finalurile de meci, poate.
si eu care aveam o parere buna despre tineOriginally Posted by Ultras
data viitoare punem anuntul "cearta la shto" ca sa te prinzi
![]()
nu cred ca te scoti cu benzina, e mai scumpa ca berea.Originally Posted by vasile314tzurka
nu e adevarat ca nu pot sa-l sufar, cred doar ca si-a ratat cariera. putea fi un excelent cantaret de muzica in romania (only).
echipamentul lui e mereu curat pt. ca omul alearga cam cat mine in tribuna. de cele mai multe ori eu sunt mai obosit dupa un meci :p , Nicu stie de ce, el imi recomanda una alta.
Stiam la e la "shto" din sursa sigura, dar nu vroiam sa o deconspir. :O
ce rau si lipsit de inima esti. si nu uita ca nu-s zgircit. daca e sa-ti dau foc o sa trimit cenusa-ti la prietenii tai de peste oltOriginally Posted by gigel_bucur
cintaret? de ce? avem destui formidabili. avem pe... mda... ia ppleaca de aici ca ma "inervezi".
voi spuneti ca va fi rezerva? eu ma indoiesc. vom vedea. tot la nicu, desi o sa-l intristez cu apa minerala.
Trebuie sa iti aduci apa de-acasa. Nicu nu tine.![]()
habar n-ai. pentru mine nicu-si deschide benzinarie ca sa am cu ce sa-l botez pe calamitatea de gigel_bucur.Originally Posted by Ultras
pana la benzinaria lui Nicu va mai curge multa bere pe malurile Dambovitei. asa ca pana la botezul meu mai eOriginally Posted by vasile314tzurka
in schimb nu stiu cum o sa te descurci tu anul asta, Craciunul e departe
![]()
cum e cu abstinenta? ceva semne de nervozitate?
ma descurc eu. va iau bani sa va duc acasa in brate. fac si miscare, slabesc si o sa fie bine, la vara cald, si sportu-n A. nu de alta dar sa mai rid si eu cind o sa o luati pe coaja de la steauaOriginally Posted by gigel_bucur
![]()