Si mai ales cat costa...
In principiu merg si eu Daca nu sunt biletele prea scumpe
si eu
numele meu complet:Mitzilin Printzesuk Dragutzik Scumpik Frumusik Hannah Montana
E posibil sa raman si eu in Bucuresti in acel week-end si as veni sambata si/sau duminica, in functie de cat am de lucru.
Mihai, tu cand ziceai ca vii? Sambata?
Da, s-ar putea sambata. In principiu vreau sa merg cand mergeti si voi, ca sa ne vedem.
In saptamana aia esti in Buc, Cris? Nu trebuia Brasov?
www.fangymnastics.com
In week-end-ul de dupa Brasov (cand sunt si Euro) e posibil sa fiu in Bucuresti Sper
Nu am reusit sa aflu cat costa biletul de intrare insa nu artrebui sa fie un pret foarte mare. Sper sa ne intalnim cat mai multi si sper sa fie o competitie frumoasa Asa ca..sa tinem aproape!
Ati vazut pe undeva rezultatele de la Cupa Cetatii Deva?
uite aici Cris, poate nu le-ai vazut intre timp
http://www.romgym.ro/continut/upload...Deva-20131.pdf
Of, nici nu am stiut ca sunt si la aerobic! Oare nu au dat cei de pe Digi?
Oare Alex Piscupescu ce o fi facut, aveti idee?
Pai a fost si concurs de ritmica si parca stiu ca a participat si ea
Da a participat, insa nu au fost televizate calificarile. Alexandra Piscupescu stiu doar ca a primit mai putin in dificultate dar nu stiu ce a facut; daca a scos ceva din exercitii sau notele ei reflecta tevatura cu copiatul raspunsurilor la examenele de arbitraj. Acolo au mai fost si probleme cu organizarea, sala de competitie nu era gata, solul nu era inca pus, salile de antrenamente erau defapt niste corturi mult prea calde. Au adus sisteme de aer conditionat prea puternice in acele corturi pentru a le raci si fetele nu puteau sa controleze obiectele din cauza curentilor de aer. A fost o tevatura imensa, FIG-ul vroind sa intrerupa orice competitie. Au oprit numai panglica care chiar nu putea fi folosita nici macar in sala de competitie.
Da, am auzit ca au fost probleme mari cu organizarea. Tocmai din cauza asta eram si curioasa ce a facut Alex Imi pare rau ca a pierdut din dificultate Oooofff, sportul asta e prea de tot...
Asta cu examenele ce sa zic, doar erau in tara in care se copiaza peste masura la bac si la majoritatea examenelor
"Că ai căzut nu are importanță deoarece numai modul în care te ridici contează" Nelson Mandela
"Figure skating needs to be aesthetic" Stephane Lambiel
Echipa de Gimnastică a României-Simply the best