Multumesc,Elena.
Recunosc ca imi plac mai mult exercitiile de grup,imi dau mai mult senzatia de "joaca" si de bucurie.Stiu sigur ca nu e o joaca.
si mie imi plac mai mult cele de grup mi se par mai spectaculoase...e si mai usor sa vad unde gresesc.
desi imi dau seama ca elementele sunt mai grele la individual.
Poate ca e in firea copilului sa relationeze cu ceilalti;imi amintesc de serbarile de la gradinita,unde educatoarele spuneau ca le place mai mult sa cinte impreuna,sa faca toti aceleasi gesturi,sa imite animale,decit sa prezinte momente individuale.Nu m-am gindit la asta pina acum,dar aceia erau copii foarte mici,nu stiu daca se aplica si la cei mai mari,unde probabil apare dorinta de"a iesi in fata"
Uite cum ne-am transformat in psihologi!
categoria 9-11 ani are voie sa participe cu trio,duo si ansamblu de sase.
ea la anul participa cu individual ,anul acesta a participat cu trio si sase ,dar de placut ea placut mai mult trio,in duo nu a putut participa ca nu au baieti la club.duo se formeaza numai din baiat si fata ,nu au voie doi baieti sau doua fete.
si cat se antreneaza pe zi?
am inteles de la tine ca nationalele sunt in noiembrie...au fost deja? sunt si pt juniori si pt seniori?
sunt si pentru juniori si pentru seniori.urmatorul concurs va fi in luna aprilie la deva.
ce frumos
unde se intampla asta? ca le vad imbracate in costume f dragute...
Bravo,Elena,pentru asa o mindrete de fetita!Sa fie sanatoasa si sa aiba succese cit mai multe!
Ma emotionez doar gindindu-ma ce mindra trebuie sa te simti cind o vezi concurind.
orce mama ar fi mandra sa-si vada copilul aplaudat de o sala intreaga de spectatori!