Regulament concurs

Compania Artimex (www.artimex.ro) organizeaza in colaborare cu OnlineSport un concurs atractiv cu premii.

Fiecare etapa dureaza o saptamana, de luni dimineata pana duminica noapte. Castigatorul este anuntat in fiecare luni, dupa-masa.

Fiecare etapa este de sine statatoare, rezultatele etapelor nu se cumuleaza, pentru ca oricine, oricand sa poata participa.

Participarea la fiecare etapa de concurs consta in doua probe:
1. Tema saptamanii: In cadrul etapei de concurs scrie cateva randuri originale, care sa atinga subiectul temei etapei. Rapunsurile pot fi scurte sau lungi, depinde de imaginatia fiecaruia. Nu trebuie sa fiti niste scriitori desavarsiti pentru a castiga, ci numai sa scrieti ceva decent si la obiect.
2. Intrebarea saptamanii: Raspundeti prin e-mail, la adresa contact@onlinesport.ro, la intrebarea saptamanii afisata in cadrul etapei de concurs de pe forum. Langa raspuns trebuie specificat numele de utilizator cu care sunteti inregistrat pe forumul OnlineSport.

Cum participati?
Pentru a putea intra in concurs trebuie in primul rand sa fiti utilizator inregistrat pe forumul OnlineSport, o procedura care se face pe loc apasand linkul albastru sau apasand din meniul aflat sus in pagina butonul "register". Adresa de e-mail cu care va inscrieti trebuie sa fie valida, pentru a putea fi anuntat in cazul in care castigati. De asemenea, pentru a putea intra in concurs trebuie sa aveti minim trei mesaje scrise pe forumul OnlineSport. Cu alte cuvinte, pe langa mesajul din cadrul concursului, trebuie sa scrieti si in alta parte pe forum inca cel putin doua mesaje, pentru a cumula 3. Daca scrieti mai multe, cu atat mai bine. Numai userii cu minim 3 mesaje participa la tragerea la sorti.

Castigatorii
Castigatorii vor fi anuntati luni dupa-masa, pe forumul dedicat concursului. Pentru stabilirea castigatorului, la finalul fiecarei etape se coreleaza proba I (tema saptamanii) si proba II (intrebarea saptamanii), dupa care se trage la sorti.

Premiile
Saptamanal va fi acordata cate o minge de fotbal, baschet etc. Este posibil ca premiile sa fie diversificate in timp, ceea ce vom anunta ulterior. Lista cu premiile oferite saptamanal de Artimex o gasiti aici.

Pentru orice problema legata de concurs, va rugam sa scrieti aici.

Premiile se ridica astfel:
- direct de la sediul Artimex din Bucuresti: Sala Floreasca - Hotel Floreta De Aur, Tel: 021-23.00.400, 230.12.38, Fax: 021-23.00.400
- prin posta - costurile transportului fiind suportate de destinatar

Mai multe detalii despre toate produsele firmei Artimex, puteti gasi la adresa de internet www.artimex.ro.

Artimex si OnlineSport va doresc succes!