Potrivit Politiei Capitalei, Dorel I. (41 de ani), din judetul Bistrita-Nasaud, a anuntat, joi, Sectia 3 Politie din Bucuresti ca fiica sa Cristina (15 ani) este sechestrata īntr-un imobil din strada Orhideelor, din sectorul 1.

Politistii au descins la adresa indicata de barbat si au gasit-o pe fiica acestuia, pe Alexandru E. (13 ani), din judetul Dīmbovita, si pe propietara locuintei Alexandra Fieraru (48 de ani). Dusa la sediul Sectiei, fata a declarat politistilor ca a fost sechestrata si obligata sa se prostitueze de catre Alexandra Fieraru. Ea a mai spus ca a fost rapita din municipiul Bistrita, īn 18 octombrie, de catre doi suporteri ai echipei de fotbal Rapid, veniti īn localitate sa asiste la meciul cu Gloria Bistrita.

Fata a adaugat ca barbatii au urcat-o īntr-un tren care mergea la Bucuresti si ca, pe drum, au violat-o. Odata ajunsi īn Capitala, cei doi au vīndut-o unui tīnar, poreclit ,,Tarzan”, care locuieste īn zona I.D.M.-Basarab, iar acesta a revīndut-o, contra sumei de 200 de dolari, Alexandrei Fieraru. Anchetatorii l-au identificat, īn cursul zilei de joi, si pe „Tarzan”, respectiv Nicolae Alexandru (23 de ani), eliberat de curīnd din penitenciar, unde ispasise o pedeapsa cu īnchisoarea pentru proxenetism.

Nicolae Alexandru si Alexandra Fieraru au fost retinuti si prezentati, vineri, procurorilor de la Parchetul Tribunalul Bucuresti, fiind acuzati de lipsire de libertate īn mod ilegal si proxenetism.