Patinajul artistic si Sariturile cu Skiurile sunt preferatele mele![]()
Salutare iubitori ai sporturilor de iarna!
Sunt o impatimita a patinajului artistic! Categoric! Poate pentru ca este "mai mult decat sport" , "o arta, o imbinare a sufletului cu trupul", asa cum ii place sa spuna domnului Cristian Topescu.
Este o saptamana minunata pentru mine, pentru ca sunt Europenele!!!! si trebuie sa-mi incarc bateriile caci transmisiile sunt putine de-a lungul anului... iar de mers la spectacole live... e putin probabil.
Dar urmaresc cu placere concursurile de biatlon, coborari, sarituri cu schiurile si ... (de ce nu???) hocheiul.
Salutari!
Patinajul artistic si Sariturile cu Skiurile sunt preferatele mele![]()
"We believe Hanyu could win the gold because Daisuke Takahashi, the ace in Japan’s men’s figure skating, paved the way to the world for the other Japanese figure skaters."
The Japan News, February 2014
Batem palma Adelina!![]()
[CENTER][COLOR="YellowGreen"][B][FONT="Georgia"][B]I want to be European Champion, World Champion and Olympic Champion~ Brian Joubert[/B][/FONT][/B][/COLOR]
![]()
[FONT="Century Gothic"][B][COLOR="SeaGreen"][SIZE="4"][COLOR="Green"][COLOR="Green"]2 out of 3 ![/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]
[/CENTER]
Dintre sporturile de iarna imi place patinajul artistic. In rest...ma mai surprind uitandu-ma la slalom si hochei...
Batem ,Alex!
Si eu ma mai uit uneori la hochei.
"We believe Hanyu could win the gold because Daisuke Takahashi, the ace in Japan’s men’s figure skating, paved the way to the world for the other Japanese figure skaters."
Sarituri cu schiurile si biatlon sunt preferatele mele .![]()
Sporturile preferate p care le urmaresc la tv: patinaj artistic, hochei, si sariturile ku schiurile.![]()
Sporturi d iarna p care le practic: ski, snowboard si patinaj ...![]()
[B][I][CENTER]Zoltan Kelemen/Nathalie Pechalat & Fabian Bourzat/Alena Leonova/ Anna Cappelini & Luca Lanotte/Florent Amodio/Aliona Savchebko & Robin Szolkowy/Alexander Majorov/
[/CENTER][/I][/B]
[CENTER] Anybody can root for a winning side. It takes character to stick with the underdogs![/CENTER]
Cand vine vorba de sporturi de iarna... e clar ca pe primul loc sunt Sariturile cu Schiurile - aproape ca imi plac, ca si fotbalul
Dar... ma uit cu placere si la alte sporturi... Biathlon, Combinata Nordica, Schi Fond , si altele !!
Hocheiul..mia bine spus doar NHL si Sariturile cu schiurile!![]()
Biatlonul e cel mai frumos si imprevizilil sport posibil....![]()
The winner takes it all
Dublu campion al campionatului de snooker OLS
E cineva pasionat de curling ?
Rezonez la vibratiile ezoterice ale gintei patriarhale exhaustive... habitand in dihotomia elucubranta a viziunilor dialecticii metafizicului imbecilizant...
Stand pe marginea imaginara a sferei elipsoidale generata de vibratiile epileptice ale atomului universului, ma intreb: Ce am de haleala ?
ex-Toraxa
Toate sporturile de iarna!in special sariturile si schiul alpin apoi patinajul artistic ,biathlonul,bob ul si hocheiul
practic schiul,patinajul si am practicat hocheiul cu multi ani in urma cand stateam in brasov
Biatlonul si sariturile cu schiurile
Mie imi plac sariturile cu skiurile , de ce? motivul este evident : sarituri spectactuloase
Am descoperit si eu topicul azi.
Aproape toate imi plac,in ordinea preferintelor(aproximativ):patinaj artistic,schi alpin,sarituri cu schiurile,biatlon,curling,schi fond,iar la marile competitii ma uit si la bob,sanie.
Motivatia:patinajul artistic e o combinatie deosebita de frumusete si virtuozitate:muzica,costume,fete frumoase,baieti extraordinari,executii tehnice de-ti taie rasuflarea.
Sporturile in aer liber imi lasa impresia de sanatate pura,oameni tineri in aer curat,incurajati de mii de spectatori(din pacate nu si la noi in tara),efort extraordinar si fara-ndoiala talent,bonus-incintatoarele peisaje de iarna.
Last edited by miafangina; 6th February 2009 at 16:22.
Asa cum i-am promis undeva lui whisper iata ca am reusit sa ajungDintre sporturile de iarna cele care imi starnesc mai mult interesul sunt: BOB, Biathlon si sarituri cu schiurile
![]()
Bine ai venit pe la noi, Cristi!
Sper sa te vad postand si pe threadul dedicat etapelor de la Planica - ski jumping![]()
Desigur whisper![]()
Cel mai captivant sport de iarna este Sariturile cu skiurile,dar aproape la fel de mult imi place si curling-ul
mie cel mai spectaculos mi se pare hocheiul si biatlonul
Urmeaza jocurile olimpice in iarnaUrmareste careva?
![]()
[SIZE="4"][COLOR="RoyalBlue"]Rafa Nadal[/COLOR][/SIZE]
[B]Intodeauna citesc intai pagina sportiva. Pagina sportiva arata realizarile oamenilor, in schimb prima pagina nu arata decat esecurile oamenilor.[/B] ~Earl Warren