Doresc sa fie pe acest site albume foto cu cele mai frumoase si sexy fete/femei care acceseaza OLS
Doresc sa fie pe acest site albume foto cu cele mai frumoase si sexy fete/femei care acceseaza OLS
"stelist si dincolo de moarte"
De ce ? Unde te crezi ? Amice, esti sigur ca n-ai cumva un fiu pe nume Andy Sapy, ca vad ca esti din iasi ...
la asta nu mă gândeam![]()
Verizon IndyCar / Barclays Premier League / FC Dinamo București
asa-i robby: e un site f cult si fair-play.
cu ce e mai gotesc un decolteu sau o tzatza decat 80% din offtoppicul ce se face pe intern si nu numai?
foarte tare frate
cum de nu m-am gandit la asta![]()
[B] "Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof."[/B]
O sa facem albume foto pe site, dar nu cu fete. Pentru astea sunt alte siteuri mult mai interesante, chiar si unele din Romania care se numesc 'de sport".![]()
[I][FONT="Lucida Console"][COLOR="RoyalBlue"][I] Oltenia pandura a lui Tudor Si-a lui Arghezi si-a atator dusi Oltenia celui mai mare sculptor Al omenirii, Constantin Brancusi. Oltenia , Eterna Terra-Nova![/I][/COLOR][/FONT][/I]
sau daca vrei mai mult decat niste simple poze.....sa ma contactezi pe mine....am cateva filmulete....dar evident....ca si in acest caz te costa.....
[B] "Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof."[/B]
ce nume predestinat are, jeleu![]()
hmm jpg + avi la mine
[I][FONT="Lucida Console"][COLOR="RoyalBlue"][I] Oltenia pandura a lui Tudor Si-a lui Arghezi si-a atator dusi Oltenia celui mai mare sculptor Al omenirii, Constantin Brancusi. Oltenia , Eterna Terra-Nova![/I][/COLOR][/FONT][/I]
HD la mine.
slab ma .. la mine o sa aiba o privire de ansamblu in format 3d
vin' la mine. eu ti le dau live, in carne si oase![]()