Cind am intrebat ce putem face m-am gindit ca unii dintre noi, voluntar, ar putea furniza macar rezultatele corecte si orele de desfasurare a meciurilor....
De miine incep sa string bani....![]()
Cind am intrebat ce putem face m-am gindit ca unii dintre noi, voluntar, ar putea furniza macar rezultatele corecte si orele de desfasurare a meciurilor....
De miine incep sa string bani....![]()
parerea mea.....
Eu sint in vacanta. De obicei cind sint la manete nu se prea intimpla greseli, dar macar doua saptamini pe an nu am ce face si nu ma intereseaza. Sau, mai bine zis, ma intereseaza dar nu am ce face. Greselile din clasament se vor corecta azi. In ceea ce priveste stirile, ele au fost bune dupa EURO, numai acun la inceputul lui august, din cauza vacantelor fiind putin haos pentru ca cei care se ocupa de site sint cam depasiti. Cind sint eu, totul e sub control. Imi pare bine ca ati scris aici treburile astea, ca sa stiu sa le dau clanta celor care s-au ocupat de site.
Norvegia nu vine pentru turism
Asa scrie pe prima pagina.... parca jucam cu Finlanda? Nu?
[B][COLOR=DarkRed]C-asa sunt eu rapidist, c-asa sunt eu RAPIDist[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Silver]Niciodata nu sunt trist, niciodata nu sunt trist[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkRed]Si la bine si la rau, si la bine la si la rau[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Silver]RAPID este clubul meu, RAPID este clubul meu.[/COLOR][/B]
MEGA-GAFA!!!
In sectiunea live din prima pagina,meciul de miercuri e anuntat ca...Romania-Finlanda
@razvan141: te-ai gandit ca exista posibilitatea sa se reediteaze/rejoace meciul cu Finlanda ?![]()
[size=1]
well done...
[b]Bogdan Toma
Romanian phpBB online community
[COLOR=Green]regele off-topic Forum OLS[/COLOR][/b][/size]
chiar "MEGA-GAFA" e?
ce sa faci ... la toti ni greu ..
multă lume... PUȚINI OAMENI
As crede ca niste romani care se vor pasionati de sport ar trebui sa stie cu cine joaca Romania,nu?Originally Posted by ADelPiero
![]()
Ceva de genul asta a scris si eurosport pe www.eurosport.com, acum nu stiu daca cu finlanda sau alta echipaOriginally Posted by razvan141
![]()
etapa IV din divizia B - apar doar scorurile din seria I ????
~~~+++~~~+++~~~+++~~~+++~~~
nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
@smg: uita-te pe teletextul TVR la paginile 212 (seria I), 213 (seria II) si 214 (seria III)![]()
[size=1]
well done...
[b]Bogdan Toma
prima pagina onlinesport: Cosmin Contra a anuntat vineri ca isi va rezilia contractul cu Wolverhampton
chiar asa sa fie? eu stiam ca era la treia echipa din Birmigham
~~~+++~~~+++~~~+++~~~+++~~~
nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Veresorilor de la OLS !
Ia intrati, incolonati, cei raspunzatori de actualizarea campionatelor din Europa si...altele (vezi grupa A -CL : cine a calculat clasamentul ?) si vedeti-va munca !![]()
M-ati luat la...scarmanat odata ca indraznisem sa pun o adresa a unui SITE pe care era...actualizat clasamentul care ma interesa !
Si ce gasesc la voi ?
ITALIA- CLASAMENTUL si REZULTATELE DUPA ETAPA a 6-a !
ETC...ETC...![]()
Am si io o-ntrebare: era un concurs cu premii niste tricouri Man United si parca Barcelona... s-au anuntat undeva castigatorii?
Vezi pe prima pagina si in paginile principale de sporturi, este un link mare pe fond albastru: Castigatorii concursului Onlinesport: tricouri originale FC Barcelona si Manchester United
avand in vedere ca totusi calitatea site-ului este data de calitatea celor care il utilizeaza propun acordarea de "BAN" pentru idiotenie si incultura sportiva.
![]()
P.S. :am glumit dar luatima in serios.totusi??...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I shall not fear.Fear is the mind-killer.Fear is the little death that brings total obliteration.I will face my fear.I will allow it to pass over and through me.And when the fear has passed I will turn the inner eye to see its path.There will be nothing.Only I will remain.
Si tu esti in aceeasi categorie?
ps: am glumit, dar ia-ma in serios.![]()
Daca tot m-ai intrebat,din politetze,nu o sa-ti raspund.
![]()
I shall not fear.Fear is the mind-killer.Fear is the little death that brings total obliteration.I will face my fear.I will allow it to pass over and through me.And when the fear has passed I will turn the inner eye to see its path.There will be nothing.Only I will remain.
Marquise MGP, mai in gluma mai in serios, dar vad ca nu ai iesit azi de pe forum si scrii cam peste tot. Ori iti place ori nu iti place. Care e de fapt?
nu am spus ca nu imi place dar peste tot se pot aduce imbunatatiri.
daca miam dat cu parerea mai mult decat trebuia,fii mai explicit.
am fost iesit destul azi sio sa ies si acu.
la http://www.onlinesport.ro/forum/online.php apare in partea superioara:
Dire Straits - You and your friend http://www.phpbb.ro/images/smiles/icon_smile.gifWarning: mb_strrpos(): Empty haystack in /var/www/www.onlinesport.ro/html/forum/includes/functions_online.php on line 784
Warning: mb_strrpos(): Empty haystack in /var/www/www.onlinesport.ro/html/forum/includes/functions_online.php on line 784
OnlineSport Forum
[size=1]
well done...
[b]Bogdan Toma
si mie imi apare chestia asta , la who's online:
Warning: mb_strrpos(): Empty haystack in /var/www/www.onlinesport.ro/html/forum/includes/functions_online.php on line 784