QED,asta nici de un multiquote nu-i capabil,d'apai sa mai deschida si un thd...![]()
granita la Orsova!
Asa e.
Tu esti cu multi quote si nevasta ta cu multi amanti hahahahhahaha
Pune o poza cu tine sa vada.
Ce de liniste pe forum,
Mai posteaza cate-un Cip, acum a stat/
Ce poti ca sa-i mai faci,
Leul parca tocmai acum s-a razbunat;
De vrei, de nu vrei, tre cumva sa te complaci,
Lipsa cvorum.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
O sa fie galagie asta seara, stai linistit![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Cine a scris "<<arti"coiul">>" asta?
https://www.onlinesport.ro/tenis/us-...aign=last-news
Foarte tare!
Pacat ca nu s-a semnat!![]()
Cineva sa-i spuna lu Vadim sa nu mai angajeze copii sub 10 ani, sa aiba macar 12... si jumatate.![]()
Last edited by Johnny D; 22nd August 2023 at 15:40.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
,
,
e timpul sa revina Hingherul pe forum
Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE
Daca e un timp pt Unghierul, pt Paul ar fi 17 mii de timpi.![]()
Sau ne e iar frica, ca spune ceva si vine politia anti-COVID si ne inchide forumul!?![]()
Ce cretinitati retardate frate!![]()
![]()
![]()
I know because I'M BOTH!
Articol scris de Paul
Johnny, care e problema acolo? Eu am citit si asa am aflat ca Halep aparea la USO desi era suspendata.
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
E revoltat in autoretorica proprie si personala, ca sa zic asa.![]()
E simpatic, nimic de zis. Doar ca e text de scoala generala timpurie.![]()
Ce-a scris el / ease putea scrie cu de 2 ori mai putine cuvinte, mult mai convingator.
La un moment dat te plictisesti sa tot citesti de vesti-povesti.![]()
Eu unul mai si pierd firul epic al vestilor-povestilor la cat de mult citesc la ele.![]()
I know because I'M BOTH!
Mda. E un articol in site presa sportiva, un document opinie etc ...
Sigur ca nu e un post telegrama agentie de presa. Probabil asta citesti de obicei ?
Esti formalist ?![]()
Last edited by delaparis; 22nd August 2023 at 23:21.
Nu stiu ce-i cu tine, eu de obicei nu citesc.
De aia uneori ma crucesc cand mai citesc.![]()
Nu sunt formalist deloc, dar stii cum e, prefer nivel literar 14 ani and up.![]()
I know because I'M BOTH!
cuvintele astea prea multe ne omoara pe toti
pe bune Ionele eu am citit articolul asa, pe repede inainte, si (nici eu) nu am gasit greseli flagrante sau abominaions care sa zgarie retina
este ... un articol in ton cu saitul onlinesport - nimic in plus sau minus
Ps. Daca-ti doresti cumva sa-ti demonstrezi ca nu esti analfabet functional (cum repeta nasolul 'cela) incearca o comunicare prin PM cu Vadim si propunei tu un articol despre tenisul la zi (un subiect hot, ceva... la zi) ... ataseaza-i textul si garatat vei avea o opinie/ vei fi publicat daca e Ok. Altfel nu esti esti decat unul precum colegul nostru fara pic de cratima in ce zice ... stii tu la cine fac referinta
Zic sa incerci ... arond Marius a reusit sa faca pasii acestia si si-a schimbat cumva viata, acum zece ani sau mai bineZece ani! Uh! cat timp a trecut
![]()
Last edited by Novac; 23rd August 2023 at 00:06.
Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE
Novacel, novacel... Doamne-ajuta-ti, atata zic.![]()
Pe mine nu ma deranjeaza ca mai mananci niste litere, daca folosesti cuvinte potrivite.![]()
Insa daca nu le folosesti, poti sa le scrii tu corect pe toate, ca n-au deloc importanta.![]()
I know because I'M BOTH!
Vrei sau nu sa revina Hingheru asta este intrebarea
Eu vreau sa revina Paul. Dar saracul nici nu mai stiu daca traieste.![]()
Daca nu, nu ma intereseaza. N-are decat sa revina.
Ca n-are ce om amarat mai distruge, a distrus destui si n-a mai ramas nimeni.
I know because I'M BOTH!