Results 1 to 2 of 2

Thread: vadim vs claudiu

 1. #1
  sportaholic Vadim's Avatar
  Join Date
  Nov 2002
  Location
  Bucuresti
  Posts
  21,232
  Reputatie
  1

  vadim vs claudiu

  Quote Originally Posted by Claudiu
  Pueril, asta eufemistic spus. Da-o pe bune, coane Vadim, nu-ti mai prea intra lumea pe site si nu mai stii ce sa inventezi.

  Regulile sunt si ele haioase. Pai un analfabet, suporter doar de tastatura, cu idei fixe si putine, daca se intampla sa duhneasca a praz va castiga orice "turnir". De ce? Doar pentru ca sunt multi vorbitori de perfect simplu pe acest forum...

  Hai aloha!
  Asta m-a indemnat sa deschis subiectul. Avem 10 zile sa o luam pe rand, la toate.

  Mi se pare ca ArenA va aduce pe forum divertisment si buna-dispozitie, de aia am deschis-o. Nu ca sa fac trafic. Nu stiu daca te-ai uitat, dar onlinesport se afla mai bine ca niciodata clasat in trafic. Si urca.

  Bun, inventez. Si ce este rau sa inventezi? Cred ca daca stai la cutie si nu faci nimic, este mai rau decat daca ai putina imaginatie si faci ceva. Normal ca inventez, vreau ca acest forum sa aiba mai mult decat divizia A si sporturi de iarna. Un forum insemna mai mult decat atat.

  Desi eu nu "duhnesc a praz", m-a deranjat afirmatia asta a ta, pentru ca am mai multi prieteni din Craiova, atat pe forum cat si la servici. Te rog sa o explici.

 2. #2
  sportaholic Vadim's Avatar
  Join Date
  Nov 2002
  Location
  Bucuresti
  Posts
  21,232
  Reputatie
  1
  Claudiu nu a aparut, se castiga prin neprezentare.

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •