Bilete anulate luni pentru nespecificarea orei:
Originally Posted by Expertul
Originally Posted by iuli
Toate bilete care nu respecta regulile de completare din exemplul din regulament se vor anula. Biletele anulate nu se vor sterge de pe threardul de concurs din saptaman a respectiva si se vor anunta aici.
Pe acest threard vor posta numai administratorii si cei 2 moderatori care se ocupa de concurs.![]()
Bilete anulate luni pentru nespecificarea orei:
Originally Posted by Expertul
Originally Posted by iuli
Dar in paranteza oare ce scrie ?........programul trenurilor ?
[B] "Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof."[/B]
Bilet dezanulat.![]()
My way, or highway...
Neamtul biletele de astazi sunt anulate. Nu ai postat orele de inceput ale tuturor meciurilor. Esti inca in concurs cu suma initiala 100 E.
[QUOTE=bastardooc]
bastardooc
am revenit si yo cu forte proaspete!...
2 bilete pe azi:
bilet 1
hockey: finlanda - germania 1 1.25
UCL : bayern - milan 1 clean sheet 2.28
cota finala: 2.85
miza: 50 eur
castig: 142.5 eur
bilet 2
UCL: real m - arsenal 1 1.55
UCL: benfica - liverpool <2.5 1.50
cota finala: 2.32
miza: 50 eur
castig: 116.25 eur
castig net: 158.75 eur
fond ramas: 0.0 eur
bafta!...
[QUOTE=bastardooc]
bastardooc - Biletul de mai sus este anulat pt ca nu ai postat orele pt fiecare eveniment.
Biletul 2 al lui Alexq1 a fost anulat. Meciul Stepanek - Lammer are loc miercuri.
Atentia mere la alegerea evenimentelor. Numai evenimente din ziua respectiva.
Se face un clasament ZILNIC!
Bilet 2 Ziua marti
Stepanek R. v Lammer M. (ora 11:00 CET) 1 1.15
Hereford v Aldershot Town (ora 20:45 CET) 1 1.50
Benfica v Liverpool [HT or FT] (ora 20:45 CET) x 1.52
Altrincham v Halifax [HT or FT] (ora 20:45 CET) x 1.62
Reims v Bastia [HT or FT] (ora 20:00 CET) x 1.47
Cota6.24
Miza biletului :15 E
Castig eventual: 93.66
Castig efectiv: 78.66
Fond ramas: 78 E
de ce mi-a fost anulat biletul????la ora la care l-am pus scria ca se joaca pe 21.02 si asa cred ca scria si cu alex la meciul cu stepanek...acum e vina mea ca schimba astia ziua???
Asta este dar nici vina mea nu este. este un risc pe care ti-l asumi tu nu eu. eu tb sa fac clasamentul zilnic si nu se poate face daca sunt meciuri intinse pe mai multe zile.
indi_c cele 2 bilete ale tale au fost anulate. Am anuntat si acolo intr-un last edit chestia asta. Uita-te cu atentie la modelul din regulament cum se posteaza un bilet si nu se pun mai multe posturi; toate biletele intr-un post.
doamne...pai cum...asa scriau prostii astia de la gb ca se joaca la 18.00...puteai sa il anulezi...nu am ce risc sa imi asum,asta e prostia celor de la gb
liviufiru - bilete anulate pt mai multe posturi. citeste cu atentie regulamentul
bilet anulat pt mai multe posturi in aceeasi zi!!Originally Posted by Expertul
[SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"][B]shhhhht Fraerii dorm si noi nu vrem sa ii trezim din somn[/B][/FONT][/SIZE]
Originally Posted by saruman
NU AI CALCULAT BINE !! biletele de ieri au fost :
asa ca:Originally Posted by saruman
primul bilet:
Mahut N. v Cipolla F. Mahut N. 1.35 15.00 2-1 seturi!!
Santoro/Zimonjic v Ber... Santoro/Zimonjic 1.55 15.15 2-0 seturi!!
cota 2.09
miza 10.27 e
castig 21.46
net 11.19
fond ramas 130
al 2-lea bilet:![]()
bilet 2
Goldstein P. v Spadea V. Spadea V. 1.45 22.15 2-0 seturi![]()
Hingis M. v Kuznetsova S. Hingis M. 1.45 17.45 2-0 seturi
cota 2.10
miza 10
castig 21
net 11
biletul 3:
bilet 3
Karpat v Assat Pori Karpat 1.50 17.30 nu am mai verifica!! nu mai avea rost!!
Llodra M. v Jeanpierre J. Llodra M. 1.30 17.00 0-2 seturi
Farjestad v Leksand Farjestad 1.25 19.00 nu am mai verificat!! nu mai avea rost !!
Malisse X. v Luczak P. Malisse X. 1.35 23.30 2-1 seturi
Cota 3.29
Miza 20
castig 65.80
net 45.80
asa ca rezulta => 121.46 euro !!
[SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"][B]shhhhht Fraerii dorm si noi nu vrem sa ii trezim din somn[/B][/FONT][/SIZE]
Originally Posted by b79alx
nu ai voie sa postezi bilete daca nu a fost facut clasamentul !!
John Anthony
Originally Posted by Bagheera90
deci da...inca o data aplicat regulamentul la sangept ca un concurent a pus biletul inainte sa faci tu clasamentul i-ai anulat biletele...a fost din nou vina ta,pt ca clasamentul trebuia postat de la ora 8,dar acum ai anulat biletul,dar stiu dc...nu esti prieten cu el...nu??????
![]()
![]()
![]()
John Anthony
.
Iuli inca o data te`ai dovedit Avocatu Poporului ... omu` care s`a plans , s`a lamurit in legatura cu biletu si toate s`au rezolvat ...
Tu ce mai vrei ?
.
.
Pai si nu e trecuta ora fiecarui eveniment?Originally Posted by Bagheera90
Esti chior?
[COLOR="Red"]"[B]Am toata placerea sa vorbesc despre stelisti. Sunt de departe cei mai buni din tara si din Europa, dupa cum au dovedit-o. Au merite incontestabile, dupa parerea mea relansind fotbalul romanesc pe plan international. Parca ar fi echipa pe care mi-as fi dorit-o[/B]"[/COLOR] [COLOR="Blue"](Mircea Lucescu)[/COLOR]
zcuze .. nu am vazut ca ai trecut la inceput ...
se iarta![]()
baga-ma in clasament, ca am castigat o gramada de euro virtuali![]()
[COLOR="Red"]"[B]Am toata placerea sa vorbesc despre stelisti. Sunt de departe cei mai buni din tara si din Europa, dupa cum au dovedit-o. Au merite incontestabile, dupa parerea mea relansind fotbalul romanesc pe plan international. Parca ar fi echipa pe care mi-as fi dorit-o[/B]"[/COLOR] [COLOR="Blue"](Mircea Lucescu)[/COLOR]
ok !! dimineatza la 8 va fi gata clasamentul deoarece mai sunt ceva meciuri de tenis ...
calin taie si spanzura fratzilor...aici nu e vorba de "Calin file din poveste" de Eminescu... ci de "Calin Jupanu" de Machedonski
![]()