Results 1 to 4 of 4

Thread: Pt moderatorii Onlinesport: Fair play please !

 1. #1
  Negociator bog_tom's Avatar
  Join Date
  Nov 2002
  Location
  New Jersey
  Posts
  3,464
  Reputatie
  1

  Pt moderatorii Onlinesport: Fair play please !

  Ieri am urmarit online meciul de handbal Romania - Ucraina din cadrul Campionatelor Mondiale de Handbal Feminin :
  - http://ihf.matrix.de/MODULES/liveerg...e/results.html (rezultate in timp real)

  din cauza ca pe Onlinesport.ro nu se transmitea meciul in direct. La sf. partidei a fost o incurcatura cu scorul de aceea am preluat textul precizand sursa si am scris un subiect in forumul Alte sporturi - http://www.onlinesport.ro/Forum/forumdisplay.php?f=13 deoarece vroiam lamuriri de la ceilalti membrii Onlinesport (nu urmaream la TV - eram inca la firma).

  Si azi m-am pomenit cu subiectul sters si cu mesaj privat de la Mihaela care nu numai ca mi-a sters mesajul pe motiv ca nu am voie sa copiez stirea (nu era o stire si oricum am scris sursa - am dar si link si probabil ca asta a deranjat) dar a scris si a deschis un subiect http://www.onlinesport.ro/Forum/showthread.php?t=1141 ceea ce e bine dar putea sa fie continuare la ceea ce am scris eu.

  Nu cred ca "a baga pumnul in gura" la membrii sau a ignora ca mai exista si alte site-uri de sport e un lucru bun pt imaginea Onlinesport. Nu am alte interese relativ la alte site-uri de sport; pe acesta il stiu si il apreciez de mult si chiar am dat sfaturi relativ la functionalitatile fostului forum phpBB (si aici dar si pe www.phpbb.ro lui geovadim http://www.phpbb.ro/profile.php?mode=viewprofile&u=7 care este unul dintre primii membrii ai comunitatii phpBB)

  Eu zic ca trebuie sa fiti mai flexibili in astfel de situatii .... FAIR PLAY ca in sport !

  Va urez numai bine ... din Timisoara !
  [size=1]
  well done...

  [b]Bogdan Toma
  Romanian phpBB online community

  [COLOR=Green]regele off-topic Forum OLS[/COLOR][/b] [/size]

 2. #2
  sportaholic Vadim's Avatar
  Join Date
  Nov 2002
  Location
  Bucuresti
  Posts
  21,237
  Reputatie
  1
  Daca te uiti in regulament, Mihaela este acoperita pentru ceea ce a facut. A avut motivele ei. M-am uitat si eu peste mesaj, sursa nu inseamna neaparat sa pui link, mai ales ca articolul era deja in mesaj. Eu ti l-am restaurat si l-am umit cu subiectul ei. Pentru alte probleme, cred ca este mai bine sa vorbesti cu ea, mai ales ca ti-a dat un PM, iar o discutie pe PM ar trebui sa ramana PM.

  In alta ordine de idei, iti multumesc pentru ajutorul pe care voi, cei de la www.phpbb.ro, mi l-ati dat de fiecare data cu vechiul meu forum.
  Last edited by Vadim; 4th December 2003 at 16:34.

 3. #3
  Negociator bog_tom's Avatar
  Join Date
  Nov 2002
  Location
  New Jersey
  Posts
  3,464
  Reputatie
  1
  i-am trimis raspuns si pe PM dar am considerat necesar ca trebuie sa aduc la cunostiinta tuturor membrilor acest aspect...

  ciudat....tare ciudat... macar daca am fi fost singuri pe lumea asta...
  [size=1]
  well done...

  [b]Bogdan Toma
  Romanian phpBB online community

  [COLOR=Green]regele off-topic Forum OLS[/COLOR][/b] [/size]

 4. #4
  Negociator bog_tom's Avatar
  Join Date
  Nov 2002
  Location
  New Jersey
  Posts
  3,464
  Reputatie
  1
  asa cu ai fi putut observa in semnatura ma cheama Bogdan si nu bog_tom dar fiecare cu spiritul lui de observatie...

  eu zic ca e absolut normala atitudinea mea intr-o tara libera ca a noastra si in care te poti exprima liber (daca te lasa altii ...) folosind acest forum. In continuare cred ca nu ai prins ideea: era o intrebare a mea nefiind in fata TV-ului ca altii si speram sa ma lamureasca totusi cineva fiind direct interesant de campionatul mondial. Tu mi-ai raspuns pe PM ca oricum meciul s-a terminat 28-28 si nu 29-28 cum am zis eu ... deci inca o data: NU S-A VRUT SA FIE O STIRE !

  Atata timp cat am preluat asa cum era publicat acolo, am scris si sursa si am dat si link-ul cred ca am procedat corect si cred ca ai fost partinitoare la faza asta deci ideea cum ca tu crezi "cu tarie in libertatea de exprimare" se cam bate cap in cap cu actiunea ta ... dar in continuare esti acoperita de regulament ...
  Si eu apreciez munca moderatorilor chiar si voluntari dar uneori excesul de zel strica...

  Nu m-am simtit lezat (asa cum crezi tu), putin imi pasa ca ai sters un mesaj (chiar si al meu) ... atitudinea ta vis a vis de ceea ce am scris/intrebat m-a deranjat si de aceea am vrut o discutie publica...

  In continuare apreciez Onlinesport pt. ceea ce face pt. iubitorii de sport (printre care si eu) si sper sa fie din ce in ce mai bun in ceea ce face...
  [size=1]
  well done...

  [b]Bogdan Toma
  Romanian phpBB online community

  [COLOR=Green]regele off-topic Forum OLS[/COLOR][/b] [/size]

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •