ziarele locale ?online...adica daca vreau din situatia din scotia...sa caut pe net news de la ei,nu?
ziarele locale ?online...adica daca vreau din situatia din scotia...sa caut pe net news de la ei,nu?
ca ma intereseaza la meciul de maine ,hearts cu rangers...Si nu ai stii un link mai direct,decat sa stau sa caut la ora asta..pls
hai mah alex_dumitru lasa-ne cu vrajelile![]()
incepator
fa-ti reclama in lata parte![]()
incepator
cum se numea siteul ala grec cu predictii ceva de genu bet world .Stie cineva?
[SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"][B]shhhhht Fraerii dorm si noi nu vrem sa ii trezim din somn[/B][/FONT][/SIZE]
nu, l-am gasit pe alt forum www.mybetworld.com
Pentru ca m-a intrebat lumea pe ce forumuri ma uit eu si de unde m-am inspirat cu sistemul NHL...le postez aici pentru toti.
Sunt 2 forumuri:
1) forum.therx.com - uitati-va pe sectiunea de hockey la threadul lui Markie Mark.
De asemeni, gynecologist si brewers7 mai sunt de urmarit la hochei.
La baschet, SpreadBeater si SkinsRaj28 sunt cei mai consistenti. Gynecologist si brewers7 sunt si ei destul de ok.
Mergeti pe sectiunea RX Tracker daca vreti sa vedeti meciuri alese oficial si unde se tine evidenta foarte riguros. Sunt si clasamente pentru a vedea care sunt pariorii cei mai buni.
2) www.cappersmall.com - mergeti la forumuri, si tot asa la hockey si cautati-l pe PittViper
Si Markie Mark si PittViper folosesc sisteme similare la NHL, insa PittViper joaca cu foarte multe unitati.
Pe cappersmall, urmariti-l pe dave_nz. Este cel mai consistent si cel mai disciplinat parior pe care il cunosc. Pariaza de toate insa nu foarte des. Pariaza in jur de o unitate sau doua de obicei. Cateodata are si pariuri de 12 unitati...alea da pariuri sigure.
90% din persoanele care posteaza bilete pe forumurile astea joaca pe sistem de unitati si cu cote americane (in loc de 2, +100, in loc de 1.5, -200) si nu am vazut pe nimeni sa faca print screen. Pe nimeni nu intereseaza daca se pun biletele cu adevarat, conteaza doar ponturile si predictiile pe care le dai si sa fie castigatoare in mod constant.
Daca aveti intrebari, nu ezitati![]()
[B]LET THE BEAT GO ON![/B]
pt. NFL http://statshark.com/
unde pot sa gasesc un live scor sau un site cu rezultatele din baschetul australian, NBL?
http://www.nbl.com.au/ incearca si tu pe aici! poate gasesti ceva![]()
statistici foarte bune: http://www.onlinesport.ro/echipe/statistici/
Banned
www.pariuri365.ro un proiect frumos inceput acuma 6 zile si ce a adus deja un profit de 80 unitati ...
Bafta
banuiesc ca e tot al alora de la e-par***i nu?
[B]If you don't have my money for me, I'll... crack your fucking head wide open in front of everybody in the bank[/B]
Frumos proiect si cu rezultate imediate; e de urmarit, acolo e crema pariorilor si nu trebuiesc ratate ponturile date de ei. Poftiti pe la arhiva lor sa vedeti meciuri gandite de catre cei mai buni tipsteri din Romania. Bine ca ai postat site-ul Razvi, altfel oricum o facem eu cat de curand. Mult succes![]()
am nevoie de un site de statistici handbal intertari. se poate?![]()
7 zile ...
Profit (unitati): 141.56
Profit (%): 21.29 %
Predictii corecte: 60
Predictii gresite: 41
Predictii in derulare: 0
Bafta in continuare