O veste buna pentru toti! Din informatiile mele, incepind cu jumatatea lunii februarie, BOOM TV da NBA! E vorba de 3 meciuri live pe saptamina, miercuri, vineri si duminica. Plus NBA Action. Cum aflu detalii suplimentare le postez.
O veste buna pentru toti! Din informatiile mele, incepind cu jumatatea lunii februarie, BOOM TV da NBA! E vorba de 3 meciuri live pe saptamina, miercuri, vineri si duminica. Plus NBA Action. Cum aflu detalii suplimentare le postez.
Moaa asta da veste bunaTot vedeam boom tv pe site-ul gsp-ului cu meciurile de fotbal...multe meciuri de fotbal. Ar fi extraordinar sa transmita si 3 meciuri live din NBA pe saptamana
![]()
Caseta, intra pe boomtv.ro si vezi toate pachetele. Cel interesant e pachetul sport. Nu e un canal care se prinde pe cablu, e cu receiver separat, consola. Nu e scump, cam 3 euro pe luna abonamentul la optiunea sport, dupa care creste pentru ca au pachete multe cu filme.
Jucatorii de tenis se impart in doua categorii, PETE SAMPRAS si restul.
teoretic daca merge netu tot timpu nu-mi mai trebuie nba la tv...dar nu strica o garantie![]()
Phil Jackson (June 17th, 2009):"What was our model of this team? The Ring, the ring, that was the model. Its not just this band of gold, its the circle that's made a bond between all of these players, a great love for one another, its a great feeling."
pana la urma cei de la boom mai transmit nba?
[B][FONT="System"]"Rap is what you do, Hip-Hop is what you live" - KRS One[/FONT][/B][SIZE="4"][/SIZE]
da,este sigur.a fost anuntata deja chestia asta.se va incepe cu all-star game-ul si dupa-aia vor fi 3 meciuri pe saptamana plus nba action.pe boom tv.adik la un calcul sumar,ar fi o investitie de vreo 3 milioane in boom tv asta plus abonamentu lunar de 3 euro...cam asa stiu eu
One of these days I'm going to cut you into little pieces.
schiorii din denver si surferii pensionari din miami isi vor disputa finala? nikola jovic contra nikola jokic? tricolorii* de la nuggets au sansa primului titlu pentru orasul de pe malul....cuiva?