Cat de fraier e Pepito, l-a lăsat sa plece pe Cancelo la Bayern împrumut pana în vară cu opțiune de cumpărare. Unul dintre primii 5 fundași din lume, mai ales ca poate juca ambele benzi.
Cat de fraier e Pepito, l-a lăsat sa plece pe Cancelo la Bayern împrumut pana în vară cu opțiune de cumpărare. Unul dintre primii 5 fundași din lume, mai ales ca poate juca ambele benzi.
Asa e Pep...nu stie sa gestioneze anumite conflicte sau caractere mai dificile si prefera sa se inconjoare doar de persoane ce nu creeaza nici o problema !
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Arsenal interesata de... carpa carpelor, voma vomelor, ciuma ciumelor... Jorjinho!?:vomit:
Hope to God it's just a smoke screen to get Brighton scared and sell Caicedo for the damn 80 mil on deadline day!
Last edited by Johnny D; 31st January 2023 at 00:26.
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Fuck!
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Bine ca am scăpat de gloaba de Jorginho. A venit în schimb Enzo, iar Chelsea a bătut toate recordurile de transfer în 6 luni. Au luat vreo 15 jugatori.![]()
Insane cat au dat Chelsea pe Mudryk si Enzo acum !
Am calculat acum...A bagat Chelsea peste 600 de milioane de euro din vara si pana acum. Partea buna...Aproape toti, tineri de mare perspectiva...
Badiashile, Fofana, Enzo, Mydryk si Nkunku sunt in opinia mea transferuri f bune.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup