Anglia - Paraguay
10.06.2006 , 16.00 , Frankfurt
Discutii inainte si dupa meci , pe acest thread.
Anglia - Paraguay
10.06.2006 , 16.00 , Frankfurt
Discutii inainte si dupa meci , pe acest thread.
anglia e echipa mea favorita si sper sa ajunga cel putin pana in semifinale
cred ca va trece de paraguay / 1-0 (owen)
..the world would be covered in darkness, it would basically block out the sun. That is the might of the Uchiha penis.
Bate Anglia. Clar. Dar nu usor. Paraguay-ul practica un fotbal bun, ca orice tara calificata din America de Sud.
Anglia 2 (J.Cole, Rooney)
Paraguay 0
meci de x2![]()
o sa vedeti
Meci deschis oricarui rezultat. Se vor infrunta doua stiluri de joc total diferite.
La CM din 1986, din Mexic, cele doua formatii s-au intalnit in optimi si englezii s-au impus cu 3-0. La finalul jocului unul din fotbalistii sud-americani a incercat sa pastreze mingea ca amintire, ascunzand-o... sub tricou!
oare la paraguay nu juca portaru ala celebru chilavert sau ma insel ? daca da , stie careva daca mai joaca sau o sa joace ... ca atunci o sa imi fie si mai mare dragu sa privesc la meciu acesta
eu unul inclin spre victoria angliei da la limita 1-0 sau 2-1
paul sigur de x2? daca sti tu sigur atunci trebe bagat la pariuri ca ma gandesc ca o sa aiba cota mare victoria sau egalul paraguayului
Anglia, fara probleme.
[B][SIZE="1"]I'm all alone, but in a crowd.
I have a mind, I'll speak out loud.
Don't try to tell me what to do!
'Cause I don't wanna be like you![/SIZE][/B]
daca are Rooney o zi buna..... praf si pulbere face din Paraguay![]()
Bate Anglia clar!!
[SIZE="5"][/SIZE]Io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato!
Chila nu mai joaca de un an , Anglia dezamgeste din nou: 1-1
Anglia - Paraguay e un meci de 2, Anglia nu are omogenitate, s-ar putea chiar sa fie deziluzia multora la acest campionat mondial. Oricum ar fi parerea mea e ca asta nu e meci de X
Va dezamagi clar, face un 1-1 sau chiar 0-1
Anglia favorita certa...
Bat englezii,care sunt si favoritii mei!
mi-ar place sa bata paraguay. pacat ca nu mai au portarul de la mondialele trecute. doamne cat si-a mai dorit sa fie primul portar care inscrie la mondiale...
orice rezultat e posibil zic eu... vom vedea astazi.
Bate Anglia cu 2-1, gol in ultimul minut![]()
Bate Anglia cu emotii!
Ambele echipe sunt foarte eficiente in jocul aerian ( Terry , Crouch / Santa Cruz ) . Cred ca va invinge Anglia , dar si Paraguayul va marca![]()
2 solist paraguai castiga!
Libera La LAZIO !
1-0 Anglia, autogol Gamarra, la o lovitura libera batuta de Beckham.
"The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker
"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie