dupa cum v-am mai spus, australia este tara care poate produce surpriza mondialului. bravo lor... au sanse mari sa iasa din grupa si pe urma cine stie....
1
x
2
dupa cum v-am mai spus, australia este tara care poate produce surpriza mondialului. bravo lor... au sanse mari sa iasa din grupa si pe urma cine stie....
ce meci au facut australienii...3 goluri in 10 minau sanse sa mearga mai departe
![]()
Increderea absoluta in victorie este insasi cheia victoriei.
didn's see the game.... dar sa dai 3 goluri in asa scurt timp spune ceva: AUSTRALIA sunt bunis sau JAPONIA s-au inecat la sfarsit!!!
[U][COLOR="RoyalBlue"][FONT="Century Gothic"][SIZE="4"][SIZE="2"]Ripley[/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U]
[FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Red"]like one great wrestler said once: "U Can STICK It!!!"[/COLOR][/FONT]
Trebuia sa se termine egal. Bravo cangurilor ca au crezut pana la final in sansa lor.
nu cred ca croatia si brazilia vor fi la fel de naive ca si niponii. oricum felicitari australienilor.
Australia chiar a mers mai departe. A pierdut greu in optimi cu viitoarea campioana mondiala Italia.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()