Mexic - Angola
16.06.2006 , 22.00 , Hanovra
Discutii inainte si dupa meci , pe acest thread.
Mexic - Angola
16.06.2006 , 22.00 , Hanovra
Discutii inainte si dupa meci , pe acest thread.
Si hannover este surprinzator(normal,orasul ex-cancelarului) 2-2 meci perfect
Mexic e peste Angola. Bate sigur !
Sigur bate Mexic...am vazut Angola la cupa africi si dak va juca la mondiale cum a facut-o acolo printr-o mare minune va obtine un punct
Bate Mexicul
Meci greu 1-0 pt Mexic sau 2-1 sau 2-2...
bate Mexic cu 2-1...
[B]cappo di tutti cappi[/B]
castiga mexic
1-0
Increderea absoluta in victorie este insasi cheia victoriei.
universal esti pe din afara, atat lauzi germania care nu joaca nimic, si zici de meciuri echilibrate in care se vede clar diferenta de valoare. sincer, tu te uiti la acest cm? ce au jucat mexicanii in meciul de debut si ce a jucat angola.
Un 1 super solist
SAu chiar 4-1...
Bate Mexic ... echipa mai ordonata ...
Angola mie nu imi displace dar sunt prea zapaciti
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Angola e echipa de nebuni joaca precum ar fi meci final
Sper sa fie un meci pe cinste
Eu zic ca va fi o victorie a mexicanilor la limita in stilul Germania-Polonia, Anglia-Trinidad sau Suedia-Paraguay.
[SIZE="3"]Sã ne ajute Dumnezeu![/SIZE]
sper sa bata Angola! insa Mexicu ii destul de tare
[COLOR="Red"]RED DEVIL 4 LIFE
[COLOR="Black"]C[COLOR="DarkOrange"]E[COLOR="Black"]A[COLOR="DarkOrange"]H[COLOR="Black"]L[COLOR="DarkOrange"]A[COLOR="Black"]U[COLOR="DarkOrange"]L
[COLOR="DarkOrchid"]RESPECT, POLI TIMISOARA [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
Mexic e echipa acre nu cunoaste 1-0 vor 3-0 sau 2-0 dar nu cred ca va juca ''la atentie''
Prea mica aceasta echipa a Angolei ca sa bata pe Mexic.. Angola are in lot jucatori care nici nu joaca la vreo echipe de club - Joao RICARDO (portar) si AKWA (atacant) cum poti sa te prezinti cu asemnea jucatori la WC? Astea daca mai joaca poate joaca in fata blocului o miutza !
MEXIC :
Oswaldo Sanchez, Mario Mendez, Rafael Marquez (cap.), Ricardo Osorio, Carlos Salcido, Gonzalo Pineda, Luis Perez, Antonio Naelson «Zinha», Pavel Pardo, Guillermo Franco, Omar Bravo.
ANGOLA :
Joao Ricardo, Loco, Jamba, Kali, Delgado, Ze Kalanga, Andre Macanga, Figueiredo, Mateus, Mendonca, Akwa (cap.).
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Bate clar Mexic....2-0, 3-0.
Eram sa joc la pariuri ALL IN, insa m`am abtinut. Daca nu bate e grav de tot, insa nu prea vad cum ar putea sa bata Angola
Deci 1 solist
poate si angola mizeaza pe faptul ca e victima sigura si s-a putea sa scape fara gol... inca e 0 - 0 nu?