una e sa faci acest regulament inainte si alta sa-l aplici dupa. in vechea forma am avut avatar, acum nu. vrei sa ma stradui sa postez aiurea 50 de mesaje?Originally Posted by Vadim
edit: 3 ianuarie 2005: Avatarul (imaginea mica de sub nume) poate fi adaugata imediat dupa inregistrarea pe forum. Avatarul poate avea maxim 12k si 75x75 pixeli.
Nu mai este valabila restrictia de pina acum ca avatarul putea fi atasat abia dupa 30 de zile vechime pe forum si 50 de mesaje scrise.
Pentru probleme legate de avatar, scrieti aici.
una e sa faci acest regulament inainte si alta sa-l aplici dupa. in vechea forma am avut avatar, acum nu. vrei sa ma stradui sa postez aiurea 50 de mesaje?Originally Posted by Vadim
[SIZE="1"][FONT="Arial"][COLOR="Red"]nu scuipa, că-i piere gustul![/COLOR][/FONT][/SIZE]
Da, o data cu noul forum, asa este. Insa nu iti recomand sa scrii in plus mesaje, pentru ca vor fi sterse. Nu te grabeste nimeni.
Avatarele de pe forumul vechi banuiesc ca nu se mai pot recupera? Ca avatarul care il aveam acum nu il mai am!![]()
Pai nu ti l-ai salvat si tu undeva? Am observat ca sunt multi in situatia ta.![]()
La Salonta de 30 de ani facem mezeluri...
Am o parte dintre avatarele vechi? Al tau cu ce era?
era mingea din sigla de la Orlando Magic... parca mai scria si ceva de genul "15th anniversary"!
Pentru moment o sa pun altceva, daca o gasesti pe cea veche gasim o modalitate sa mi-o trimiti!
Parca aveam asa ceva, o sa ma uit cand ajung acasa.
mesaje in plus nu scriu ca nu am timp. semnalam un punct nevralgic. pacat de avatar ca de-abia il pusesem. in rest o sa astept.Originally Posted by Vadim
[SIZE="1"][FONT="Arial"][COLOR="Red"]nu scuipa, că-i piere gustul![/COLOR][/FONT][/SIZE]
Vadim, daca tot poti sa recuperezi din avatarele vechi poate il gasesti si pe al meu, ca il am undeva acasa, pe un cd salvat, si mi-e greu sa-l caut... Please!!!
As vrea ,Vadim, te rog frumos sa il recuperezi si pe al meu era unul cu Ady_Azzuro , animat , si cu un leu albastru
[FONT=Century Gothic][COLOR=Blue][B]România, ţara cu sânge alb-albastru[/B][/COLOR][/FONT]
As vrea si eu un avatar
Cand o sa ai peste 50 de mesaje, se rezolva.
Pana atunci munceste![]()
[FONT=Century Gothic][COLOR=Blue][B]România, ţara cu sânge alb-albastru[/B][/COLOR][/FONT]
Avatarele vor avea maxim 65 x 65 de pixeli la userii normali. La cei cu peste 400 de mesaje si 200 de zile vechime, avatarul va putea fi schimbat cu unul de 100 x 100 px. Cei care pana acum si-au pus avatari, raman cu ei.
deci lui azzuro ii permiti unul 200*200? :p
de spui prostului ca-i prost/ te uraste fara rost
si de razi de-a lui prostie / te priveste cu manie
iar cand leaga trei cuvinte/ doar te-njura far' de minte
Mai mult de 100 x 100 nu se poate, indiferent. Poate Ady sa stea si in cap, tot debeaba.
Ce tot ma 'debeabazati' voi acolo mah :p
Forumurile care se repsecta au avatarul de 150 x 150, dar lu' Vadim ii e frica pt ca nu-i se incarca pagina rapid :p
Marimea conteaza, da' aici nu e cazul.![]()
Conteaza, de exemplu daca vrei un avatar animat, are deobicei intre 150 si 200 pixeli![]()
De obicei il faci singur si la ce dimensiune doresti. Doar daca nu-l... "imprumuti".![]()