ceva nou??? mai baga si oamenii niste bani la pusculita
Surse apropiate clubului deja afirma ca un jucator sau doi dintre titularii acestui sezon vor fi vanduti in mercato din vara.
Primele doua nume pe lista sunt Cristi Pulhac ( 23 ani ) si Stefan Radu ( 20 de ani ) . Primul ,fundas stanga , este dorit de Espanyol , care e dispusa sa puna la bataie pana la 3 milioane de euro pentru a-l achizitiona. Catalanii cauta cu cu disperare un aparator de banda stanga , de aceea se estimeaza ca Pulhac va fi primul jucator ce va parasi Dinamo in vara. Si Lens , si Middlesbrough si-au manifestat interesul pentru Pulhac , monitorizat in iarna si de Inter Milano. Stefan Radu , pentru care Cristi Borcea spunea in urma cu 4 luni ca a refuzat o oferta de 5 milioane de euro , este in atentia gruparilor italiene , As Roma , Juventus si Palermo , dar si din Germania , Bayer Leverkusen, si Portugalia , Benfica!
"Probabil ca unii sa plece"
Ieri dupa-amiaza , la Tv Sport, presedintele Nicolae Badea a declarat: " Dinamo nu-si face strategia pentru turul preliminar din Liga si vom aborda aceleasi planuri ca si cum am fi direct calificati in grupe. Avem timp scurt la dispozitie pentru a ne consolida lotul. Desi nu plecam de la premisa ca avem carii sau strungarete! Dispunem de bani pentru a intari echipa! N-am luat in calcul plecarea jucatorilor ce au dus greul competitiilor. E posibil ca unii sa plece, insa nu s-a discutat inca acest lucru"
Sursa Prosport..Ce credeti ?
![]()
Muzzwrinka
ceva nou??? mai baga si oamenii niste bani la pusculita
se rupe, dar mie de dinamo
sumele alea sunt niste inventii sfruntate, pai dak stefan cu 20 de meciuri in prima liga face 5 milioane inseamna ca radoi ar face vreo 30 si dica vreo 50
hai sa fim serios,
Banel Nicolita a inteles, nu a fost offside, Dica, nu a fost offside la Dica. Dica, Dica, Dica du-te, Dica, Dica in fata lui 4 la 1
Siii esteeeee goooooool. Iata bolta! Iata bolta ! Iata bolta ! Steaua este una dintre marile echipe ale Europei
DOAR [B][SIZE="3"][COLOR="Red"]STEAUA[/COLOR][/SIZE] [/B]conteaza in Europa. Fara mizerii in UCL
Baga si Borcea in eleS-o gasi un prost sa dea
![]()
![]()
![]()
Muzzwrinka
al thread in plus! aceleasi discutii![]()
....
Frate,da ce e aici,ati adus toate articolele prosport sa le discutam? Daca aveti ceva de comentat bagati acolo un comment si gata...![]()
intrebarea corecta ar fi: CINE NU SE RUPE IN VARA ASTA?![]()
[B]Lungește Doamne boala, până se va coace poama![/B]
Fac o amre prostie daca il vand pe Radu.
un jucator de 20 de ani e prea tanar sa plece din Romania.
[COLOR="Red"][SIZE="3"]all cops are bastards[/SIZE] [/COLOR]
se rupe ,se rupe![]()
Am niste principii de fier . Daca nu iti convin, mai am si altele ...
Vrea Borcea sa-si scoata banii de Corpodeni , Sere
![]()
Muzzwrinka
Se rupe ca vine vacanta de vara si tre sa plece si jucatorii in concedii , dar spre "binele" vostru se vor reuni pentru meciul din turul 3![]()
[COLOR="Red"][SIZE="3"]all cops are bastards[/SIZE] [/COLOR]
Topic inutil
Rezonez la vibratiile ezoterice ale gintei patriarhale exhaustive... habitand in dihotomia elucubranta a viziunilor dialecticii metafizicului imbecilizant...
Stand pe marginea imaginara a sferei elipsoidale generata de vibratiile epileptice ale atomului universului, ma intreb: Ce am de haleala ?
ex-Toraxa
sa speram
[COLOR="Red"][/COLOR][FONT="Arial Black"][SIZE="4"]"Noi avem istorie
Voi doar momente"[/SIZE][/FONT]
pleaca mama ziaristului in Italia
"- [B]Florin, de ce ai acceptat micșorarea salariului cu 30 la sută?
- Pentru Dinamo. Acest club m-a ajutat la greu, cînd aveam nevoie, e firesc să răspund și eu la fel într-o perioadă delicată. Eu nu uit![/B]
"
.................................................
nu mai credeti toate prostiile astea...sunt doar niste zvonuri, cel mult menite sa le creasca cotele jucatorilor de la dinamo
basmul tragi-comic: a fost odata ca niciodata...un roman
![]()
tragedia shakespeariana: romanul se numea becali
Vise de-ale adversarilor. Nu se rupe nimic, poate la Rapid.
In lumea asta TOTUL este RELATIV !
ati vrea voi!!! ca acum 5 ani castigam titlul consecutiv! in al saselea il ia rapidul ,apoi iar urmeaza 5 ani ai lui Dinamo!!! echipa din lan mai asteapta 20 de ani
[COLOR="Red"][SIZE="4"]OLE OLE OLE OLA
DINAMO E VIATA MEA!!![/SIZE][/COLOR]