Timisoara gazduieste in perioada 12 – 13 mai „Olimpiada Distractiei McDonald’s”. Vor fi 2 zile de miscare, sport si distractie la cele mai inalte cote.
„Olimpiada Distractiei McDonald’s” are trei componente: Streetball, circuit de Jocuri si Cros.
Iubitorii de baschet se vor intrece in zilele de 12 – 13 mai in competitia de Streetball, in Parcarea Iulius Mall, participantii fiind impartiti in trei categorii: fete si baieti – pana in 14 ani, 14 – 18 ani, peste 18 ani. In P-ta Operei (in fata Catedralei), duminica 13 mai, ora 9.30 se da startul Crosului. Sute de concurenti vor incerca sa ajunga in cel mai scurt timp in parcarea Iulius Mall. In cadrul „Olimpiadei Distractiei” copiii pot participa si la Jocurile McDonald’s – circuit cu probe extrem de haioase.
Pe langa 2 zile de distractie pe cinste si sport, participantii la Olimpiada pot castiga numeroase premii: obiecte electrocasnice, echipamente sportive marca Reebok, si ceasuri de mana oferite de Fossil.
Evenimentul este organizat de compania Sport Image Group in 7 orase din tara – Timisoara, Galati, Constanta, Cluj-Napoca, Brasov, Ploiesti, Iasi - si in Bucuresti. Inscrierile se fac la tel. 021 211.66.33-35