veri gud![]()
"Fostul actionar al clubului Dinamo, Gigi Netoiu, a declarat, marti, ca a purtat o discutie cu actionarii Cristian Borcea si Nicolae Badea si ca se poate intoarce oricand in cadrul gruparii "alb-rosii"."
onlinesport
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotb...-la-dinamo.htm
Ah nu ... numai asta mai lipsea sa distruga echipa ca de obicei cu o luna inainte de inceperea competitiei europeene![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Nu te bucura de necazul altora![]()
apropos daca vrei ca istoria sa se repete trebuie sa sustii Dinamo sa ajunga in semifinalele CL in 2008![]()
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
a mai avut el tupeu si a zburat remeber?venirea e benefica dpdv financiar dc face iar gat..iar zboara
![]()
"- [B]Florin, de ce ai acceptat micșorarea salariului cu 30 la sută?
- Pentru Dinamo. Acest club m-a ajutat la greu, cînd aveam nevoie, e firesc să răspund și eu la fel într-o perioadă delicată. Eu nu uit![/B]
"
.................................................
o sustin pe Dinamo sa castige si CL si UEFA in aceeasi zi
dar de ce zici ca e un necaz venirea lui Netoiu?![]()
Vlad , asta vine , face prostii si dupa aia zboara dar echipa e vraiste si-si revine doar dupa ce a pierdut cele mai importante partide ...![]()
daca nu ar fi precedent as zice dar asa ...![]()
Eu unul nu-l vreau ... duca-se![]()
nici eu nu sunt un fan al revenirii sale dar cred,ca de data asta, prezenta lui ar fi benefica..presimt![]()
- Pentru Dinamo. Acest club m-a ajutat la greu, cînd aveam nevoie, e firesc să răspund și eu la fel într-o perioadă delicată. Eu nu uit![/B]
"
La echipa trebuie stabilitate ... sigur ca ceva milioane de dolari in plus nu strica dar asta vine cu jucatorii lui de mana a saptea platiti cu gogosari albi-rosii si va incerca sa-i impuna pe gat lui Rednic ca sa faca pret si sa-i vanda pe pepeni verzi![]()
pai el este la dinamo si acum, din umbra![]()
![]()
![]()
umbra e si in pestera![]()
"
nu ma pronunt inca
Netoiu a facut si lucruri bune, insa si multe prostii
Netoiu nu este dorit de cea mai mare parte a suporterilor dinamovisti (vezi site-urile legate de Dinamo).....ati uitat ca el este cel care in vara nu l-a vrut pe Rednic ci pe Cartu, care vroia sa aduca jucatori gen Domocos si Frasineanu..si care la primul esec in Cupa a sarit cu acuzatiile....
??
Este un jeg ordinar, un caracter de tot rahatul..
netoiu dute la steaua , netoiu dute la steaua![]()
.
Ar face o echipa beton cu jiji , 2 hoti![]()
[COLOR="Red"][SIZE="3"]all cops are bastards[/SIZE] [/COLOR]
e benefica din punct de vedere financiar in rest la primul sughit pleaca
Jegnetoiu, du-te baaaa unde oi vedea cu ochii, stai departe de Dinamo, infectie ordinara ce esti!!
Nu ai adus decat scandal, jucatori blazati (cu mici exceptii) si contraperformante la Dinamo. In plus l-ai luat si pe Alexa care era devotat si ai vrut sa ne lipsesti si de Niculescu, sa zici dupa aia; "uite ce echipa slaba este Dinamo acum fara mine".
Dar uite ce rezultate si recorduri nationale s-au realizat fara tine ci cu antrenorul pe care nu l-ai vrut, cu jucatori gen "bombe".
La gunoi cu tine, imputitule!!![]()
Last edited by Aurel.D; 4th May 2007 at 10:41.