"grele mai este" limba noastra romaneasca...![]()
...bai oare cand o sa vina abramovici....sau dracu.!!!numai meciuri vandute....!!!!!non combat!!! mai ...min..1.... cel mai RAPID....gol luat!!!!...NU MAI VINDETI MECIURI..CE CAUT-AM IN DIVIZIA A???? IN JUDETIANA CU POLI ....SA-I LASAM PE ALTI MAI BUNI...
"grele mai este" limba noastra romaneasca...![]()
ai vazut tu vreo greseala la golul lui Rada ?
esti amator, te intelegem
ps: e prea grea limba romana pt tine ?
inca un ps:si la ratarile din min 30 tot non-combat? mai ales cea a lui zicu,...
incepator
sport legend
Cam greu cu limba romana
Eminescu să ne judece ...![]()
Verizon IndyCar / Barclays Premier League / FC Dinamo București
doar profesori pe aici.........greu cu limba romana dar cam are dreptate omu....acuma incep .....la final de sezon.........
[B] "Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof."[/B]
e si el un iesean fanatic![]()
Am niste principii de fier . Daca nu iti convin, mai am si altele ...
peste tot exista meciuri strategice pe final...
Unde vedeți voi meciuri aranjate ?
acum pe bune ... dacă nu veniți cu dovezi ...![]()
au fost dovezi prin Italia....dar romanii sunt mai smecheri....nu-i descopera nimeni cand fac ceva ....au mai multa experienta decat altii..............
[B] "Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof."[/B]
Rămâne de văzut dacă avem și noi un Moggi al nostru ...
El acuza meciul din seara asta in primul rand, ceea ce mi se pare cel putin deplasat.
I must not let my passion interfere with my reason. That is not good. That is bad.
Meciul de azi al Rapidului nu l-am văzut ... dar totuși e puțin probabil ...
Poate să cumpere R. Lucescu meciuri ... că nenea Copos nu are sigur bani![]()
Unde blat mai fratilor?? Echipele astea MICI si-au luat-o in cap rau! Otelul , Iasiu` echipe mari de tot... Ce sa mai..no comment!
Pai mai iesene..voi ati egalat pe Craiova ( o echipa slaba rau de tot) in minutu` 90 pe teren propriu , si ati egalat cu ajutoru` arbitrului! Chiar asa va credeti de buni sa scoateti puncte si in Ghencea si in Giulesti? Eu propun sa trageti la titlu` la anu..nu credeti?![]()
Muzzwrinka