si anume la ce threaduri te referi?
As dori foarte tare sa stiu de ce ambele thread-uri referitoare la blaturi si coruptie in curtea Stelei au fost inchise? Este impotriva politicii acestui forum sa se discute chestiuni de aceasta factura? Sau este doar vreun moderator stelist care se plictiseste prin zona?
Pentru ca este total incorect; exista doua thread-uri care fac referire la CFR Cluj in acelasi context si respectivele nu au fost inchise ( lucru perfect normal din punctul meu de vedere ). Sa inteleg ca moderatorii acestui forum sunt deranjati doar daca se pune sub semnul indoielii corectitudinea Stelei? Daca se discuta de alte echipe nu ne deranjeaza, nu?![]()
![]()
![]()
Academia Rapid infiintata de catre generalul de securitate Vasile Malureanu supranumit tatucul politiei politice ceausiste
mda, si acum ma gandesc sa MUT acest thread pe Adiministrativ
se opune cineva?
[COLOR="Purple"]De la 1907 am fost primii puși pe fapte
Cu echipa Clujului, mândria Ardealului
Trăiesc fiecare clipă cu cea mai bună echipă
Și-am purtat de când mă știu alb și vișiniu.[/COLOR]
Cred ca ar trebui lamurit: e interzis a se aduce acuzatii de coruptie pe acest forum? Sau sa se discute despre asa ceva? Daca da, anuntati lumea ca sa nu mai posteze sau dati-le warning.. Daca nu, la ce sectiune se posteaza asa ceva? Nnu va mai jucati de-a blocatul, stersul si mutatul doar cand va convine ca nu e frumos.
Acest post nu inseamna ca sunt de acord cu acuzatiile aduse acolo, insa mi se pare normal ca discutioa sa poata fi continuata daca se doreste si nu blocata in fasa... Si mai ales, nu "selectiv"
Academia Rapid infiintata de catre generalul de securitate Vasile Malureanu supranumit tatucul politiei politice ceausiste
nu deblocheaza nimeni nimic. Subiectele chiar nu sunt de interes decat pentru dezaxatii care vorbesc aceleasi lucruri de cateva luni.....
Ar fi bine ca otelarii sa va stea capra si anul viitor! Sau nu cumva sa iasa la iveala toate porcariile din jurul echipei! Jalnic!
...problema nu e ca cine a stat, e mai grav ca multi o sa mai stea de acum inainte!
threadul asta n-are ce cauta pe intern...
Il mutam imediat, dar sa lamurim lucrurile odata!![]()
Registered User
alo penibilu, mai uita-te tata la clasamente, la meciuri, no vorbi din boabe de fasole
ia spune tu cand a castigat Otelul ultimul meci in deplasare? Cand a marcat ultima data pe Ghencea? Cand a pierdut Steaua ultima data cu urmatoarele echipe cu care joaca?
Ca asa sa arunci cu cacareze e usor.... dar sa argumentezi ceva.... nexam![]()