succes![]()
mi-am propus sa castig in urmatoarele 2 luni 600 de euro pentru a-mi cumpara un laptop![]()
![]()
![]()
o sa plec la drum cu 10 euro si sper intr-o serie de 20 bilete cu cote cuprinse intre 1.10-1.30 sa obtin ceea ce mi-am propus.
BILET 1. fond 10 euro
Rapid B. v Politeh. Iasi 1 @ 1.30
Ai calculat tu si ies 600 euro din 20 bilete cu cote asa mici? Eu am calculat la cota de 2 incepand cu 5 euro din 10 bilete ajungi la 5000 euro...e greu dar...SUCCES!
My imaginary friend thinks that you have mental problems
eu zic sa nu te grabesti ..parieaza in mai multe sporturi ..fara TENIS ..sa pariezi cat mai mult in weekend gasesti lejer cel putin 3 cote de 1.2 cat de cat sigure
ti-ai ales gresit casa...la betfair are 1.42 cota rapidul la victorie...si a fost si 1.5 azi...daca joci single cea mai recomandata este betfair
Ceea ce vb noi acum din "10 bilete" , "din 22 bilete" a incercat si vraciul de nenumarate ori...e greu ptr ca treb sa ai rabdare si sincer nam vazut vreun parior cu rabdare stiind ca are abnii in cont :p
incercarea moarte n-are, o sa incerc, daca iese bine daca nu iar e bine![]()
inca nu am renuntat,am facut o pauza de doua luni si acum stiu cum trebuie sa joc.
nu trebuie sa te grabesti absolut deloc, nu iti forta norocul dupa cateva bilete. joaca ABSOLUT prundent, indiferent ce iti spun altii.
eu mi-am marit tinta urmarind o cota de 2 in fiecare saptamana timp de 7-10 saptamani(evident ca voi juca si altceva decat "escaladarea").
sunt 100% convins ca se poate. din partea mea, resita, o sa ai toata sustinerea.
PS: ca sa nu existe presiune nu posta biletele decat cand ajungi la un anumit prag: 100, 200, 300 etc. astfel vei juca degajat. cand joci cu "spectatori" ai o anumita presiune pe tine. pentru mine nu mai conteaza sa imi spuna lumea la fiecare bilet: "ole ole", ci conteaza mai mult sa ajung la tinta finala. felicitarile le poti primii si la sfarsit cand o sa postezi biletele castigatoare.
Last edited by Vraciul; 30th April 2007 at 20:53.
Primul pas e depasit .
Champion !
"sunt cele mai reusite "
da hai treaca..emotiile
Champion !
BILET 2. fond 13 euro
Genoa v Verona 1 @ 1.33
Ai trecut si pasu asta.....itzi recomand mult calm si rabdare....Bafta multa in continuare !
Tine-o tot asa!![]()
![]()
My imaginary friend thinks that you have mental problems
nu prea am rabdare, asta este problema mea. dupa ce a iesit un bilet vreau imediat sa-l pun pe urmatorul. o sa incerc sa nu ma arunc inainte pe primul meci care mi se pare sigur.