- Reason
- off topic
Propun sa discutam in acest theard despre Sorana Cirstea .
SORANA CIRSTEA
Data nasterii: 7 aprilie 1990
Locul Nasterii: Bucuresti
Resedinta: Targoviste
Inaltime: 1.76 m
Greutate: 55 kg
Pozitia in clasament la simplu/dublu: 321/226
Cea mai buna pozitie la simplu/dublu: 313/218
Titluri la simplu/dublu: 0/0
Record la simplu: 72-25
Record la dublu: 48-15
Castiguri din tenis: 23.714 $
Profilul de mai sus este facut inaintea turneului de la Budapesta![]()
Last edited by luma; 1st March 2008 at 01:18. Reason: 2 cm...:D
sport legend
sport legend
sport legend
sport legend
sport legend
sport legend
sport legend
sport legend
In acest moment cu finala facuta la Budapeste Sorana ocupa cea mai buna pozitie din cariera ei la simplu : locul 169 .
Ea a castigat la acest turneu 13.520 $ jumatate din cat castigase in intreaga ei cariera![]()
Am auzit comentatorii spunand ca Sorana va juca la junioare RG , Wimbledon-ul si US-Open-ul ... este adevarat :-??
O poza cu Sorana de la turneul de la Budapesta :http://img144.imageshack.us/img144/7097/cristeaqc4.jpg
imi pare rau ,dar Nastase Ilie ,geniul nostru de pe terenurile pe zgura,este de-a dreptul jalnic ca presedinte al FRT..Acu un minut l-am auzit declarind citi bani face el pt tenisul rominesc ca sa poata copii romini sa faca tenis!!!Minciuna :copii romini fac tenis NUMAI pe banii parintilor!!!Sorana este o domnisoara draguta ,care poate deveni o campioana,dar drumul este foarte lung!
O sä ajungä mare. II preväd un viitor in top 20 WTA
din cate am inteles, va juca la junioare la RG, pentru ca inscrierile ls senioare s-au facut inaintea performantei ei de la budapesta, astfel incat nu are clasamentul necesar calificarilor, dar la wimbledon va juca calificari la senioare !
[B][SIZE="3"]The moment we stop fighting for each other, that’s the moment we lose our humanity.[/SIZE][/B]
sent from Pentium 286
Daca e cineva interesat:
http://www.mininova.org/tor/683327
Nu e primul ghem, dar in ultima buc. e premierea.
Calitatea nu e exceptionala, dar se poate viziona. 352x288.
A mai zis ceva important aseara Sorana ? ca nu am fost acasa![]()
Last edited by ilenuta; 1st May 2007 at 12:45.
Sorana a fost luni la Fanatik. Am zis ca nu mai scriu aici, insa trebuie sa va scutesc de suferinta.
You'll never walk alone
sport legend
Din pacate Sorana a fost invins in primul tur la Fes , Maroccu 6-2 6-3 de : N.Uberoi
Sorana Cirstea a acces in turul al 2 lea la Palermo dupa ce a invins-o cu 6-2 6-4 pe estonianca Kaia Kanepi , dupa ce romanca a venit din calificari !
Last edited by Cipri; 19th July 2007 at 00:06.
Sorana Cīrstea (17 ani) a repurtat joi, la Bali (WTA, 225.000 $), cea mai prestigiousa victorie a carierei, 6-2, 5-7, 7-5 cu elvetianca Patty Schnyder.
Eleva lui Ion Geanta, venita din calificari, a īntrecut-o astfel, īn optimi, pe a 13-a jucatoare a lumii, īn acelasi timp cap de serie numarul trei la turneul indonezian. Romānia va avea oricum o jucatoare īn semifinalele comeptitiei, Sorana Cīrstea urmānd a o īnfrunta pe Edina Gallovits.
prosport.ro
Frumoasa performanta pt adolescenta.Sa bati pe Schnyder,nu-i floare la ureche.
Personal,mi se pare ca seamana fizic cu Ivanovic..daca ar avea si rezultate in tenis,ar putea face un vagon de bani din publicitate.![]()
Anul asta a mai batut-o odata pe elvetianca in Cupa Federatiei - Sorana isi confirma valoarea inca odata .
[COLOR="Blue"]Patience is your companion. Peace is your guide. Joy is your light. Pure love is your release. [/COLOR]
Sorana va juca cu Hantuchova in semifinale la Bali![]()
Sorana va participa sapt viitoare la turneul de la Luxemburg , dotat cu premii in valoare de 600.000 $ !
Ma ,dar rau au lovit-o astia in primul tur ....
Cand e meciul si unde-l putem vedea ?
[COLOR="Blue"]Patience is your companion. Peace is your guide. Joy is your light. Pure love is your release. [/COLOR]