Results 1 to 5 of 5

Thread: Andrei Cloaca

 1. #1
  sport legend Gica Chioru's Avatar
  Join Date
  Nov 2003
  Posts
  2,257
  Reputatie
  1

  Andrei Cloaca

  Iti place sa te balacaresti in mizeria noastra cotidiana, esti acolo precum pestele in apa dar doar un bibanus naravit la pestisori care mai de care mai amarat si pricajit. Stai la panda, doar doar o sa dai peste vreun carasel ceva mai dolofan dar nu inghiti decat plevusca.
  Si cand te ia vreo stiuca la intrebari ca te-a prins cu "iarba"-n nas (ca doar esti fumator nu?) te bagi in cotloane aducand cardul de bibanusi sa lupte-n locul tau.
  Iata ca acum ai descoperit alta cloaca. Mai, cum naiba faci de dai din cloaca-n cloaca! Ai descoperit fotbalul, fotbalul autohton. Ce fericire! La teribila varsta de 40 si ceva de ani Andrei Gheorghe (Cloaca) a descoperit fotbalul........ Si ce ai observat acolo? Ia sa vedem:
  "mame violate, orgie sexuala, mizerie, derbedei, sinucidere, hoarda, ****, idiotenie, flegme, bale, homunculusi, marlani, betivi, taranoi, cocina, viol in grup". Incheierea este apoteotica, Andrei Gheorghe (Cloaca) descopera ceea ce probabil a cautat tot timpul: "bordelul din tribuna". Ura!
  .................................................. .................................................. ......

  Fotbalul romanesc este o oglinda fidela a societatii noastre. Din pacate exista un comportament reprobabil in randul celor ce merg pe stadioane dar VOMA SPIRITUALA publicata astazi 25.11.2003 in Pro Sport nu face decat sa-l integreze perfect pe Andrei Gheorghe in "tribuna".

 2. #2
  Banned Blue's Avatar
  Join Date
  Jun 2003
  Posts
  1,222
  Reputatie
  0
  n-am urmarit niciodata o emisiune facuta de el, n-am nici o parere despre el, desi pare controversat si cunoscut , nu stiu pentru care merite si defexte dar daca tot il ataci asa si ma facushi curios , pune aici articolul ala de care zici cu atata foc sa-l vedem si noi

 3. #3
  sport legend Gica Chioru's Avatar
  Join Date
  Nov 2003
  Posts
  2,257
  Reputatie
  1
  Citeste ziarul.

 4. #4
  Banned Blue's Avatar
  Join Date
  Jun 2003
  Posts
  1,222
  Reputatie
  0
  'citeste ziarul" merci pt informatzie, esti amabil : D
  pune mah un link catre articolul respectiv , sau daca nu e in arhiva ziarului anline, poate l-ai salvat undeva, da si tu un copy- paste
  Stau in Montréal si nu pot citi ziare romanesti decat pe net .

 5. #5
  sport legend Gica Chioru's Avatar
  Join Date
  Nov 2003
  Posts
  2,257
  Reputatie
  1
  Ba oltene il puneam daca mergea.......... Nu am decat ziarul si e prea mult de scris asa ca..........

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •