Registration

Inregistreaza-te pe OnlineSport Forum

Informatie obligatorie

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Cum se numeste la fotbal atunci cand mingea intra in poarta? Va rugam sa scrieti mai jos cuvantul. Pas necesar pentru a preveni spam-ul pe forum si inregistrarile automate.

Additional Information

All timestamps displayed on the forums can be automatically corrected to show the correct time for your location in the world. Simply select the appropriate time zone from the list below.

In addition, you may set the appropriate option to allow for daylight savings time in your part of the world.

From time to time, the administrators and/or other members may want to send you email notifications or messages. If you do not want to receive email from certain people then you may disable the options here

Regulile forumului

Pentru a continua, trebuie sa fii de acord cu urmatoarele reguli:

Reguli Forum si Politica de Confidentialitate

Inregistrarea pe Forum este libera si gratuita. Forumul solicita la inregistrare de adresa de e-mail personala pentru verificarea unicitatii contului. Adresa de e-mail nu este publica si nu este cedata catre terti, dar ramane stocata in baza de date. Dupa inregistrare vei primi pe adresa personala de posta electronica un e-mail din partea Onlinesport care va verifica unicitatea si veridicitatea inscrierii, in scopul bunei functionari a platformei. Forumul stocheaza date de IP, care nu sunt publice si nici vandute catre terti, pentru buna functionare a platformei, adresele de IP fiind disponibile doar angajatilor companiei.

Conturile inregistrate pe forum si mesajele scrise din aceste conturi se pot sterge la cerere oricand, pentru acest lucru fiind necesar sa ne trimiti un e-mail pe adresa contact@onlinesport.ro. Cu exceptia utilizatorilor care au contul blocat pentru incalcarea regulamentului, utilizatorii isi poti edita sau sterge singur oricand mesajele, prin editarea mesajelor scrise de ei pe propriile conturi. Utilizatorii blocati nu pot stere mesaje, dar pot solicita oricand stergerea contului si a mesajelor trimitand un email pe adresa contact@onlinesport.ro

Citeste Politica de Confidentialitate a siteului/forumului dar si Regulamentul Forumului onlinesport.ro si abia apoi, daca esti de acord, bifeaza 'Am citit si sunt de acord cu Regulile OnlineSport Forum'. Apoi apasa butonul 'Inregistrare completa' de mai jos pentru a incheia inregistrarea ta pe Forum. Daca vrei sa anulezi inregistrarea apasa aici si vei reveni la pagina principala din Forum.

Regulile forumului

Inregistrarea pe acest forum este libera. Va rugam ca inainte de a va inregistra, sa tineti cont ca forumul OnlineSport este cel mai mare din Romania pe segmentul sport si, in afara de utilizatorii inregistrati, este citit de mii de oameni zilnic. De aceea, este imperativ ca exprimarea sa fie in cuvinte decente. In cazul in care credeti ca puteti respecta aceste reguli minime, va rugam sa bifati casuta de mai jos "Am citit si sint de acord cu regulile OnlineSport Forum", iar apoi apasati butonul 'Inregistrare completa'.

Desi moderatorii si administratorii Onlinesport incearca sa mentina atmosfera in limitele decentei, ne este imposibil sa citim toate mesajele, mai ales intr-un timp scurt. De aceea, autorii mesajelor de pe forum sint responsabili in totalitate de continutul lor, iar proprietarii Onlinesport sau Jelsoft Enterprises Ltd. isi declina orice responsabilitate in acest sens.

Proprietarii si moderatorii Onlinesport isi rezerva dreptul de a elimina, corecta, muta sau inchide orice mesaj sau thread, fara explicatii ulterioare. Va respectati, ca sa ne respectam. Onlinesport.ro va poate trimite emailuri fiind membri pe emailuri, doar daca ati bifatat personal optiunea de a le primi, la inregistrare sau in UserCP. In mod implicit nu se trimit mesaje pe e-mail.

Casuta personala de UserCP va ofera acces la optiunile dvs. in Forum. Inregistrandu-va pe forum va puteti alege modul in care sa fiti alertat pe email, sa va personalizati profilul, sa adaugati prieteni etc. Bifand casuta de mai jos, confirmi ca ai citit pe larg regulamentul forumului si esti de acord cu el. Multumim si succes pe forum, Onlinesport