PDA

View Full Version : Cine va promova sezonul acesta din seria B2?

Pages : 1 2 [3] 4

Asi
10th April 2006, 22:52
va dau ei meciul acum? :) poate scapati de retrogradare sau fuzionati iar?

Cra10veanu
11th April 2006, 02:46
Craiova in A ,fara probleme ..dra ramane ea in A?
venira stelistii cu glume de turma pe aici ? daca ramanem ? vorbim la anu pe oblemenco cand v-o tragem la ochi:jerk:

Mishumacher
11th April 2006, 18:39
CSM RAMNICU VALCEA - fcp 2-1
bravo valcea pt. ce meci frumos ati facut cu intoarcerea scorului de la 0-1 la 2-1 . Succes in continuare . Voi meritati barajul nu fcp. Fcp e si va ramane o echipa de ratati .
Ne vedem sambata fcp la noi acasa sa ne luam revansa pt meciul "aranjat" de voi din tur .
FORZA ASTRA

In loc sa va bucurati ca in cazul care Petrolul ar promova ati mai vedea si voi meciuri din Divizia A la Ploiesti aruncati cu noroi in Petrolul.Sa mor de inteleg rivalitatea asta prosteasca intre 2 echipe din acelasi oras.Sincer iti spun ca inainte imi placea sa merg pe Astra pentru ca era o atmosfera linistita(pt relaxare).In schimb daca vroiam galagie,atmosfera adevarata mergeam la Petrolul.Astra mai bine ar ramane echipa imprevizibila cu un stadion cochet si cu cativa suporteri civilizati care veneau seara odata la 2 saptamani sa se relaxeze.Inainte sa apara Astra in divizia sa nu-mi spui mie ca nu tineai cu Petrolul.Petrolul ramane orice ar fi echipa de suflet a orasului si Astra un fel de FC National al Ploiestiului.

Darkslowstar
11th April 2006, 18:51
Frumos zis! Sper sa inteleaga colegul ceva :ok:

Neamtu
11th April 2006, 20:50
Intr-adevar cam ciudat sa stai in Ploiesti si sa urasti Petrolul.
Mai ales ca din cate tin io minte Astra a aparut acu cativa ani prin mutarea echipei Danubiana Bucuresti la Ploiesti. Nu-i asa?:rolleyes:

Cra10veanu
11th April 2006, 21:00
astia ca astia, dar uite-te la cfr si la u cluj , uite la Ac si Inter ...

inter
11th April 2006, 21:09
craiovene , cand se bateau aia in derbyul orasului Milano .. la noi se juca barbunca ..

Cra10veanu
11th April 2006, 21:37
iti dau exemplu nu de mult, anu trecut in CL ( Inter - Ac ) cand i-au spart capatzana lu Dida :D

Asi
11th April 2006, 21:50
Inter Milano a fost infiintata in 1908 iar in 1912 lua fiinta in Craiova echipa AS Doljul care participa la capionatul Romaniei alaturi de Colentina,Olimpia,Roma Bucuresti si United si Prahova Ploiesti deci nu se juca chiar barbunca;)
apropo si de ploiesteni

inter
11th April 2006, 21:51
las ca acum suporterii in bat pe proprii jucatori :D:D un lucru bun .. nu mai frecventeaza noaptea localurile :D

Ioca10
11th April 2006, 23:56
craiova o legena,un mit,o glorie promovatzi si intratzi in istorie:evil:
Sa promoveze Astra:D

aetius
12th April 2006, 12:55
CSM RAMNICU VALCEA - fcp 2-1
bravo valcea pt. ce meci frumos ati facut cu intoarcerea scorului de la 0-1 la 2-1 . Succes in continuare . Voi meritati barajul nu fcp. Fcp e si va ramane o echipa de ratati .
Ne vedem sambata fcp la noi acasa sa ne luam revansa pt meciul "aranjat" de voi din tur .
FORZA ASTRA
desi tin cu csm vl tin sa va urez succes la anu'. petrolul traieste din amintiri si din meciuri de cupa, cam putin pentru o echipa ce se vrea de A.
valcea fara palmares va incerca sa promoveze si sa reinnoade firul rupt al fostei CHIMIA RM VL din anii 80'' .
apropo care sunt regulile de baraj ? cum se promoveaza din baraj?

Darkslowstar
12th April 2006, 13:33
Se va face un turneu cu cele 3 formatii de pe locul 2 din cele 3 serii si se va juca fiecare cu fiecare. Formatia care se va clasa pe locul 1 va promova!

inter
12th April 2006, 13:38
craiova o legena,un mit,o glorie promovatzi si intratzi in istorie:evil:

chiar n-ai treaba prin Stefan cel Mare? :drak: , ia sa vezi ce penalizari iti iei :D

nr.zece
12th April 2006, 14:49
ioca, tu ai facut scoala cu jiji "trompeta lui basescu"?
ce inseamna "legena" ca nu cunosc acest termen

Lup_Galben
12th April 2006, 15:22
desi tin cu csm vl tin sa va urez succes la anu'. petrolul traieste din amintiri si din meciuri de cupa, cam putin pentru o echipa ce se vrea de A.
valcea fara palmares va incerca sa promoveze si sa reinnoade firul rupt al fostei CHIMIA RM VL din anii 80'' .

pai noi traim din amintiri mah??? traim din amintiri cand am facut o oarecare performanta ajungand in semifinala cupei romaniei (desi suntem in B), eliminand dinamo si poli tim......
noi traim din amintiri cand Petrolul este singura echipa din provincie care a castigat o cupa in tara asta in ultimii 15ani......noi traim din amintiri??.........pai de cati ani n-a mai fost adusa vreo cupa in ardeal,oltenia sau moldova....???
vezi k esti pe langa subiect asa k vezi-ti de treaba ta.......

ASP
12th April 2006, 16:23
esti catastrofa.
1991 Craiova face eventul (cupa + campionat)
1993 Craiova castiga Cupa.
inca 2 finale pierdute.
asa ca in ultimii 15 ani cineva a facut mult mai multe decat voi.

inter
12th April 2006, 16:26
Lupule ... o zbarcisi rau de tot .... asa ca ....... relax!

cheackie
12th April 2006, 16:55
In loc sa va bucurati ca in cazul care Petrolul ar promova ati mai vedea si voi meciuri din Divizia A la Ploiesti aruncati cu noroi in Petrolul.Sa mor de inteleg rivalitatea asta prosteasca intre 2 echipe din acelasi oras.Sincer iti spun ca inainte imi placea sa merg pe Astra pentru ca era o atmosfera linistita(pt relaxare).In schimb daca vroiam galagie,atmosfera adevarata mergeam la Petrolul.Astra mai bine ar ramane echipa imprevizibila cu un stadion cochet si cu cativa suporteri civilizati care veneau seara odata la 2 saptamani sa se relaxeze.Inainte sa apara Astra in divizia sa nu-mi spui mie ca nu tineai cu Petrolul.Petrolul ramane orice ar fi echipa de suflet a orasului si Astra un fel de FC National al Ploiestiului.

Mishumacher aci iti dau dreptate dar eu nu am tinut si nu o sa tin cu fcp.Asta cu FC NATIONAL al Ploiestiului cam asa e.NU UITA fcp JOACA pe locul fostei ASTRA.Daca nu era ASTRA in 2003 in DIV. A voi nu mai existati.Mai e ceva ... cand Astra si fcp erau in A si fcp era sub ASTRA in clasament ,veneati pe "Columbia" noi faceam meci nul cu voi ca sa mai luati si voi pct pt a va indeparta de subsolul clasamentului.Macar noi eram oameni cu voi va ajutam sa scapati de retrogradare si acum ...?? cred ca ar trebui sa fiti si voi oameni ca si noi.Asta cu punctele in deplasare sa stii ca e adevarata nu e minciuna.Asa ca ssss..., voi ati distrus Ploiestiul !!!

fan_atik
12th April 2006, 17:46
forzza craiova
ne vedem in A
ALE ALE ALE
SA MOARA DUSMANI DE CIUDA

cheackie
12th April 2006, 19:04
Minerul Motru - Astra Ploiesti 0-1
/OLE/ FORZA ASTRA /OLE/
Urmatoarea victima fcp
Ne vedem sambata
/hello /hello ASTRA PLOIESTI /hello

dragosh_vl
12th April 2006, 19:21
doamne ajuta
sa le dati un 2-1 si pe la sfarsit sa le dati golul ca atunci e oftica mai tare :))

Lup_Galben
12th April 2006, 19:22
ce agitatie ...a batut astra in deplasare, cred k pentru prima data in acest campionat...:D
am uitat de cupa din '93 intere, stiam k ultima data ati castigat o cupa in '91 (adik 15 ani dee atunci)....scuze pentru greseala ;)

Lup_Galben
12th April 2006, 19:26
SERIA A II-A etapa a-20-a/ rezultate finale

“U” CRAIOVA 1 - 0 INTER GAZ
Gane '61 /
MINERUL MOTRU 0 - 1 ASTRA PLOIEŞTI
/ Ghindaru '73
PETROLUL PLOIEŞTI 3 - 0 RAPID II
Petrovic '29, Gorga '42, Budescu '47 /
DACIA MIOVENI 0 - 1 FC SIBIU
/ Popa '35
DINAMO II 0 - 0 FCM CÂMPINA
/
FC CARACAL 3 - 0 UNIREA URZICENI
S. Popescu '70, Militaru (pen) '78, Stancu '87 /
JUVENTUS BUCUREŞTI 0 - 1 DUNĂREA GIURGIU
/ Cojenel '39
CS OTOPENI 1 - 1 CSM. RM. VÂLCEA
Câmpeanu (aut) '17 / Murineanu '2

cheackie
12th April 2006, 19:30
ce agitatie ...a batut astra in deplasare, cred k pentru prima data in acest campionat...:D
am uitat de cupa din '93 intere, stiam k ultima data ati castigat o cupa in '91 (adik 15 ani dee atunci)....scuze pentru greseala ;)
Nu e prima si nici ultima victorie in deplasare a lu' ASTRA

Lup_Galben
12th April 2006, 20:44
Nu e prima si nici ultima victorie in deplasare a lu' ASTRA
fi dragut si spune-mi si mie pe cine a mai batut astar in deplasare sezonu asta k nu stiu.....

cheackie
12th April 2006, 21:00
fi dragut si spune-mi si mie pe cine a mai batut astar in deplasare sezonu asta k nu stiu.....
POIANA CAMPINA - ASTRA PLOIESTI 0-1

aetius
13th April 2006, 08:18
pai noi traim din amintiri mah??? traim din amintiri cand am facut o oarecare performanta ajungand in semifinala cupei romaniei (desi suntem in B), eliminand dinamo si poli tim......
noi traim din amintiri cand Petrolul este singura echipa din provincie care a castigat o cupa in tara asta in ultimii 15ani......noi traim din amintiri??.........pai de cati ani n-a mai fost adusa vreo cupa in ardeal,oltenia sau moldova....???
vezi k esti pe langa subiect asa k vezi-ti de treaba ta.......

corect ne vedem de treaba noastra, adica de barajul pentru promovare pentru ca voi dupa meciul cu astra :sleep:

Andy1987
13th April 2006, 13:04
Craiova este deja cu un mare pas in A...dar cred ca se vor lupta la retrogradare din sezonul viitor...cel putin asa vad eu.

aetius
13th April 2006, 13:07
eu cred ca universitatea va fi o echipa de locurile 3-5 in campionatul viitor , fapt ce ii permite sa prinda in vara viitoare o competitie europeana, fie ea si intertoto.

corto
13th April 2006, 13:19
Craiova are un lot tanar si destul de inchegat. In plus sunt si vreo 2-3 jucatori de certa valoare. Antrenor tanar cu experienta in campionate puternice ca jucator. Destule resurse financiare, in plus nu cred ca se vor aduce prea multi jucatori ca nu are rost. As putea sa compar echipa cu cea a Sportului, de exemplu. Nu suntem adunati de pe drumuri ca Pandurii sau Vasluiul ... nu sunt chiar asa de optimist, dar cred ca vom fi in primele 10 echipe.

aetius
13th April 2006, 13:46
publicul abia asteapta pe ion oblemenco sa se revanseze fata de Bucuresti ( steaua, rapid, dinamo ...).

Asi
13th April 2006, 16:51
la anul, in div A,Craiova va termina in primele 4 echipe, chiar este un lot tanar si foarte talentat

ASP
13th April 2006, 20:22
Craiova este deja cu un mare pas in A...dar cred ca se vor lupta la retrogradare din sezonul viitor...cel putin asa vad eu.
vezi cam aiurea.

mitel4rulmentu
13th April 2006, 20:24
Brasovu Debea Astepte Sa Se Lupte Cu Dusmanul In Divizia A Anti Olteniiiiii:D

blueb0y15
13th April 2006, 20:58
CRAIOVA va termina in primele 6 echipe sezonul viitor in divizia A :ok:

Asi
13th April 2006, 22:15
Brasovu Debea Astepte Sa Se Lupte Cu Dusmanul In Divizia A Anti Olteniiiiii:dia da-o si tu pe romaneste sau esti din ala cu placuta bilingva la spate :D Pricepusi mai draga laszlo?

Cra10veanu
14th April 2006, 00:13
Brasovu Debea Astepte Sa Se Lupte Cu Dusmanul In Divizia A Anti Olteniiiiii:d
promovati voi mai intai, si dupa va luptati cu noi :happy :happy :happy . brasovu, inca cativa ani mai stati prin B si o sa ne razboim dupa aia prin divizia A, pana atunci bafta :ok:

aetius
14th April 2006, 13:31
pana atunci mai cresteti la brasov capacitatea stadionului ( municipal parca...). ca sa fiti siguri .

Darkslowstar
14th April 2006, 13:49
Municipalul nostru e cu cateva mii de locuri mai mic decat al vostru asa ca e suficient. Pt cati veniti de la Craiova e arhi-suficient si Tineretului.
Mitel, esti in ruma cu evenimentele, dusmanul e in Bucuresti si nu la Craiova. Sa lasam trecutul in pace si sa ne concentram pe viitor.
Asa cum am stabilit deja de ceva timp la anul sunteti invitatii nostrii dupa meciul de la Bv. Bem o bericica/doua/trei cu toti forumistii craioveni care ajung la meci :ok:

CHITU
14th April 2006, 13:58
[QUOTE=Andy1987]Craiova este deja cu un mare pas in A...dar cred ca se vor lupta la retrogradare din sezonul viitor...cel putin asa vad eu.[/QUOTE

nu numai ca se vor lupta la retrogadare ...dar si vor RETROGADA.....:evil: :evil: ....asta e si parerea mea:happy :happy :happy

Petrolul....si....atat....restul....nu....mai....c onteaza

ASP
14th April 2006, 14:02
din pacate voi nici macar la lupta aia nu veti fi prezenti.

Petrolist
14th April 2006, 19:53
Nu imi vine sa cred ca oltenii cred ca cRAIOVA va fi in primele 4 si in cupele europene...sa fim seriosi,se stie cum castiga cRAIOVA meciurile.chiar daca nu avem stadion adevarat pentru divizia A,se rezolva asta.va asteptam la Ploiesti sa vedem cam cati veniti si daca o sa colorati peluza cum am facut-o noi la voi de se uitau 15000 de oameni ca la poarta noua.:headbang: ca nu ne veti face vreodata pe plan ultra.PETROLUL e tot ce conteaza

Neamtu
14th April 2006, 21:49
Sunt convins ca ati colorat-o:happy
La fel ca acum cativa in Valcea cand ati jucat in Cupa, de statea lumea cu mainile lipite de buzunare cand trecea pe langa voi

EDMOND_
14th April 2006, 23:36
Nu imi vine sa cred ca oltenii cred ca cRAIOVA va fi in primele 4 si in cupele europene...sa fim seriosi,se stie cum castiga cRAIOVA meciurile.chiar daca nu avem stadion adevarat pentru divizia A,se rezolva asta.va asteptam la Ploiesti sa vedem cam cati veniti si daca o sa colorati peluza cum am facut-o noi la voi de se uitau 15000 de oameni ca la poarta noua.:headbang: ca nu ne veti face vreodata pe plan ultra.PETROLUL e tot ce conteaza

Daca vrei sa discutam despre prestatia voastra putem discuta insa trebuie sa iti spun ca ati fost cea mai lipsita de bun simt galerie care a venit pe Ion Oblemenco in ultimul timp. De educatia celor care au fost in galerie nici macar nu merita sa vorbesc. Ati inceput sa jigniti si sa provocati inca din momentul intrarii pe stadion, iar cei 15 000 de spectatori nu se uitau la voi ca erati "tari" ci pentru ca nu mai vazusera atata badaranie. Este usor sa faci pe eroul cand esti inconjurat de jandarmi. Iti garantez eu ca daca nu aveati jandarmii in jurul vostru nu mai dadeati voi spectacolul ala de prost gust.
Pentru noi a fost important ca v-am batut fara drept de apel ( si asa ati aflat cum castiga de fapt Craiova!). In ceea ce priveste meciul nostru de la Ploiesti eu personal nu am sa vin. O sa fie una din putinele deplasari pe care le pierd, insa de ce m-ar interesa meciul cu o echipa aflata la 12 puncte in urma noastra ( poate la ora meciului o sa fie si mai multe) ?

Lup_Galben
15th April 2006, 01:56
Daca vrei sa discutam despre prestatia voastra putem discuta insa trebuie sa iti spun ca ati fost cea mai lipsita de bun simt galerie care a venit pe Ion Oblemenco in ultimul timp. De educatia celor care au fost in galerie nici macar nu merita sa vorbesc. Ati inceput sa jigniti si sa provocati inca din momentul intrarii pe stadion, iar cei 15 000 de spectatori nu se uitau la voi ca erati "tari" ci pentru ca nu mai vazusera atata badaranie. Este usor sa faci pe eroul cand esti inconjurat de jandarmi. Iti garantez eu ca daca nu aveati jandarmii in jurul vostru nu mai dadeati voi spectacolul ala de prost gust.
Pentru noi a fost important ca v-am batut fara drept de apel ( si asa ati aflat cum castiga de fapt Craiova!). In ceea ce priveste meciul nostru de la Ploiesti eu personal nu am sa vin. O sa fie una din putinele deplasari pe care le pierd, insa de ce m-ar interesa meciul cu o echipa aflata la 12 puncte in urma noastra ( poate la ora meciului o sa fie si mai multe) ?

numai gura e de voi cand vine vorba de sarit la bataie.....in schimb la impresionat sunteti primi...ba ca ati alergat nu stiu ce sclav purtand tricoul stelei pe la corabia,motru.....insa cand am fost noi la craiova, cati au venit cu scandal in sectoru nostru? (maxim 50) ..........tare curios sunt sa vedem ce va fi la ploiesti mai ales k sunteti asteptati precum "painea calda"..........sunt curios sa vedem cati veniti si cati plecati intregi......
app petrolu' are in urm 3 etape cu astra(d), inter gaz(a), motru(d). daca vom obtine toate cele 9p si craiova nu va obtine mai mult de 4-5p cu giurgiu(d), motru(a), urziceni(d)......cursa pentru locul 1 ramane in picioare cu atat mai mult cu cat meciul cu astra are sanse mari sa fie catalogat drept 0-3 la masa verde.......ramane de vazut...

Cra10veanu
15th April 2006, 02:07
au prins glas lupisorii, bai amaratilor, voi nici la dat cu pumnu nu sinteti buni, dar de fotbal sa mai vorbim ? :rolleyes: faceti gargara ca noi avem echipa si voi de-abi o descurcati prin B de atatia ani! gazari ofticati,:rosu:

cheackie
15th April 2006, 06:41
Sunt convins ca Astra va castiga la "masa verde" meciul de la Craiova si astazi vom bate petrolul la 2 goluri diferenta.
/hello /hello /hello FORZA ASTRA /hello /hello /hello

Lion
15th April 2006, 06:48
Sunt convins ca Astra va castiga la "masa verde" meciul de la Craiova si astazi vom bate petrolul la 2 goluri diferenta.

mi-ar fi efectiv rusine sa cersesc un 3-0 dupa ce am fost umilit cu 2-5.nu o sa progresam niciodata cu astfel de gandiri...

cheackie
15th April 2006, 09:29
mi-ar fi efectiv rusine sa cersesc un 3-0 dupa ce am fost umilit cu 2-5.nu o sa progresam niciodata cu astfel de gandiri...
Daca tu crezi ca Astra cerseste un 3-0?..... cred ca te inseli
Atunci dc s-a oprit nocturna in min 44 si arbitrul a continuat meciul un minut pe intuneric . De dragul vostru da ??!! Si asta a fost ghinionul vostru daca jucati toate meciurile in nocturna,va e gandu numai sus . Lasa asa sa reveniti si voi cu picioarele pe pamant
A doua repriza nu ati mai aratat nimik fara bosorogu de stanga in teren
credeti ca daca ati promovat gata terminati pe locurile 5-6 si cu stanga in teren cat se mai poate. Ma insel

cheackie
15th April 2006, 09:32
Olteni va urez succes in meciul de la Ploiesti cu fcp . Vom fi alaturi de voi la acest meci si as vrea sa ii umiliti pe "lupi"

EDMOND_
15th April 2006, 09:53
numai gura e de voi cand vine vorba de sarit la bataie.....

Eu nu am vorbit de sarit la bataie , eu am vorbit de bun simt si cei sapte ani de acasa. Nu am de ce sa sar la bataie pt un meci de fotbal. Intelegem gresit fotbalul, notiunea de spectacol si fair play tie nu iti spune nimic.
Putea sa iasa un meci frumos si in tribune, paradoxal in prima faza spectatorii nu au avut nimic cu voi, dimpotriva. Lucrurile s-au incins abia dupa ce ati adresat scandari indecente ( este putin spus!) la adresa tuturor spectatorilor.
Ati provocat minut cu minut si in mod normal ar fi trebuit sa fiti evacuati din stadion chiar in primul sfert de ora. Au recunoscu asta si jandarmii in dezbaterile televizate de dupa meci!

Cat priveste "bataia" iti garantez eu ca de fapt esti un mielusel. Era usor sa faci spectacol cand erai inconjurat de jandarmi aproape unu la unu si stiai ca nu se poate atinge nimeni de tine. Sunt povesti si nu mai stau la povesti cu tine pe tema asta. Nu ma intereseaza.

Iar diferenta reala dintre echipele noastre este de fapt de 14 puncte ( asta este valoarea voastra!). Ca acum cersesti la federatie o eventuala infrangere la masa verde a Craiovei in speranta ca v-ati putea apropia si voi de locul 1 spune totul de neputiinta de a castiga in teren, jucand fotbal.Stim foarte bine, va bazati pe faptul ca Valentin Alexandru este mare scula in federatie insa ce te face sa crezi ca veti castiga meciul cu Stiinta , la Ploiesti? Poate va luam si acolo trei puncte pt a va inchide gura definitiv.

Legat de meciul Craiova Astra. A fost 5- 0 la pauza. Va las sa va ganditi ce s-ar fi intimplat daca Universitatea nu ar fi bagat rezervele in repriza doua, am jucat cu trei juniori in teren. La federatie cazul ar fi trebuit inchis din prima, cine a mai pomenit asa ceva.. Astra face contestatie si tot Astra cere amanarea cazului.:happy O sa fie cam greu sa schimbe rezultatul. Meciul s-a jucat, prietene, daca arbitrii si observatorii au permis reluarea jocului nu ar trebui sa fie nici o problema. Cel putin in fotbalul european, Insa in Romania te poti astepta la orice. Mai bine v-ati face echipa , ca parca vad ca terminati in urma cu vreo 20 de puncte.

Asi
15th April 2006, 10:27
lupu galben, in meciurile directe atat cu noi pe Ion Oblemenco cat si cu Valcea care v-a batut de v-a rupt si acasa si in deplasare inclusiv cu arbitrii de partea voastra, ati demonstrat ca sinteti net inferiori.Ar fi o mare nedreptate facuta fotbalului sa prindeti barajul.

Asi
15th April 2006, 10:34
numai gura e de voi cand vine vorba de sarit la bataie.....in schimb la impresionat sunteti primi...ba ca ati alergat nu stiu ce sclav purtand tricoul stelei pe la corabia,motru.....insa cand am fost noi la craiova, cati au venit cu scandal in sectoru nostru? (maxim 50) ..........tare curios sunt sa vedem ce va fi la ploiesti mai ales k sunteti asteptati precum "painea calda"..........sunt curios sa vedem cati veniti si cati plecati intregi......
app petrolu' are in urm 3 etape cu astra(d), inter gaz(a), motru(d). daca vom obtine toate cele 9p si craiova nu va obtine mai mult de 4-5p cu giurgiu(d), motru(a), urziceni(d)......cursa pentru locul 1 ramane in picioare cu atat mai mult cu cat meciul cu astra are sanse mari sa fie catalogat drept 0-3 la masa verde.......ramane de vazut...lupe, eu te inteleg ca petrolist sa fii subiectiv dar iti amintesc ca ati venit , ati injurat de cum ati intrat pe stadion, in pauza ati inceput sa rupeti din senin scaunele neprovocati iar cand galeria noastra s-a deplasat spre sectorul une erati v-ati calcat in picioare alergand panicati spre ultimul rand de sus sa stati langa jandarmi, asta in timp ce suporterii craioveni au trecut de un baraj de jandarmi iar la sfarsitul meciului au patruns pe teren.Pentru reimprospatarea memoriei si cati au venit la voi, poti downloada imaigini de pe situl suporterilor Universitatii Craiova ;) Acum ca sa va dati mari eroi pentru ca ati scapat de o bataie mi se pare ridicol. Dar trecand p[este aceste aspecte negative vreau sa-ti spun fara intentia de a jigni ci doar o simpla constatare ca ploiestenii care au venit in grupul acele, nu stiu daca toti aveti aceasta culoare in Ploiesti dar cei care au venit , aveau toti tenul extrem de inchis, un negru african, pe langa care, pana si tiganii de la noi ,par vikingi. Tare tuciurii si urati mai sinteti , zau asa , fara suparare, asta e adevarul :o: Nu vreau sa te jignesc si nici sa sune rasist ce spun dar disgratioasa imagine ati proiectat pe un stadion ca "Ion Oblemenco" si nu m-ar mira sa fi fost alesi si ca ten si ca comportament suporterii vostri si sa fi fost adusi special sa ne provoace ca sa
reactionam si sa ne mai fie suspendat terenul inca o data, a cata ?

Despre meciul cu Astra, aia au fost calcati in picoare , era 5-0 in min 41
s-a stins lumina in min 44 in plina zi cand vizibilitatea era perfecta, Lupescu a decis reluarea jocului , s-au mai jucat cateva secunde a urmat repriza a doua cand luminile s-au aprins in min 40, astralii au mai intarziat revenirea pe teren dar oricum meciul s-a reluat fara probleme, artitrul si trimii federatiei au decis asa, pana a durat 40 de min, nu exista nici un fel de problema reala.Asta e un fel de tam-tam fara suport legal si logic , chiar al bunul simt, nu au nici un fel de sansa, cred ca si tu iti dai seama de asta in forul tau interior.;)

Mishumacher
15th April 2006, 11:11
Sincer nu ma mandresc prea mult cu galeria actuala a Petrolului.Inainte chiar imi placea sa ma duc in galerie(acum cativa ani).Acum mi-e teama cand pleaca galeria in deplasare sa nu cumva sa fie echipa depunctata.Marea majoritate(sunt si suporteri adevarati) nu-si au locul in galerie.Ii felicit pentru spectacolele oferite la meciurile importante insa mi-e greata cand ii vad ca se comporta ca niste animale cand echipa nu merge.
Oltenii ar trebui sa nu comenteze prea mult ca si ei sunt la fel poate chiar mai rau!

Imi pare rau pentru ca in galeria Petrolului mai sunt si suporteri adevarati cum sunt cei prezenti pe forum(eu nu ma includ pentru ca n-am mai fost demult la un meci al lupilor si cand merg nu prea vad mare spectacol) care incearca sa sustina echipa intr-un mod civilizat si sa faca atmosfera pe stadion!

inter
15th April 2006, 13:00
continuam defilarea, 1-0 la Giurgiu , Valcea facu 0-0 ... deci 12 pcte avans fata de locul 2 :D

Asi
15th April 2006, 13:07
si inca impotriva unor adversari de o duritate cu totul iesita din comun 3 accidentati si un arbitraj criminal al lui tudor, de ce nu l-or fi scos pe asta din arbitraj?
de fapt diferenta este de 13 pct rezultate directe si golaveraj

petroulul inca un blat , valcea un semiesec acasa
care 13 puncte ca sint 15puncte dar FRf a vrut sa ne depuncteze cu 2

netoiu, ioanitoaia si iorgulescu fac spume acum :D

nr.zece
15th April 2006, 13:14
un meci greu in conditiile in care a lipsit piesa de baza Andrei Ionescu
este normal pe undeva in conditiile in care timp de 21 de etape jocurile erau facute de al nostru "ardei", iar acum imprejurari "obscure" ne priveaza de aportul lui

inter
15th April 2006, 13:16
Sa traiesti ! Pimp :D:D

nu spun mai multe .. da toate cele bune!

Lup_Galben
15th April 2006, 14:15
petroulul inca un blat , valcea un semiesec acasa

iti dai seama k nu ma asteptam din partea ta sa spui k s-a jucat corect......
insa incearca sa nu-ti mai dai cu parerea daca nu ai fost la respectivul meci s-au n-ai vazut caseta meciului.......:ciocan:
in ceea ce priveste valcea.......ma asteptam sa nu bata......asa cum am spus in sapt anterioare, valcenii o sa se piarda "pe drum".......si asa cum am spus si la inceputul campionatului.....craiova si petrolul vor termina pe primele doua locuri insa ramanea de vazut cine pe 1 si cine pe 2....acum se pare k totu e cam limpede......craiova va promova direct iat petrolul va juca la baraj...

nr.zece
15th April 2006, 15:05
tenchiu inter

enachecosmin
15th April 2006, 15:44
Da..e clar..Petrolul joaca la baraj..kiar dk mai ia o data bataie de la Craiova...ceea ce e bine...asta e..Craiova a fost si sprijinita de Federatie...orice ati zice stiti k asa e...dar atat timp kt traim in Romania,nimic nu pare anormal...Forza Petrolul!/hello /hello /hello /hello /hello /hello /hello /hello /hello /hello

nr.zece
15th April 2006, 17:02
asta trebuie pusa la perla forumului: craiova ajutata :)
super, multumim

Andy1987
15th April 2006, 17:03
Da..e clar..Petrolul joaca la baraj..kiar dk mai ia o data bataie de la Craiova...ceea ce e bine...asta e..Craiova a fost si sprijinita de Federatie...orice ati zice stiti k asa e...dar atat timp kt traim in Romania,nimic nu pare anormal...Forza Petrolul!/hello /hello /hello /hello /hello /hello /hello /hello /hello /hello
cum a fost ajutata? sau cu ce?

EDMOND_
15th April 2006, 17:30
Mai, baietii au dreptate. Se pare ca Federatia si Liga s-au indragostit de Craiova , cei mai aprigi suporteri fiind Valentin Alexandru si Ionut Lupescu. In meciul de la Craiova , cu Petrolul , cei doi amintiti mai sus au tratat cu cativa jucatori de la Petrolul care nu si-au mai aparat sansele corect si doar astfel a putut castiga Universitatea. In plus, oficialii de la Federatie si-au dat seama ca Universitatii ii este greu sa castige cu suporterii pe stadion si de asta au decis ca trei meciuri ale Craiovei sa se joace fara spectatori, pentru ca Stiinta sa ia avans in clasament. Mai mult, exista anumite surse care spun ca de fapt Mititelu ar fi de fapt omul lui Mircea Sandu , Ionut Lupescu si Valentin Alexandru care ar fi investit sume mari de bani in echipa craioveana. De urmarit, este o chestiune interesanta!!

ASP
15th April 2006, 17:36
castigam si cand jucam prost. echipa merge mai departe in orice conditii. Bornescu si Ciuca oamenii meciului.
dupa cum a jucat giurgiu ma mir ca sunt asa jos in clasament.
faza tare in stadion: jandarmii il intrebau pe Aurica Beldeanu (ei nu stiau cine este... credeau ca e cineva din conducere) daca e din galerie si nu vroiau sa-l lase sa stea in tribuna. la fel si pe mititelu cand a trecut pe langa ei il intrebau daca e din galerie.... penibil.............................

Lup_Galben
15th April 2006, 17:59
castigam si cand jucam prost. echipa merge mai departe in orice conditii. Bornescu si Ciuca oamenii meciului.
dupa cum a jucat giurgiu ma mir ca sunt asa jos in clasament.
faza tare in stadion: jandarmii il intrebau pe Aurica Beldeanu (ei nu stiau cine este... credeau ca e cineva din conducere) daca e din galerie si nu vroiau sa-l lase sa stea in tribuna. la fel si pe mititelu cand a trecut pe langa ei il intrebau daca e din galerie.... penibil.............................

chiar k penibil !
nu ma asteptam sa castige craiova la giurgiu insa daca au batut inseamna k au meritat !

ovi sibiu
15th April 2006, 20:11
Dinamo a jucat la un moment dat in 12 jucatori, se vede in vreo doua poze! Daca arbitra Tudor, castigam la
masa verde, asa ramanem cu un punct.

http://img230.imageshack.us/img230/7569/p10507973lh.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=p10507973lh.jpg)http://img230.imageshack.us/img230/1681/p10508140lj.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=p10508140lj.jpg)http://img230.imageshack.us/img230/3483/p10508186ep.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=p10508186ep.jpg)http://img230.imageshack.us/img230/7476/p10508198kn.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=p10508198kn.jpg)http://img230.imageshack.us/img230/6015/p10508216ir.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=p10508216ir.jpg)
http://img236.imageshack.us/img236/4380/p10508290bk.th.jpg (http://img236.imageshack.us/my.php?image=p10508290bk.jpg)http://img236.imageshack.us/img236/1723/p10508304fe.th.jpg (http://img236.imageshack.us/my.php?image=p10508304fe.jpg)http://img236.imageshack.us/img236/9994/p10508355pt.th.jpg (http://img236.imageshack.us/my.php?image=p10508355pt.jpg)http://img236.imageshack.us/img236/9908/p10508131fw.th.jpg (http://img236.imageshack.us/my.php?image=p10508131fw.jpg)http://img230.imageshack.us/img230/3865/p10508178rw.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=p10508178rw.jpg)

Cra10veanu
15th April 2006, 22:06
Bravo Universitatea, s-a mai scurtat drumul spre promovare cu inca o etapa, felicitari pt victorie
Gazarii nu prindeti nici baraju, si-n caz ca-l prindeti, va elimina celelalte echipe din b1 si b3 :D deci sugus divizia A la anu :D

KLMN
15th April 2006, 22:31
Craiova va promova direct, iar Petrolul va merge la baraj.

Cra10veanu
16th April 2006, 00:21
acolo unde va fii eliminata

KLMN
16th April 2006, 09:44
Trebuie sa mentionez de la inceput ca nu sunt suporter nici al Craiovei si nici al Petrolului, atunci cand a trebuit am simpatizat cu ambele. Dar ptr "Cra10veanu" am un sfat: ar trebui sa nu poarte grija Petrolului ptr baraj, ci a Universitatii ca in divizia "A" nu o vad prea bine cu un astfel de lot.

Asi
16th April 2006, 11:13
ai sa ramai cu gura cascata cand ai sa vezi ce rezultate si jocuri bune va fa realiza Universitatea Craiova "cu un astfel de lot" ;) e un lot tanar si foarte talentat, cu adevarat talentat, eu nu vreau sa aduca iar mercenari de pe temiri unde sa strice acest grup.Ar fi pacat sa aduca mai mult de 2,3 jucatori si aia daca ii aduce sa fie tot tineri, talentati si valorosi dar mai ales sa duca o viata sportiva desavarsita.Asta e viitorul Craiovei.N-avem nevoie de straini sau rebuturi care se plimba de la o echipa la alta prin A, cu aceasta gasca nebuna sa joace sau "gradinita"Craiovei cum ii zic peiorativ adversarii, vei vedea valoarea pustilor.

Lup_Galben
16th April 2006, 23:53

in caz k nu vom ajunge in A, prefer sa ramanem in B decat sa fim umiliti si sa ne facem de ras in A , asa cum se fac altii........

Cra10veanu
17th April 2006, 00:08
o fac altii in acest moment, noi nu o sa ne facem de ras ;)

CHITU
17th April 2006, 01:09
a nu se pune problema ca o sa va faceti de ras ,,,ca echipa...ca suporteri sunteti deja de rasul lumi numai pt faptul ca vati nascut olteni...oricum mult succes la anu ca peste 2 ani ne intalnim tot aici in B..:evil: :happy :evil:

Cra10veanu
17th April 2006, 02:55
sintem olteni, si asta spune tot, sintem peste voi taranilor :happy :happy nu cred ca ne mai intalnim in B, nici A ,ca nu veti promova ani buni de aici incolo :happy :happy pana atunci R.I."B" badaranilor :D

Lup_Galben
17th April 2006, 08:13
sunteti olteni si asta spune tot k dupa moldoveni sunteti cei mai defavorizati, saraci d.p.d.v. social,cultural, financiar..........nu stiu care sunt mai tarani dintre noi......oricum ploiestiul e mult mai aproape de europa decat orasu vostru......

corto
17th April 2006, 11:02
tarani sunt si in Craiova si in Ploiesti ... depinde de fiecare dintre noi sa demonstreze ca a depasit aceasta conditie :ok:

ASP
17th April 2006, 11:26
si dupa cum se vede la Ploiesti inca se mai ara prin centrul orasului.

Novac_
17th April 2006, 13:52
sunteti olteni si asta spune tot k dupa moldoveni sunteti cei mai defavorizati, saraci d.p.d.v. social,cultural, financiar..........nu stiu care sunt mai tarani dintre noi......oricum ploiestiul e mult mai aproape de europa decat orasu vostru......:happy fenomenal, la asta nu m-as fi gandit vreodata, sa vad ploiesteni vorbind de dezovoltare si criticand craiovenii, pakistanezii vorbind despre defavorizare :happy

Asi
17th April 2006, 17:00
pakistanezii ara in centrul orasului, au echipa de 3 lulele dar uite cum "chitaie" pe forum despre fotbal si Craiova :D ce faza ! :) egalara valcea la puncte si nu-si mai incap in pielea "afumata" ...ploiesteni :rosu:

vati nascut olteni...v-ati nascut..marsh la scoala prapaditule :rosu:

georgemp
17th April 2006, 17:06
Promoveaza brasov(forex sau fc.),craiova si petrolul!

Darkslowstar
17th April 2006, 17:07
Cam greu, pt ca brasovenele si Petrolul mai pot promova numai la baraj (90%) si acolo urca una singura.

CHITU
17th April 2006, 17:12
:rosu: :no: :rosu: ROG PE TOTI PLOIESTENI SA NU-I MAI BAGE IN SEAMA PE SLAVI AIA OLTENI..CA DAIA AU PRINS TUPEU ASTA DE TZARANI..LASATI IN PACE NU VEDETI CA PE ORICE FORUM INTRATI NUMAI PE EI II GASITI CARE SE UNFLA ATAT CA SUNT CEI MAI BUNI:no: :rosu: :no:

inter
17th April 2006, 17:21
:happy :happy mai baga cateva ... sa ne distram si noi /hello

Mishumacher
17th April 2006, 19:12
Sa analizam lucrurile ...

Ploiestiul e un oras urat cu exceptia centrului care e mai de Doamne ajuta.
S-a zis ceva de oras european.S-au atras multe fonduri europene prin zona care sa zicem ca au mai schimbat fata orasului si a regiunii.

Intr-adevar suntem cativa rataciti din Ploiesti pe forum dar asta nu va da dreptul sa ne faceti pakistanezi.:jerk:

Nu va mai luati de Chitu.Mai face si el mici erori cand se grabeste sa tasteze!Si am si eu o intrebare pentru Chitu.Care e faza cu "SLAVI"?Nu inteleg ce a vrut sa zica.Poate "sclavi"...Ma gandesc si eu...:headbang:

Asi
17th April 2006, 19:15
tu esti ok, imi cer scuze fata de ploiestenii ca tine , nu la cei ca tine ma refeream

aetius
18th April 2006, 13:21
pt chitu ,
a fi taran ( chiar cu tz) , adica de la sat, nu e rusine. din pacate exista si pe acest site o specie de mijloc cei ce nu mai sunt de la sat si nu au pic de bun simt si nu sunt nici oraseni pentru ca se comporta ca la usa cortului ( apartamentului).
domnul meu, un forum este un loc unde iti exprimi opinia si o sustii sau argumentezi dupa caz si pricepere dar fara a jigni si respectand dreptul celuilalt la opinie.
on topic : sper ca csm valcea sa promoveze sa se linisteasca atat astra cat si petrolul, care in mod sigur se vor bate la anul pentru promovare. cat despre craiova ei sunt deja promovati cu conditia sa joace la fel si etapele ramase.
urez succes petrolului in cupa maine , macar o victorie de palmares daca nu o calificare in fata rapidului ( desi pentru coef uefa de la anu' rapid ar trebui sa castige cupa ).

joao pinto
18th April 2006, 17:39
a nu se pune problema ca o sa va faceti de ras ,,,ca echipa...ca suporteri sunteti deja de rasul lumi numai pt faptul ca vati nascut olteni...oricum mult succes la anu ca peste 2 ani ne intalnim tot aici in B..:evil: :happy :evil:

Asta dovedeste ca esti sigur de faptul ca nu aveti nici o sansa de promovare in urmatorii doi ani.
Bravo, macar esti sincer ! (chair daca fara sa vrei ...)
Inca ceva, please, nu mai scrie cu majuscule ca este obositor.

Hopshio
18th April 2006, 18:06
Raspuns La Intrebarea Cine Promoveaza: Bihorul:))

inter
18th April 2006, 18:07
mda, cata dreptate ai , s-a mutat de pe Cris pe Jiu si noi nu stiam :D:D

raja_bell
18th April 2006, 18:34
hai petrolul ploiesti!!! sper sa ii ajunga pe cei de la u craiova!!!!

inter
18th April 2006, 18:45
:o: norbi ce onoare... ce, se apropie Pastele?si iti scrii ultimele dorinte?:drak:
scapa cine poate? :D:D
miel cu praz... un deliciu :D

raja_bell
18th April 2006, 18:50
huooo! pastele meu a trecut! deh, eu ma inchin la roma! :D :D :D
decat sa mananc miel, mai bine numai tocana de praz!!! :D

Asi
18th April 2006, 20:40
primul loc este adjudecat, discutia era doar Valcea la baraj in dauna Petrolului doar i-au batut pe ploiesteni acasa si in deplasare si ar mai fi un motiv ;)

raja_bell
18th April 2006, 20:41
sper ca stiinta va fi depunctata pt incidentul de la meciul cu astra si pt. blatul de la caracal!!! :D

ASP
18th April 2006, 20:53
sa ne depuncteze dupa ce intram in A ca vad ca ne prieste cand plecam de la -2 puncte.

raja_bell
18th April 2006, 21:15
:D :D :D
a fost buna!!! de abia astept meciul stiinta-dinamo sa vad cum nu e niculescu! :D :D :D

inter
18th April 2006, 21:40
sper ca stiinta va fi depunctata pt incidentul de la meciul cu astra si pt. blatul de la caracal!!! :D

hai ca ma linistisi ... am vrut sa facem blat cu aia si la 5-0 le-am stins lumina :D:D .. chiar aberezi .. de dragul de a mai posta un mesaj ... aveam alte pretentii de la tine:mda:

blat la Caracal ?:drak: :drak: cu cine mey ... cand defilam cu toate echipele din Serie B? ...astia sunt adversari .. cu care sa o punem de un blat? noi numai cu aia din sect.6 (intrarea de la sere) facem de astea ..:happy

raja_bell
19th April 2006, 01:38
pai ce, numai unii sa poata afirma in voie despre steaua ca face blaturi? :D :D :D
cu stiinta nu am nimic. nu imi permit sa am. au ales sa joace cinstit in 1998 (e drept ca numai juma' de echipa, si asta pentru a incasa o prima babana) si asta v-a calificat pe viata!!!
in plus mie chiar mi-a placut cum a jucat craiova anul trecut. era un joc ofensiv destul de placut. pacat ca existau vreo cateva maini moarte, care "surprinzator" au ajuns la dinamo la sfarsitul campionatului! :D
mult succes la anul in divizia (a se citi: "sa luati locul 2!" :D :D :D )

aetius
19th April 2006, 09:47
daca cei de la ploiesti vor un blat il vor avea:
craiova -valcea 2 si valcea merge la baraj in dauna petrolului.
ce zici arruabarenna e fain scenariul?
sau sa-ti amintesc doar de etapa trecuta astra-petrolul 0-1 !!!
valcea merita sa promoveze fie si pentru faptul ca dupa ce bate petrolul se impiedica de dacia mioveni in zavoi.
sper ca ploiestenii , fanii petrolului, nu au scenarita ca tine.

Lup_Galben
21st April 2006, 20:49
craiova 0 - 1 motru:happy

be@
21st April 2006, 20:50
Hmmm , astia de la Mineru Motru n-au avut nevoie de bani ? :D :drak:

King of Hell
21st April 2006, 20:54
noh, desi Craiova is teoretic promovati, cine stie :D

lion blue
22nd April 2006, 00:04
Hmmm , astia de la Mineru Motru n-au avut nevoie de bani ? :D :drak:au mare nevoie de puncte.....si la cate avem , ne permitem sa le dam..n-a fost nevoie sa cumparam insa

craiova 0 - 1 motru :happy va batem pe voi, cum v-am batut si in tur, apoi le dam meciul valcenilor :D stii tu de ce si .....nu uita
cine rade la urma rade mai bine :happy
paste fericit :ok:

CHITU
22nd April 2006, 03:11
Asta dovedeste ca esti sigur de faptul ca nu aveti nici o sansa de promovare in urmatorii doi ani.
Bravo, macar esti sincer ! (chair daca fara sa vrei ...)
Inca ceva, please, nu mai scrie cu majuscule ca este obositor.

nu sunt sincer fara sa vreau....stai linistit ca am fost atent cand am tast....stiu asta si sunt sigur ca nu vom promova cel putin 2 ani de acum incolo...si cand vb asta le stiu si yo pe ale mele de la echima mea iubita...cum si u le sti pe ale tale de la echipa ta iubita....

CHITU
22nd April 2006, 03:16
:) :rolleyes: :) si pt toti CRAIOVENI...hai sa lasam cearta asta cu tarani ca unu e mai taran ca altu ca nusi are rostu asa o sa ne certam pana in 2050...haideti sa vb ce e de vb pe forumul asta...si daca vam jignit cu ceva sa stiti ca nu am facuto din rautate ...ci la nervi....yo sincer m-am saturat sa imi tot fac nervi in fata calc ..certandune uni cu alti.......:) :rolleyes: :)

CHITU
22nd April 2006, 03:19
PASTE FERICIT TUTUROR SI SA AVETI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI!!!!!!!:ok: :ok: :ok: .....

Cl4udiu
22nd April 2006, 12:54
sa nu isi faca petrolistii iluzii degeaba.........cu mineru motru a fost un accident ......sa nu uitam k nu au jucat Andrei Ionescu , Baird ,Stoica, Gane ....in acest meci au debutat cativa jucatori ca : Gabi Ionescu , Garla ..... plus cativa pusti ca Stemat , Fritulescu , Costea II , Stavaru care nu au mai mult de 18 ani .
La petrolu o sa fie un meic al orgoliilor si o sa aratam k suntem mai buni ........
Dupa ce o se fim promovati matematic o sa vedeti echipa Univ. va fi complet schimbata in ultimele meciuri pt a le da si tinerelor sperante sansa de asi arata valoarea (meciu cu valcea e penultimul ......asa ca craiova- valcea 2 .......valcea la baraj)
1.Univ.Craiova 2.Valcea 3.Petrolu
LAST EDITED : Petrolu 2-2 Inter Gaz / Dinamo2 1-4 Valcea ........... :)))) ..... le urez succes celor de la petrolu la anul in B .....sper macar la anu sa promoveze .....
PASTE FERICIT !!!!!!!!!!!!!!!!!

CHITU
23rd April 2006, 17:05
[MOD] Mai citeste regulamentul

PASTE FERICIT SI TIE FRATICA!!!!!!!!!
stiu ca ai dreptate...sa aveti grija de voi la anu in div A

marcel
23rd April 2006, 20:29
:) :rolleyes: :) si pt toti CRAIOVENI...hai sa lasam cearta asta cu tarani ca unu e mai taran ca altu ca nusi are rostu asa o sa ne certam pana in 2050...haideti sa vb ce e de vb pe forumul asta...si daca vam jignit cu ceva sa stiti ca nu am facuto din rautate ...ci la nervi....yo sincer m-am saturat sa imi tot fac nervi in fata calc ..certandune uni cu alti.......:) :rolleyes: :)bravo!

joao pinto
24th April 2006, 19:42
nu sunt sincer fara sa vreau....stai linistit ca am fost atent cand am tast....stiu asta si sunt sigur ca nu vom promova cel putin 2 ani de acum incolo...si cand vb asta le stiu si yo pe ale mele de la echima mea iubita...cum si u le sti pe ale tale de la echipa ta iubita....

OK, am inteles. :ok:
La fel se intampla, din pacate si cu cealalta echipa cu care tin, in speta FC Brasov. Se pare ca si Petrolul si Steagu' au decis sa amane promovarea cu un an ... :mda: Oricum, Craiova le asteapta pe ambele la anul, acolo unde le e locul... in A !
Bafta cu Rapidul, dati-le 3 boabe si lasati-i sa-si bata capul cu campionatul. :)

CHITU
25th April 2006, 03:16
OK, am inteles. :ok:
La fel se intampla, din pacate si cu cealalta echipa cu care tin, in speta FC Brasov. Se pare ca si Petrolul si Steagu' au decis sa amane promovarea cu un an ... :mda: Oricum, Craiova le asteapta pe ambele la anul, acolo unde le e locul... in A !
Bafta cu Rapidul, dati-le 3 boabe si lasati-i sa-si bata capul cu campionatul. :)

pai la foamea care e pe condurea lu PETROLUL crezi ca ar fi fost vreo sansa sa se califice?????????....puteam sa avem cea mai tare echipa din romania cu foamea care o are conducerea PETROLULI nu ne-am fi calificat niciodat..

nr.zece
25th April 2006, 10:31
Hmmm , astia de la Mineru Motru n-au avut nevoie de bani ? :D :drak:

cate oua ai vopsit? cu ruj?

aetius
25th April 2006, 13:07
ultima sansa a petrolului e sa bata craiova etapa viitoare. cam greu ...
valcea , daca nu da cu stingu'n dreptu' la meciurile de acasa, si castiga la craiova si rapid2 e la baraj.
in rest ,la toti de pe forum si nu numai "HRISTOS A INVIAT !".

aetius
27th April 2006, 12:15
felicitari petrolului pentru meciul de cupa. pacat ca apararea nu si-a facut datoria.

micutzu
27th April 2006, 12:28
Era greu cu o echipa ce are o medie de 3 goluri pe meci in ultimele etape.

nr.zece
27th April 2006, 13:14
in urmatoarele 2 etape se va scrie istoria promovarii din seria asta
daca petrolul pierde cu noi acasa se poate pregati pentru sezonul viitor de b

CHITU
27th April 2006, 13:22
in urmatoarele 2 etape se va scrie istoria promovarii din seria asta
daca petrolul pierde cu noi acasa se poate pregati pentru sezonul viitor de b
asa si???

felicitari petrolului pentru meciul de cupa. pacat ca apararea nu si-a facut datoria.

multumesc pt felicitari....si pacat ca mai multi nu si-au facut datoria nu numai apararea...daca am fi avut un portar bun ar fi fost altul scorul...nu spun ca ne-am fi calificat noi dar ar fi fost cu siguranta alt scor

nr.zece
27th April 2006, 19:59
dar de ce ii multumesti tu pt petrolul? ai jucat tu?

ASP
27th April 2006, 20:52
cate oua ai vopsit? cu ruj?
n-are voie sa spuna ca e pe bani... si dupa aia poate vrei si tu sa-ti vopseasca unele altele.

EDMOND_
27th April 2006, 21:41
Daca Universitatea castiga la Urziceni si Petrolul mananca bataie la Motru echipa din Ploiesti iese definitiv din cursa si are sanse mici pentru locul II.

dragosh_vl
27th April 2006, 21:57
doamne ajuta

Cra10veanu
28th April 2006, 04:00
Edmond ce e aia DACA Universitatea castiga ? :D Castigam sigur si pakii o iau pe coaje, sa se mai bronzeze inca un an prin B

nr.zece
28th April 2006, 08:59
asta daca stie moldoveanca ce inseamna sa vopsesti ouale cu ruj :)

Lup_Galben
28th April 2006, 09:00
Daca Universitatea castiga la Urziceni si Petrolul mananca bataie la Motru echipa din Ploiesti iese definitiv din cursa si are sanse mici pentru locul II.

absolut corect edmond !
intr-adevar, aceste 2 etape sunt destul de importante in ceea ce priveste sansele de promovare in B2, dar nu decisive pentru locul de baraj !
cred k aceste 2 etape ne vor arata daca craiova mai poate sau nu pierde primul loc avand in vedere k are 2 deplasari consecutive ! doar DACA ma pierde ambele meciuri pot spune k u.craiova va mai putea pierde primul loc !
pentru locul secund cred k lupta se va da pana spre ultimele 2 etape !

ASP
28th April 2006, 12:09
asta daca stie moldoveanca ce inseamna sa vopsesti ouale cu ruj :)
nu stiu de ce dar sunt sigur ca e doctor docent. probabil ca acum scrie vreun manual ceva ca sa se asigure ca o face corekt.

Ionut_Blue_Lion
28th April 2006, 17:56
Da petrolul a cui echipa e?(a lu` dinamo?)

Cra10veanu
28th April 2006, 20:51
dar a cui te pomeni ?

CHITU
29th April 2006, 02:55
Da petrolul a cui echipa e?(a lu` dinamo?)
un olten praf

CHITU
29th April 2006, 02:59
dar a cui te pomeni ?
al doilea oltean facut praf

CHITU
29th April 2006, 03:02
baaaaaaaaaaaa oltenilor astia "cei mai buni dintre romani" trezitiva unde va vedeti aici?????...cum sa fie ma a lu dinamo...mai documentativa si dupaia sa deschideti subiectul asta..... :headbang: dc a trebuit Dumnezeu sa faca si olteni in romania asta???:headbang: ....:no: :rosu: sa va fie rusine pt ce ati spus:no: :rosu:

be@
29th April 2006, 12:54
A doua infrangere , cu Unirea Urziceni . Bravo , tineti-o tot asa , si poate ajungeti la baraj . :D

ASP
29th April 2006, 12:57
si poate ne vopsesti si noua odata ouale cu ruj.

be@
29th April 2006, 12:58
De ce esti nesimtit ?

bob19
29th April 2006, 13:12
Bravo Craiova tineti-o tot asa poate pierdeti si locul 2.Va asteptam la Ploiesti!

KLMN
29th April 2006, 13:29
Daca "prazarii" vor mai pierde un meci si este posibil sa se intample asta in meciul cu Petrolul, atunci vor astepta deznodamantul pana spre sfarsitul campionatului. De partea cealalta "gazarii", daca vor fi mai atenti cu punctele de pe teren propriu vor putea fi mai linistiti in privinta locului ce duce la baraj, ajutati si de valceni care de la inceputul returului isi cam dau cu stangul in dreptul.
Din punctul meu de vedere, Craiova si Petrolul Brat la brat in Diviza "A" fiindca acolo le este locul. Sunt echipe in "A" cu mult sub valoarea celor 2.

bob19
29th April 2006, 13:48
VISEAZA IN CONTINUARE POATE MAI JUCATI UN AN DIMINEATA:headbang:

Lup_Galben
29th April 2006, 15:59

bah nu ma ifi rautacios k eu vrea sa intre craiova in A alaturi de petrolul, fiindk acol ole este locul ambelor echipe !
nu conteaza cum promoveaza fiecare , important e sa jucam la anul impreuna in A !!!

ovi sibiu
29th April 2006, 16:28
FC Sibiu-Juventus Bucuresti 1-3

http://img157.imageshack.us/img157/9007/p10604146tl.th.jpg (http://img157.imageshack.us/my.php?image=p10604146tl.jpg)http://img90.imageshack.us/img90/6154/p10604150om.th.jpg (http://img90.imageshack.us/my.php?image=p10604150om.jpg)http://img90.imageshack.us/img90/9738/p10604160eo.th.jpg (http://img90.imageshack.us/my.php?image=p10604160eo.jpg)http://img157.imageshack.us/img157/5931/p10604173hd.th.jpg (http://img157.imageshack.us/my.php?image=p10604173hd.jpg)
http://img90.imageshack.us/img90/8158/p10604192qa.th.jpg (http://img90.imageshack.us/my.php?image=p10604192qa.jpg)http://img157.imageshack.us/img157/4794/p10604221ml.th.jpg (http://img157.imageshack.us/my.php?image=p10604221ml.jpg)http://img157.imageshack.us/img157/4864/p10604240su.th.jpg (http://img157.imageshack.us/my.php?image=p10604240su.jpg)http://img140.imageshack.us/img140/9170/p10604318uj.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=p10604318uj.jpg)

bob19
29th April 2006, 17:59
bah nu ma ifi rautacios k eu vrea sa intre craiova in A alaturi de petrolul, fiindk acol ole este locul ambelor echipe !
nu conteaza cum promoveaza fiecare , important e sa jucam la anul impreuna in A !!!
I-am raspuns lui EDMOND care visa ca Petrolul ia bataie la Motru.Si eu sufar tot pentru Petrolul ca si tine.
HAI PETROLUL!!!!!!!!!!!:yeah:

Leo_
29th April 2006, 20:01
dc a trebuit Dumnezeu sa faca si olteni in romania asta???
Ca sa faca misto de fraieri :D:D

Saptamana viitoare meci mare meci...Petrolul porneste cu prima sansa.

Be@ draga, iar te mananca pielea? vrei sa ai iar meciuri? parca iti pusesei fermoar la gura...ia abtine-te...:mda:

inter
29th April 2006, 20:19

ete cine sari cu dimineata .... iti pusasi gaz in bricheta de faci "scantei" pe aici?

treaba nasoala e ca voi ati inceput sa faceti pe "eroii" pe aici . si ati cautat sa va bagati singuri in seama .. ne e mila de voi ..chiar nu ne interesati ..
asa ca relax si cautati un adversar pe masura voastra de categoria juniori mici!

Lup_Galben
29th April 2006, 20:44
daca vreti sa vorbiti despre petrolul-craiova exista deja un thead legat de acest derby + un poll adecvat unui asemenea meci !

inter
29th April 2006, 21:17
:ok: Lupule ... bine gandit!

Lup_Galben
29th April 2006, 21:35
;)

EDMOND_
30th April 2006, 02:32

Sa iti explic. Eu am expus acolo o probabilitate. Insa cei care viseaza sunteti voi, cel putin in acest moment. Avem opt puncte in fata voastra care sunt suficiente pt noi. Ca sa pierdem promovarea ar trebui ca noi sa pierdem trei meciuri iar voi sa le castigati pe toate sapte care au mai ramas. Ti se pare realizabil? Daca da trebuie sa iti readuc in memorie meciul cu Intergaz , din etapa trecuta.

Universal
30th April 2006, 05:29
Craiova nu mai poate fi oprita,ast este clar, nu prea are adversatri,vad insa ca au pierdut...hmm..poate sa insemne ca au mai obosit.

KLMN
30th April 2006, 10:09
Iata care sunt cele 3 meciuri pe care Craiova le mai poate pierde: in deplasare la Petrolul, la CS Otopeni si la Mioveni cu Dacia. Iar acasa sunt meciuri dificile cu CSM Rm Valcea si Poiana Campina. Nu mai sunt asa sigur de promovarea lejera a Craiovei.

ASP
30th April 2006, 16:26
cu valcea si campina nu putem pierde. astea isi dau singure cu stangul in dreptul. daca noi jucam prost o facem pentru ca baietii s-au vazut deja in A.

georgemp
30th April 2006, 16:51
Petrolul, U cluj & Forex Brasov

Lup_Galben
30th April 2006, 17:21
Dumitru Dragomir crede că oltenilor le mai trebuie 2-3 jucători.

Prezent la Urziceni, pentru a vedea o echipă a Craiovei care îşi dorea ca ultimele etape să le dispute în ritm de vacanţă, boss-ul de la Ligă a fost dezamăgit de prestaţia juveţilor.
“Au avut o serie uşoară. Din păcate jocul nu este cel dorit. Craiova nu are faţă de Divizia A în acest moment, le mai trebuie încă 2-3 jucători de valoare pentru a face faţă în primul eşalon”, crede Mitică. Într-adevăr, Universitatea a dezamăgit ieri la Urziceni, ialomiţenii administrându-le elevilor lui Stângă a doua înfrângere din acest campionat, după ce i-au bătut şi în tur. Meciul a fost unul destul de slab, elevii lui Orac neajungând la poarta lui Bornescu decât rareori, iar Craiova s-ar fi mulţumit şi cu un egal. Numai că spre final gazdele au prins curaj şi au marcat golul victoriei prin Epaminonda Nicu. Acesta a înscris cu o lovitură de cap cu şase minute înainte de final, după o lovitură liberă de pe partea dreaptă executată de Cristi Vlad.

ASP
30th April 2006, 17:26
ce mandru esti, nu? petrolul are echipa?
pentru voi va fi o performanta sa prindeti locul 2.

KLMN
1st May 2006, 00:29
Sigur ca Petrolul are echipa de "A". A dovedit-o in Cupa Romaniei eliminand pe Gloria Bistrita, Dinamo Bucuresti si Politehnica Timisoara. In meciul cu Rapid a dat dovada de mult curaj, si in ciuda scorului a aratat de foarte multe ori ca a fost egala Rapidului. Dupa acel meci al Rapidului, foarte multi au fost care au afirmat ca Petrolul are fata de diviza A. Inclusiv Ovidiu Ioanitoaia i-a dedicat un editorial.
Fara sa se supere oltenii spun ca Stiinta Craiova a avut un parcurs mai bun fata de Petrolul in seria a II-a a Diviziei "B", dar Petrolul are un lot mai bun care poate face fata in "A" mult mai bine decat ar face-o Craiova. Asa cum am spus-o de multe ori, imi doresc Petrolul si Craiova brat la brat in Divizia A

EDMOND_
1st May 2006, 00:57
Iata care sunt cele 3 meciuri pe care Craiova le mai poate pierde: in deplasare la Petrolul, la CS Otopeni si la Mioveni cu Dacia. Iar acasa sunt meciuri dificile cu CSM Rm Valcea si Poiana Campina. Nu mai sunt asa sigur de promovarea lejera a Craiovei.

KLM. Daca tu spui ca vom pierde la Mioveni si chiar la Otopeni inseamna ca nu te pricepi la fotbal sau nu prea esti conectat la realitatea seriei a doua.
Daca vrei punem de un pariu, In plus chiar daca am pierde acele trei meciuri, esti tu sigur ca Petrolul va castiga pe toate sapte care au mai ramas?

@ Lup galben Dragomir s-a referit al Craiova pentru ca pe ea o vede promovand din serie. Nu a spus nimic de Petrolul pentru ca nu a luat-o in calcul la castigarea seriei. Iar daca voi spuneti ca aveti echipa de divizia A si noi nu cum se face ca sunteti cu 1o puncte ( real vorbind, fara penalizarea Craiovei) in urma noastra?

Universal
1st May 2006, 03:35
Eu cred ca vor fi in A si vor ramane in A ,au jucator de divizia A, iar IOnescu este jucator,talent

Cra10veanu
1st May 2006, 03:37
eh ei de necaz ce sa zica, isi baga dejtiu in c*r si merg mai departe asta e. Si decat sa te uiti in gura lu dragomir mai bine te caci in ea

Universal
1st May 2006, 03:40
NU poti..face el viceversa cu toti, caci este seful.Ceilalti sunt subalterni

Cra10veanu
1st May 2006, 03:42
pe mine nu ma mai atinge nimic, la cat s-a vorbit despre Craiova si cate s-au spus prin presa, poate sa dea din gura, asta arata numai oftica multora c-am reusit sa ne refacem o echipa in timp restrans si sa repromovam dupa un an. Ii mananca pe toti grija de Craiova, pt ca Craiova este ceva in fotbalul romanesc ;)

Universal
1st May 2006, 04:03
Normal ca este ceva in fotbalul romanesc,interesul este mare ca s-o distruga multi.Am fost de cateva ori in Craiova si mi-a placut taria unor jucatori , au caracter,antrenorul este ok, am vazut ca pot fi competitivi de divizia A. Merita.

Cra10veanu
1st May 2006, 04:04
noi ne-am impiedicat doua meciuri, ridicol, si asta din cauza ca ai nostrii sa vazura cu sacii in caruta, dar bine ca dusul rece a venit inainte de meciul cu petrolul, acuma ne revenim si cred ca putem spera la 3 puncte, chiar vorbesc de meciul asta ca derbiul diviziei A nu B

Universal
1st May 2006, 04:08
ar fi bine inca o victorie a Craiovei,desi ma indoiesc,iese egal,cred, ar fi ca si promovata.

Lup_Galben
1st May 2006, 10:38
@ Lup galben Dragomir s-a referit al Craiova pentru ca pe ea o vede promovand din serie. Nu a spus nimic de Petrolul pentru ca nu a luat-o in calcul la castigarea seriei. Iar daca voi spuneti ca aveti echipa de divizia A si noi nu cum se face ca sunteti cu 1o puncte ( real vorbind, fara penalizarea Craiovei) in urma noastra?

edmond, dragomir a vorbit despre craiova fiindk a fost prezent la un meci al craiovei. nu putea sa o aduca in discutie pe petrolu din moment ce el a venit sa vada liderul seriei B2 si si-a exprimat parerea in ceea ce priveste echipa craioveana......

aetius
2nd May 2006, 10:57
mda, cum spuneam daca vl nu se impiedica acasa putea promova dar asa se schimba roata.
petrolul e in poll position pentru baraj.
pentru vl mai sunt sanse. haide valcea !!!

KLMN
2nd May 2006, 12:12
KLM. Daca tu spui ca vom pierde la Mioveni si chiar la Otopeni inseamna ca nu te pricepi la fotbal sau nu prea esti conectat la realitatea seriei a doua.
Daca vrei punem de un pariu, In plus chiar daca am pierde acele trei meciuri, esti tu sigur ca Petrolul va castiga pe toate sapte care au mai ramas
30 de ani de fotbal (mai mult decat au unii varsta), dintre care 3 ani in gazetarie sportiva ma face sa cred ca am ceva "habar" de fotbal. Am vrut sa se inteleaga ca ptr Stiinta vor fi meciuri dificile in deplasarile de la Ploiesti, Otopeni si Mioveni in care acestia pot pierde puncte pretioase. Probabilitatea
ca Petrolul sa castige toate cele sapte meciuri este destul de mica, si ei se pot impiedica, intr-unul din meciurile din deplasare sau si acasa, vezi meciul cu Inter Gaz.
Am spus-o, parerea mea: Craiova si Petrolul la brat in Divizia "A". Locul lor este acolo, nu in esalonul secund.

CHITU
4th May 2006, 03:58
pe mine nu ma mai atinge nimic, la cat s-a vorbit despre Craiova si cate s-au spus prin presa, poate sa dea din gura, asta arata numai oftica multora c-am reusit sa ne refacem o echipa in timp restrans si sa repromovam dupa un an. Ii mananca pe toti grija de Craiova, pt ca Craiova este ceva in fotbalul romanesc ;)

ce imi plac mie olteni astia cand se lauda singuri...nu mai pot de dragul lor...saraci daca nu sunt si ei laudati de nimeni,,,tre sa o faca cineva nu??????:happy :happy :evil: :happy :happy

Bogdan"U"
4th May 2006, 05:41
ce imi plac mie olteni astia cand se lauda singuri...
recunosc ne place sa ne laudam si imi mai place ca nu gaseste nimeni argumente sa ne contrazica :yeah:

EDMOND_
4th May 2006, 11:23
30 de ani de fotbal (mai mult decat au unii varsta), dintre care 3 ani in gazetarie sportiva ma face sa cred ca am ceva "habar" de fotbal. Am vrut sa se inteleaga ca ptr Stiinta vor fi meciuri dificile in deplasarile de la Ploiesti, Otopeni si Mioveni in care acestia pot pierde puncte pretioase.

KLMN , ramane la faptul ca nu esti la curent cu realitatea diviziei B, seria II. Nu cred in dificultatea meciurilor cu Mioveni si Otopeni. Nu ma apuc acum sa spun ce si cum, insa din diverse motive cred ca va fi mai greu meciul cu Campina, la Craiova, decat cele doua enumerate de tine, Mioveni si Otopeni.

Pe mine ma ingrijoreaza cazul cu "nocturna", care este amanat parca la infinit. Sunt convin ca daca Petrolul va bate sambata( refuzul televizarii meciului ma face sa banuiesc ca vor fi probleme, fie cu arbitrii fie de alta natura!) si va ajunge la cinci puncte de Univ , se va judeca foarte rapid cazul respectiv. !!

CHITU
4th May 2006, 15:53
recunosc ne place sa ne laudam si imi mai place ca nu gaseste nimeni argumente sa ne contrazica :yeah:

:happy asta:happy a :happy fost :happy tare:happy

Lup_Galben
4th May 2006, 23:07
Pe mine ma ingrijoreaza cazul cu "nocturna", care este amanat parca la infinit. Sunt convin ca daca Petrolul va bate sambata( refuzul televizarii meciului ma face sa banuiesc ca vor fi probleme, fie cu arbitrii fie de alta natura!) si va ajunge la cinci puncte de Univ , se va judeca foarte rapid cazul respectiv. !!

edmond , stai mah linistit, cazul cu nocturna s-a discutat in sedinta de miercurea trecuta si craiova nu a fost depunctata, doar au fost niste amenci p'acolo printre care mititelu 2000$ si inca 2 persoane din conducerea clubului cu cate 1000$.

EDMOND_
4th May 2006, 23:48
Nu esti tu la curent , oficialii Universitatii au fost amendati pentru anumite declaratii facute la adresa oficialilor din frf. Invatat bine, Astra a facut recurs care se va judeca ulterior meciului dintre echipele noastre.

CHITU
5th May 2006, 03:31
Nu esti tu la curent , oficialii Universitatii au fost amendati pentru anumite declaratii facute la adresa oficialilor din frf. Invatat bine, Astra a facut recurs care se va judeca ulterior meciului dintre echipele noastre.
pai doar binenteles ca mititelu a fost amendat,,,si asta din cauza impresiilor din capul lui de analfabet...mititelu:rosu: mititelu:jerk: mititelu:rosu: mititelu:jerk:

ASP
5th May 2006, 09:03
cine s-a apucat sa discute despre analfabeti.....
vorbesti de funie in casa spanzuratului..... (CHITU: "ce-mi plac mie oltenii astia.... saracii...... bine-nteles")
nu e de mirare ca nu ai luat capacitatea.

CHITU
6th May 2006, 04:08
cine s-a apucat sa discute despre analfabeti.....
vorbesti de funie in casa spanzuratului..... (CHITU: "ce-mi plac mie oltenii astia.... saracii...... bine-nteles")
nu e de mirare ca nu ai luat capacitatea.
auzi domn. profesor de romana ....aaaaaaaa da esti oltean nustiu de ce vroiam yo sa te mai bag in seama............................................. ........?!?!?!
u faci parte din aia ""cei mai buni dintre romani"" nu????
:happy :D :happy :D :happy

ASP
6th May 2006, 10:58
pai nici nu ai de ce sa te bagi in seama cu mine. tu mai bine te bagi ca chilotii in c*r.

ASP
6th May 2006, 16:05
ia zi ti-a placut meciul? mai ai unghii fetito?

inter
6th May 2006, 20:16
:happy :happy :happy le-a bandajat ... la pauza :evil:

Cra10veanu
6th May 2006, 20:20
fara dubii promoveaza Craiova, le-a demonstrat petrolistilor si noilor sai prieteni, aia de la cluj, ca SINTEM CEI MAI BUNI :D

inter
6th May 2006, 20:23
mda .. clujenilor alora vad ca le dauneaza de cand sunt in B ... vad ca vor sa ajunga in ... D

chiar am ramas surprins cand am vazut sustinatorii "U"clujului ca erau cu gazarii ... jenant .. in fine e alegerea lor .. a baietilor cu 50(52) de ani in A si cu "O" rezultate!

Cra10veanu
6th May 2006, 20:29
in loc sa fie si ei cu cfr ceva, sint cu pakii :D

inter
6th May 2006, 20:31
n-ai ce sa le ceri .... norocul lor ca e "anjelina" banata ca altfel ...!

ce le face o "femeie":rolleyes: :happy :happy :happy

Cra10veanu
6th May 2006, 20:42
stai sa vezi cand ii scoate petrolul din baraj pe U-isti sa vezi atunci cum cade prietenia, pt ca acuma sincer, petrolul e superioara ocupantelor locului 2 din celelalte serii :D

inter
6th May 2006, 20:44
da tu crezi ca ajung uistii la baraj? .. ca n-au abonament pe cfr :D:D

Cra10veanu
6th May 2006, 20:47
asta in cazul ca ajung, pardon :D

CHITU
7th May 2006, 04:41
:mda: felicitari craiova pt victorie...sincer sa fiu a fost un meci urat...nici noi nu suntem buni dar nici voi nu aveti echipa de div A..,in schimb mi-a placut foarte mult de portarul vostru...ori a prins o zi buna ori ....si nici arbitrajul nu a fost prea placut...oricum felicitari inca o data!!!!!!!:mda:

CHITU
7th May 2006, 04:43
fara dubii promoveaza Craiova, le-a demonstrat petrolistilor si noilor sai prieteni, aia de la cluj, ca SINTEM CEI MAI BUNI :D
da intradevar sunteti cei mai buni dar din seria asta B2...in nici un caz nu sunteti ""cei mai buni dintre romani"":happy :happy :happy :happy :happy

vasi_florescu
7th May 2006, 11:22
Nu,nu suntem inca cei mai buni dintre romani,dar cand ma uit la meciurile din divizia A chiar nu imi fac nici o grija,vom termina in primele 5-6 echipe.In sezonul 2005/2006 cu echipa asta incropita in vara am eliminat CFR Cluj din cupa si am ajuns la 11 metri cu FC National,asa ca nu suntem chiar asa slabi.
Cat despre Cluj ar trebui sa inteleaga ceea ce oltenii au inteles acum 10 ani,iar ploiestenii acum vreo cinci ani:nu au nevoie de doua echipe de divizia A in acelasi oras,pentru ca vor ajunge sa repete istoria de acum peste 30 de ani(1974 sau 1975)cand au retrogradat amandoua din divizia A.Nu ajuta cu nimic fotbalul clujean.

CHITU
7th May 2006, 14:35
pai daca u zici ca o sa terminati la anu in divA PE 5-6 NUMAI PT FAPTUL CA ATI ELIMINAT PE CFR CLUJ DIN CUPA SI CU NATIONAL ATI AJUNS LA PENALTIURI...noi ce sa mai zicem ca am eliminat 3 echipe din A(gloria bistrita,dinamo,poli timosoara)si cu a4a(rapid)am facut un joc destul de bunicel...a?????????:) :)

King of Hell
7th May 2006, 15:56
da tu crezi ca ajung uistii la baraj? .. ca n-au abonament pe cfr :D:D

n-ajungem la baraj, ca terminam pe 1.

Cra10veanu
7th May 2006, 20:24
n-ajungem la baraj, ca terminam pe 1.
ma indoiesc :rolleyes:

King of Hell
7th May 2006, 21:27
Oltenii lu tata, mi se pare mie sau aceasta "rivalitate" cu Petrolul e una de conjunctura? Sau te pomini ca sunteti rivali de moarte dinainte ca Platon sa scrie Republica. Daca mie mi-s dragi Lupii nu inseamna ca am ceva cu omologii nostri din Craiova. Ca pan' la urma, doar doua echipe Universitare 100% exista in tzara asta. :D

Cra10veanu
7th May 2006, 22:05
nu exista rivalitate cu petrolul ca defapt n-avem cu cine, rivalitatea a pornit mai mult cand niste pakistanezi ploiesteni au inceput sa rupa scaune la noi in tribune ( cand i-am batut in tur :D ) si s-au ascuns ca curvele dupa jandarmi.
Apropos, mai zicea nu stiu care gazar, ca veniti voi la ploiesti ca va facem ca va dregem, ca va rupem cu bataia......unde ?

Lup_Galben
7th May 2006, 22:41
pai daca era garda de parca venea delegatia SUA in tara nu se putea interveni in nici un fel. normal k si voi cu garda in spate faceati galagie p'acolo prin centru.......
auzi tu, erati inconjurati de jandarmi de stateau jandarmii unu langa altu, cred k erau zeci de jandarmi care va inconjurau + masini d'alea ale jandarmeriei si politiei si u vi sa zici aici k nu am facut noi nimic.......esti penibil...
dute si laudate la alta masa k vorbesti prostii......

CHITU
7th May 2006, 23:45
nu exista rivalitate cu petrolul ca defapt n-avem cu cine, rivalitatea a pornit mai mult cand niste pakistanezi ploiesteni au inceput sa rupa scaune la noi in tribune ( cand i-am batut in tur :D ) si s-au ascuns ca curvele dupa jandarmi.
Apropos, mai zicea nu stiu care gazar, ca veniti voi la ploiesti ca va facem ca va dregem, ca va rupem cu bataia......unde ?
auzi ce poate sa scoata asta din el?!?!?!..cica ne-am pitit dupa jandarmi.. u sigur nu ai fost pe alt stadion la meciul ala????a venit un frankfurt de la voi din galerie a dat cu piciorul in gard si dupia a luato la fuga ca aruncam noi cu scaune in voi ...si acum va unflati ca curcani in pene la noi...bai baiatule singurul lucru care am putut face si noi a fost sa aruncam cu scaune in voi si in jandarmi din fata noastra atat...erau jandarmi intre noi si voi mai multi decat erati voi in galerie si u vroiai sa ne luam la bataie...si cu faptul ca nu a iesit niciun incident la ploiesti,,,fac pariu ca u nu ai fost la ploiesti ca daca ai fost iti dadeai si u seama ca nu avea cum sa iasa pt ca era garda mai multa ca voi....ce draq ma baieti mai va rupeti in figuri ca sunteti nustiu ce destepti si spuneti niste vorbe de tot kktu..si rivalitate no sa avem noi cu voi niciodata pt ca noi nu bagam astfel de specimene in seama...doar ati vazut mesaju care vilam trimis in meciu cu voi din tur...sa fiti iubiti

Cra10veanu
8th May 2006, 00:48
numai gura e de voi, si cu gura nu se promoveaza, deci mai stati un an, defapt ce e un an la voi ce e 10, sinteti obisnuiti :D

CHITU
8th May 2006, 01:03
nu ai mai avut ce sa zici(ai vazut ca am dreptate)si ai dato ca o sa stam 10ani in B...asta este daca nu avem incotro o sa stam si 20..a stat el rapidu 10 si nu sta PETROLUL..normal ca nu-mi doresc asta...decat oltean mai bine pt todeauna in B...

Cra10veanu
8th May 2006, 01:07
si asa strugurii-s acrii.... :D

aetius
8th May 2006, 11:34
Oltenii lu tata, mi se pare mie sau aceasta "rivalitate" cu Petrolul e una de conjunctura? Sau te pomini ca sunteti rivali de moarte dinainte ca Platon sa scrie Republica. Daca mie mi-s dragi Lupii nu inseamna ca am ceva cu omologii nostri din Craiova. Ca pan' la urma, doar doua echipe Universitare 100% exista in tzara asta. :D
vezi ca threatul pentru b3 e mai incolo , si apropo vezi ce faceti in ultimele 3 etape.
servus !
on topic: nu e nici o rivalitate , craiova se intoarce unde ii este locul -div A, iar petrolul probabil va juca barajul cu clujul.

Cra10veanu
9th May 2006, 05:19
asta in cel mai bun caz pentru amandoua

georgemp
9th May 2006, 07:34
Petrolul si Otopeni ;)

aetius
9th May 2006, 10:38
Sa Nu Exageram, Locul1 E Craiova , Pentru Baraj Sunt Inscrise Vreo 4 Echipe : Petrolul,valcea, Otopeni Si Caracal

NORGEMAN
9th May 2006, 10:53
brasovul ii vrea pe oltenii de la valcea la baraj, "ultrasi" lor stiu de ce

lolo_grupa_c
9th May 2006, 13:00
mai o echipa ma dar nesemnificati-va , si sa adaug inc-o infragere la Caracal :evil:
....pt.suporteri...ar trebui sa promoveze si petrolul ,da' in aceeasi masura si voi!!!!nu mia placut de tine ca in necunostinta de cauza ai vb. urat de grupa c......si chiar nu stii deloc ce inseamna,cum se exprima,modul lor de viata,etc,etc.....daca te uiti bine prin jur si ai sa mai intrebi....vei afla mult mai multe....

CHITU
10th May 2006, 03:07
Sa Nu Exageram, Locul1 E Craiova , Pentru Baraj Sunt Inscrise Vreo 4 Echipe : Petrolul,valcea, Otopeni Si Caracal
ai dreptate...dar u pe care o vezi mai bine cotata???? sincer vorbind.....

CHITU
10th May 2006, 03:09
ce liniste e pe forum...fara olteni...apropo ce-s cu ei de nu a mai postat nici unu???????

Cra10veanu
10th May 2006, 04:33
nu prea mai sint subiecte in voga sa le abordam, aceleasi vechi scandaluri si rivalitati, mai luam drecu si noi o pauza, nu traim numai din fotbal :D

marcel
10th May 2006, 12:50
ce liniste e pe forum...fara olteni...apropo ce-s cu ei de nu a mai postat nici unu???????se mutara la divizia a:)

bihoreanul
10th May 2006, 14:21
mah,la cat sunt meciurile azi? 17 sau 18?

micutzu
10th May 2006, 14:25
a nostru, scrie in ziar, e la 18.00

aetius
10th May 2006, 16:56
bihoreanu si micutzu11, ati gresit seria fratilor, dar meciurile sunt la 18:00.
bafta la voi !

nr.zece
10th May 2006, 20:20
ce sa mai postam? mai faceti vreun chestionar despre cine promoveaza din seria noastra?

dragosh_vl
10th May 2006, 21:28
se pare ca Valcea vinde meciurile ori asa li sa ordonat de la conducere.
Csm-Dunare=0-2

Cra10veanu
10th May 2006, 21:53
Craiova 3 - 0 Poiana Campina, si ne-am dus :D adio divizia B :D
PETROLUL PLOIESTI - C.S. OTOPENI 0-0 :happy astia vroiau sa promoveze de pe primul loc

CHITU
11th May 2006, 02:11
;)
Craiova 3 - 0 Poiana Campina, si ne-am dus :D adio divizia B :D
PETROLUL PLOIESTI - C.S. OTOPENI 0-0 :happy astia vroiau sa promoveze de pe primul loc
de vrut iti dai seama ca am vrut sa promovam dupa primul loc....ori ce echip[a din div B vrea lucrul asta ...dar ...stai linistit ca eram constient de la inceput ca nu avem nici o sansa...oricum voi erati favoriti la locu 1;)

aetius
11th May 2006, 08:38
am trait sa o vad si pe asta , dupa ce v-au dat de cheltuiala la ploiesti, petrolistii o dau la pace cu alb-albastrii din banie. bravos!
daca stiati ca nu prindeti locul 1 de ce ati mai postat fratilor mesaje ca veti fi lideri etc etc?
cat despre valcea, mentalitate de divizia D la jucatori si conducatori asa ca vor mai ramane in B cel putin un cincinal.

nr.zece
11th May 2006, 09:39
din pacate valcenii nu isi doresc promovarea si sunt de inteles
de neinteles este faptul ca isi bat joc de punctele obtinute in tur
seamana cu ce facea bistrita pe vremuri: licitatie

NORGEMAN
11th May 2006, 09:58
pana la urma cu cine jucam barajul, cu Ploiesti?

dragosh_vl
11th May 2006, 10:15
da

din pacate :(

wsk
11th May 2006, 12:09
U.Craiova - Poiana Campina 3-0 -> am pus poze de la meci -> www.peluzasud.z1.ro

Balaci
11th May 2006, 16:54
S-ar putea sa se joace barajul cu Urziceniul dupa cum se misca lucrurile:D

CHITU
11th May 2006, 23:05
S-ar putea sa se joace barajul cu Urziceniul dupa cum se misca lucrurile:D
asta so crezi u si numai u...macar la baraj ajungem si noi stai linistit..asa ca nu te mai agita

aetius
12th May 2006, 08:15
pana la urma cu cine jucam barajul, cu Ploiesti?
off topic :
esti fan glazer?
on topic :
cred ca ploiestiul , daca nu mai face gafe acasa

NORGEMAN
12th May 2006, 08:58
off topic :
esti fan glazer?
on topic :
cred ca ploiestiul , daca nu mai face gafe acasa

in nici un caz sunt cu glazeri:jerk: niste prosti. dc intrebi?

aetius
12th May 2006, 09:51
off topic:
din imaginea postata ,nu-mi dau seama daca da ori ba !
oricum daca vrei sa stii ceva mai multe de echipa suporterilor lui Manchester, FOOTBALL CLUB UNITED OF MANCHESTER da click aici:
http://www.fcunitedofmanchester.co.uk/.
MU nu ajungea sa fie eliminata din grupe daca glazerii nu sunt asa nesatui.

Universal
12th May 2006, 15:16
din poaacte, asta ajuns ManU ,ciuca batailor, Craiova este ca si in A

AMICU'
12th May 2006, 16:35
Craiova este ca si intrata.
La baraj mi-as dori Urziceniul...asta pentru binele lui Forex sau a lui Fc Brasov

Universal
12th May 2006, 17:21
Ideea este chaor buna cu Urziceni

Cra10veanu
13th May 2006, 03:09
pai daca petrolul continua in ritmul asta, sint sanse sa vedem urziceniul la baraj

Lup_Galben
13th May 2006, 12:05
Rezultate la pauza in seria noastra.....

CS OTOPENI 0 - 0 UNIVERSITATEA CRAIOVA
DACIA MIOVENI 0 - 1 PETROLUL PLOIEŞTI
Donets '37
DINAMO II BUCUREŞTI 1 - 1 MINERUL MOTRU
Iordache '10 Istinie '12
FC CARACAL 0 - 0 INTER GAZ BUCUREŞTI
JUVENTUS BUCUREŞTI 0 - 0 ASTRA PLOIEŞTI
DUNĂREA GIURGIU 1 - 0 RAPID II BUCUREŞTI
Bănaru '10
UNIREA URZICENI 1 - 0 CSM RÂMNICU VÂLCEA
Cr. Constantin '26
FCM CÂMPINA 0 - 0 FC SIBIU

One-Man Show
13th May 2006, 13:19
Galacticii Diviziei B rapushi la Otopeni...:evil:

cheackie
13th May 2006, 14:16
Rezultate la pauza in seria noastra.....

CS OTOPENI 0 - 0 UNIVERSITATEA CRAIOVA
DACIA MIOVENI 0 - 1 PETROLUL PLOIEŞTI
Donets '37
DINAMO II BUCUREŞTI 1 - 1 MINERUL MOTRU
Iordache '10 Istinie '12
FC CARACAL 0 - 0 INTER GAZ BUCUREŞTI
JUVENTUS BUCUREŞTI 0 - 0 ASTRA PLOIEŞTI
DUNĂREA GIURGIU 1 - 0 RAPID II BUCUREŞTI
Bănaru '10
UNIREA URZICENI 1 - 0 CSM RÂMNICU VÂLCEA
Cr. Constantin '26
FCM CÂMPINA 0 - 0 FC SIBIU
AI GRESIT UN REZULTAT :

JUVENTUS BUCURESTI 0-1 ASTRA PLOIESTI
Barbuceanu '41

Elphax
13th May 2006, 14:25
lasa ca stiu eu, vor oltenii sa prelungeasca suspansul putin...
intrebare: la craiova pe stadion se intra gratis sau cu bilet? s-ar explica jocul slab cu otopeni

ASP
13th May 2006, 14:51
cu bilet in functie de tribuna de la 50 000 in sus.
joaca slab pentru ca s-au vazut cu sacii in caruta. se gandesc mai mult la vacanta, la femei, bautura si discoteci.

starsteel
13th May 2006, 15:11
Hai Petrolul! dupa multe rezultate contradictorii sper sa revii acum cand e mai important.

CHITU
13th May 2006, 21:47
cu bilet in functie de tribuna de la 50 000 in sus.
joaca slab pentru ca s-au vazut cu sacii in caruta. se gandesc mai mult la vacanta, la femei, bautura si discoteci.
SACII IN CARUTA??????:ok:

BrasovFans
13th May 2006, 22:09
Eu vreau sa mearga la baraj Unirea Urziceni... asa ca sa se oftice CHITU !!!

Cra10veanu
13th May 2006, 22:47
SACII IN CARUTA??????:ok:
chitu nu mai dansa pe aici ca stii ca sintem promovati in proportie de 100% :ok: , voi mai putin :D

ASP
14th May 2006, 18:00
lasa-l si pe el sa mai dea putin din buric ca poate prinde vreun contract pe afara.

Pepsi-Cola
14th May 2006, 22:10
fc sibiu ar trebui sa aiba si el o sansa in divizia A

CHITU
15th May 2006, 00:55
chitu nu mai dansa pe aici ca stii ca sintem promovati in proportie de 100% :ok: , voi mai putin :D
pai si cine a zis ca nu sunteti????????????

Universal
15th May 2006, 04:01
Craiov aeste ca si in A,nu mai exista nici un dubiu.

CHITU
15th May 2006, 23:34
Craiov aeste ca si in A,nu mai exista nici un dubiu.
da???????????????....yo nu te cred,,,cum ai reusit sa deduci asa ceva??????..

Cra10veanu
16th May 2006, 01:26
exact universal cum ti-ai permis sa crezi asa ceva ? petrolul e ca si promovata :happy :happy

genovese
16th May 2006, 16:54
mai sint 3 zile pana cand Universitatea Craiova va fi promovata si matematic
:yeah:
restul echipelor n-au contat din punctul meu de vedere a fost o cursa solitara.
La baraj daca este sa fim corecti lupta ar trebui sa se dea intre valcea si urziceni, dar cred ca valcea a dovedit in meciurile directe cu ploiestenii ca sint mai buni.Ploiestenii fara blaturi si arbitraje favorabile ar fi fost pe locurile 7-8 ,la mioveni a fost blat, aia i-au batut la ploiesti cand s-a jucat corect
dar oricare ar termina pe 2 cred ca vor capota in fata brasovenilor mai ales daca ar fuziona cele doua(forex cu fc brasov)
la meciul din tur a fost un ploiestean care a dovedit ca este fotbalist, il chema Paraschiv si era inchizator, s-a luptat aproape de unul singur, nu stiu unde a disparut, nu era talentat dar era foarte bataios si ambitios, l-as fi vrut la Craiova

genovese
19th May 2006, 20:01
victorie cu 2-0 cu sibiu si promovaram deci intrebarea a capatat raspunsul cu 3 etape inainte de final...topicul poate fi inchis ...v-am salutat Hai Craiova!:ok:

jorgensen
19th May 2006, 21:28
Ramane intrebarea... cine e la baraj ?

inter
19th May 2006, 22:28
juniorii mici ... ca sa fiu elegant :P

apparte
19th May 2006, 23:17
Intere,dispari d'aici:D ! Tu deja nu mai ai treaba in sectorul asta!:ok:

WOLF_ULTRAS
19th May 2006, 23:20
Ramane intrebarea... cine e la baraj ?