PDA

View Full Version : Sezonul 2005-2006

Pages : 1 [2]

Ozzy76
20th November 2005, 12:31
Foaaarte fain. Si ne mai numim echipa "studenteasca". Macar daca ar fi tras in mod decisiv cu gazarii arbitrul. Ar fi cazul ca sa ne mai si gandim daca mergem pe tribuna sa sustinem echipa sau sa scandam chestii de genul mai inainte mentionat.

dragos_popa17
21st November 2005, 10:11
Arbitru a mai tras pe ici pe colo cu Gazu, in sensu ca le dadea usor lovituri libere, la orice contact, da' n-o influentat in nici un caz aspectul jocului. Nu el o fost vinovat ca n-am reusit s-o bagam in poarta. Pacat de ce s-o strigat la sfarsit, ca pana atunci chiar am fost galerie exemplara, nici o urma de injuratura tot meciu.
Altfel, noi am jucat destul de bine iar Mediasul s-a aparat de zici ca era echipa de pe locul 12, nu de pe 1. Ramane eterna observatie ca nu avem mijlocasi capabili sa ofere mingi bune atacantilor. Sper sa se rezolve problema in iarna.

t.b.
21st November 2005, 13:28
Si la out-uri le dadea tot invers in final, plus ca le-a permis mediesenilor sa traga de timp, dupa ce fluiera arbitrul astia dadeau in minge si nu erau sanctionati, se pare ca si lor trebuia sa le dea un 11 m, faza aia n-am vazut-o ca era la poarta de pe partea opusa, si noua ne putea da la un hent in care, in fine... pana la urma nu arbitrul a fost de vina ca nu am reusit sa-i batem, dar ne-a cam enervat pe toti :)

Tre` sa batem la Oradea, dar... :rolleyes:

dragos_popa17
22nd November 2005, 09:11
Tre sa batem ca n-am batut de mult. Cel mai important e sa ramanem aproape de primul loc. Pentru ca asa vin si sponsori si jucatori si trebe sa recunoastem ca cel putin la mijloc avem nevoie.

t.b.
23rd November 2005, 19:27
Acţionarii de pe Moina promit bani de achiziţii

Două dintre societăţile comerciale implicate ca acţionari la divizionara B, în speţă Banca Transilvania şi Oncos, vor aloca sume pentru întărirea lotului de jucători.

Noua conducere a schimbat în bine imaginea şi credibilitatea clubului clujean. Ca atare, doi dintre acţionarii importanţi promit că vor încerca în iarnă să satisfacă cerinţele echipei, astfel încât să atace promovarea.
Banca Transilvania şi Oncos caută soluţii pentru ca în retur antrenorul Leo Grozavu să nu se mai poată plânge de subţirimea lotului. Şefii nici uneia dintre cele două societăţi nu dezvăluie ce sume vor investi, dar promit că vor fi suficiente pentru transferurile care să întărească lotul de jucători. “Chiar astăzi (n.r. - ieri) avem o şedinţă în care se ia în discuţie problema sponsorizărilor. Nu putem ca bancă să depăşim cota de 10% din capitalul social, însă căutăm soluţii”, mărturiseşte Nicolae Tarcea, reprezentantul Băncii Transilvania în Consiliul de Administraţie al lui “U” Cluj. Veşti bune pentru suporterii “şepcilor roşii” vin şi de la Marcel Ranga, omul firmei Oncos în CA.
“La finalul turului, vom trage linie şi vom vedea de ce jucători avem nevoie pentru a întări echipa. Eu sunt de acord să dau bani pentru transferuri”, susţine Ranga. În privinţa numelor jucătorilor ce vor fi transferaţi, Ranga este de părere că executivul clubului trebuie să se orienteze spre fotbalişti legaţi sufleteşte de “U”. “Avem nevoie de jucători cu experienţă, care pe cât posibil să fie dintre cei care au mai evoluat la Universitatea. Mă refer la Sabo, Liviu Mihai sau Iurişniţi”, declară reprezentantul Oncos în C.A.

Prosport

HIV
24th November 2005, 00:13
Amical studenţesc Timişoara – Cluj pe stadionul "Dan Păltinişanu"

Valentin ŞERBĂNUŢ
Oficialii clubului Poli Timişoara sunt foarte aproape de a perfecta un meci de verificare între alb-violeţi şi Unviersitatea Cluj.
Partida ar urma să se desfăşoare pe data de miercurea viitoare, 30 noiembrie, pe stadionul "Dan Păltinişanu". Ora de începere încă nu a fost stabilită.
"U" Cluj este în acest sezon direct implicată în lupta pentru promovare din Divizia B, seria a treia.

Prosport

t.b.
26th November 2005, 22:24
Pauza asta sper sa aduca lucruri bune la "U", nu trebe sa facem eforturi prea mari ca sa promovam doar cateva retusuri pe ici pe colo, un coordonator, un fundas stanga mai bun ca Tarlea, sa revina Sziszi si Codreanu si avem sanse mari sa recuperam alea 6 pct, daca nu-i posibil avem si varianta barajului...

HIV
27th November 2005, 11:34
t.b. imi pare rau sa o spun dar promovarea e pierduta...

t.b.
27th November 2005, 13:31
Gandeste-te ca putem promova si de pe locul 2, nu cred ca Sarma sau Liberty o sa ramana prea mult acolo, bihorenii is in spatele nostru si meciul direct il jucam la noi acasa... In plus noi am jucat din etapa a 3-a fara cel mai bun jucator, si s-a vazut asta, cu cateva transferuri in iarna si o zis aia de la BT si Oncos ca ne dau bani pentru asta, daca vine Iuri si eventual cativa de la Poli, avem sanse...

HIV
27th November 2005, 14:37
t.b. ai fost la oradea ? daca ai fost atunci stii ce vorbesc. Nu avem fata de A . Imi pare rau sa o spun dar asta e .

"U"NIVERSITATEA NU CEDA VA VENI SI ZIUA TA !!

t.b.
27th November 2005, 17:46
Nu tre` sa ne pierdem speranta, ii clar ca daca am juca cu echipa asta in A am fi ca Vasluiul sau cum am fost in sezonul in care am retrogradat, da` seria e slaba si daca in iarna ne mai vin cativa jucatori putem sa terminam macar pe 2 si la baraj orice-i posibil. Anul asta avem o sansa mare pentru ca nici contracandidatele nu stau f. bine, de la anul o sa fie 2 serii si o sa ne fie mult mai greu, asa ca acum e momentul sa fortam, destul am stat in B si am jucat cu echipe de tarani...

t.b.
10th December 2005, 02:32
Danciu se luptă să adune actionarii

Presedintele Consiliului de Administratie al Fotbal Club Municipal “U” SA, Lucian Danciu, încearcă să organizeze, astăzi, o sedintă cu toti actionarii clubului, pentru a găsi solutii financiare de achitare a datoriilor către fotbalisti, respectiv pentru alcătuirea unui buget de achizitii.
Danciu a luat legătura cu Horia Ciorcilă, presedintele CA al Băncii Transilvania, si cu primarul Emil Boc. “Vreau să-i aduc la sedintă, pentru a rezolva toate problemele cu care ne confruntăm, unele nefiind de ordin strict financiar. Apoi, vreau să văd dacă si ceilalti doi actionari, Camera de Comert si Industrie Cluj si Consortiul Universitătilor mai sunt alături de echipă. Dorim să definitivăm, dacă se poate, si bugetul de achizitii pentru returul de campionat”, a afirmat Danciu. În cel mai rău caz, a mai spus Lucian Danciu, sedinta se va tine sâmbătă.

Ziua de Cluj

dragos_popa17
13th March 2006, 10:35
A fost careva la Resita. Am jucat rau sau care-o fost baiu? :( Terenu cum o fost?

t.b.
13th March 2006, 12:48
Meci penal, teren penal, arbitru penal, rezultat penal...
Numa galeria noastra o fost la inaltime :)

Darkslowstar
13th March 2006, 12:57
Capul sus, mai e mult pana la sfarsitul campionatului. In B3 9 puncte se pot recupera si in 3 etape :)

HIV
13th March 2006, 14:03
n-am jucat nimic la reshitza ...sa speram ca a fost doar o zi proasta sau o forma proasta a echipei. Refuz sa cred ca asta ne e valoarea. Un lucru insa e sigur : Vecchia Guardia are valoare de Champions League

King of Hell
13th March 2006, 14:23
si cei din gruia au valoare...de cuptoare. :drak:

boshcUtza
13th March 2006, 20:55
urmeaza statia ghej cu peron pe partea dreapta
tre sa-i batem pe aia de la unirea dej

Ammadeus
14th March 2006, 03:04
e derby cu unirea diej? bune vremuri, studentzilor! cum stam cu promovarea? ma uit prin clasament la divizia B si nu vad decat gaz, liberty si altzi penali...voi cam pe unde suntetzi? sa nu-mi spunetzi ca suntetzi mai jos de locul 3, acum cand seria 3B e cea mai slaba calitativ din ultimii 25-35 ani...nasol, baietzi!

Universal
14th March 2006, 20:16
V-a luat CFR de mult inainte voi ati ramas cu vise,ei cu rezultate si realiati,insa munciti si veti reusi,vorba ceea : Una-i munca,alta-i treaba!

King of Hell
14th March 2006, 22:05
iara te bagi sangur in sama?

Cosmin Salajan
29th March 2006, 15:40
In 2006, galeria Universitatii Cluj aniverseaza 16 ani de la = reorganizare
Vecchia Guardia", trecut, prezent si viitor
In ultimii 16 ani, indiferent de numele presedintilor care s-au = perindat pe la conducerea Universitatii Cluj, instalati de cercurile financiare = sau de partidul aflat la putere, galeria "Sepcilor rosii" a ramas intr-o permanenta opozitie cu staff-urile administrativ-executive. Organizati = in mai multe factiuni, pe criterii zonale, suporterii Universitatii Cluj au incercat sa se tina departe de incercarile conducatorilor de a-i avea aproape, pentru a lor liniste. Le-au refuzat "sponsorizarile" si au = preferat auto-finantarea din propriile buzunare. In buna parte, "ultrasii" au = reusit sa-si pastreze independenta, dar au mai si gresit prin protectia aratata unor personaje din interiorul sau exteriorul clubului, travestiti in samariteni ai Universitatii. Mai in gluma, mai in serios, excluzand lotul de jucatori, singurul patrimoniu al Universitatii Cluj este "Vecchia Guardia", galeria = "Sepcilor rosii". Dupa 1990, fenomenul "Ultras" a fost adoptat si de suporterii = lui "U", care au copiat la modul "en-gros" atat raul, cat si frumosul = produs de fenomenul in cauza. Reformarea galeriei a fost destul de anevoioasa, majoritatea cantecelor "istorice" fiind uitate sau abandonate, in detrimentul scandarilor de incurajare, a huiduielilor si chiar a injuraturilor, acestea din urma imprumutate de la "vecinele" din = Capitala. Retrogradarea echipei in Divizia B a reprezentat un moment de cotitura = in viata galeriei, care si-a pierdut din devotament, iar "simtul artistic" = si numarul membrilor au scazut simtitor. Apoi, prin retrogradarea in "C", suporterii au mai incasat un soc, insa venirea lui Ioan Ovidiu Sabau i-a adunat in numar mare si fenomenul "ultras" s-a dezvoltat. In acel an, = fanii Universitatii Cluj au inceput sa se organizeze pe factiuni, pe criterii = in primul rand zonale. Asa au aparut si primele bannere: "Gruppo Centrale" (suporterii din centrul Clujului), "Ultras Manastur", "Ultras = Grigorescu", "Ultras Curva Groapa" (suporterii din cartierul Marasti). = "Descentralizarea" galeriei a avut un factor de raspandire a sentimentului fata de "U", = numarul suporterilor crescand simtitor. Ulterior, membrii gruparilor si-au facut cunoscute actiunile si intentiile prin crearea de site-uri. Interesant = este ca Universitatea Cluj nu are un site oficial, ci unul creat si ingrijit = de suporteri.

Reticenti fata de conducatori, buni organizatori
Grupati in jurul lui Calin Misan, economist de profesie, suporterii Universitatii au refuzat sa primeasca sprijin financiar din partea conducatorilor, din prea mult orgoliu si pentru ca nu au dorit niciodata = sa se supuna unor "reguli", pe care dintotdeauna le-au considerat dubioase. Singura colaborare intre "Vecchia Guardia" si conducerile clubului s-a realizat cand a fost vorba de "inchirierea" de mijloace de transport = pentru partidele din deplasare. De regula, clubul rezolva problema autocarului = si a motorinei, iar suporterii adunau bani pentru plata soferului. In rest, confectionarea bannerelor, steagurilor si a materialelor promotionale au intrat in sarcina suporterilor. Prin chete si donatii primite din partea suporterilor din tara si strainatate, cu dare de mana, ei au ajuns sa = "puna in scena", la partidele importante, spectacole grandioase.

Au mai sarit si "calul", raspunzand provocarilor
Unitatea tuturor factiunilor s-a vazut la partidele cu CFR Ecomax si, = mai nou, in disputele cu "satelitul" gruparii "feroviare", Unirea Dej. = Adunarea suporterilor si deplasarea acestora spre stadioane a semanat a mitinguri sindicale si a bagat in sperieti trecatorii Clujului, neobisnuiti cu marsaluirea unor tineri, inarmati cu steaguri si fulare, intr-o directie opusa Prefecturii sau Primariei. Din pacate, iar adevarul "gol-golut" nu ne-a fost prezentat niciodata, ci s-a incercat doar deformarea acestuia, = pe data de 9 aprilie 2005, dupa partida "U" - UTA Arad, cativa suporteri ai Universitatii au agresat fizic si verbal noua componenti ai CFR Ecomax. Incidentul a dus la interzicerea accesului spectatorilor pentru doua = etape si amendarea clubului cu 2.000 de euro. Dupa acest episod negru din = viata clubului si a galeriei, Calin Misan s-a retras de la conducerea "Vecchia Guardia", "functia" fiind preluata din mers de Mircea Cenan (zis RJ), considerat unul dintre cei mai radicali suporteri ai "U".

"Independenta ne-a asigurat dreptul de a protesta"
Calin Misan spune ca s-a retras de la conducerea "Vecchia Guardia" si = din cauza varstei (41 de ani neimpliniti), insa este prezent la fiecare meci = a "sepcilor rosii", indiferent de locul de disputare. "Infiintarea = factiunilor a dus la inmultirea ideilor si responsabilizarea membrilor, obligati sa gandeasca si sa munceasca pentru ceea ce si-au propus sa realizeze: incurajarea echipei, indiferent de locul ocupat in clasament si esalon. Logistica a fost asigurata din propriile buzunare, fara nici un ajutor = din partea conducatorilor, pe care i-am refuzat pentru a ne putea pastra independenta. Aceasta independenta ne-a asigurat dreptul de a protesta atunci cand am considerat ca presedintii conduc gresit sau iau decizii = in defavoarea clubului. Pentru noi, =ABU=BB este un simbol si am incercat = sa-l protejam asa cum am stiut noi mai bine", a afirmat Calin Misan. Un alt membru important al galeriei, medicul Mihai Bocsan, cel care a infiintat factiunea "Gruppo Centrale", considera ca productia de materiale promotionale cu insemnele "U" este o actiune fara precedent in Romania. "Avem de-a face cu o productie neoficiala de insemne oficiale fara = precedent in Romania. S-au confectionat flanele, geci, fulare, sepci, steaguri si fanioane, iar cererea a depasit de multe ori posibilitatile noastre de a = le produce. Fractiunile nu au stricat unitatea "Vecchia Guardia", a = spus Mihai Bocsan.

t.b.
3rd April 2006, 02:52
“Pentru voi, Vecchia Guardia!”

Universitatea Cluj a trecut cu bine de obstacolul numit Unirea Dej - CFR Cluj, scor 1-0, după un meci în care elevii lui Leo Grozavu au luptat până în ultimul minut pentru o victorie dedicată suporterilor, prezenţi într-un număr impresionant la Dej. Încă de la ora 9.30 au ajuns primii fani ai “Şepcilor roşii”, iar la ora fluierului de start al partidei numărul suporterilor depăşea deja 1.000 de persoane.

Fotbaliştii de la “U” au ieşit la încălzire având inscripţionat pe tricouri “Pentru voi, Vecchia Guardia”. După încălzire, aceştia şi-au aruncat tricourile suporterilor. După meci, atât Leo Grozavu cât şi Jula, marcatorul golului, au dedicat victoria suporterilor, care i-au încurajat pe tot parcursul partidei.
Partida a început în nota de dominare a gazdelor, cărora li s-au promis prime de 30 de milioane de lei, după unele surse, iar după altele, 50 de milioane de lei vechi. De la cfr gruia au fost prezenţi din primul minut de joc doar văsîie şi stef, dintre cei care au evoluat mai multe minute pentru echipa lui d0rinel munTianu. Partida a fost echilibrată, dar fazele de poartă au fost destul de puţine, mai ales în repriza secundă când ambele echipe au părut obosite.
Singurul gol al partidei a fost înscris în minutul 29 de către Jula, care reia în plasă printr-un şut de la marginea careului. Cel mai bun jucător de pe teren a fost Tâlvan, care şi-a amintit că a jucat multe meciuri în Divizia A şi a demonstrat că încă mai are multe de spus în fotbal. Szekely a dezamăgit din nou prin ratările sale. El a fost schimbat în minutul 59, în locul său intrând Marius Popescu. Bus a încercat multe, a luptat pentru fiecare minge, dar a reuşit destul de puţine, probabil miza meciului şi-a spus cuvântul în evoluţia lui.
În urma acestei victorii, Universitatea Cluj rămâne pe locul 5, dar cel mai important este faptul că nu a pierdut contactul cu primele clasate, chiar dacă acestea au câştigat şi ele în această etapă.

Site-ul www.ucluj.ro a înregistrat o premieră în România prin transmisia live pe care a realizat-o la această partidă. Administratorii au transmis în timp real atât poze, cât şi declaraţii, înainte şi după meci, în format audio. Site-ul suporterilor, www.ucluj.ro, realizează transmsii live la fiecare partidă a Universităţii încă din sezonul trecut.

Buna Ziua Ardeal

dragos_popa17
5th June 2006, 12:45
Linia de clasament cu echipele de pe 1-8 (deci primele 7)
14 9-3-2 28-9 30p (ad. +9)
Linia de clasament cu echipele de pe 9-16 (ultimele 7, Armatura s-a retras)
14 6-6-2 16-7 24p (ad. +3)

Daca poate sa-mi explice cineva. Eu personal nu inteleg.

Alte chestii interesante, am incheiat sezonul cu cea mai buna aparare(la egalitate cu Liberty) si cel mai bun golaveraj. Am avut al doilea atac dupa Bihor.

Daca te uiti asa, n-a aratat chiar rau sezonul, dar am ratat obiectivul (desi nu era declarat la inceputul sezonului). De remarcat este ca suntem in crestere. In tur am fost mai buni decat in sezonul trecut iar in retur am fost mai buni decat in retur. Daca la anul continuam cum am terminat acum, avem sanse mai sa promovam.

Gontel
24th July 2006, 23:55
Sunt un admirator a frumoasei echipe studentesti a Clujului, "U". Sper din toata inima sa promoveze in Liga I. E vremea ca echipele de traditie sa revina in elita. Ce palmares si traditie au Vasluiul, Pandurii sau Urziceniul?

boshcUtza
25th July 2006, 10:17
@gontel bine zici tu, insa promovarea nu depinde nujmai de noi, suporterii

*Coco*
25th July 2006, 11:05
Sunt un admirator a frumoasei echipe studentesti a Clujului, "U". Sper din toata inima sa promoveze in Liga I. E vremea ca echipele de traditie sa revina in elita. Ce palmares si traditie au Vasluiul, Pandurii sau Urziceniul?

Ce e neaparat sa aiba Palamares si Traditie sa fi in A
Au echipa cea ce voi nu aveti
Voi cu "Patronul vostru (Consiliul Local ) nu aveti nici o sansa la Promovare
Echipele sustinute de COnsiliul Local si de primarie nu au nici un viitor ma mir cum de sunteti si in B

King of Hell
25th July 2006, 11:34
Pandurii or avea ceva patron multimilionar in dolari si nu stiu eu...nu cumva ii sustinuta si echipa asta din banii oamenilor din Oltenia? ca asta stia toata tara. stai linistit ca noi an de an am avut buget peste Pandurii.

*Coco*
25th July 2006, 11:46
Pai e sustinuta din Oltenia da nu ca voi de COnsiliul Local si PRimarie
Si cum poti sa spui tu ca ati avut buget mai mare decat pandurii
Baga Consiliul Local 2 mil $ in echipa nu cred
Si pe de o parte noi am fost in A si voi de 10 ani tot stati in B

Ozzy76
25th July 2006, 13:39
Vai, si eu am fost anul trecut in Monaco, 2 ore.. Asta ma face oare multimilionar in dolari? Stai linistit, ca "U" are bani nu numai de la CL, exista si alti actionari, exista si sponsori. Si in plus exista public adevarat. Despre voi m-am lamurit cand am urmarit 10 min din meciul de pe regie de anul trecut. Aveati acolo un nene ce urla in megafon de parca era pozarul cu maimuta de pe plaja, si cam atat.

*Coco*
25th July 2006, 14:06
Aia sunt vai mama lor
La Capitolul Galerie ptr Deplasare suntem ce mai proasta din Tara
Aia urla de Foame si sunt numai Tigani care nu au ce face si se duc

HIV
25th July 2006, 17:20
mai coco...sa iti zic ceva : banii care se invart in Cluj fac de 2 ori cat toti banii care se invart in oltenia . Asa ca hai pa , dute pe plantatie ca te striga sapa .

*Coco*
25th July 2006, 17:28
mai coco...sa iti zic ceva : banii care se invart in Cluj fac de 2 ori cat toti banii care se invart in oltenia . Asa ca hai pa , dute pe plantatie ca te striga sapa .
Da ma de aia aveti voi bani si numai in B stati de 10 ani de zile
Da nu ma lasi cu vrajeli de astea ca aveti bani si voi nu sunteti capabili sa promovati
Ai Bani promovezi n`ai stai in B si cu asta basta

boshcUtza
25th July 2006, 21:15
din cate stiu io se promoveaza prin competenta jucatorilor, nu prin cat de mare e bugetu echipei

HIV
26th July 2006, 03:31
coco...dute la poarta sarutului...leaga o funie...si spanzura-te

Bur
27th July 2006, 11:30
o echipa frumoasa, niste suporteri la fel de patimasi ca si cei olteni. sper sa reveniti pe prima scena fotbalistica, sa incercam (Universitatea Craiova, U Cluj, CFR Cluj, Poli Timisoara, Farul Constanta si poate alte echipe din provincie) sa zdrobim dominatia bucuresteana.
bafta in B !!!
Forza STIINTA !!!