View Full Version : Cine va castiga WC2006?
starsteel
4th July 2006, 21:33
La momentul asta e simpla intrebarea 100% una dintre Germania, Italia, Franta si Portugalia. Extraordinar cat sunt de precis!
mblue
5th July 2006, 10:39
sau franta sau portugalia, in oric caz nu germania :D:ciocan: :ciocan: :ciocan: :ciocan:
RoNaaldinho
5th July 2006, 11:08
pur si simplu Italia ... FORZZA AZZURI !
anti_juventus
5th July 2006, 11:12
italia sigur!!!!!
pinki
5th July 2006, 13:08
eu as vrea acum sa castige portugalia, dar cred ca daca italia joaca cum a facut-o aseara, italia e noua CM :ok:
Universal
5th July 2006, 17:21
Crezi intr-adevar ca Germania (eine Gurkenmannschaft...) va reusi sa treaca in optimi de Anglia sau Suedia?Chiar asa de naiv nu poti fi!
Si daca nu ma insel,acum vreo doi ani,olandezii le-au aratat nemtilor cum se joaca fotbalul,chiar la Gelsenkirchen.:no:
Cät de multä dreptatate ai avut :))))))
il cappo
6th July 2006, 03:54
eu cred ca a vut dreptate... daca te gandesti mai bine olandezii au fost eliminati chiar de aia care o sa va spulbere pe voi (sper yo :D )...
starsteel
7th July 2006, 11:13
Dur pollul nici o finalista nu apare la posibile castigatoare.
Daca Romania nu s-a calificat si echipele cu care tineam au parasit competitia, trebuie sa aleg intre Franta si Italia in finala. Sper sa bata Franta si sa ia cupa, iar lucul 3 Germania
delaparis
8th July 2006, 02:10
Dur pollul nici o finalista nu apare la posibile castigatoare.
Cine credea ?
Ca Franta cistiga ... :D
Universal
8th July 2006, 05:05
eu cred ca a vut dreptate... daca te gandesti mai bine olandezii au fost eliminati chiar de aia care o sa va spulbere pe voi (sper yo :D )...
Speri degeaba.
Ulio singuraticu
8th July 2006, 09:16
Acu nu mai e deloc faina mondiala fara anglia si brazilia...
:(
VLAD@SIN
8th July 2006, 09:56
se pare ca franta o sa fie noua campioana mondiala,dupa cum a jucat in ultimele meciuri, un sfarsit de exceptie a unei cariere exceptionale; allez zizou!/hello
tu26dor
8th July 2006, 10:18
eu am votat brazilia in poll din simplu motiv ca italia nu era trecuta. dar mi-am sustinut totusi ideea ca italia va fi castigatoarea.
Universal
9th July 2006, 03:34
Eu sper din tot sufletul sa devinä Franta. Zizou le roy :ok:
pinki
9th July 2006, 15:49
haha, scuze de offtopic, da' tocmai m-a trimis unu' la cratita, ca fotbalul nu e de mine, hahahaha! vai ce m-a distrat :)))) si ca sa fiu si ontopic, pana acum italia are mai multe sanse pe hartie si analizand lotul, antrenorul etc, franta are sanse numai pt ca toata lumea vorbeste despre ce bine ar fi pt zidane... abia astept meciul! forza azzurri! :ok: hihi, vai ce m-am distrat/
Universal
10th July 2006, 03:30
rusine celui care te-a trimis la cratita! Tu esti o fata care stie cate ceva despre fotbal, dar nu tot. Pronosticul cu Italia a mers. Eu m-am inselat. Ce este fair este fair. Cred ca baiatul care ti-a spus ca fotbalul nu este de tine, nu stie ce fel de fata esti.
pinki
10th July 2006, 10:36
e unu' de-aici de pe forum, dar nu m-am suparat, m-a distrat copios! din cei care ma cunosc n-ar indrazni nici unul sa-mi zica asta pt ca stiu ca ma pricep la fotbal si poate mai bine ca unii dintre ei ;) eh, nu stiu tot, sunt pana la urma fata, eu mereu am zis ca pt o fata stiu suficient de multe despre fotbal si masini ;) la pronosticuri o mai nimeresc, daca nu tin cu nici o echipa, ca daca tin cu vreuna, deh, sunt subiectiva :D
alejandro
10th July 2006, 14:17
bravo Italia!!!
le-ai facut-o frantujilor!!!!acum sa -si vada de zidan al lor,cica mare om si caracter:sleep:
forza azzurri!!!
il cappo
10th July 2006, 14:58
daca si ala are caracter...:o: ...
bravo italienilor pt. acest CM ... au aratat ca pt. a castiga un trofeu iti mai trebuie si creier nu doar talent ...
a castigat echipa de punk rockeri . Echipa care ,la sfarsitul meciului , la auzul imnului oficial de la Coppa del mondo 90` a inceput sa danseze ca niste salbatici , sa se impinga ( cum fac oamenii "normali " pe ritmuri de slipknot de exemplu ) :P
pinki
10th July 2006, 22:37
bai, erau bucurosi oamenii, crezi ca se mai controlau in vreun fel? cred ca oricare dintre noi s-ar purta aiurea intr-un moment ca asta ;)
the lion king
10th July 2006, 22:40
adevarat pogo...frate.