PDA

View Full Version : Serie A - 2016-2017

Pages : 1 [2]

dardar_3
24th February 2017, 09:43
Si eu sper, pentru Dardarel prietenul meu care mi-a urat de bine inainte de meciul cu Bayern si de bine am si primit, 5. Numa bine sa-i fie si lui.:)

Bre, lasa-i pe Bayern. Intoarceti la retur. Primul meci a fost doar o sincopa. :))

La Milan vin vremuri mai bune. Pe 3 Martie se incheie definitiv vanzarea clubului. Bacca a refuzat sa mearga in China (venise oferta de 35mil si 12mil pe an pt el) motivand ca banii nu sunt totul pentru el si crede in proiectul Milan!
In vara vor fi pompati in transferuri vreo 150mil si chinezii nu vor 7-8 jucatori, ci 3-4 de banii astia. Sper sa nu ne pricopsim tot cu alde Bertolacci. :D

De asemenea se incearca prelungirea contractelor lui Gigio, Roma si Suso. :yeah: Deulofeu impresioneaza si se incearca cumpararea lui insa e greu de tratat pt ca are optiune de buy-back si Barcelona. Va fi o vara fierbinte, cu sau fara Europa League.
Am mai zis si anul trecut, locul 6 nu ne avantajeaza pt ca se pierd vreo 3 saptamani din turneele si pregatirile din pre sezon.

Forza Milan!

YoNuTzz
24th February 2017, 17:26
dardar pe de alta parte nici al 4-lea an la rand fara Europa nu ne avantajeaza...

ai vazut ce a patit inter in EL..eliminata dintr-o grupa cu sparta praga si hapoel beer sheva...

ne cam trebuie meciuri europene.

YoNuTzz
25th February 2017, 23:08
ce sezon face atalanta...acum bate si pe napoli, la napoli acasa.

YoNuTzz
26th February 2017, 23:35
si roma le ia lui inter 6/6 in acest sezon :ok

inter pierde si cu roma si cu juve din acel sir de victorii cu echipele mici.

dardar_3
27th February 2017, 10:17
Roma daca nu avea acel blackout din returul cu Porto juca in optimi de UCL acum. Au jucatori extraordinari precum Salah, Dzeko sau Nainggolan. Locul 2 e al lor anul asta. :ok:
Milan a castigat cu bulan ieri cu Sassuolo, sperietoarea lor de cativa ani. Meci cu de toate: penalty ratat, penalty transformat, penalty nedat, goluri anulate :)) Circ. :D

YoNuTzz
27th February 2017, 13:35
da..6/6 cu sassuolo...socant.

miril
27th February 2017, 16:43
Cel mai interesant dar si curios moment al meciului a fost golul victoriei din penalty dat de Bacca, gol care trebuia anulat pe motiv... Fotbalistul a alunecat si lovit balonul de doua ori balonul, involuntar, inainte ca acesta sa intre in poarta. Inter a pierdut meritat, Roma fiind superioara.

dardar_3
27th February 2017, 17:26
Asa e Miril. A fost un circ de meci, cu un arbitraj pe masura. :D

YoNuTzz
27th February 2017, 18:59
eu tot nu inteleg cum draq a gafat-o roma cu porto...

frate..tragi un an intreg..prinzi loc de UCL..iti bagi picioarele in el de loc in UCL...

dardar_3
28th February 2017, 10:27
Se intampla si faze din astea. 2 oameni in minus, primit gol repede... Anul asta termina 99% pe locul 2. Dupa Juventus, joaca cel mai frumos fotbal :ok:

Din sezonul viitor insa, Italia are 4 locuri direct in grupele UCL. O sansa in plus sa revina Milan acolo unde a cunoscut gloria! :D

Iulian.
28th February 2017, 10:41
Meci slab facut de Milan cu Sassuolo.
Dar Milan are nevoie de jucatori valorosi, nu e vorba doar de meciul asta.
Sper ca in vara sa faca achizitii bune...

https://s13.postimg.org/ftlogzbw7/image.png

queque
28th February 2017, 11:27
eu tot nu inteleg cum draq a gafat-o roma cu porto...

frate..tragi un an intreg..prinzi loc de UCL..iti bagi picioarele in el de loc in UCL...

Nu vreau sa-mi amintesc (ma refer la meciul tur...)
Noi trebuie sa castigam meciul cu Napoli (mi se pare destul de probabil).Daca il castigam,ma risc sa spun ca titlul se decide in meciul Juve-Milan!

El Pistolero
4th March 2017, 17:55
Ce final de meci la Roma. Napoli se apropie de locul 2. Mertens face un sezon fabulos. Si ce bătălie e între el, Higuain, Dzeko si Bellotti pentru titlul de golgheter.

Johnny D
4th March 2017, 19:17
Io v-am zis din start, orice om care stie fotbal italian stie ca 1 e Juve, 2 e Napoli. Locu 3 in genere e Roma, dar nu e batut in cuie ca primele doua.

El Pistolero
5th March 2017, 18:12
Ce rupe Belotti ala. Fabulos. Îmi aduce aminte de sezonul lui Immobile de acum vreo 3 ani.

Srdjan
6th March 2017, 12:55
Nu cred ca Belotti va ramane la Torino in vara, sigur il va lua o echipa puternica din Anglia :D

YoNuTzz
6th March 2017, 20:54
doar sa nu aiba soarta lui immobile, tot de la torino care s-a facut de ras la dortmund si apoi nu a reusit nici la sevilla.

YoNuTzz
10th March 2017, 23:40
urat de tot...

juve ne-a batut cu penalty in minutul 96

phife
10th March 2017, 23:46
v-au calarit ca pe copii prosti. milan a tras la poarta dupa gol?

YoNuTzz
10th March 2017, 23:54
dude...e si normal...diferenta de loturi intre cele 2 echipe este colosala...de fapt colosala este putin spus.

messi19
11th March 2017, 10:30
penalty clar. Milan da gol din offside, milimetric, dar offside. daca dadea Juve golul ala faceau astia scandal, ca iar au fost ajutati. asa, se fac ca ploua.

cand a batut Dybala penalty-ul, doi jucatori ai Milanului erau langa el :)). unu mai avea un pic si ii facea o intrare prin alunecare :D.

dardar_3
11th March 2017, 12:56
Merda. Juve ti odio! :jerk:

Reivane, hai sictir bre cu calaritu. Asa ti-a aratat livescore?

phife
11th March 2017, 13:49
m-am uitat la repriza a doua.

Dante7
11th March 2017, 14:12
cand a batut Dybala penalty-ul, doi jucatori ai Milanului erau langa el :)). unu mai avea un pic si ii facea o intrare prin alunecare :D.

:)):)):))

Mi s-a parut penalty clar. Cam asa a avut si Barca in min 8 la Neymar, dar nu mai vb nimeni despre asta :rolleyes:

miril
12th March 2017, 16:53
Superba repriza facuta de Inter cu Atalanta, 5-1 la pauza, 5-0 la un moment dat. Hattrick Icardi, urmat de dubla Banega. Fruler a marcat pentru Atalanta.

miril
12th March 2017, 18:06
Banega, si el, hattrick. 7-1, scor final.

YoNuTzz
12th March 2017, 18:13
lol 7-1 cu revelatia atalanta...wtf...

veti juca din nou in europa league...poate la anul nu mai repetati penibilitatea de anul asta cand ati terminat pe 4 intr-o grupa cu Sparta Praga si Hapoel Beer Sheva...

Srdjan
12th March 2017, 18:52
Icardi cand are chef sa joace e de neoprit :yes:

miril
12th March 2017, 19:27
Si un gramofon stricat are un repertoriu mai diversificat. Penibil!

YoNuTzz
12th March 2017, 23:26
Si un gramofon stricat are un repertoriu mai diversificat. Penibil!

pai lamureste-ma si pe mine. ce draq faceti la anul.

Obiectivul era UCL..nu va fi UCL...in UCL se vor duce Juve, Roma si Napoli..voi in EL...intrebarea este daca va faceti de kkt din nou sau nu, ce crezi ? :))

miril
13th March 2017, 12:01
Repet, penibil! Vorbesti ca si cum eu as juca la Inter sau as avea vreo functie de conducere. Eu sunt suporter si la bine si la rau, asta zic eu ca trebuie sa faca un suporter care iubeste fotbalul neconditionat.

SwedishMafia
15th March 2017, 11:47
gunoaiele rubentine chiar si cand au super-echipa, fura... hotii tot hoti raman.MERDA rubentus !!

dardar_3
19th March 2017, 14:49
Victorie la Genoa si locu 6 ne da sperante. :D De plimbari prin estul Rusiei sau tarile nordice. Habemus lot! :D

YoNuTzz
19th March 2017, 21:08
anul trecut ne-a luat sassuolo locul 6...sper ca anul asta sa nu il ia atalanta, desi este probabil.

in plus consider ca Europa League este locul ideal unde sa incepem, nu te poti duce direct in UCL dupa 3-4 ani pauza...

s-a vazut ca inter nici macar in EL nu s-a descurcat...posibil sa patim si noi la fel.

inter
20th March 2017, 21:56
pai lamureste-ma si pe mine. ce draq faceti la anul.

Obiectivul era UCL..nu va fi UCL...in UCL se vor duce Juve, Roma si Napoli..voi in EL...intrebarea este daca va faceti de kkt din nou sau nu, ce crezi ? :))

tati tu ai o problema majora... asemanatoare cu aia a patronului .... daca nu stii .... stai relax pana o afli

desi jucati ca aia incaltati cu fesul tot voi sunteti "campionii dreptatii" ... aia retrogradati de 2 ori pe motiv de ........ "fair-play" :D:D

norocul tau ca nu mai dau pe aici un al:drak: , zebrone sau leo .... ca iti dadeai delete la cont!

YoNuTzz
20th March 2017, 22:34
in locul tau nu as comenta, cu un titlu din mila primit la masa verde...

dardar_3
21st March 2017, 10:37
bey ambrosiana... degeaba bati cu 7-1 cand nu esti in stare sa bati cea mai iubita echipa din Torino :)) In rest, Ni Hao! :D

miril
21st March 2017, 18:47
Wo hao, ni? A fost un meci frumos, disputat. Sa inteleg, YoNuTzze, ca daca unu ia medalia de aur olimpica si este prins dopat, cel care a iesit pe locul doi si este recompensat ulterior cu aurul este demn mila? Daca asta vrei sa spui, atunci... Penibil!

YoNuTzz
21st March 2017, 23:23
Wo hao, ni? A fost un meci frumos, disputat. Sa inteleg, YoNuTzze, ca daca unu ia medalia de aur olimpica si este prins dopat, cel care a iesit pe locul doi si este recompensat ulterior cu aurul este demn mila? Daca asta vrei sa spui, atunci... Penibil!

During the Calciopoli trial in Naples, the legal team of Luciano Moggi released a number of wiretapping showing that AC Milan and Inter had been involved too in the Serie A scandal during 2004 and 2005. Such wiretappings were involving AC Milan vice-president Adriano Galliani, Inter owner Massimo Moratti, then-Inter chairman Giacinto Facchetti and former referee designators Paolo Bergamo and Pierluigi Pairetto, as well as many others Italian clubs not previously mentioned in the scandal.

ar fi fost ok, daca inter era curata, dar si cand atletul de pe locul 2 este prins dopat, atunci da, este penibil sa ii dai medalia.

miril
27th March 2017, 22:29
In July 2011, FIGC Chief investigator, Stefano Palazzi alleged in his report that, in addition to Luciano Moggi, the following club officials have also violated the Code of Sporting Justice by contacting referee designators in illegal manners.[27]

Article 1: Campedelli (Chievo), Cellino (Cagliari), Corsi (Empoli), Foschi (Palermo), Foti (Reggina), Gasparin (Vicenza), Governato (Brescia), Meani (Milan), Moratti (Inter), Spalletti (Udinese).
Article 6: Facchetti (Inter), Meani (Milan), Spinelli (Livorno).
According to Palazzi's findings, the clubs represented by the above people had to be punished during the Calciopoli trial. However, no court could confirm these allegations since all facts are covered by the statute of limitation.[28] Regarding Palazzi's report, Giancarlo Abate, then-president of FIGC, stated that there were no legal ground to revoke the title from Inter. ...

On 9 September 2015, the Supreme Court released a 150-page document that explains its final ruling of the case. Despite that Moggi’s remaining charges were cancelled without a new trial due to statute of limitations,[33] the court made clear that Moggi’s unwarranted activities incurred significant damage to Italian football not only in sporting, but also in economic terms. In the document, the court confirms that Moggi was actively involved in the sporting fraud which was intended to favor Juventus and increase his own personal benefits.[38] The document also states that Moggi had "unjustified and excessive power within Italian football," which he used to exert influence over referees, other club officials and media, thereby creating "an illegal system to condition matches of the 2004/05 championship (and not just those)."

https://en.wikipedia.org/wiki/2006_Italian_football_scandal

Cipri
31st March 2017, 23:31
Probabil tot Juve o sa ia campionatul pentru a 6 a oara consecutiva .
Insa principalul motiv e acela ca celelalte echipe sunt in comparatie cu Juve slabe si foarte slabe . Uitati-va la inceputul anilor 2000 ce loturi aveau echipele din Italia . Primele 5,6 ....

YoNuTzz
6th April 2017, 00:07
higuain le da 2 goluri asa in ciuda fanilor lui napoli si juve se pregateste: atentie socant: pentru al 3-lea EVENT consecutiv

6 titluri la rand si probabil 3 eventuri la rand ! :))

YoNuTzz
9th April 2017, 19:45
inter face dubla infrangere cu sampdoria si crotone.
au bagat atatia bani si europa league e in pericol haha

miril
9th April 2017, 19:56
Foarte bun Adrian Stoian.

YoNuTzz
15th April 2017, 15:45
haha..inter ne-a egalat in tur in ultima secunda 2-2
noi i-am egalat azi in ultima secunda tot 2-2

mother of coincidence.

smiLey.
15th April 2017, 16:11
Yep, karma is a bitch.

Srdjan
15th April 2017, 17:02
Dupa performanta sa din meciul de azi, dar si datorita celor recente, nu pot decat sa fiu foarte fericit ca Deulofeu se intoarce la Barca din vara. Poate fi unul dintre primii mijlocasi care sa ne ajute sa ne reconstruim mijlocul.

smiLey.
15th April 2017, 20:52
Cand ia si Milan un jucator bunicel, e imprumutat, iar Barca are clauza sa il aduca inapoi oricand vrea :(

Srdjan
15th April 2017, 21:12
Cand ia si Milan un jucator bunicel, e imprumutat, iar Barca are clauza sa il aduca inapoi oricand vrea :(

Lasa ca i-or luat chinezii acum, o sa aiba lovele la vara sa aduca mai multi jucatori bunicei.

YoNuTzz
15th April 2017, 22:25
nu cred ca milan ii poate pastra pe deulofeu si donarumma :(

smiLey.
16th April 2017, 03:19
Donna nu cred sa fie vandut.Ar fi retardism mintal, mai ales ca acum ai bani si ai scapat si de datorii.Doar sa vrea el sa plece neaparat, ceea ce din nou nu prea cred.
Acum sper doar sa terminam pe loc de Europa League si la vara sa cumparam cu cap.

Johnny D
16th April 2017, 20:49
Napoli e a 2-a echipa din Italia, despre ce plm tot vorbim!?:mad:

sannicola
24th April 2017, 09:04
Ce rup poarta astia pe aici :)).
Toata etapa a fost 3+,43 de goluri in 9 partide cu o medie de 4.7 goluri per partida.
Juve 4-0 lejer cu Genoa,frumos golul lui Bonucci.

YoNuTzz
24th April 2017, 09:38
echipele din milano continua cu penibilitatea clasica

inter dupa infrangeri cu crotone si sampdoria acum ia 5 de la fiorentina
milan pierde acasa cu locul 17 :))

intre timp juve va face al 6-lea titlu la rand + finala UCL...

Srdjan
24th April 2017, 11:38
In italia aparent castigi campionatul daca nu te incurci cu echipe mici :D. Napoli a dat cu batul in balta ieri, sa vedem ce face Roma azi

YoNuTzz
24th April 2017, 12:59
acelasi top 3 ca anul trecut 100%

YoNuTzz
30th April 2017, 17:58
roma pierde acasa cu lazio si juve ia al 6-lea titlu la rand...bine oricum era o chestie de timp doar...

incredibil..6 titluri consecutive...

lated edit - penibilii de la inter reusesc performanta sa faca dubla infrangere cu napoli, dubla infrangere cu roma si doar 1 punct din 15 in ultimele 5 etape...

MIZERABIL !

mancini out, de boer out, acum pioli out...sa vedem cine va fi al 4-lea :))

YoNuTzz
7th May 2017, 18:09
continua degringolada la inter...ori oamenii trantesc toate meciurile pentru a evita locul 6 de EL, ca sa nu inceapa in luna Iulie Europa, ori sunt prea patetici

5/7 infrangeri si 2 egaluri => 2/21

socant.

iar milan 1-4 cu roma...

sunt curios care dintre cele 2 penibile va termina pe 6 :))

YoNuTzz
15th May 2017, 01:10
inter - 6/8 infrangeri dupa 1-2 acasa cu sassuolo...

se pare ca au evitat locul 6.

bravo lui roma, care cumva cumva ii bate acasa pe juve si probabil vor evita play-off-ul de ucl.

queque
15th May 2017, 06:38
inter - 6/8 infrangeri dupa 1-2 acasa cu sassuolo...

se pare ca au evitat locul 6.

bravo lui roma, care cumva cumva ii bate acasa pe juve si probabil vor evita play-off-ul de ucl.

Anul asta m-ai calcat pe nervi.Si exact cand a venit momentul sa ma apar,ai batut tu in retragere.
Poate am facut mai bine ca am tacut si nu m-am bagat in topicurile Milan si Manchester,dar iti spun sincer,asteptam momentul in care sa pot argumenta doar cu Roma.Omule,eu sunt suporter Roma din 1990,nu de cand a jucat Chivu.Opinia ta nu ma face sa-mi schimb parerea in privinta asta.Doar ma deranjeaza
Dar,in fine,n-o mai lungesc,iti las un mesaj recent de-al tau (eu recunosc ca,tot recent,am spus ca Roma poate lua Scudetto,dar in cazul meu e permis):

vai de steaua voastra...
v-a eliminat lyon cu retur pe olimpico
v-a scos lazio din cupa
acum v-a batut iar lazio, acasa.
daca ajungeti iar in play-off in august, Dumnezeu cu mila.

PS:daca gasesti tu comentarii de-ale mele in topicul Milan sau Manchester,te rog sa-mi dai un pumn in fata.

YoNuTzz
15th May 2017, 09:20
mie roma imi e simpatica, vreau sa faca performanta...chiar vreau, dar ma deranjeaza ca an de an, mereu eternul loc secund si contra-performante...
meritati mai mult...dar din pacate e mentalitatea de pierzator...

YoNuTzz
20th May 2017, 23:37
dzeko 28 de goluri
mertens 27 de goluri

one more to go.

cine ar fi crezut...felicitari ptr amandoi !

El Pistolero
21st May 2017, 00:16
Belotti are 25 iar Higuain si Icardi 24, inca se mai joaca titlul asta. Mertens a fost genial sezonul asta.
Napoli e la 2 puncte de Juve...:))

YoNuTzz
21st May 2017, 00:36
la higuain si icardi evident ma asteptam...dar dzeko si mertens...wow...

juve ia maine titlul acasa cu crotone si apoi pe 3 iunie face tripleta, precum inter in 2010.

dardar_3
21st May 2017, 20:30
Felicitari Juve pt titlu! :ok: Al sase-lea... In total nu se stie cate au :D
Milan s-a calificat matematic in Europa League, singurul trofeu care ii lipseste. :))
Incepe nebunia transferurilor acum.
Primele 3 par a fi:
Musacchio
Kessie
R. Rodriguez

Forza Milan! :great:

YoNuTzz
21st May 2017, 23:09
da, juve e in cel mai bun moment din istorie.

6 titluri la rand, 3 eventuri la rand si 2 finale de UCL.

e bine ca noi mergem in EL...nu o vom castiga, dar sper sa trecem de grupe...sa nu facem un Inter 2016-2017 cu 3/18 :))

YoNuTzz
28th May 2017, 20:45
una dintre cele mai perdante echipe din istoria fotbalului, roma are doar 2-2 acasa cu genoa si e posibil sa rateze locul 2 direct de UCL...

adevarul ca doar roma ar putea sa faca asemenea gafa, sa nu bati acasa o echipa salvata de la retrogradare :))))

Johnny D
28th May 2017, 20:53
Kktu vietii de Roma si de campionat italian de rahat, sa iesi dracu din turu 3 CL si acum ca esti o carpa de echipa si de campionat de pushlamale antifotbal!:headbang:

Roma asta e o echipa penibila, Juve le-a dat meciu din mila sa prinda locu 2, nici o treaba nu are, Napoli e clar a 2-a echipa din Italia.:rosu:

YoNuTzz
28th May 2017, 21:00
hai ca perdantii de la roma au evitat rusinea...

sunt in grupele UCL...

daca se duceau in play-off, indiferent cu cine ar fi picat, nu treceau, din cauza mentalitatii de perdant.

anul trecut au fost eliminati de porto in play-off si de lyon in el.

ps: respect ptr napoli 94 de goluri - fara higuain ! wow.

Johnny D
28th May 2017, 21:02
Bai Ionutze daca ai fi sa fii sincer, Milanul ala e peste FCSB sau sub?:))
Tine cont ca acu FCSB se intareste cu Morayes, Budescu si Texeira!:D

YoNuTzz
28th May 2017, 21:04
milanul actual e la nivelul lui fcsb...greu de crezut ca vor ajunge in grupele el...trebuie sa treaca de 2 tururi preliminare :))

dar nu ai cum sa compari milan cu roma :))

roma e perdanta fotbalului mondial...

10000 de locuri 2 in campionat de-a lungul istoriei...
si evident 2/2 finale pierdute 1 x UCL si 1 x EL...

ca si arsenal de fapt.

El Pistolero
28th May 2017, 21:34
Napoli a fost mai buna sezonul asta, meritau locul 2. Roma s-a chinuit in o gramada de meciuri. Napoli o sa fie cap de serie si are echipa buna, vor intra in grupe.
Mertens cel mai bun jucator al campionatului.

S-a retras Totti. Inca un urias jucator care se lasa vara asta.

Johnny D
28th May 2017, 22:45
ca si arsenal de fapt.

:o: :no: Noi suntem nr. 1 in Cupa Angliei si nr. 3 la titluri in Anglia, Roma e nr 1 in Cupa Italiei si nr. 3 la campionate luate?:mda:

YoNuTzz
29th May 2017, 02:10
ma refeream in europa...

queque
29th May 2017, 03:19
Doi ioni negativi sperau sa-si refuleze cu Roma un an de deziluzii provocat de echipele lor.
Totti,a fost un simbol,oricine spune Roma,spune Totti si invers.Chiar si suporterii lui Lazio sunt tristi,derbyul nu va mai fi la fel.
A insemnat mai mult decat un Raul sau un Del Piero.Am vazut si meciul sau de debut si meciul de retragere.
Mai mult de ora dupa meci,Totti nu vroia sa intre la vestiare si niciun spectator nu vroia sa plece din stadion inaintea lui.

dardar_3
30th May 2017, 09:42
Misto asta cu ionii negativi :D
Cu retragerea lui Totti simt ca am mai imbatranit putin... :mda: Respect maxim pt Totti!

Dupa ce l-a achizitionat pe Musacchio pt 18mil, a venit randul lui Kessie pt 28mil + bonusuri. :great:
Urmeaza negocierile pt Tolisso de la Lyon. :D
Echipa Milanului din sezonul urmator ar putea arata asa:

---------------Donnaruma---------------------
Conti(20m)---Musacchio---Romagnioli---R. Rodriguez(25m)
----Kessie----Biglia(15m)---Tolisso(40m)--------------
Suso---------------------------Jack-----
-----------Morata(60m)--------------------