View Full Version : Serie A - 2013-2014
El Pistolero
25th September 2013, 22:42
Napoli cred ca va castiga pana la urma. Trebuie sa intre Callejon si Insigne.
Cristy RVD
25th September 2013, 22:46
Banca totusi prea subtire. Pandev e mult prea slab, Mertens desi e foarte talentat nu s-a integrat inca. Daca se accidenteaza Higuain, sansele la titlu devin 0.
sannicola
25th September 2013, 22:51
De ce are Juve asa de multi titulari rezerve azi :confused:.
SwedishMafia
25th September 2013, 22:56
La AC Milan joaca unu pe nume birsa....:happy Cum naiba o fi ajuns asta, nu stiu... rau a ajuns Milan-ul....poftim,2-1 bologna.Milan iar are startul de sezon de anul trecut.
sannicola
25th September 2013, 23:07
63 Bologna 3 - 1 AC Milan tot mai bine...
Azi Roma pierde primele puncte :drak:.
Juve a intors scorul deja.
YoNuTzz
25th September 2013, 23:09
chievo a avut gol valabil anulat si acum si-au dat autogol...
2-1 juve in loc de 2-1 chievo...
de noi isi bate joc bologna...avem 4/15 si daca nu dadea balotelli in min 97 am fi avut 4 infrangeri in 5 meciuri :))
YoNuTzz
25th September 2013, 23:10
gool si roma :ok:
sannicola
25th September 2013, 23:10
A dat Roma gol :)).
YoNuTzz
25th September 2013, 23:11
cu putin noroc roma poate face 15/15 :D
SwedishMafia
25th September 2013, 23:14
Pacat de allegri...va cadea tapul ispasitor.Asta e.:)Sper ca MILAN sa nu termine pe locul lui inter din sezonul trecut...:))
Golul anulat lui chievo a fost corect marcat sau alt furt marca astora?
YoNuTzz
25th September 2013, 23:17
Pacat de allegri...va cadea tapul ispasitor.Asta e.:)Sper ca MILAN sa nu termine pe locul lui inter din sezonul trecut...:))
Golul anulat lui chievo a fost corect marcat sau alt furt marca astora?
nu a fost offside la cel care a marcat...a fost gol regulamentar...
dar nu conteaza...in general juve castiga si cand joaca prost :))
nu conteaza cum...
de fapt in acest inceput de campionat au jucat prost dar au 13/15
sannicola
25th September 2013, 23:17
Ce mi se pare fenomenal anul asta la Roma ii ca au primit doar 1 gol in aproape 5 partide.Anul trecut au primit aproape 60 doar in campionat cu Zeman era teroare rar scapau fara gol primit.
YoNuTzz
25th September 2013, 23:21
cat despre milan...ii avem pe teren pe constant, zapata, mexes, birsa (inlocuit de niang), sau robinho...
cu asemenea calamitati, e greu si locul 6...
cred ca balotelli sau SES vor pleca in iarna :))
SwedishMafia
25th September 2013, 23:23
poate Berlusconi il ia pe reghemeister,astfel rodica o sa faca taraboi in capitala mondiala modei!:D la ce caterinca de aparare are Milan, in loc sa iau over 2, am pus Milan da gol in a 2 a repriza...am fost super-inspirat!:D
YoNuTzz
25th September 2013, 23:26
sfat pentru pariori:
1. Verona - Milan 2-1 > 2,5
2. Milan - Cagliari 3-1 > 2,5
3. Torino - Milan 2-2 > 2,5
4. Milan - Napoli 2-1 >2,5
5. Bologna - Milan 3-1 (min 80) > 2,5
ati prins ideea :D
SwedishMafia
25th September 2013, 23:29
e mai buna cota pe infrangere Milan....:happy rad ca sa nu plang...
in min 91, 3-1 bologna.in min 94, 3-3:))
sannicola
25th September 2013, 23:40
Napoli au dat cu bata in balta azi... cu puncte irosite asa ciuciu titlu.
Sassuolo la primul punct in Serie A in istoria lor :D.
YoNuTzz
25th September 2013, 23:41
doamne cat de laketi cei de la bologna :))
cum draq sa iti dea o echipa ca milan 2 goluri in min 89 si 91 :))
la torino am dat gol min 97
acum am dat 2 goluri in min 89 si 91 :))
cate un punct pe meci si prindem locul 6 :D
oricum ma enerveaza ca allegri se tot salveaza cu aceste goluri din min 90...
btw. napoli - epic fail :))
manai
25th September 2013, 23:48
Napoli au dat cu bata in balta azi... cu puncte irosite asa ciuciu titlu.
Sassuolo la primul punct in Serie A in istoria lor :D.
napoli a fost blat pentru casele de pariuri.bati borussia si milan,dar nu poti sa bati sassuolo.asta e...traiasca capitalismul.
uefa vede blaturi doar in est,moralistii sunt in vest...
cand n-aveti ce face urmariti rezultatele din ligile scandinave...o sa va stricati de ras.dar acolo nu zice nimeni nimic.
YoNuTzz
25th September 2013, 23:52
e prea important titlul ptr napoli ca sa faca blaturi cu casele de pariuri...
si in plus cine ar fi luat pe napoli...cred ca avea o cota extrem de mica...
manai
25th September 2013, 23:57
e prea important titlul ptr napoli ca sa faca blaturi cu casele de pariuri...
si in plus cine ar fi luat pe napoli...cred ca avea o cota extrem de mica...
ii doare in.... de titlu.banu sa iasa.fotbalistii sunt niste mercenari.intra pe pagina de facebook a lor si o sa vezi cum ii injura fanii lor si ii acuza ca joaca pentru pariuri.
cei care joaca sume foarte mari la pariuri pun cote mici si acolo ataca casele de pariuri.fotbalul e un circ.
Xaviesta
25th September 2013, 23:59
Cei de la Napoli m-au ars la pariuri. Singurul meci de pe bilet. Incredibil ba. Aia pierd la minim 2 goluri diferenta toate meciurile si acum se gasesc sa faca egal la Napoli.
I-am luat la handicap, nu la victorie. Pai ma impuscam daca pierdeam pe cota 1.15 sau cat au avut la victorie.
manai
26th September 2013, 00:03
Cei de la Napoli m-au ars la pariuri. Singurul meci de pe bilet. Incredibil ba. Aia pierd la minim 2 goluri diferenta toate meciurile si acum se gasesc sa faca egal la Napoli.
I-am luat la handicap, nu la victorie. Pai ma impuscam daca pierdeam pe cota 1.15 sau cat au avut la victorie.
ai avut ghinion.ei au vrut sa castige dar nu s-a putut.a fost o zi proasta.doar nu vrei sa insinuezi?numai un nebun ar putea banui ceva.juventus 1 pauza 2 final,sau alte din astea...sunt basme.
sannicola
26th September 2013, 00:05
Nu uita de Milan!!!!!!
3-1 in minutul 90 => 3-3 in minutul 93 mafie peste tot!!!!
:groggy::groggy: :D
SwedishMafia
26th September 2013, 00:08
manai,sau preferi stiucan?:D ce zici, galliani a reusit sa parieze cateva milioane euro pe x in min 88.la o cota minima de 20, galliani ii ia super-yachtul lui abramovich!:D
manai
26th September 2013, 00:12
Nu uita de Milan!!!!!!
3-1 in minutul 90 => 3-3 in minutul 93 mafie peste tot!!!!
:groggy::groggy: :D
mafie...ce cuvant urat.ai dovezi?sa nu mai spui asa ceva.uite uefa nu vede nicio mafie.doar nenorocitii aia din est umbla cu de-astea.
intr-o lume normala jucatorii de la napoli erau luati cu duba dupa meciul asta...dar noi traim in .....mi-e scarba.unde dracului e asteroidul ala care i-a exterminat pe dinozauri.
va recomand o carte....jules verne-parisul in secolul XX.la vremea ei cartea nu a fost publicata pentru ca publicistul lui jules verne o considera prea pesimista.jules verne "prevedea" ca in sec XX oamenii vor trai intr-o lume a masinilor si se vor inchina unui singur stapan-banul.
YoNuTzz
26th September 2013, 00:13
jucatorii lui bologna au bagat repede un live in min 89 ca se termina x :))
SwedishMafia
26th September 2013, 00:16
unde dracului e asteroidul ala care i-a exterminat pe dinozauri.
stiucane, hai ca aici ai fost super-haios:happy
oare cum o fi reactionat crudeli la golurile 2 si 3 ale Milan-ului:D
manai
26th September 2013, 00:25
daca joaca barcelona cu avantul barsana,are cineva curaj sa puna casa ca bate barcelona?
sunt sigur ca nu.aici s-a ajuns.pariurile sportive trebuie interzise,dar mi-e teama ca,daca s-ar intampla asta,n-ar avea cine le mai plati salariile circarilor astia.nu poti sa opresti un om sa nu mai joace,oamenii sunt saraci si se agata de orice speranta,dar daca n-ar mai avea unde sa parieze....n-o sa vedeti niciodata un meeting pro-pariuri,lumea o sa le uite daca ar disparea,dar asta n-o sa se intample niciodata.
Lordul
26th September 2013, 07:22
Napoli s-a facut de ras cu Sassuolo :))) ....aia dupa ce au pierdut toate meciurile acum au facut egal la Napoli....
Wuf
26th September 2013, 08:25
Dupa primele 4-5 rezultate imi vine sa zic ca Milan tinde sa fie ca Interul sezonul trecut la ce rezultate are ... sper sa isi revina.
Lucian86
26th September 2013, 09:25
chievo a avut gol valabil anulat si acum si-au dat autogol...
2-1 juve in loc de 2-1 chievo...
Dar de ce nu 2-2 ?
YoNuTzz
26th September 2013, 10:59
Conte: Juventus got lucky with referee decision.
Lucky :)) Yeah right :D
Lucian86
26th September 2013, 11:53
Pai ori a fost noroc, ori au cumparat arbitrii....Spune-o clar: Juve a cumparat arbitrii ! Daca tot te amuzi atat, sa te aud
SwedishMafia
26th September 2013, 11:55
yonutz: ma lasi sa zic in locul tau?!:Dpretty please?:D
Doctor_Satan
26th September 2013, 16:18
Cam cum era si cu Steaua sezonul trecut in cateva meciuri. ;)
Campionatul italian se anunta destul de disputat in acest an. Napoli si Roma au inceput tare, iar Inter pare a emite si ea ceva pretentii.
Milan, dupa cum a inceput, nu pare a fi candidata la titlu.
Numero Dieci
26th September 2013, 17:43
ii doare in.... de titlu.banu sa iasa.fotbalistii sunt niste mercenari.intra pe pagina de facebook a lor si o sa vezi cum ii injura fanii lor si ii acuza ca joaca pentru pariuri.
cei care joaca sume foarte mari la pariuri pun cote mici si acolo ataca casele de pariuri.fotbalul e un circ.
Foarte relevant.
YoNuTzz
26th September 2013, 23:43
inter - fiorentina 2-1
ce inseamna sa ai antrenor, ca lotul e cam acelasi...
miril
26th September 2013, 23:44
Victorie cu mult noroc pentru Inter. 2-1 cu Fiorentina.
Lucian86
26th September 2013, 23:44
Chiar azi am citit un articol in care autorul explica ca in ziua de astazi antrenorul este mai important fata de trecut !
Victorie cu mult noroc pentru Inter. 2-1 cu Fiorentina.
Au gresit mult fundasii Fiorentinei ! Asta nu inseamna noroc !
Oricum, Inter a scos maximul din meci...asta asa e ! nu au jucat grozav
Numero Dieci
27th September 2013, 00:02
Determinare mai degraba.
Deocamdata arata bine echipa cu Mazarri.Vad ca joaca aproape cu aceeasi echipa meci de meci,sa vedem cat o sa-i tina asa.
miril
27th September 2013, 09:21
Fundasii Fiorentinei nu au gresit fortati de jocul lui Inter, dar, cum ai spus, determinarea este acolo, lucru datorat exclusiv lui Mazzarri care pune bine in ghete niste jucatori daca nu mediocrii, nu de nasul lui Inter, Interul de alta data.
SwedishMafia
29th September 2013, 16:08
doamne, iar gunoaiele rubentine au castigat prin furt...:happy
http://i42.tinypic.com/28a0u2s.jpg
rubentus o rusine pentru acest sport.
El Pistolero
29th September 2013, 16:15
Fanii Milanului nu pot de grija Juvenusului. Saracii de ei. :)) In loc sa isi vada de echipa lor si de cum or sa se bata cu Inter, Fiorentina si Roma pentru locul 3, pe ei ii intereseaza de Juve care e la ani lumina de echipa milaneza. Mi-e mila de ei! :D
SwedishMafia
29th September 2013, 19:06
hai,ba, ai ales real,chelsea si hotii de la rubentus, ca sa ai si tu bucurii pe plan sportiv in viata si sa nu ramai toata viata frustrat cu echipa ghiulestiului...penibil:))
Ce imi plac de astia care isi aleg o echipa de loseri,ca sa compenseze, isi aleg si alte echipa care cuceresc titluri.:happy
Se pune pistoleru sa vorbeasca de ce-ar trebui sa faca fanii milanului, cand el in fiecare mesaj aminteste de Steaua:happy
Cristy RVD
29th September 2013, 19:35
Ce imi plac de astia
Titlul de "prostul forumului" l-ai primit de la Eko.
Daca mi se ingaduie, as dori sa-ti acord si premiul de "cel mai agramat user al forumului".
vis-a-vis de faza cu echipele, vorbeste unul care tine cu steaua si ac milan :))
El Pistolero
29th September 2013, 19:40
Lol :)) Sa revenim la lucruri mai serioase. :D
Doar egal pentru Inter azi. Nu inteleg de ce n-a inceput cu Palacio titular Mazzari. Iar pe Milito il bagi in ultimele 5 minute...
Cagliari era o echipa de batut azi.
SwedishMafia
29th September 2013, 19:43
daca steaua marca dintr-o faza similara, cel putin 3 saptamani ne expuneai frustrarile tale de rapidist:)) ti-ai mai pus si porecla dopatului contador.mi se pare normal,daca iti place rubentus ,se incadreaza in peisaj.:happy
gol regulamentar anulat lui paloschi, gol ofsaid azi, hotii au revenit!:))
un filmulet facut acum 2 ani despre ce inseamna sa te luptii cu rubentus.
__LwsOwviL4
El Pistolero
29th September 2013, 19:51
Altceva? Asta zici dupa fiecare meci...Milan cea mai corecta echipa din Univers cand incepe sa joace fotbal? :D
Cand Milan castiga prin faze de genul asta te faci ca ploua. Deja m-am obisnuit cu fanii Milanului care vor sa vada fotbal de calitate si se uita la Juventus, (ca Milan deh...), poate mai prind si cate o greseala de arbitraj sa sara ca arsi. :D
Srdjan
29th September 2013, 20:03
Ne-am creat foarte bine ocazii din fazele fixe astazi cu Torino, insa am fost prinsi de mult prea multe ori in pozitie neregulamentara. Imi place acest stil de posesie pe care il avem, chiar se vede ca da roade. Am atacat foarte mult pe dreapta azi, pe partea lui Lichsteiner, mai bine decat pe Asamoah.
Pogba, briliant ca intotdeauna
Raiden
29th September 2013, 20:57
Se stie ca Juventus nu poate sa castige altfel campionatele.
Leo
29th September 2013, 21:14
Fanii Milanului nu pot de grija Juvenusului. Saracii de ei. :)) In loc sa isi vada de echipa lor si de cum or sa se bata cu Inter, Fiorentina si Roma pentru locul 3, pe ei ii intereseaza de Juve care e la ani lumina de echipa milaneza. Mi-e mila de ei! :D
De ce crezi ca Roma nu se poate bate pt titlu?
Cristy RVD
29th September 2013, 21:31
De ce crezi ca Roma nu se poate bate pt titlu?
Pentru ca nu are lot suficient de bun. Daca se accidenteaza Strootman sau De Rossi, sunt probleme mari.
Problema valabila si pentru Napoli in atac.
Juve are avantajul de a avea un lot incredibil construit in ultimii 2-3 ani. De asta sunt favoriti la titlu. La ei unul ca Matri e nevoit sa plece pentru ca sunt prea multi atacanti in lot, in timp ce Milanul joaca cu Birsa. Asta e diferenta intre un management bun si unul falimentar.
Leo
29th September 2013, 22:46
Deocamdata e bine. 6 victorii din 6 posibile. E drept ca mai este mult pana la sfarsit.
miril
29th September 2013, 22:52
Oricum, Roma joaca cel mai frumos fotbal din Europa la ora actuala. Ce spectacol in prima repriza cu Bologna, 3-0 la pauza. Balzaretti, Florenzi, vesnicul tanar, Totti si cel renascut din propria cenusa, Gervinho, au aratat un fotbal magnific pana acum.
YoNuTzz
29th September 2013, 23:47
doamne ajuta sa ia roma titlul, dar probabil vor fi facuti de juventus, fara sa stie ce i-a lovit...
sa speram ca poate duce lupta pana la capat...desi e greu..
cred ca la final clasamentul va fi asa:
1. Juve
2. Napoli
3. Roma
4. Inter
5. Fiorentina
6. Milan
7. Lazio
delaparis
30th September 2013, 00:04
Se descurca bine Garcia la Roma. A fost o alegere buna pt el si pt club.
Lucian86
30th September 2013, 09:15
Derby destul de urat insa Juve in control total in a doua repriza...pacat de acel off-side ce a stricat imaginea unei victorii meritate pana la urma. Toro n-a avut nici macar jumatate de ocazie si am fost oarecum dezamagit sa-i vad atat de slabi in meciul de ieri.
Foarte bine au jucat Tevez si Pogba ;)
Ofsaidul la Tevez a fost clar insa greu de vazut live...apropo, inainte trebuia sa fie un cartonas rosu la Immobile la acea intrare foarte urata la Tevez...dar ma rog.
mariomax
30th September 2013, 17:20
Oricum, Roma joaca cel mai frumos fotbal din Europa la ora actuala. Ce spectacol in prima repriza cu Bologna, 3-0 la pauza. Balzaretti, Florenzi, vesnicul tanar, Totti si cel renascut din propria cenusa, Gervinho, au aratat un fotbal magnific pana acum.
ce imi plac exagerarile :))
miril
30th September 2013, 17:35
Ai vazut cum joaca Roma, da sau nu? Daca da, stii ca nu exagerez, daca nu, nu iti da cu parerea. N-am vazut pe cineva mai monoton si fixat in pareri ca tine. Stii un singur lucru, Barca, Barca si Barca. Boring!
Doctor_Satan
1st October 2013, 17:28
Toata lumea sare pe Juventus, dar off-side-ul ala a fost chiar mic. Pogba avea piciorul stang pe aceeasi linie cu piciorul fundasului torinez din fata arbitrului. Diferenta din acea imagine a mafiotului este doar de pozitia corpului, Pogba fiind aplecat spre poarta.
Sa fim seriosi. Steaua a marcat din mult mai multe off-side-uri cu mult mai mari decat asta. Doar de dragul comparatiei intre campioane. ;)
smiLey.
1st October 2013, 20:14
Si daca are un picior in spate nu e offside sau cum ? :))
Xaviesta
1st October 2013, 23:51
Si ce ma mai distreaza fanii Milanului care se plang la fiecare faza de offside sau penalty la Juve, dar la echipa lor de aur nu se uita. Meci de meci Balotelli bate penalty in min 93 si nu numai. Frumos.
Lucian86
2nd October 2013, 00:02
Toata lumea sare pe Juventus, dar off-side-ul ala a fost chiar mic. Pogba avea piciorul stang pe aceeasi linie cu piciorul fundasului torinez din fata arbitrului. Diferenta din acea imagine a mafiotului este doar de pozitia corpului, Pogba fiind aplecat spre poarta.
Sa fim seriosi. Steaua a marcat din mult mai multe off-side-uri cu mult mai mari decat asta. Doar de dragul comparatiei intre campioane. ;)
Nu inteleg post-ul tau !
Tevez era in pozitie afara din joc, nu Pogba !
Din cate stiu eu (si cred ca asa e), nu picioarele conteaza (cum era candva) ci orice parte a corpului cu care se poate marca (deci tot in afara de maini).
Offside-ul era destul de clar; nu usor de vazut caci a fost o actiune rapida insa mare
SwedishMafia
2nd October 2013, 00:02
Si daca are un picior in spate nu e offside sau cum ? :))
pai nu e..:)) stai mai,ca dupa mintea unuia,a da penalty nu tine atata de infractiunea sau lipsa ei, ci de minutul in care se da.sunt sigur ca, daca lui messi un fundas ar veni si I-ar pune picioru pe tibie in careu,in min 94,intr-un meci cu real sau finala CL, nu ar trebui sa se dea penalty, deoarece s-a intamplat in minutul 94...:hmm::happy
iti dai seama ca astia ar trebui sa plateasca pensia romanilor peste cativa ani.:))
Stewie Griffin
2nd October 2013, 00:03
Dupa meciul lui Juve, am urmarit emisiunea de la Dolce Sport,iar Juve era facuta in toate felurile de prezentator...inca o dovada ca jurnalistii romani sunt de cacao.
Lucian86
2nd October 2013, 09:19
pai nu e..:)) stai mai,ca dupa mintea unuia,a da penalty nu tine atata de infractiunea sau lipsa ei, ci de minutul in care se da.sunt sigur ca, daca lui messi un fundas ar veni si I-ar pune picioru pe tibie in careu,in min 94,intr-un meci cu real sau finala CL, nu ar trebui sa se dea penalty, deoarece s-a intamplat in minutul 94...:hmm::happy
iti dai seama ca astia ar trebui sa plateasca pensia romanilor peste cativa ani.:))
Problema e ca penalty-ul nu prea a fost
Xaviesta
2nd October 2013, 14:28
Ar trebui sa inveti sa scrii, ma dor ochii cand iti citesc prostiile. Si nici nu prea intelegi bine.
In rest, ti-a raspuns Lucian. Milan a castigat multe meciuri cu penalty-uri dubioase in minutul 93, dar unii dintre voi, fanii lui Milan, nu spuneti nimic. In schimb, faceti ca niste animale atunci cand Juve castiga dupa un gol mai ciudat.
aLLiin
4th October 2013, 15:10
Doamne ce etapa urmeaza in Italia...
Inter - Roma
Juventus - Milan
Lazio - Fiorentina
El Pistolero
5th October 2013, 21:31
Interesant derby-ul de azi. As vrea sa castige Roma dar cred ca va fi egal. Spectacol sa fie!
Leo
5th October 2013, 21:54
Nu vreau sa se termine egal. Sa castige Roma la un gol diferenta.
resita
5th October 2013, 21:58
meci deschis, ambele puteau marca pana acum
Leo
5th October 2013, 22:07
Gol Roma.
Totti
YoNuTzz
5th October 2013, 22:08
goool roma...bine totti :ok:
hai cu 7 0 0 :D
Leo
5th October 2013, 22:14
Bara Inter.
YoNuTzz
5th October 2013, 22:28
penalty...hai cu 0-2...
Cristyniku
5th October 2013, 22:29
De cand asteptam sa revina Roma la putere :)). Rupeti-i in doua, da-i in.....pana mea :D:)).
Leo
5th October 2013, 22:30
2-0
La Magica rupe tot. Hai cu golul 3.
delaparis
5th October 2013, 22:33
Garcia se pare ca vrea sa faca din Roma o Lille de acum 3 ani :)
Leo
5th October 2013, 22:33
Si 3-0
Florenzi
YoNuTzz
5th October 2013, 22:35
incredibil..nimeni nu s-ar fi asteptat la asa ceva la pauza :D
milanezu
sa arunce cineva prosopul.
inter este la pamant.
El Pistolero
Ce viol isi ia Mazzari. :)) Roma deja ii o certitudine, se bat la titlu sezonul asta.
Leo
5th October 2013, 22:36
incredibil..nimeni nu s-ar fi asteptat la asa ceva la pauza :D
Eu ma asteptam. :D
delaparis
5th October 2013, 22:37
Noroc ca Roma e in poll altfel nu stiam cum sa votez
YoNuTzz
5th October 2013, 22:37
cat de frumos ar fi sa ia roma titlul sezonul asta dupa atatea sezoane, si in special dupa 2 sezoane in care nu au prins nici europa league...
sannicola
5th October 2013, 22:41
Se pare ca Garcia face treaba buna la Roma :D.
miril
5th October 2013, 22:43
Am spus deja ca Roma este cea mai interesanta echipa din Italia si, dupa mne, joaca cel mai frumos fotbal din Europa la acest inceput de sezon. Scorul este, totusi, exgerat dupa cum s-au desfasurat ostilitatile dar asa se intampla cand ai nevoie de o linie intreaga de fundasi. Super Gervinho!
Leo
5th October 2013, 22:43
Se pare ca Garcia face treaba buna la Roma :D.
Are si jucatori buni.
resita
5th October 2013, 22:44
ce meci :o::o::o::o::o:
bravo inter & roma :ok:
milanezu
5th October 2013, 22:45
multi titulari de la roma nu prea imi spun prea multe.
chiar nu inteleg cum poate juca roma asa cu asemenea jucatori.
sannicola
5th October 2013, 22:48
Apropo de Gervinho cu Garcia rupea tot la Lille,a ajuns la Arsenal unde nu a facut mare branza acum Garcia l-a adus cu el la Roma si se simte bine iarasi :).
delaparis
5th October 2013, 22:59
Apropo de Gervinho cu Garcia.
Nu era cel mai bun atunci. A jucat la fel ca la Arsenal ulterior, din cand in cand bine si de multe ori slab. Lille atunci avea pe Hazard, Sow, Debuchy, Cabaye, Rami etc ... :rolleyes:
sannicola
5th October 2013, 23:03
Nu am zis ca era cel mai bun doar ca Gervinho de la Lille > Gervinho de la Arsenal :D.
Sa vedem ce face Roma cu Napoli si Juve.
Leo
5th October 2013, 23:08
Nu am zis ca era cel mai bun doar ca Gervinho de la Lille > Gervinho de la Arsenal :D.
Sa vedem ce face Roma cu Napoli si Juve.
O sa marcheze cu siguranta. :D
sannicola
5th October 2013, 23:17
L-am laudat prea mult pe Gervinho :)) a ratat golul 4.
Leo
5th October 2013, 23:24
Of of Balzaretti!
Leo
5th October 2013, 23:47
Gata, i-am calcat in picioare. Cine urmeaza?
Stewie Griffin
5th October 2013, 23:51
Roma E SENZATIONALA sezonul asta, as vrea un meci Arsenal - Roma ....
delaparis
5th October 2013, 23:51
Garcia sa fie cel mai bun antrenor in Calcio 2013-2014? :o:
El Pistolero
5th October 2013, 23:56
Gata, i-am calcat in picioare. Cine urmeaza?
Napoli. Peste 2 saptamani. Acolo cred ca va opriti din castigat.
mariomax
6th October 2013, 00:01
Roma E SENZATIONALA sezonul asta, as vrea un meci Arsenal - Roma ....
ii face Ozil si pe astia...
Leo
6th October 2013, 00:02
Napoli. Peste 2 saptamani. Acolo cred ca va opriti din castigat.
Vom vedea. :D
miril
6th October 2013, 09:41
Gervinho are la Roma libertatea pe care la Arsenal nu o avea.
Lucian86
6th October 2013, 14:49
Va fi foarte interesant Roma vs Napoli
resita
6th October 2013, 16:24
cine stie ce e cu Bologna vs. Verona, de ce nu a inceput?
Capitanu.Burcea
6th October 2013, 16:25
S-au batut ultrasii. Nu m-asteptam sa-i incinga pe gialloblu, dar ...nimic nu-mi iese azi in Italia :D
El Pistolero
6th October 2013, 21:01
Oare cate isi ia Milan azi? 3-4? :D
Lucian86
6th October 2013, 21:26
Zi ploioasa la Torino
Echipa lui Juve diseara:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1374316_750240731669825_216379250_n.png
Hm, Pogba nu joaca diseara menajat de Conte ! De ceva timp joaca meci de meci si inteleg ca trebuia sa se odihneasca putin dar chiar cu Milan si-a gasit Conte sa-l lase pe banca ? Marchisio inca nu e in forma si nu cred ca va face mare lucru; spera sa ma insel.
Lichtsteiner, accidentat, nu va fi nici el prezent. Va juca in schimb Padoin in locul sau.
Quagliarella a fost premiat probabil pentru prestatia sa in meciul cu Galatasaray. Cred totusi ca era mai bine Llorente...fiind mai inalt, la centrari in careu si la faze fixe putea fi periculos (cu un Milan recunoscut pentru a fi foarte "buna" in aparare la acest capitol)
YoNuTzz
6th October 2013, 21:29
sunt curios daca meciul se va desfasura conform calculelor hartiei si juventus ne va rupe, sau vom reusi si noi sa facem cate ceva...
pronostic: 2-1 juve cred...
YoNuTzz
6th October 2013, 21:46
0-1 secunda 20 :))
resita
6th October 2013, 21:48
0-1 secunda 20 :))
parca Milan marca in ultimele sec. nu in primele :)):)):))
YoNuTzz
6th October 2013, 21:51
parca Milan marca in ultimele sec. nu in primele :)):)):))
nu conteaza...imp e sa-i incurcam pe juve...
pentru roma :D
Lordul
6th October 2013, 21:53
a inceput tare Milanul
smiLey.
6th October 2013, 21:56
Ma uitam la XFactor si mi-am adus aminte de meci.
Am schimbat pe digisport si cand am vazut 1-0 mi-a crescut inima.
Sper sa reusim sa tinem piept.
smiLey.
6th October 2013, 22:00
Gol Pirlo. :(
YoNuTzz
6th October 2013, 22:02
1-1...
cred ca ne-o vom lua tare...juve e foarte hotarata...
SwedishMafia
6th October 2013, 22:10
bonucci iertat de rosu.ce surpriza...:))
YoNuTzz
6th October 2013, 23:20
3-1 acum si milan in 10 oameni...sa vedem cate ne mai luam :))
mariomax
6th October 2013, 23:21
3-1, e gata.
smiLey.
6th October 2013, 23:47
Pacat ca golurile 1 si 3 au fost putin aiurea.
Oricum, bine ca se sfarseste o perioada neagra odata cu pauza asta pentru meciurile nationalelor.
Sper sa revina Kaka, Balo, El92 si De Sciglio pana la meciul cu Barcelona.
milanezu
6th October 2013, 23:51
ma asteptam sa pierdem.
3-2 este onorabil la ce echipa am avut in teren.
ce bucata a luat chiellini de la mexes.
YoNuTzz
6th October 2013, 23:56
am pierdut onorabil, ma asteptam la ceva mai rau...
am spus-o si o repet: milan primeste tot ceea ce merita...
se intampla ceea ce stiam cu totii: doar locul 19 si 20 au mai multe goluri luate decat milan: 13 goluri in 7 etape...
totusi juve scartaie si sper ca roma are o sansa :D
Doctor_Satan
7th October 2013, 11:03
Rezultatul de 3-2 nu reflecta ce a fost in teren. Nu s-a acordat un penalty pentru Juve in prima repriza, iar milanezii au faultat la greu.
Roma e pe cai mari si daca mentine aceeasi turatie are sanse (si merita) sa ia campionatul.
YoNuTzz
7th October 2013, 13:57
sezonul viitor va fi primul dupa foaaarte multi ani in care in opinia mea nu vor fi nici milan nici inter in UCL...
de aproape fiecare data ori au fost ambele, ori a fost milan, si in 09 parca, atunci am ratat noi UCL-ul, a fost inter
Lucian86
7th October 2013, 14:05
Roma e pe cai mari si daca mentine aceeasi turatie are sanse (si merita) sa ia campionatul.
Sanse normal ca are dar discursul asupra meritului sa-l lasi la sfarsitul campionatului ;)
YoNuTzz
7th October 2013, 21:45
Mexes banned for four games over Chiellini punch
SwedishMafia
7th October 2013, 21:49
pacat ca nu I-a dat vreo 10 pumni la gunoiul de chiellini.un jucator mizerabil, un materazzi al hotilor.
YoNuTzz
7th October 2013, 22:35
si pe mexes si pe chiellini si pe materazzi ii incadrez in aceeasi categorie...si anume fundasi exact opusi fundasilor de clasa lui nesta sau thiago silva...
dardar_3
8th October 2013, 10:17
sezonul viitor va fi primul dupa foaaarte multi ani in care in opinia mea nu vor fi nici milan nici inter in UCL...
de aproape fiecare data ori au fost ambele, ori a fost milan, si in 09 parca, atunci am ratat noi UCL-ul, a fost inter
Sezonul 2001/2002 a fost cel in care atat Milan cat si Inter au jucat in UEFA.
Meciul a fost unul ciudat. Nu cred ca meritam sa pierdem. Ne-au lipsit piese grele din echipa. Mexes nu cred ca trebuia eliminat. Tevez a simulat la greu si n-a primit nici macar un cartonas galben. La faza aceea ori dai penalty ori galben.
In fine, am inceput un pic mai bine decat sezonul trecut. :D Cred ca terminam pe 2, dupa AS Roma, care sper sa ii incurce pe hoti.
Stewie Griffin
8th October 2013, 11:30
Clasametul in opinia mea:
1 Juve
2 Napoli
3 Roma
4 Inter
5 Fiorentina
6 Milan
SwedishMafia
8th October 2013, 22:28
cica rami, fundasul lui Valencia, ar fi f aproape sa semneze pentru AC MILAN.Un fundas normal spre mediocru.Totusi, e nesta pe langa Zapata si bonera.
Xaviesta
8th October 2013, 22:31
Rami e un fundas foarte bun si e exact ce are nevoie Milan.
YoNuTzz
9th October 2013, 01:33
1. milan - udinese se va juca cu portile inchise.
2. rami, desi este destul de slabut, este la ani distanta ca valoare fata de mexes, zapata sau bonera.
3. @ Stewie Griffin - eu zic ca vom termina pe 5 :D
SwedishMafia
9th October 2013, 10:00
mexes,in ultimul an parca a mai jucat ceva.evident, nu e la nivelul monstrilor,NESTA, MALDINI, BARESI,insa e decent in ultima vreme.as roma se potriveste pentru valoarea sa.
Presa din Italia zice ca rami ar urma sa soseasca vineri la Milano.Totusi, nu inteleg cum se poate transfera la Milan, daca s-a incheiat perioada de transferuri.:) lui rami, Valencia i-a suspendat salarul o saptamana, pentru ca acesta a criticat pe antrenorul djukic. :))
Xaviesta
9th October 2013, 23:02
1BR6-hqZeX8
miril
10th October 2013, 21:59
Gervinho are la Roma libertatea pe care la Arsenal nu o avea.
http://www.theguardian.com/football/blog/2013/oct/09/gervinho-roma-arsenal-giallorosso-jersey
Doctor_Satan
15th October 2013, 17:14
Sanse normal ca are dar discursul asupra meritului sa-l lasi la sfarsitul campionatului ;)
Juventus ramane favorita mea din Italia, dar jocul Romei din acest sezon este unul placut ochiului si eficient.
Daca nu intra in vreo serie neagra, are sanse mari sa ia titlul in acest sezon, asta si in situatia in care Juve incepe iar cu egaluri cu echipele slabe.
aLLiin
18th October 2013, 20:14
In seara asta avem derby bun in italia. Postati si aici:
Http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=645959
Leo
18th October 2013, 22:37
1-0
Bine Roma.
El Pistolero
18th October 2013, 22:38
Superb gol. Roma fara Totti de prin min. 30. Sa intre Higuain! :D
Cristy RVD
18th October 2013, 23:20
Pandev rateaza singur cu portarul, iar Insigne in loc sa cada si sa scoata penalty, continua faza si da in bara.
2-0 Roma, rosu Cannavaro, dubla Pjanic.
8/8 si sansele la titlu cresc pentru capitolini.
El Pistolero
18th October 2013, 23:24
Da. Roma cu 8/8. Napoli se duce la 5 puncte.
sannicola
18th October 2013, 23:29
22-1 wow si 8/8 cand a inceput partida Scorpie a zis ca cine a facut la inceput de sezon 8 din 8 a castigat si titlu :D.
Leo
18th October 2013, 23:52
A venit si randul Romei.
resita
19th October 2013, 00:03
mai e mult pana departe :drak: asa ca n-ar strica sa reveniti cu picioarele pe pamant
YoNuTzz
19th October 2013, 00:24
hai cu 10/10...ca imi e frica de juventus...
delaparis
19th October 2013, 00:46
http://focuscalcio.it/wp-content/uploads/2013/08/rudi.jpg
aLLiin
19th October 2013, 01:14
Se ingroasa gluma cu Roma! dupa ce joc presteaza , chiar cred ca pot lua titlul...
Leo
19th October 2013, 01:22
Roma isi vede de treaba, voi ramaneti cu neincrederea.
miril
19th October 2013, 10:26
Au avut putin noroc, Roma, Napoli putea sa aibe un avantaj de doua goluri dar golul magistral al lui Pjanic din lovitura libera asociat cu intrarea lui Cannavaro, ulterior eliminat, i-a adus pe romanisti la carma jocului. Sa vedem cat de seriose sunt accidentarile lui Totti si Gervinho. Insigne, ce talent!
miril
19th October 2013, 10:38
...golul magistral al lui Pjanic din lovitura libera...
BANvsKhjte8
Lordul
19th October 2013, 10:46
Roma arata fff bine
Johnny D
19th October 2013, 23:06
Putin spus. AS Roma golaveraj 22-1 si doar victorii dupa 8 etape!:o:
In viata mea n-am vazut un golaveraj asa de... cum sa-i zic, simpatic!:))
SwedishMafia
19th October 2013, 23:30
Nu mai iese over-ul la AC MILAN....soc!soc! la ce aparare are MILAN...:))
Se pare ca numa Milan ma curata la pariuri.:D aveam gol in ambele reprize!:D
Srdjan
19th October 2013, 23:45
Kaka joaca ceva?
Johnny D
20th October 2013, 00:00
Cand era la Milan juca exceptional...:rolleyes:
That's The Real Madrid effect for you!:cool:
aLLiin
20th October 2013, 16:13
Atalanta - Lazio 2-1. Final.
A inceput Fiorentina - Juventus.
resita
20th October 2013, 16:27
am vazut pr. repriza din atalanta- lazio... urat farte urat acest joc din italia
nu stiu poate m-am obisnuit eu cu anglia dar italia ... lasa mult de dorit fata de acum 10-12 ani cand il urmarea regulat
miril
20th October 2013, 16:36
N-ai vazut Grenada-Getafe. Meciurile de la pranz sunt de slaba calitate, in majoritate.
miril
20th October 2013, 16:41
Ce gluma proasta. In Anglia, Tevez lua galben, nu jucatorul florentin. 1-0 Juve. Intre timp, 2-0. Pogba.
miril
20th October 2013, 17:45
3-2 in 12 minute, super Rossi si Joaquin. Mai sunt 10 minute de joc, plus prelungiri.
El Pistolero
20th October 2013, 17:45
Ce face Juve in aparare...zici ca e Botosani. Intr-un sfert de ora iti da Fiorentina 4 goluri. :))
SwedishMafia
20th October 2013, 17:47
hotii :happy :happy oricum vor castiga titlul, insa e bine ca s-au facut de rahat sa piarda de la 2-0 la 4-2:D
Xaviesta
20th October 2013, 17:49
Nu credeam ca Rossi va mai reveni vreodata la un nivel inalt. Uite, asta e diferenta dintre el si Villa. Rossi a avut accidentarea aia acum mult timp si inca e tanar, Villa are deja 32 de ani.
patriot
20th October 2013, 17:51
Conte e un antrenor defensiv,da gol dupa care se baga n defensiva,ma mir ca n au patit de mai multe ori asa,e un antrenor slab daca sunt condusi nu mai revin pt ca omu se pierde,meci pierdut pe mana lui,s au facut de rahat,pt fani conta mult acest meci...daca faci misto de fotbal si el face misto de tine,infrangere meritata
Xaviesta
20th October 2013, 17:53
Conte inca mai incearca sa pacaleasca fotbalul cu acel sistem. Toti fanii lui Juve (sau majoritatea) sunt suparati pentru ca nu se schimba sistemul intr-un 4-3-3 sau 4-3-1-2
patriot
20th October 2013, 18:02
nu vrei sa stii ce e pe forumuri la ora asta,toti injura care mai de care,a avut noroc ca au un campionat slab si a luat 2 titlui,fanii preferau sa piarda impotriva oricui dar nu impotriva Fiorentinei......si maniera de a te baga cu curu n poarta si a bubui mingiile nu o inteleg....achizitii proaste,n au nici acu fundas stanga,varf impins n au,a luat doar chifle , Padoin e un fel de Tatu,joaca doar ca e adus de Conte.....slab,foarte slab...de Jiovinco nu mai vorbesc
Lordul
20th October 2013, 18:17
Roma are 4 puncte avans....Juve pierde dupa ce a condus cu 2-0
Lucian86
20th October 2013, 23:40
Frustrant sa pierzi asa ! Prea multe greseli anul acesta in aparare: lipsa de atentie, greseli puerile, toate ne-au facut sa pierdem cateva puncte importante anul acesta. Buffon foarte slab sezonul acesta; a gresit iar, la golul 2 al Fiorentinei. Cam multe..cred ca trebuie lasat pe banca cateva etape. Nu stiu ce se intampla cu el
Roma impresionanta pana acum insa cred ca in meciul cu Napoli n-a aratat a fi chiar atat de puternica precum spune clasamentul in momentul de fata; Napoli a aratat a fi echipa mai solida; Roma a fost cinica...In fine, astept s-o lase mai moale in urmatoarele etape.
YoNuTzz
20th October 2013, 23:56
juve nu arata bine:
1-1 cu copenhaga, 2-2 cu galata, in campionat numai meciuri castigate cu 2-1 prin "greseli" de arbitraj, acum 2-4 cu fiorentina...
si urmeaza cristiano ronaldi si baietii de la real :D
aLLiin
21st October 2013, 00:33
Torino - Inter 3-3. Meci de infarct.
YoNuTzz
21st October 2013, 00:57
da, inter va rata al 3-lea an la rand Uefa Champions League...
daca mergeau 4 in italia se duceau dar asa cu 3 e greu...sunt acolo roma, juve si napoli...
miril
21st October 2013, 09:27
Meci de infarct dar influentat de arbitru care l-a eliminat pe Handanovici inca din minutul trei la o faza unde se putea da sau nu, penalty, dar nu si eliminare, mai ales ca Cerci a intervenit periculos, portarul interist iesind sangerand de pe teren. Oricum, arbitrul a facut varza meciul, luand si alte decizii controversate. Inter a jucat ca si cum ar fi fost in 11 oameni si a fost egalata in ultimele secvente ale partidei. Bravo ragazzi!
Stewie Griffin
21st October 2013, 12:16
Cea mai buna gluma auzita de mine azi : Conte este peste Mourinho :happy
Doctor_Satan
21st October 2013, 14:32
Da, asa e. Si Reghe e al mai tare dintre toti. :P
Conte asta n-are nicio treaba cu fotbalul. Cum sa te intoarca Fiorentina de la 2-0?
Cum ziceam si saptamana trecuta, Roma are o echipa frumosara si isi merita locul in clasament. Juve nu merita sansa la titlu la cum joaca.
YoNuTzz
21st October 2013, 14:38
asta zic si eu: juve nu merita acest titlu in conditiile actuale, dar din pacate il va lua :(
Doctor_Satan
21st October 2013, 15:46
Doar daca Roma isi pune piedica singura. Altfel nu vad cum vor putea lua ei titlul daca scot pe la 10 egaluri si 4-5 infrangeri.
Plus ca-n penultima etapa din tur si retur vor avea meciurile directe, deci daca se va ajunge pana acolo, vom avea campioana decisa in meciul cu contracandidata.
Lucian86
23rd October 2013, 21:22
Doar daca Roma isi pune piedica singura. Altfel nu vad cum vor putea lua ei titlul daca scot pe la 10 egaluri si 4-5 infrangeri.
Plus ca-n penultima etapa din tur si retur vor avea meciurile directe, deci daca se va ajunge pana acolo, vom avea campioana decisa in meciul cu contracandidata.
Au trecut 8 etape prietene din 38..distanta e de doar 5 puncte intre Roma si Juve iar tu incepi deja sa faci calcule :confused:
Doctor_Satan
24th October 2013, 14:02
Pai si ce sa facem pana se termina campionatul daca nu sa discutam? :D
YoNuTzz
24th October 2013, 14:13
sa nu uitam totusi ca roma e specialista in a pierde titluri.
cu 3 etape inainte de final, a pierdut acasa cu sampdoria parca si imediat i-a intrecut mourinho.
smiLey.
24th October 2013, 17:27
Dupa asa o forma, intotdeauna apar si perioade mai slabe.
Sa vedem cum se va descurca Roma cand nu o sa le mai mearga jocul chiar asa.
miril
27th October 2013, 14:06
2-0, Higuain din penalty, ambele si ambele...dubioase, mai ales ultimul.
El Pistolero
27th October 2013, 14:13
Ultimul nu cred ca trebuia dat.
miril
27th October 2013, 14:17
Chiar si primul dar al doilea nici nu se dicuta, sa tragi din doi metri in cotul adversarului care nu are nici macr timp sa clipeasca din ochi...
miril
27th October 2013, 17:43
Roma, 1-0, la Udine, in 10 oameni cand mai sunt cinci minute de joc, fara prelungiri.
Sir. Eko
27th October 2013, 18:15
Roma :D
DanutBM
27th October 2013, 18:18
Roma 27/27 au dat 23 de goluri au primit doar 1 , pur si simplu senzational Rudi Garcia !
YoNuTzz
27th October 2013, 19:07
roma face 9 0 0 in 10 oameni ! bravo roma ! :ok:
milan in sfarsit si-a luat-o si ea in min 90+4 :)) pai de cate ori sa mai egalam in min 90+ :D e timpul sa se mai intoarca roata.
ma uitam acum la deplasarile lui milan:
1. verona - milan 2-1
2. torino - milan 2-2 (balotelli min 90+7)
3. bologna - milan 3-3 (abate min 90+3)
4. juve - milan 3-2
5. parma - milan 3-2
so: avem 13 goluri luate in 5 meciuri, 2/15 si faza amuzanta ca daca nu erau cele 2 goluri din minutele 90+, am fi avut 5 infrangeri din 5
:))
Leo
27th October 2013, 20:57
Da, fara Totti si Gervinho. Sa vedem cine-i opreste din marsul triumfal.
YoNuTzz
27th October 2013, 21:01
roma, pentru a avea un retur un pic mai linistit, ar trebui sa profite de aceasta forma si sa faca in tur din 19 meciuri vreo 17 victorii...
deoarece sunt sigur ca in retur juventus va veni puternic din spate, mai ales in ultimele etape, daca se mentine roma pe locul 1.
Lucian86
27th October 2013, 22:49
Bravo Roma ! Ce sa zic ! neasteptat ! Si cand ma gandesc ca suporterii nu l-au vrut pe Rudi Garcia
Claudiu96
27th October 2013, 22:51
Darar bunul Dumnezeu sa ia Roma campionatul :D
delaparis
28th October 2013, 01:02
Formidabil ce face Garcia cu Roma in acest moment. Unic in istoria Roma si unic in istoria Calcio exceptand Juventus in 2006 :D
Leo
28th October 2013, 21:36
La Magica Roma.
aLLiin
29th October 2013, 23:58
Atalanta - Inter 1-1. Meci frumos! Rezultat echitabil, recunosc!
Claudiu96
30th October 2013, 00:55
Se pare ca Inter nu tine pasul. Imi e destul de clar acum cine merge in UCL :)
YoNuTzz
30th October 2013, 01:10
Se pare ca Inter nu tine pasul. Imi e destul de clar acum cine merge in UCL :)
da, cum ziceam si acum 2-3 sapt. o sa fie pentru prima oara dupa ceva ani in care nu vor fi in UCL nici milan, nici inter...
pana acum ori au fost ambele, ori a fost doar una...
inter
30th October 2013, 19:33
unde erau nepotii lui Nostradamus .... :rosu:
cat despre "parizian" iar o da de garduri ... crede ca vb de psg ,,,, sau st. ettiene:jerk:
SwedishMafia
30th October 2013, 23:03
ce gol a dat Kaka....:hmm:
Claudiu96
30th October 2013, 23:14
Magistral Kaka ;)
sannicola
30th October 2013, 23:18
Incet,incet cele 3 din fata incep sa se distanteze.Inter pe 4 la 6 puncte de Juve si Fiorentina si probabil 11 de Roma.
YoNuTzz
30th October 2013, 23:31
saracii milan: 3 victorii in 10 meciuri...
sannicola
30th October 2013, 23:35
Ce freaca Alexe banca de rezerve la locul 19 din Seria A.Doar in prima etapa a fost titular si dupa 10 etape are doar 146 minute jucate din 900.
resita
30th October 2013, 23:38
Ce freaca Alexe banca de rezerve la locul 19 din Seria A.Doar in prima etapa a fost titular si dupa 10 etape are doar 146 minute jucate din 900.
lasa ca asa le trebuie (aici ma refer si la rusescu ), astia sunt fotbalistii nostri facuti de presa de rahat din romania :ok:
sa-i vezi la iarna cum vin cu, coada intre picioare inapoi in tara
SwedishMafia
30th October 2013, 23:44
In min 93, fiorentina a avut un 11m mare cat rusia.....:))
YoNuTzz
30th October 2013, 23:44
victorie imensa pentru napoli
SwedishMafia
31st October 2013, 00:17
ce gol a dat Kaka....:hmm:
reactia lui tiziano :D
1_DKZjbNQdY
ce naiba cauta pasarica blonda printre italienii astia fanatici...ah, da, si italienii au panaramele lor :D
YoNuTzz
31st October 2013, 00:53
la cat de prost merge milanul, nici macar crudelli nu mi se mai pare caterinca...mai degraba demn de mila...
Cristyniku
31st October 2013, 01:27
Kaka :). Nu mai e nevoie sa spun mai mult.
aLLiin
31st October 2013, 14:07
da, cum ziceam si acum 2-3 sapt. o sa fie pentru prima oara dupa ceva ani in care nu vor fi in UCL nici milan, nici inter...
pana acum ori au fost ambele, ori a fost doar una...
Nu te grabi. Oricare din ele poate inca sa ajunga in UCL
sannicola
31st October 2013, 23:12
In sfarsit 1-0 :yes: greu de tot a venit golul asta aproape de minutul 70.
delaparis
31st October 2013, 23:40
Zece victorii din zece meciuri pt Roma lui Garcia. Dificil de facut mai mult :D
Leo
1st November 2013, 00:40
Chinuita victoria lui Roma.
YoNuTzz
1st November 2013, 03:04
10 0 0
:ok:
delaparis
1st November 2013, 13:01
Chinuita victoria lui Roma.
Mai in toate campionatele tari liderii scad ritmul in perioada asta. Nu imi explic dar asa e in fiecare an.
Si Roma intra in calcul dar cu diferenta ca ea castiga chiar si jucand mai slab.
Juve si Napoli tin pasul in spate deci atentie. La prima serie negativa Roma va pierde primul loc.
YoNuTzz
2nd November 2013, 16:40
sa vedem ce facem azi cu fiorentina care deja a pierdut un meci acasa cu napoli...
sannicola
2nd November 2013, 20:52
Juve 3 puncte importante la Parma gol Pogba in minutul 77.Pastreaza presiunea pe Roma ii pandesc din spate :D.
aLLiin
2nd November 2013, 21:29
Meciul a fost placut,de angajament. Nu credeam ca Juve o sa mai inscrie
Lucian86
2nd November 2013, 21:34
Quagliarella e cea mai buna rezerva din lume :yes: El a facut faza golului lui Pogba (astazi destul de opac, salvat de gol in cele din urma). Baiatu' asta nu trebuie sa joace titular ci sa intre mereu prin minutul 60' cand lucrurile sunt complicate. Le rezolva el ;)
Juve a scos 3 puncte mari ! Meci greu cu un ritm foarte lent.
In realitate Parma n-a avut nicio ocazie foarte mare insa s-a organizat bine si a pus-o pe Juve in dificultate pe faza de atac.
Maine Forza Toro ;)
YoNuTzz
2nd November 2013, 22:18
victorie mare ptr juve...
din pacate nu o vad pe roma castigand campionatul in fata lui juve...
milan a inceput bine - 0-1 :))
milanezu
2nd November 2013, 23:23
cand ai un gunoi ca balo in echipa nu are cum sa mearga echipa.
cea mai proasta decizie din era berlusconi.
afara cu derbedeul asta.
YoNuTzz
2nd November 2013, 23:27
0-2 frumos asa :D
Claudiu96
2nd November 2013, 23:32
Milan - Fiorentina 0-2
Ocazii de gol 18-2 ... :rolleyes:
El Pistolero
2nd November 2013, 23:42
Milan e la 16 puncte de locul 3. :))
Pana una alta Napoli si Juve raman la egalitate iar etapa viitoare e meciul direct.
Sper ca maine Torino sa scoata macar un punct cu Roma.
YoNuTzz
2nd November 2013, 23:49
so...confruntarile cu echipele cu care teoretic ne bateam la UCL :))
milan - napoli 1-2
juve - milan 3-2
milan - fiorentina 0-2
milan - lazio 1-1
1/12 cu 3 meciuri acasa :)) mai raman meciurile cu inter si roma...
+ 3 victorii in 11 meciuri si -2 la adevar
briliant :D
Claudiu96
2nd November 2013, 23:53
Lazio se batea la UCL ?? Astia sunt echipa de EL , nu aveau sanse la Top 3 de la inceput , sunt de nivelul lui Udinese ...
Ce bine era inainte cu locul 4 in UCL ... Campionat asa puternic cu doar 3 echipe in UCL ...
YoNuTzz
2nd November 2013, 23:56
ok, atunci meciurile cu echipele mai bune...
BlueEnergy
3rd November 2013, 00:07
Bravo Fiorentina. :D
Rynke
3rd November 2013, 00:35
Lazio se batea la UCL ?? Astia sunt echipa de EL , nu aveau sanse la Top 3 de la inceput , sunt de nivelul lui Udinese ...
Ce bine era inainte cu locul 4 in UCL ... Campionat asa puternic cu doar 3 echipe in UCL ...
Juve a fost ridiculizata de Bayern anul trecut , iar anul asta au pierdut in fata unui Real de mana a doua . Napoli a fost distrusa de Arsenal , AS Roma oricat de bine arata daca ar juca cu BAYERN sau Dortmund , si-ar lua-o rau, la fel si cu Fiorentina, Inter si AC Milan....
YoNuTzz
3rd November 2013, 00:56
corect:
Juve are 2/9 intr-o grupa cu Galata si Copenhaga.
Milan a jucat execrabil cu Celtic si Ajax.
Napoli probabil vor rata calificarea din grupa cu Arsenal si Borussia.
- Inter daca ar juca acum in UCL ar fi dezastru.
- Roma nu cred ca ar face fata din optimi incolo.
In momentul asta nici o echipa italiana nu cred ca poate ajunge in sferturile UCL si nici nu se poate compara cu:
Bayern, Borussia, Barca, Real, PSG, Chelsea
Lucian86
3rd November 2013, 10:14
Juve are 2/9 intr-o grupa cu Galata si Copenhaga.
Daca vrei s-o scoti pe Real din ecuatia atunci ar trebui sa spui ca Juve are 2/6 cu Galata si Copenhaga
Dar e adevarat ca nicio echipa italiana nu prea ar putea castiga Champions League anul acesta; nici macar pe aproape. Dar ma rog, nu stii niciodata ce se poate intampla
aLLiin
3rd November 2013, 16:34
Inter face show la Udinese. Exact cum m-am asteptat. Suntem pe drumul cel bun...
BlueEnergy
3rd November 2013, 17:47
Si Lazio pierde acasa cu Genova...epic fail :D
miril
3rd November 2013, 17:53
...iar Sassuolo este iubit de...pariori.
Claudiu96
3rd November 2013, 21:10
sunt dezamagit de etapa de azi din Serie A ...
echipele care vroiam sa invinga , Lazio , Sampdoria , Udinese si Cagliari toate au luat bataie.
Ma enerveaza Verona ...
sannicola
3rd November 2013, 22:22
Strootman 1-0 hmm trec si de etapa 11??
Claudiu96
3rd November 2013, 22:48
Torino - Roma 0-1 la pauza.
Echipa asta nu inceteaza sa impresioneze. :ok:
Sper sa castige campionatul , m-am saturat de Juventus.
Lordul
3rd November 2013, 22:49
ce serie are Roma
resita
3rd November 2013, 23:04
ce serie are Roma
cand esti echipa de pe primul loc mai ai nevoie si de ajutor de la fluierasi, nu-i asa?
nu spun ca a influentat jocul dar in seara asta cam toate au fost pro roma
Nadalfan
3rd November 2013, 23:07
cand esti echipa de pe primul loc mai ai nevoie si de ajutor de la fluierasi, nu-i asa?
nu spun ca a influentat jocul dar in seara asta cam toate au fost pro roma
Aici a cam fost fault in atac.Roma primeste gol dupa 743 de minute.Extraordinara partida facuta de Torino pana acum.
Nadalfan
3rd November 2013, 23:21
Ceva pui de penalty la faza asta?
resita
3rd November 2013, 23:25
Ceva pui de penalty la faza asta?
depinde de regulament ce se sanctioneaza/unde se sanctioneaza, atingerea a inceput in afara careului si s-a finaizat pe linie... daca regulamentul specifica ca se sanctioneaza finalizarea si daca linia face parte din careu atunci 11 m :drak:
Nadalfan
3rd November 2013, 23:29
Linia face parte din careu.Cel putin asa stiu eu....
sannicola
3rd November 2013, 23:38
Unde pierde si Roma primele puncte la Torino :P.
El Pistolero
3rd November 2013, 23:38
Gata. Juve campioana. :D
Trebuia sa vina si acest semi-esec.
YoNuTzz
3rd November 2013, 23:49
pff...ai naibii torino...
din pacate cred ca roma va avea o cadere dupa acest meci...
resita
3rd November 2013, 23:51
rezultat previzibil, nici o echipa nu poate continua la infinit cu victoriile iar roma a aratat in ultimele meciuri o slabiciune in atac, marcheaza foarte greu fara totti si gervinho
cred ca acest semiesec este doar inceputul, nu vreau sa cobesc dar ...
delaparis
3rd November 2013, 23:55
din pacate cred ca roma va avea o cadere dupa acest meci...
... mda.
Am citit comentarii si intreb.
Cine a vazut meciul?
... cu Torino, evident
Lucian86
4th November 2013, 11:56
Bine Toro !