PDA

View Full Version : Intrebari Arcade



cyber_goool
2nd November 2004, 15:46
Vreau si eu un tip sa fac sa mearga mai incet jocul: Play4Traffic. Acum l-am descoperit si ziceam ca gata devin campion din prima, o dau jos pe Fia. Dar de unde, ca n-am prea reusit sa trec de nivelul 6, adica vreo 60 de puncte. Si cum fratele meu au unii 200 si de puncte, ca eu deja pe la nivelul 6 nici nu le mai vad :headbang: Eu cred ca Fia e moderatoare pe aici si a umflat scorurile...:drak:

fia
2nd November 2004, 15:51
In primul rand, ca fia e moderator, nu moderatoare :)
In al doilea rund nu s-au facut manarii.
In al treilea rand la intrebarea ta s-a raspuns, mai exact ma raspuns chiar eu, dar trebuie sa ai rabdare sa citesti tot threadul de "Tips&Tricks"

ADelPiero
2nd November 2004, 20:24
si eu am incercat... dar nu am reusit :evil::evil:

cyber_goool
3rd November 2004, 00:52
Aaa, nu esti moderatoare, pacat... :drak: m-ancurcat a-ul din coada nick-ului.

Am citit si eu tips&tricks si intradevar...am intrat chiar in "hall of fame"...dar trebuie gasit ceva mai eficient (alte programe mai "fine". Mi-a incetinit jocul insa mergea in trepte si pe langa faptul ca era enervant, ma facea sa pierd ca nu mai imi lua ce scriam. Oricum trisarea e buna... :evil: ...sa ajungi in top...

P.S. Am glumit cu scorul ala, insa nu-mi explicam, pana am citit mai atent...

fia
3rd November 2004, 08:47
Asta e tot ce am folosit si eu... nimic in plus. Din moment ce eu am initziat rubrica de Tips & Tricks itzi dai seama ca nu am nimic de ascuns. Eu am vrut ca toata lumea sa porneasca cu sanse egale la fiecare joc. Poate ca diferenta de acum este cea reala de valoare :evil:

Oricumm vad ca de 2 luni nu a mai pus nimeni macar un tip la jocuri desi s-au adaugat o groaza de jocuri noi. Chiar nu or fi tipuri la ele sau "jucatorii" si le pastreaza numai pentru ei?

@ADelPiero: na ca am facut si eu 2000 de posturi :)

ADelPiero
3rd November 2004, 22:26
carui campioni crezi ca ii convine sa`i ... fie atacat titlul ? :evil:

fia
3rd November 2004, 23:48
Mie! Imi place sa am concurenta...

bfg.cold fever
14th November 2004, 18:55
Hai ma baieti nici un tip & trick de Couter-Strike sau e cumva prea simplu ?? Daca vi-se pare asa , hai la meci cu bFg*ArmY ... acolo bataie :evil:
Bafta , o sa revin sa mai citesc ,daca e ceva special aveti cum sa ma gasiti ... ms :)

ady_azzuro
15th November 2004, 21:46
Cum treci de nivelul 29 la City Jumper? :mda:

fia
16th November 2004, 12:10
:o: ai ajuns la 29 ?? Eu nu am trecut de 6 .... Cred ca deja aici tre' sa raspunda specialistii :D

ady_azzuro
16th November 2004, 14:15
Sunt la 29, dar imi apar niste nori nenorociti exact in fata mea si cand sa sar dau in ei si daca ii trec e spatiu prea mic intre el si urmatorul. :evil:
Pai vad ca nici specialistii nu reusesc sa treaca, rebellu tot 29 de puncte are...

LordRhadoo
18th November 2004, 11:51
Asta e tot ce am folosit si eu... nimic in plus. Din moment ce eu am initziat rubrica de Tips & Tricks itzi dai seama ca nu am nimic de ascuns. Eu am vrut ca toata lumea sa porneasca cu sanse egale la fiecare joc. Poate ca diferenta de acum este cea reala de valoare :evil:

Oricumm vad ca de 2 luni nu a mai pus nimeni macar un tip la jocuri desi s-au adaugat o groaza de jocuri noi. Chiar nu or fi tipuri la ele sau "jucatorii" si le pastreaza numai pentru ei?

@ADelPiero: na ca am facut si eu 2000 de posturi :)

parerea mea ca chiar dak recunosti tot trisare se numeste

fia
18th November 2004, 14:18
Asa este :) Vino cu o salutie ca nimeni sa nu mai poate trisa si toata lumea e fericita

fia
23rd November 2004, 11:26
Cum se joaca Drag Race? :D

Vadim
23rd November 2004, 12:33
Cum treci de nivelul 29 la City Jumper? :mda:
:o: :o: :o: :o: Eu nu trec de 3. :headbang:

ady_azzuro
23rd November 2004, 15:59
Pai trebuie sa stii cand sa sari. :D Citeste si tu instructiunile daca vrei sa ajungi la nivelurile mai inalte. :p

ADelPiero
24th November 2004, 14:31
Cum se joaca Drag Race? :D

da... chiar?
mai mult de 1000 si ceva nu fac:( :confused:

BornWild
27th November 2004, 13:54
ce se intampla de nu ma lasa sa ma jok jocurile din arcade?......pana acum mi-au mers:help:

fia
27th November 2004, 14:09
Ai plugin de flash instalat in browser?

BornWild
27th November 2004, 15:14
nu.........si inainte nu aveam probleme.Asta se intampla acum vreo 3 zile

Vadim
27th November 2004, 16:25
A fost o problema temporara, acum merg toate.

ady_azzuro
29th December 2004, 13:45
Cine m-a facut campion la City Jumper? :D Pana acum nu imi aparea sub nume, eu fiind la egalitate cu cel de pe primul loc care avea 29 de puncte.

ADelPiero
29th December 2004, 17:22
nu mai esti :p

ady_azzuro
30th December 2004, 02:54
Care mi-l luasi ma? :ciocan:

fia
2nd January 2005, 22:09
Daca sunt mai multi la egalitate la un joc eu am observat ca titlul se "perinda" intre cei care au punctajul maxim :ok:

Catalanul
2nd January 2005, 22:13
oricum pe la ady nu o sa se mai plimbe deoarece e banat :D

fia
2nd January 2005, 22:27
Acum m-am intors si eu acasa si observ "Ceva" schimbari pe forum... multe banuri, multe threaduri noi, multe scandaluri....

La userii banati nu stau "titluri"? Nu stiam.... Aha! Deci asta e metoda sa foe detronat ADelPiero :p, sa isi ia ban :))

@ADelPiero: just kidding :) ,la multi ani si tot ce iti doresti!

ADelPiero
3rd January 2005, 04:22
nu o sa dau motiv sa fiu banat :p

Mihai
3rd January 2005, 04:25
Maaa pana atunci lumea spera... Ca prea ai multe medalii d-lea! Si "stralucirea lor" ii face invidiosi pe muuuuuuuuuulti!

PS: Eu nu fac parte din ei!:ok:

ADelPiero
3rd January 2005, 04:48
hehehe macar exista cineva care nu ma "uraste" ;)

fia
3rd January 2005, 16:24
Hai mah ca nu te urasc asa multi :p.
Dar domnul moderator de la Arcade, cand incepem sa vedem si noi schimbari? AI zis ca restructurezi... mai asteptam?

fia
7th January 2005, 21:21
Alo! Domnu' Del Piero! Ce ai inchis ma threadul cu "Resetare scoruri"? Daca esti moderator crezi ca ai dreptul sa inchizi un thread doar pentru ca nu it convine TIE :rosu: !

D-aia ai vrut sa fii moderator la arcade? Sa inchizi threadul cu resetare scoruri? Chiar asa de frica iti e :evil:?

ADelPiero
8th January 2005, 00:47
gata domnule deeeeeeeeschid ...
sa nu ma bati ... dar nu am inchis k asa mi`a venit mie ... :mda:

fia
8th January 2005, 00:50
Ma bucur ca macar imi dai dreptate :)
Peace! Si asa a uitat toata lumea de reset :)

Sincer si mie mi-ar fi o lene sa mai imi iau inapoi Simpson Shooterul, mi-ar trebui 2-3 ore sa ma antrenez :D

ADelPiero
8th January 2005, 00:52
dak nu se mai vad cupele pe forum ... nu prea ma mai tenteaza... :(:(:(

fia
8th January 2005, 01:03
Atunci vorbeste cu Vadim macar sa se vada cate sunt... exista o chestie care iti scrie in dreptul numelui cate titluri ai. Si la ala care are cele mai multe de pe forum (guess who) scrie ArcadeKing sau ceva de genul asta :D

Give it a try, meriti si tu macar atat la cat te-ai muncit pentru recodurile alea....

ADelPiero
8th January 2005, 01:06
da :D e o ideeee buna !!!
Vadim unde esti ?!?!?!?!?!?!?!?!:evil:

fia
30th January 2005, 19:01
Del Piero mai updatezi si tu statisticile alea? Vezi ca am si eu 3 titluri :D

ADelPiero
6th February 2005, 03:47
ai putintica rabdare(am o metoda proprie de "update"):ok:.... nici Dumnezeu nu a facut lumea intr`o zi ...;)

fia
6th February 2005, 13:16
metoda proprie de update presupune sa revii tu pe primul loc, nu :D?

ADelPiero
6th February 2005, 16:14
ce idee buna mi`ai dat:ok::evil: la asta nici nu m`am gandit :evil::evil: ... oricum, o iau in calcul :D:D

Corrado*
28th April 2005, 12:01
bai delpi cum dreeaq ai facut recosrdu` ala la kickups?

fia
28th April 2005, 12:08
A trisat.... citeste threadul de tips&tricks
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=3860

Mihai
28th April 2005, 12:34
Fia da repede l-ai taxat pe delpiero :P

fia
28th April 2005, 12:39
Ce vrei mah, arcade e sectiunea mea de suflet de pe OLS... chiar daca nu mai sunt moderator aici... asta e locul unde am inceput...
He he ce vremuri.... intre timp nici nu ma mai joc... :(

ADelPiero
28th April 2005, 14:23
fia, si la mine a fost la fel ... primul loc de "munca" :) ...
corrado, daca joci mai mult timp un joc ... incepi sa`i inveti "errorile" ... si ti-e mai usor dupa aceea ;)

Sharkie
5th June 2005, 17:32
Pt. jocurile de la Yeti nu exista tip-uri,nimic ? Decat la Albastros am vazut asa ceva.Pe cand jocuri noi ?

DanielAndrei
29th November 2005, 13:12
s-a schimbat ceva in arcade?? cand intru am numa 4 jocuri?? restul unde sunt?? tre sa fac ceva si nu stiu?!

fia
29th November 2005, 22:30
A jucat cineva arcade in alt browser in afara de Internet Explorer?
Mie in firefox nu-mi merg, din cate stiu eu am plugin-ul de flash, deci nu cred sa fie asta problema.....

Catalanul
29th November 2005, 23:18
Mie imi merge cu Firefox, cu Opera nu am incercat de IE nici nu mai vb :D

Ia vezi fia, nu e de la "adblock" ?

fia
29th November 2005, 23:20
ba da =)) ce tare sunt =)) la cat sunt de maniac cu addblocul am blocat toate flashurile.

10 :ok:

Saber Rider
30th November 2005, 23:43
Cu Opera au mers dintotdeauna jocurile de pe OnlineSport ;) .

"The fastest browser on Earth." :ok:

Darkslowstar
22nd December 2005, 14:26
Ce nesimtire! Am avut scorul afisat de 8.000, record al jocului la Space Race: Arcade si nu l-a retinut pe statistica jocului. Huooo, magarie. Si mi s-a blocat si jocul ca altfel nu as fi pierdut. Si mi-a zis ca am fost tricked. Cred ca ma duc sa joc altundeva pe net!

ADelPiero
22nd December 2005, 16:10
Dark ..... io am jucat odata 1 zi si o noapte la mario :D si nu mi s`a inregistrat scorul :D... acum vreau sa iau el emigrante... pe asta il vreau de cand a aparut :cool:

Darkslowstar
22nd December 2005, 16:46
Pai sa faca ceva adimin-ii pt ca eu imi vreu scorul de 8.000. Cumse pot reseta scorurile se por si adauga. Si mie imi place el emigrante, dar de cele mai multe ori imi fuge mouse-ul si ma prind masinile :)

Alooooo, se aude?

Darkslowstar
22nd December 2005, 17:19
Iar m-a tras in piept! Desi depasisem recordul nu mi-a inregistrat performanta. De data asta am facut un screenshot, il gasiti atasat. Culmea este ca mie imi afiseaza personal best la 8.000 (am si pt ala screenshot). Hotie pe fata!

ADelPiero
22nd December 2005, 17:43
Bodule :D unde esti ?! ...

Dark ... incearca cu alt browser :)

Darkslowstar
22nd December 2005, 18:10
Pai ce treaba are browserul cu problema de fata. Situatia e clara, exista dovezi ca lucrurile sunt precum afirm, nu vad de ce nu se poate lua o masura. E o chestiune de principiu, altfel ma mutam de mult pe alt site de jocuri on-line.

fia
25th January 2006, 22:01
Oare care o fi utilizatorul cu cele mai multe minute petrecute in arcade :)? Dragi admini, exista vreo statistica ceva?

gabyhhh
16th February 2011, 21:48
Jocuri noi de tip flash puteti gasi zilnic pe www.e-jocurinoi.com