View Full Version : Finala echipa feminina - 13 august
rtxp
13th August 2008, 07:55
Pe un forum ce se vrea a fi "international"(atentie Vlad) ,in acest moment,toti userii deplang infrangerea statelor unite,consoleaza rusia,felicita japonia ..samd .Nici un cuvant despre efortul si performanta Romaniei!
Dar cui ii pasa?:) Savuram victoria...in pofida tuturor!
ioanavol
13th August 2008, 07:55
Acum imi doresc medalie la individual compus pentru Stela si cea de aur pentru Sandra. dar prea multe vreau! Pun pariu ca or sa se lupte sa puna doua americance pe pdoium indiferent de ce fac in concurs, preferabil aur argint. De aceea cred ca au rupt-o pe Stela la note :( Ca sa se justifice la individual. Imi cer scuze pt pesimism, dar mi-e teama fiindca astazi au macelarit-o!!
sigur or s-o faca praf.
dar important e sa faca tot cat mai bine...asa macar nu sufera ca a ratat si ca a pierdut pe barba ei.
Diana Filoti
13th August 2008, 07:56
Sa speram ca va fi bine la sol. Sandra ar merita aurul, sa vedem acum arbitrajele. Poate le ajunge aurul pe echipe si la sarituri. Si eu as vrea si la individual, daca nu iau fetele noastre.
miafangina
13th August 2008, 07:57
Felicitari fetelor si antrenorilor!:ok:
Bravo,Romania!
/OLE//OLE//OLE/
Felicitari si voua,suporterilor,ati scris atit de mult,ca nu voi putea recupera decit dupa-amiaza.
ioanavol
Pe un forum ce se vrea a fi "international"(atentie Vlad) ,in acest moment,toti userii deplang infrangerea statelor unite,consoleaza rusia,felicita japonia ..samd .Nici un cuvant despre efortul si performanta Romaniei!
pai o sa zica toti din nou ca datorita Rusiei am castigat...dar daca rata China de 5 ori nu comentau asa victoria SUA.
plus notele furate n-o sa le recunoasca nimeni.
Eu NU mai intru pe forum strain pana la sf Olimpiadei, ca ma enervez.
mai bine ma bucur cu voi aici:)
deni
ei sa deplanga si sa consoleze in continuare , iar noi sa luam medalii:D
Diana Filoti
INTR-ADEVAR!
si 45 useri pe gimnastica:)
WOW!!!!45??? Bine ati venit, tuturor! Ma bucur ca am apucat sa ajung langa calculator, macar acum! Ieri, nu am reusit, vad insa ca deja sunt sute de mesaje. Ati comentat in timp real!!!!
geanina77
13th August 2008, 07:58
AVEM ECHIPA !!! AVEM VALOARE !!! BRAVOOOO!!!!!!!!
Diana Filoti
INTR-ADEVAR, BRAVO ROMANIA!!!!! BRAVO NICOLAE FORMINTE!!! La echipe a facut maximum in 2008. Aur la europene si un bronz realist la sol!!!!BRAVO!!! Putem spera!
Tracoromana
deocamdata ale noastre
NISTOR Steliana 60.925 15.050 16.150 15.150 14.575
IZBASA Sandra 46.250 15.100 15.600 15.550
si americancele
JOHNSON Shawn 62.625 16.000 15.350 16.175 15.100
LIUKIN Nastia 48.075 16.900 15.975 15.200
ioanavol
13th August 2008, 07:59
AVEM ECHIPA !!! AVEM VALOARE !!! BRAVOOOO!!!!!!!!
:happy
super arata textul asta!! pacat ca 7 e cea mai mare marime posibila:P
ioanavol
13th August 2008, 08:00
deocamdata ale noastre
NISTOR Steliana 60.925 15.050 16.150 15.150 14.575
IZBASA Sandra 46.250 15.100 15.600 15.550
Sandra o ia pe stela daca face de 14.7 la paralele (si eu cred ca va face).
Dar si Stela a fost furata la barnaa!
Diana Filoti
13th August 2008, 08:00
Si mie imi place Iordache, dinamovista de-a mea (e o gluma!!!!). Sa fie sanatoase, asta conteaza!!! Sandra trebuie sa continue!!! Clar! POATE!!!! E o frumoasa! La fel Ana Tamarjan! Dragoi, Acatrinei!!! Si vin si niste junioare minunate!!!! SUNTEM CEA MAI MARE NATIUNE IN GIMNASTICA!!! Si spun asta dupa un bronz!!!! Simt bucuria voastra, a noastra a celor care le urmarim cu atata drag pe fete si imi dau seama ca E UN MOMENT DE COTITURA!!!!! Am trecut cu bine de Beijing!!! PUTEM SPERA PT LONDRA!!! MA BUCUR CA PENTRU UN AUR! Nu sunt anormala, nu????
ioanavol
13th August 2008, 08:02
Anamaria Tamarjan un total de 59.925 (14.425-15.425-14.950 cu iesire din covor-15.125)
daca e sanatoasa, fata asta poate deveni campioana mondiala!
Pegasnegru
13th August 2008, 08:03
Cel mai mult a fost furata la sol. La barna inteleg nota luand in considerare greseala ei de la pirueta. Pirueta era obligatorie deci pierde din start enorm fiindca ramane fara pirueta plus dezechilibrare si alte depunctari. Ce nu inteleg este nota ei, raportata la ratarile si notele rusoaicelor.....:mda:
Diana Filoti
Nici nu e asa mare diferenta de valoare fata de SUA, daca s-ar arbitra corect am fi aproape
Bravo...Bine spus! Acum citesc si eu ce ati postat in timpul concursului!!! E ciudat sa ratezi de 2 ori si totusi sa iei medalie mai pretioasa decat o echipa asa curata ca a noastra!!!!!!! Dar, pe undeva, clasamentul mi se pare corect. HAI ROMANIA!!!!
nucu19
Sunt noua pe aici, am descoperit forumul la inceputul Olimpiadei si am urmarit zilnic. Nu va pot spune cat de mandra sunt de fete si de baieti (chiar daca ei n-au urcat pe podium) - sunt rezultate muncite si meritate, castigate dupa lupte cu antrenametele dificile, accidentarile si arbitrajul...N-am vazut din pacate mai nimic, pe NBc au aratat mai mult americancele si chinezoaicele, asa ca nu ma pot pronunta in privinta arbitrajului, mai ales ca nu ma pricep la elementele tehnice. Dar vreau sa va spun ca sunt mandra ca le-am dat peste nas tuturor celor care comentau ca Romania nu mai are valoare in gimnastica si asta ma bucura enorm!! Intr-adevar noi mereu am avut de-a face cu adversitatea si invidia celor care aveau impresia ca suntem o tara prea mica sa avem pretentii la glorie mondiala - si uite ca avem pretentie si pe bun drept. felicitari fetelor si felicitari si voua, tuturor celor care ati comentat si ati transmis in direct rezultatele si emotia concursului. As vrea ca gimnastele sa citeasca acest forum, sa vada cati suporteri au in Romania si peste hotare - si sa lupte cu si mai multa incredere la finalele viitoare.
HAI ROMANIA!
deni
eu nu cred ca sandra va depasi 14,500 la paralele.Ana si gabitza au cu 0,5 amil mult la plecare ca ea si abia au luat 141425.
oricum sper macar in ultimul ceas sa ia stela 15800 la barna.Nota ei de azi a fost doar un pic mai mare ca in calificari cand a vut acelel ezitari mari....nu mai inteleg.
sa mi explice cineva.:headbang:
praf_de_stele
toti ne bucuram foarte mult, diana ...e o medalie !!!! :)
Tracoromana
13th August 2008, 08:04
Chinezoaicele si rusoaicele au facut cate 3 aparate azi.
Cipri
13th August 2008, 08:04
mai bine nu deschideti theard-uri pe aceste subiecte :D ?
ioanavol
13th August 2008, 08:05
Cel mai mult a fost furata la sol. La barna inteleg nota luand in considerare greseala ei de la pirueta. Pirueta era obligatorie deci pierde din start enorm fiindca ramane fara pirueta plus dezechilibrare si alte depunctari. Ce nu inteleg este nota ei, raportata la ratarile si notele rusoaicelor.....:mda:
pai si eu la asta ma refer...la Pavlova, care a facut multe greseli si a luat cat ea etc
si parca in calificari a luat la fel cu aproape o cadere si cu greseala la pirueta...dar ma rog.
Diana Filoti
13th August 2008, 08:05
Anamaria Tamarjan un total de 59.925 (14.425-15.425-14.950 cu iesire din covor-15.125)
daca e sanatoasa, fata asta poate deveni campioana mondiala!
Asa e, Ioana!!!! E superba! Imi aminteste de Aurelia Dobre! Sa fie sanatoasa, corect arbitrata...si...LA CAT MAI MULTE COMPETITII IN TARI "NEUTRE" in gimnastica...adica ...fara sanse (reale) la AUR, gen China, SUA, Rusia...Acolo castigam. Deja, Londra mi se pare ca si cum am concura ACASA!!!!!
ioanavol
13th August 2008, 08:06
mai bine nu deschideti theard-uri pe aceste subiecte :D ?
care subiecte?
eu zic ca tin tot de concursul de astazi, plus ca e greu sa ne separam gandurile acum...discutam aici, cel putin astazi.
Diana Filoti
13th August 2008, 08:06
Sunt noua pe aici, am descoperit forumul la inceputul Olimpiadei si am urmarit zilnic. Nu va pot spune cat de mandra sunt de fete si de baieti (chiar daca ei n-au urcat pe podium) - sunt rezultate muncite si meritate, castigate dupa lupte cu antrenametele dificile, accidentarile si arbitrajul...N-am vazut din pacate mai nimic, pe NBc au aratat mai mult americancele si chinezoaicele, asa ca nu ma pot pronunta in privinta arbitrajului, mai ales ca nu ma pricep la elementele tehnice. Dar vreau sa va spun ca sunt mandra ca le-am dat peste nas tuturor celor care comentau ca Romania nu mai are valoare in gimnastica si asta ma bucura enorm!! Intr-adevar noi mereu am avut de-a face cu adversitatea si invidia celor care aveau impresia ca suntem o tara prea mica sa avem pretentii la glorie mondiala - si uite ca avem pretentie si pe bun drept. felicitari fetelor si felicitari si voua, tuturor celor care ati comentat si ati transmis in direct rezultatele si emotia concursului. As vrea ca gimnastele sa citeasca acest forum, sa vada cati suporteri au in Romania si peste hotare - si sa lupte cu si mai multa incredere la finalele viitoare.
HAI ROMANIA!
BINE AI VENIT!!!!!!!
praf_de_stele
13th August 2008, 08:07
bine ai venit, nucu19 :)
Tracoromana
toti ne bucuram foarte mult, diana ...e o medalie !!!! :)
O medalie foarte muncita. E cat un aur de data asta pentru noi.
rob_din
Ce au cu saraca Stela?
ioanavol
13th August 2008, 08:08
HAI ROMANIA!
bine ai venit!! ne bucuram f mult ca te-ai decis sa te inscrii, speram sa participi la discutii si dupa Olimpiada:)
Pegasnegru
13th August 2008, 08:08
Va urez noapte buna! La mine e trecut de unu noaptea si maine am zi grea si lunga la facultate!
Diana Filoti
13th August 2008, 08:09
Va urez noapte buna! La mine e trecut de unu noaptea si maine am zi grea si lunga la facultate!
Somn usor! Bafta! Cum mai facem noi treaba astazi aici???
Diana Filoti
13th August 2008, 08:10
Ma bucur mult pentru fete...si intr-un mod meschin ma bucur si pt americance!
Diana Filoti
13th August 2008, 08:10
Oare cand vor aparea pe youtube? Abia astept...Calificarile le-a gasit cineva?
Tracoromana
13th August 2008, 08:11
Se straduiesc de la inceput sa ne ignore. S-a vorbit si s-a pozat foarte putin.
Dar cui ii pasa?
ioanavol
13th August 2008, 08:11
Oare cand vor aparea pe youtube? Abia astept...Calificarile le-a gasit cineva?
nu apar pt ca cica nu e voie, ti se sterge contul daca pui ceva de la Olimpiada.
rob_din
13th August 2008, 08:12
Cred ca saraca Stela e cea mai ghinionista gimnastca. La cat a suferit mai isi bat joc si arbitrii de ea. Chiar imi pare foarte foarte rau
praf_de_stele
nu apar pt ca cica nu e voie, ti se sterge contul daca pui ceva de la Olimpiada.
eu n`am mai auzit asa ceva pana acum :groggy: chiar asa?
nucu19
Multumesc de primire - mi-era teama sa intru sa postez, fiindca nu ma pricep la tehnic deloc, eu admir exercitiile numai estetic, fara sa am pretentii ca-mi pot da seama daca un exercitiu merita tehnic o nota mai mare sau mai mica...dar am urmarit mereu echipele noastre la gimnastica si imi creste inima de fiecare data cand aud "a, Romania, voi subteti tari la gimnastica'. Sper sa fim si in continuare, atata mandrie si bucurie ne aduc aceste fete minunate! Uite ca iar zic numai de fete, sa-mi fie rusine, baietii sunt niste grozavi si ei !
nucu19
13th August 2008, 08:13
Acum dau medaliile si pe NBC - in sfarsit!
rob_din
13th August 2008, 08:13
Ma bucur la fel de mult pentru ratarea SUA cat pentru bronzul nostru. Doamne ajuta sa piarda si individualul
Diana Filoti
13th August 2008, 08:14
OK. Multumesc mult! Am inteles.
Diana Filoti
13th August 2008, 08:15
Ce au cu saraca Stela?
Realist vorbind, voi care va pricepeti...POATE STELA LUA O MEDALIE la individual? Cam cine si cat ar trebui sa dea cu fundul de sol????:)
1234
In declaratii date la Realitatea TV Forminte parea destul de euforic si s-a declarat multumit de rezultat, in conditiile in care,spune el, spre deosebire de noi chinezoaicele si americancele au avut echipe stabile pe perioada intregului ciclu olimpic.
Belu a fost extrem de diplomat si s-a rezumat la a declara ca rezultatul e bun, in timp ce Mariana Bitang a evidentiat realitatea ca noul cod de punctaj nu pune prea mare pret pe stabiulitate (lipsa ratarii) si da partea leului complexitatii tehnice.
Morariu era si el destul de euforic...
Hai Romania!
ioanavol
Ma bucur la fel de mult pentru ratarea SUA cat pentru bronzul nostru. Doamne ajuta sa piarda si individualul
la individual Liukin nu vreau sa castige nicio medalie.
dar mai vedem...acolo jocurile de culise or sa fie si mai vizibile.
Cred ca moare Martha acum:evil:
Diana Filoti
Sunt niste frumoase! Unde e Bela...cu "cainaria" lui???? De ce a cazut Sacramone, pt ca are FUNDUL MARE????
rob_din
Realist vorbind, voi care va pricepeti...POATE STELA LUA O MEDALIE la individual? Cam cine si cat ar trebui sa dea cu fundul de sol????:)
Depinde cum se arbitreaza
ioanavol
13th August 2008, 08:17
ii trebuie total de 62-63, pe care-l poate lua numai daca-si face barna de 16 si solul de 15 cel putin (cu paralele de 16 si sarituri 15)
cam greu, dar se poate
Diana Filoti
13th August 2008, 08:17
la individual Liukin nu vreau sa castige nicio medalie.
dar mai vedem...acolo jocurile de culise or sa fie si mai vizibile.
Cred ca moare Martha acum:evil:
VAD CA E O EUFORIE GENERALA si in ce priveste americancele!!! Sper sa nu ia NICIUN AUR!!!! Desi, au sanse la vreo 3 medalii? Individual, paralele si barna.
ioanavol
13th August 2008, 08:18
VAD CA E O EUFORIE GENERALA si in ce priveste americancele!!! Sper sa nu ia NICIUN AUR!!!! Desi, au sanse la vreo 3 medalii? Individual, paralele si barna.
si sarituri, daca pica Fei
ioanavol
13th August 2008, 08:18
ma pregatesc sa ma duc la serviciu...o zi buna tuturor! si...HAI ROMANIA!!
Diana Filoti
13th August 2008, 08:19
ii trebuie total de 62-63, pe care-l poate lua numai daca-si face barna de 16 si solul de 15 cel putin (cu paralele de 16 si sarituri 15)
cam greu, dar se poate
Doamne ajuta!!! As vrea sa castige Stela, dar vad ca e greu! Oricum, daca nu ia niciuna din fetele noastre, sa nu ia SUA! Jos cu Liukin si cu Johnson! La paralele sa ia He Kexing, la barna LiShanshan, decat sa ia americancele!!!!!!!!
praf_de_stele
13th August 2008, 08:19
Multumesc de primire - mi-era teama sa intru sa postez, fiindca nu ma pricep la tehnic deloc, eu admir exercitiile numai estetic, fara sa am pretentii ca-mi pot da seama daca un exercitiu merita tehnic o nota mai mare sau mai mica...dar am urmarit mereu echipele noastre la gimnastica si imi creste inima de fiecare data cand aud "a, Romania, voi subteti tari la gimnastica'. Sper sa fim si in continuare, atata mandrie si bucurie ne aduc aceste fete minunate! Uite ca iar zic numai de fete, sa-mi fie rusine, baietii sunt niste grozavi si ei !
nu toti se pricep la tehnic...insa toti suntem aici ca sa`i sustinem pe`ai nostri si cand e vorba de tehnic, ii lasam pe cei care se pricep :)
praf_de_stele
13th August 2008, 08:21
Doamne ajuta!!! As vrea sa castige Stela, dar vad ca e greu! Oricum, daca nu ia niciuna din fetele noastre, sa nu ia SUA! Jos cu Liukin si cu Johnson! La paralele sa ia He Kexing, la barna LiShanshan, decat sa ia americancele!!!!!!!!
la fel imi doresc si eu...ma enerveaza rau americancele :mda:
deni
stela are sanse la medalie daca e arbitrata corect.
azi si cu balbaieli liukin a luat 15900 barna si 6800 paralele.
johnson imi place si o vreau pe podium, dar dupa Stela!
rob_din
Tactica lui Karoly functioneaza, americanii in loc sa-si vada greselile dau vina pe varsta chinezoaicelor. Noi nu zicem nici pas de arbitraj
mikeyy
13th August 2008, 08:22
A venit si randul meu sa le felicit pe fete!
BRAVO ROMANIA!!
Felicitari: Steliana Nistor, Sandra Izbasa, Anamaria Tamarjan, Gabriela Dragoi, Andreea Acatrinei si Andreea Grigore!
Un concurs curat, asa cum trebuie sa te prezinti la Jocurile Olimpice. Cred ca am fost singura tara care nu a ratat, in rest fiecare a avut ratari. Fetele au dat tot ceea ce au avut mai bun, au luptat pana in ultima secunda.
Dipn pacate nu au fost apreciate la adevarata valoare de catre arbitrii. Steliana a fost super depunctata. Nu inteleg la sol....cand a facut diagonala cu 1080 atat Forminte cat si fetele au aplaudata ( deci a fost bine facut) si a primit la fel ca in calificai.
De asemenea la barna...a primit aproape aceeasi nota pe un exercitiu fara greseli majore!
Sa nu uitati ca pe podium au fost 7 fete! Anamaria a participat pentru 2 persoane : pt ea si sora ei. Tamarjan s-a prezentat extraordinar de bine.....va fi o gimnasta extraodinara la anul. Sa-i dea Dumnezeu sanatate sa-si revina si sa poate lucra ca va scoate rezultate frumoase!
Bravo Anei pentru ca a avut cea mai buna nota la sarituri: cine ar fi crezut ca are timp sa o puna la punct atata de repede si atat de bine!
Deocamdata atata pentru romance, o sa mai scriu cu siguranta multe lucruri despre ceea ce au facut ele azi.
Sa trec putin la adversarele noastre:
1. China: extraordinara performanta...nu credeam ca se vor aduna atata de bine. Sincer ma asteptam la multe ratari de la ele...nu doar 1 ( si culmea de la Cheng Fei).
Nu avea cine sa le bata...chair si noi daca veneam cu sarituri bune, barna si sol ..(paralele nu am avut niciodata de nivelul chinezoaicelor)..in primul rand ca erau acasa si in al doilea rand ca au fost iesit de comun de bune ( nu perfecte :D )
2.SUA: pentru mine aceasta echipa nu inseamna nimic in proportie de 90%. Nu pot sa le apreciez cand le vad comportamentul. Singura pe care o apreciez este Shawn Johnson ( cei 10% :P ). Am tinut azi cu Shawn , am incurajat-o la barna si sper ca la individual compus sa o bata pe Nastia.
Mi-a parut rau de Alicia Sacramone, dar nu neaparat ca a ratat ci pentru ca si-o va lua rau de tot dupa concurs de la Martha.
Singura care se bucucra sincer pt medalie a fost Chellsie....asta era visul ei inca de acum 4-5 ani: sa fie medaliata olimpic! Ma bucucr pentru ea ca si-a indeplinit visul
3.Rusia: este o echipa valoroasa, intr=-o extraodinara revenire de forta. A fost trasa in jos chiar de liderele si veteranele echipei : Ezhova si Pavlova.
Eu sincer nu o puneam pe Ezhova la barna dupa ce a ratat in calificari...dar a fost alegerea lor si ma bucucr ca au facut-o :D
Si din echipa Rusiei mi-a parut rau de Semenova...se ineca de plans.
4. Ultimul adversar si unul dintre cei mai mari : arbitrii!!!
Eu cred ca au vrut o echipa din europa pe treapta a treia a podiumului si au ales-o pe Rusia si au sustinut-o..altfel nu inteleg ce au avut cu Romania. Ma bucur ca le-am stricat planurile.
Cam atat deocamdata :D
rob_din
13th August 2008, 08:22
Daca ia cat merita la barna si sol Stela poate lua medalie, dar nu se va intampla. Va fi macelarita
Dupa Johnson Stela a avut cea mai grea barna pe care a facut-o aproape perfect, nota e o rusine
Cipri
13th August 2008, 08:24
Incepe sa ma ia somnul :)
Va las , intru mai tarziu :D
rob_din
13th August 2008, 08:25
Incepe sa ma ia somnul :)
Va las , intru mai tarziu :D
Si pe mine...... la servici
mikeyy
13th August 2008, 08:26
Mariana Bitang a evidentiat realitatea ca noul cod de punctaj nu pune prea mare pret pe stabiulitate (lipsa ratarii) si da partea leului complexitatii tehnice.
O apreciez pt asta pe Mariana Bitang...si are dreptate cand zice despre stabilitatea in executie.
Gimnastica e denumit sportul perfect, dar in ultimii ani numai perfect nu mai e!
Diana Filoti
13th August 2008, 08:31
Codul asta trebuie schimbat! Nu se pune pret nici pe artistic! Sa dea Dumnezeu sa fie bine pt Stela! Sandra merita aurul la sol! Sincer! Si sa speram ca il va lua! Si eu am impresia ca Stela e nedreptatita! A facut un sol ffff bun. Super dublu intins, super 1080, are o acrobatica f buna la sol! Poate lua medalie! E sansa ei!
rob_din
13th August 2008, 08:32
Rog frumos pe cineva sa-mi explice nota Stelei la sol, jur ca nu inteleg, are acrobatica grea si n-a gresit
Diana Filoti
13th August 2008, 08:33
Sa avem cu totii spor la treaba!!! E de bine! DACA AR FI AUR LA SOL PT SANDRA!!!!!!!!!!!!!! Ar fi perfect! Ar fi continuitatea magica!
Diana Filoti
13th August 2008, 08:33
Rog frumos pe cineva sa-mi explice nota Stelei la sol, jur ca nu inteleg, are acrobatica grea si n-a gresit
Si mie, va rog! Dupa mine, are exercitiu peste Johnson...
deni
13th August 2008, 08:35
plec si eu la servici.astept ca si voi explicatii pt notele stelei la barna si sol...
rob_din
13th August 2008, 08:35
Poate intra vlad mai tarziu, sa-l intrebati daca eu nu sunt pe forum
ancaqwe
13th August 2008, 08:37
Eu vreau sa inteleg notele Stelei la sol si mai ales barna... Cum i-au dat 8.6 la executie?!!? Chiar asa???
mikeyy
Ai dreptate...in plus a facut cel mai frumos dublu intins din anul acesta...nu a mai pasit in fata la el asa cum a facut in ultima vreme.
Eu ceea ce am vazut a fost aterizare joasa la tsukahara...aici ar fi cred - 0.3.
Pirueta nu a fost tripla , ci doar dubla...deci a pierdut la plecare.
Dar in rest pe cuvantul meu ca nu inteleg! Cand l-am vazut pe Forminte ca o aplauda la 1080 nici nu mi-am mai facut probleme. Rusine arbitrilor!
Tracoromana
Pana una alta puteti sa imi spuneti ordinea de intrare in concurs la aparate?
- Nistor a 4-a nota
- Izbasa a 2-a nota
- Gabi a 7-a nota
- Marian a 2-a la sol
- Marian 1-ul la sarituri
- Flavius parca a 4-lea la sarituri
- Robert a 8-lea la inele
????
revin cu intrebarea de mai sus. Yanna m-a rugat de peste mari si tari.
Diana Filoti
13th August 2008, 08:40
revin cu intrebarea de mai sus. Yanna m-a rugat de peste mari si tari.
Stiu sigur ca Sandra are a doua nota la sol, Marian a doua la sol si prima la sarituri. Stai sa incercam sa aflam!
Tracoromana
13th August 2008, 08:42
Stiu notele, nu stiu ordinea de intrare in concurs.
deni
13th August 2008, 08:43
la barna care a fost nota A a stelei.de obicei are 6,9.in calificari 6,7.si azi 6,5?nu inteleg.si era bucuroasa dupa exercitiu.nici nu mai comentez nota b...
ioana20
13th August 2008, 08:43
parca se vorbea pe thread-ul cu calificarile ca Sandra va fi ultima la sol, si si de Dragoi si Stela, dar nu mai tin minte.
emilista
13th August 2008, 08:45
am gresit ... am vrut sa spun ca au acumulat un punctaj de doar 14.625 la sarituri :D
nu mai conteaza oricum, dar era dupa o singura saritura..... si, dupa cum spuneam, au iesit pe 5........mie mi se pare o super-performanta petru Japonia la feminin.......
AuriB
13th August 2008, 08:46
Stele a patra,Gabi a doua,Sandra a opta.
mikeyy
13th August 2008, 08:46
Stiu notele, nu stiu ordinea de intrare in concurs.
Pt fete le stiu bine, ca le-am memorat:
- Stela la paralele intra a 4-a
- Gabriela intra la barna a-2-a
- Sandra intra la sol ultima
emilista
13th August 2008, 08:47
Mai este una, dar nu poate lua 17.000. :)
Pavlova a fost ultima la sarituri......nu inteleg care inca una!?
nu mai conteaza oricum, dar de-abia acum am reusit sa citesc tot ce s-a postat in dimineata asta.....
ancaqwe
13th August 2008, 08:48
6.5 nota A e de inteles. Dar 8.6 la executie nu e!!!!!!!!!
mikeyy
13th August 2008, 08:53
6.5 nota A e de inteles. Dar 8.6 la executie nu e!!!!!!!!!
8.6? :shocked:
Anul trecut atat in calificari cat si finala pe aparat la CM a avut mai multe dezechilibrari dar a primit peste 9 la executie.
Acum cand a facut bine...ii da mai putin.
Dintr-o extrema in alta...cine sa-i mai inteleaga pe arbitrii
JJ
Daca inainte cu barna si sariturile recuperam cat de cat din decalajul la paralele, acum am fost destul de departe, insa echipa a realizat maximul posibil, beneficiind si de solul execrabil al Rusiei si de caderile la barna.
Putem spera la aur la sol, poate si la o medalie la paralele, si vazand concursul pe echipe pot sa zic ca avem si oarecare sanse la barna - a fost aparatul cu cele mai multe ratari.
Pt. individual compus eu unul nu prea vad sanse la medalii, Liukin si Johnson, fac toate aparatele mai bine ca Nistor, mai sunt si chinezoaicele, iar la Izbasa s-a vazut ca solul ei nu prea face diferenta - a avut maxim 0,5 peste "popor".
annemary
Vreau Sa Le Felicit Si Eu Pe Fete. A Fost Un Coccurs Extraordinar, Ca De Fiecare Data Am Stat Cu Emotii Pana In Ultimul Moment. Dupa Ce Rusoaicele Au Sarit Comentatoarea Tvr Nu Mai Stia Nici Ea Ce Sa Zica Se Pierduse, Iar Eu Nu Mai Intelegeam Nimic De La Ea Eram Sau Nu Pe Podium, Intr-un Final Se Hotaraste Si Ne Da Vestea Cea Mare: Romania Medalie De Bronz. Ma Bucur Enorm Pt Ele Pt Munca Depusa In Toti Acesti Ani. Bv Fetelor
emilista
a facut careva vreun calcul, care gimnasta a vut azi cel mai mare punctaj? cred ca vreo chinezoaica...la individual americanii vor incerca sa se "razbune"...se anunta un concurs super-interesant...eu zic sa deschidem deja acest topic.
http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/INF/GA/C73F/GAW400101.shtml#GAW400101
dar nu e foarte relevant...4 aparate au facut doar Johnson, Stela, Ana (care nu e in finala) si Jade Barbosa
ancaqwe
13th August 2008, 08:54
8.6? :shocked:
Anul trecut atat in calificari cat si finala pe aparat la CM a avut mai multe dezechilibrari dar a primit peste 9 la executie.
Acum cand a facut bine...ii da mai putin.
Dintr-o extrema in alta...cine sa-i mai inteleaga pe arbitrii
6.5 + 8.6 = 15.1, atat a luat Stela la barna, nu?
La fel cat Sacramone si Pavlova cu ratari + dezechlibrari
Si la sol 14.575 si 5.9 => 8.675 la executie
Iar Sacramone a luat 14.100+ cu cadere, probleme, iesire din covor
Diana Filoti
13th August 2008, 08:56
Multumesc celor care au postat ordinea de concurs. Imi cer scuze ca nu am inteles intrebarea! Cred ca Sandra are o ordine buna!
mikeyy
13th August 2008, 08:56
http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/INF/GA/C73F/GAW400101.shtml#GAW400101
dar nu e foarte relevant...4 aparate au facut doar Johnson, Stela, Ana (care nu e in finala) si Jade Barbosa
Ce punctaj frumos are Ana :) aproape 60. Bravo ei!!!! Merita locul la individual compus...si-l avea daca nu o macelareau arbitrii la sol in calificari
Diana Filoti
13th August 2008, 08:58
Si nici eu nu pricep nimic din notele Stelei!
mikeyy
13th August 2008, 08:59
Daca inainte cu barna si sariturile recuperam cat de cat din decalajul la paralele, acum am fost destul de departe, insa echipa a realizat maximul posibil, beneficiind si de solul execrabil al Rusiei si de caderile la barna.
Te contrazic putin.....nu am castigat ca am beneficiat de solul Rusiei..sau de barna lor....ci am beneficiat de un concurs curat, foarte bine facut de fete. Medalia am castigat-o pe drept....chiar meritam un total mai bun!
Diana Filoti
Au castigat si fetele la handbal, cu Franta! Ce bine!
Diana Filoti
Te contrazic putin.....nu am castigat ca am beneficiat de solul Rusiei..sau de barna lor....ci am beneficiat de un concurs curat, foarte bine facut de fete. Medalia am castigat-o pe drept....chiar meritam un total mai bun!
Marturisesc ca nu stiu...a cazut vreo rusoaica la barna? Ca la sol, stiu.
mikeyy
13th August 2008, 09:00
Cu Cerasela in echipa si cu un arbitraj cat de cat corec...ne-am fi apropiat foarte mult de SUA!!!!
Apropo de SUA: am revazut imagine de acum 4 ani...doar ca atunci era Romania la sol, iar acum a fost China
Tracoromana
13th August 2008, 09:06
Pt fete le stiu bine, ca le-am memorat:
- Stela la paralele intra a 4-a
- Gabriela intra la barna a-2-a
- Sandra intra la sol ultima
Mersi Mihai, Auri, tuturor.
Acuma scuze ca insist. :P La baieti nu stiti?
21mai
13th August 2008, 09:07
Uraaaaaaaa, Sa Le Aplaudam Pe Fete, Au Luat Bronz!!!! E o Performanta!!! EU NU PREA MAI AVEAM INCREDERE IN FETE DUPA CE S-A INAMPLAT IN CALIFICARI DAR CA SA LE AJUNGEM PE SUA SI CHINA DIN URMA LA URMATOAREA OLIMPIADA, AVEM ENORM DE MUNCA!!SPER SA RAMANA CAT MAI MULTE FETE DIN ECHIPA ACTUALA SI PENTRU LONDRA 2012!!!
Daca Cerasela Nu Se Va Retrage Si Va Prinde Olimpiada Din 2012, Alta Va Fi Fata Gimnasticii Romanesti!!!!
Dar Cum Ma Stiti, Nu Pot Fi 100% Bucuroasa, Am 2 Dezamagiri:
1. Stela Evolueaza Mai Slab Decat La Europene Si La Mondiale La Barna Si Mai Ales La Sol
Apropo Ii Dati Vreo Sansa Sa Prinda Locul 3??? Astept Comentariile Voastre Pe Acest Topic
2. Ana Tamarjan Este Mai Buna Ca Sandra La Individual Si Sunt Extrem De Dezamagita Ca Nu A Intrat In Locul Sandrei La Individual - are un paralel mediu iar la sol, barna si sarituri note f apropiate de Sandra, mare pacat
ioanavol
13th August 2008, 09:09
reportaj pe Realitatea:
http://www.realitatea.net/video_447141_jo-2008-echipa-feminina-de-gimnastica-a-obtinut-medalia-de-bronz-in-concursul-pe-echipe_331046.html
L-a luat cam peste picior Forminte pe reporter...dar pe drept, ala in loc sa-l felicite etc, il intreaba de ce a luat China aurul si care-i problema cu noi.
Si pe mine m-ar fi scos din sarite!
Tracoromana
13th August 2008, 09:10
Marturisesc ca nu stiu...a cazut vreo rusoaica la barna? Ca la sol, stiu.
A cazut si Ezhova si Pavlova.
Diana Filoti
13th August 2008, 09:10
Pe REALITATEA scrie bronz suflat cu aur!
Diana Filoti
13th August 2008, 09:11
A cazut si Ezhova si Pavlova.
Multumesc. Ce bine!
21mai
13th August 2008, 09:11
si inca o data sunt bucuroasa ca SUA au plecat cu coada intre picioare:))mai ales dupa declaratiile de 2 lei ale lui bela, k "fetele lui sunt bune, bune rau" :))
21mai
13th August 2008, 09:12
Președintele ANS, Octavian Bellu, spune că a avut emoții foarte mari la finala concursului feminin de gimnastică de la Jocurile Olimpice și a menținut că este important că România a rămas în topul gimnasticii mondiale.
"Mă bucur că tradiția merge mai departe, este cel mai important lucru în acest concurs. Îi felicit pe antrenori și pe fete, dar trebuie să recunosc că am avut mari emoții la ultima rotație și au fost mult mai mari emoțiile ca atunci când eram antrenor. E mai greu în fața televizorului decât în concurs. Mă bucur foarte mult pentru că fetele au arătat că sunt speranțe la medalii și în finalele pe aparate și la individual compus, dar cel mai important este că România a rămas în topul gimnasticii mondiale", a spus Bellu pentru agenția MEDIAFAX.
România, în componența Sandra Izbașa, Steliana Nistor, Andreea Grigore, Andreea Acatrinei, Gabriela Drăgoi și Anamaria Tămârjan, a câștigat, miercuri, medalia de bronz în cadrul concursului feminin de gimnastică pe echipe de la Jocurile Olimpice de la Beijing.
In Prosport
Diana Filoti
13th August 2008, 09:13
De apreciat Mariana Bitang ca a recunoscut cum e cu noul cod!
Diana Filoti
13th August 2008, 09:13
Imi Pare Bine Pentru Toti Carcotasii Si Pentru Toti Rauvoitorii Care Spuneau Ca Fetele Vor Veni Fara Medalie!
21mai
13th August 2008, 09:16
In sport 365.ro
România s-a clasat pe locul al treilea în finala concursului feminin de gimnastică pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, cu 181,525 puncte, Steliana Nistor, Sandra Izbașa -foto-, Andreea Acatrinei, Andreea Grigore, Gabriela Drăgoi și Anamaria Tămîrjan intrând astfel în posesia medaliilor de bronz.
Echipa țării-gazdă, China, a cucerit în premieră titlul olimpic, cu 188,900 puncte, în timp ce medaliile de argint au revenit gimnastelor din Statele Unite, cu 186,525 puncte.
Reprezentantele țării noastre, pregătite de antrenorul Nicolae Forminte, reușesc, astfel, să urce pe podium la Beijing după ce, la ediția trecută a JO, găzduită de Atena în 2004, România a cucerit aurul în concursul feminin pe echipe.
Iată punctele obținute de gimnastele române în finala pe echipe din capitala Chinei: Steliana Nistor (sărituri - 15,050, paralele - 16,150, bârnă - 15,150, sol - 15,575), Sandra Izbașa (sărituri - 15,100, bârnă - 15,600, sol - 15,550), Anamaria Tămîrjan (sărituri - 15,125, paralele - 14,425, bârnă - 15,425, sol - 14,950).Gabriela Drăgoi (paralele - 14,425).
Clasament:
1.China 188,900 pct (Fei Cheng, Kexin He, Yuyuan Jiang, Shanshan Li, Yilin Yang, Linlin Deng)
2.Statele Unite 186,525 (Shawn Johnson, Nastia Lukin, Chellsie Memmel, Samanta Peszek, Alicia Sacramone, Bridget Sloan)
3.ROMÂNIA 181,525
(Steliana Nistor, Sandra Izbașa, Andreea Acatrinei, Andreea Grigore, Gabriela Drăgoi, Anamaria Tămîrjan)
4.Rusia 180,625
5.Japonia 176,700
6.Australia 176,525
7.Franța 175,275
8.Brazilia 174,875
AuriB
13th August 2008, 09:17
Intr-o postere anterioara Tess spunea ceva de o depasire a timpului la birna la Stela asa a inteles ea din transmisia la care se uita, se poate sa fi influentat si asta nota finala? ,eu nu prea stiu cit se depuncteaza.
Diana Filoti
De cand e Luminita Paul "cea mai avizata" ziarista de gimnastica din Romania? Ma enerveaza comentariile astea atat de rautacioase. Calcule...pt sanse la medalii....procente! Sper ca ii i e jena de articolul scris!
21mai
De apreciat Mariana Bitang ca a recunoscut cum e cu noul cod!
vreau si eu articolul:)
Diana Filoti
Intr-o postere anterioara Tess spunea ceva de o depasire a timpului la birna la Stela asa a inteles ea din transmisia la care se uita, se poate sa fi influentat si asta nota finala? ,eu nu prea stiu cit se depuncteaza.
Cred ca o zecime se depuncteaza pentru depasirea timpului...
Diana Filoti
13th August 2008, 09:19
vreau si eu articolul:)
A fost o interventie pe Realitatea!
JJ
13th August 2008, 09:24
si inca o data sunt bucuroasa ca SUA au plecat cu coada intre picioare:))mai ales dupa declaratiile de 2 lei ale lui bela, k "fetele lui sunt bune, bune rau" :))
Daca nu rata doua aparate Sacramento, cu notele ei din calificari SUA lua aurul.
Iar Liukin si Johnson chiar sunt "bune rau".
mikeyy
13th August 2008, 09:25
Monica Rosu la Antena3......nu imi vine sa cred ce declara!
A fost intrebata daca isi dorea sa fie la Beijing....si a zis ca acum nu si-ar fi dorit, pt nu ar fi vrut sa iasa pe usa din spate....Nu imi vine sa cred cat le desconsidera pe fete. Si nici moderatorul emisiunii nu-i mai prejos. L-a atacat pe fata pe Forminte chiar la telefon. nororc ca e si Topescu in emisiune si a incercat sa-l pondereze pe acel prezentator
Generatia 2004 cat de buna a fost pe atat de lipsite de bun simt!
rob_din
13th August 2008, 09:28
Monica Rosu la Antena3......nu imi vine sa cred ce declara!
A fost intrebata daca isi dorea sa fie la Beijing....si a zis ca acum nu si-ar fi dorit, pt nu ar fi vrut sa iasa pe usa din spate....Nu imi vine sa cred cat le desconsidera pe fete. Si nici moderatorul emisiunii nu-i mai prejos. L-a atacat pe fata pe Forminte chiar la telefon. nororc ca e si Topescu in emisiune si a incercat sa-l pondereze pe acel prezentator
Generatia 2004 cat de buna a fost pe atat de lipsite de bun simt!
poate rosu ar trebui sa spuna ca din cauza ei printre altele nu mai sunt belu si bitang la lot, daca e tot asa de dezamagita de rezultat. de fapt ea e cea care a iesit prin usa din spate facandu-se de ras la incercarea ei de a reveni
Diana Filoti
13th August 2008, 09:28
Nu stiu ce au toate. Sunt obraznice rau! Ponor, prima!
mikeyy
13th August 2008, 09:31
Generatia din 2000 le sustine pe fetele de acum, nu mai vorbesc de Daniela Silivas si Katy Sazbo care le viziteaza la Deva des , le suna, le-au incuurajat la Europene.
Iar cele mai bune gimnaste de la Atena: Ponor si Rosu arunca cu pietre...sunt dezamagit. Ajung sa ma bucur mult mai mult de bronzul de acum decat aurul de atunci.
rob_din
13th August 2008, 09:32
Generatia din 2000 le sustine pe fetele de acum, nu mai vorbesc de Daniela Silivas si Katy Sazbo care le viziteaza la Deva des , le suna, le-au incuurajat la Europene.
Iar cele mai bune gimnaste de la Atena: Ponor si Rosu arunca cu pietre...sunt dezamagit. Ajung sa ma bucur mult mai mult de bronzul de acum decat aurul de atunci.
Dupa mine e un argint, le scot pe chineze care au si trisat si mai sunt si acasa la ele
Tess_AN
13th August 2008, 09:32
ce podium frumos!doame sa fie o medalie si la individual pentru stela.
Asa e! Si asa sa fie! Doamne-ajuta!
mikeyy
13th August 2008, 09:34
Cand l-au sunat pe Forminte...moderatorul i-a zis ca e in studio si o gimnasta -mare campioana...iar Monica Rosu ii facea disperata semne sa nu-i zica ca e in studiu..dar tot i-a zis.
rob_din
13th August 2008, 09:35
Cte aparate a facut aceasta Monica Rosu la mare nivel? E usor sa te pregatesti pentru un singur aparat si altii sa duca echipa in spate
mikeyy
13th August 2008, 09:38
Cte aparate a facut aceasta Monica Rosu la mare nivel? E usor sa te pregatesti pentru un singur aparat si altii sa duca echipa in spate
La Atena..in calificari a facut sarituri, paralel si sol, iar in finala doar sarituri si paralele.
Nu-i contest talentul ca gimnasta, dar ca si caracter lasa de dorit.
Sa nu uite ca dupa ce a plecat si a vrut sa revina, umbla dupa Bellu sa o antreneze separat, dar belu i-a zis ca nu are nicio sansa......s-a facut ea de rusine, iar acum se face si ma rau. Pacat de medaliile pe care le-a obtinut!
rob_din
13th August 2008, 09:38
Stati ca m-am enervat, mi-aam adus aminte si de Ponor. Mai bine un bronz decat sa fii servitoare la ziua lui Becali. Ea sta sa le critice pe Nistor si Izbasa. Jenant
Tess_AN
13th August 2008, 09:42
Fetele noastre, dragele de ele:
Multumim de "stop-cadre" - folositoare si foarte frumoase. Si de optimismul molipsitor si aducator de noroc in concurs!
tre sa te tii de promosiune Tess !;))
Da Mary, nu am uitat. De obicei ma tin de promisiuni, o sa incerc sa o onorez pe aceasta si de data asta!
Diana Filoti
13th August 2008, 09:42
Stati ca m-am enervat, mi-aam adus aminte si de Ponor. Mai bine un bronz decat sa fii servitoare la ziua lui Becali. Ea sta sa le critice pe Nistor si Izbasa. Jenant
Sa nu uite domnisoarele Rosu si Ponor ca ele nu au concurat acasa la una dintre favorite...A fost si o conjunctura favorabila in 2004, sa fim seriosi. Ceea ce nu limiteaza meritele antrenorilor, dimpotriva. Dar, cu exceptia Danei Sofronie (si a Oanei Ban) restul gimnastelor faceau cam 2 aparate. (Ponor facea 3, dar vai de paralelul ei). Nu au concurat la individual, nu? Nici Ponor, nici Rosu.
rob_din
13th August 2008, 09:46
La Atlanta ce medalii am obtinut acasa la cealalta rivala?
mikeyy
13th August 2008, 09:46
Super declaratia Nadiei..tot pe Antena3.
A zis ca este o performanta frumoasa pentru Romania, ca Romania s-a prezentat foarte bine la acest concurs...aca echipa dat dovada de siguranta la fel ca pe vremuri .A zis ca la Beijing nimeni nu se mai astepta ca Romania sa urce pe podum dupa ceea ce a fost in calificari., dar ca Romania e cunoscuta pentru siguranta de care da dovada cand e vorba de medalii Ceea ce e interesant, Nadia a zis ca Romania a fost dezavantajata de arbitraj la barna......daca si Nadia spune asta, e mai mult decat evident.
Diana Filoti
13th August 2008, 09:50
Bronz cu echipa, un argint (Gogean) doua bronz (Simona, Milo) la individual, aur si bronz la sarituri (Simona, Gina) , bronz la barna (Gina) si Argint la sol (Simona)...
rob_din
Super declaratia Nadiei..tot pe Antena3.
A zis ca este o performanta frumoasa pentru Romania, ca Romania s-a prezentat foarte bine la acest concurs...aca echipa dat dovada de siguranta la fel ca pe vremuri .A zis ca la Beijing nimeni nu se mai astepta ca Romania sa urce pe podum dupa ceea ce a fost in calificari., dar ca Romania e cunoscuta pentru siguranta de care da dovada cand e vorba de medalii Ceea ce e interesant, Nadia a zis ca Romania a fost dezavantajata de arbitraj la barna......daca si Nadia spune asta, e mai mult decat evident.
Mi se pare o declaratie corecta, nu stiu ce tot bat unii campii. Acasa la chinezoaice nu se poate mai mult, cum nu s-a putut nici la Atlanta
Sper sa luam un aur ca si acolo si gata discutiile
mikeyy
nu stiu daca le zic pe toate, dar:
-bronz cu echipa
-aur sarituri
-bronz sarituri
- 2 medalii la individual compus ( la egalitate)
rob_din
13th August 2008, 09:51
-bronz cu echipa
-aur sarituri
-bronz sarituri
daca luam o medalie la individual si aur la sol e pe aproape si inchidem gura unora
dar trebuie aur la sol, trebuie
Diana Filoti
13th August 2008, 09:51
E drept insa ca s-au schimbat regulile destul de mult de atunci. Si ca in 1996 cine rata, pierdea locul in primele 10...nu ca acum.
mikeyy
13th August 2008, 09:52
Daca se dadea azi medalia la sol...Sandra lua aurul :) A avut cea mai mare nota!
Sper sa se repete si in finala
Diana Filoti
13th August 2008, 09:52
-bronz cu echipa
-aur sarituri
-bronz sarituri
Au fost 3 parca, la individual. Podkopayeva aur, Gina argint si Milo si Simona pe locul 3. Stiu ca era Bill Clinton in sala si le-a felicitat pt ca...asa cum a spus Topescu...au urcat "in corpore" pe podium.
Diana Filoti
13th August 2008, 09:54
Daca se dadea azi medalia la sol...Sandra lua aurul :) A avut cea mai mare nota!
Sper sa se repete si in finala
Am remarcat si eu! cu bucurie! In conditii egale de concurs, Sandra a luat nota mai mare. E dret ca Fei a iesit din covor. Dar si Sandra a avut cateva topaieli. Sper sa isi faca exercitiul ca la Europene ( tot ultima intra in concurs) si sa ia AUR. Chiar poate. Daca ar fi acel aur, ar fi perfect. Plus poate o medalie la paralele (Doamne ajuta) si cine stie la individual. Ar fi mai mult decat onorobail, pt o echipa care sta de 2 ani impreuna. Sandra si Stela sunt senioare din 2006....Fara comentarii. BRAVO NICOLAE FORMINTE!!!!!!!!!
21mai
13th August 2008, 09:56
daca luam o medalie la individual si aur la sol e pe aproape si inchidem gura unora
dar trebuie aur la sol, trebuie
dk nu ma insel nota sandrei la sol a fost azi cea mai mare din concurs, stiu ca cheng fei a luat undeva la 15.450, consider totusi ca chinezoiacele au fost avantjate un pic, mai ales la barna, la deng... ca nu era aia de 15.925 la ce ezitari a avut, pe cand stela a avut doar una mai mare si a luat 15.150
rob_din
13th August 2008, 09:56
Oricum cred ca bronzul l-a salvat pe Fominte orice ar fi. FRG-ul in general l-a sustinut si cred ca-l va sustine in continuare. Mi-e frica sa nu-si bage politicul coada insa
21mai
13th August 2008, 09:58
„Fetele au mers foarte bine azi în comparație cu evoluția din calificări. Au fost foarte sigure și cred că au primit note destul de mici la bârnă, deși nu au avut ratări ca rusoaicele. Este locul pe care îl meritam, deoarece China și SUA au exercițiile cu notă de plecare mult mai mare ca a noastră, Mă bucur mult pentru această medalie, să avem încredere în fetele noastre și în antrenori, pentru că putem ajunge mai sus cu muncă multă. Mai avem nevoie de încă două fete de aceeași valoare cu Steliana Nistor, la paralele, o fată cu săritură mai bună, iar la bârnă ne trebuie un exercițiu cu notă de plecare mai mare. În momentul de față suntem buni, dar sunt alții mai buni ca noi”, a declarat Nadia pentru Antena3.
O altă fostă gimnastă a României, Simona Amânar, a spus la rândul ei: „Sunt bucuroasă pentru rezultatul lor și vreau să le felicit pe fete, dar și pe antrenori (...) Ca să ai o dificultate mare la un exercițiu trebuie să poți executa elementele. Decât să ai un exercițiu greu dar pe care nu îl poți duce mai departe, mai bine unul cu o dificultate mai mică. Tocmai de aceea fetele noastre cred că au fost singurele care nu au ratat. Trebuie lucrat cât mai curat. Pentru finalele la individual compus și pe aparate eu mai sper la încă două medalii”.
Fosta antrenoare a lotului de gimnastică, Mariana Bitang, a comentat și ea evoluția echipei României: „Este meritoriu că Romania s-a păstrat în top. Este un rezultat bun, iar colectivul a făcut tot posibilul să obțină maximum de la această competiție”.
de pe Antena 3
rob_din
13th August 2008, 09:59
macar izbasa sa nu se retraga, putem construi echipa buna. dar trebuie sa facem ceva cu arbitrajul care ne omoara la executie
mikeyy
13th August 2008, 10:00
Oricum cred ca bronzul l-a salvat pe Fominte orice ar fi. FRG-ul in general l-a sustinut si cred ca-l va sustine in continuare. Mi-e frica sa nu-si bage politicul coada insa
Nu vreau sa plece Forminte dintr-un singur motiv: daca el pleaca, vor pleca si fetele cu siguranta.
Nu o vad pe Sandra antrenandu-se cu B&B :P
Pe Stela as vedea-o, caci e muncitoare si ambitioasa
21mai
13th August 2008, 10:15
CU ATAT MAI mult acum nu se va baga, daca forminte venea fara medalie pe echipe era tragic si atunci "intervenea politicul" cum zici tu
Diana Filoti
13th August 2008, 10:17
Cu tot respectul pt BB si eu vreau sa ramana Forminte. A adus o medalie imposibila.
ela_diana
Felicitari fetele!Meritau aceasta medalie! Mult noroc mai departe !
Diana Filoti
si nici nu cred ca ar vrea BB sa revina, acum...Sincer.
21mai
13th August 2008, 10:18
eu doar atat sper, sa ramana gabita, ana, sandra, aca si grigore adica in afara de stela, pe care o inteleg sa nu se retraga nimeni, tare mi e ca banii sa nu le schimbe acestor fetite mentalitatea si sa se retraga toate, ca au mari sanse la londra si in plus ar mai da timp pentru formarea unei noi echipe, dar asa daca se retrag vom ramane fara echipa dupa 2012:(
Anisia
13th August 2008, 10:19
Le spun si eu: BRAVO FETELOR! Sper ca aceasta medalie sa le dea speranta si motivatie si pentru alte medalii, poate si mai valoroase. Felicitari si bafta in continuare!:)
21mai
13th August 2008, 10:20
si nici nu cred ca ar vrea BB sa revina, acum...Sincer.
sincer atat belu cat si bitang au coloana vertebrala si cred ca numai daca federatia sau cei din COR le ar fi cerut sa se intoarca la lot, ar fi facut o, dar nu i vad pe ei rugandu se vreodata sa fie pusi antrenori, iar acum chiar nu e cazu sa ne facem probleme,forminte a trecut testul de foc, deci va ramane in continuare la lot
monalexa
13th August 2008, 10:22
Pavlova a fost ultima la sarituri......nu inteleg care inca una!?
nu mai conteaza oricum, dar de-abia acum am reusit sa citesc tot ce s-a postat in dimineata asta.....
Sorin probabil a fost derutat pentru ca noi la tv nu am vazut a doua gimnasta din echipa Rusiei cand a sarit; le-am vazut doar pe prima si a treia , si pe urma a dat-o in reluare pe a doua. Cred ca de aici vine confuzia:D
Tracoromana
13th August 2008, 10:23
Cu tot respectul pt BB si eu vreau sa ramana Forminte. A adus o medalie imposibila.
Subscriu.:)
rtxp
13th August 2008, 10:25
pentru cine receptioneaza,pe canalul GSP TV se deruleaza chiar in acest moment o dezbatere televizata care are ca invitati pe monica rosu si radu paraschivescu(editorialist la 'evenimentul zilei").Au intrat in legatura telefonica Nadia,Bellu si Forminte.Dezbaterea continua...
Tess_AN
13th August 2008, 10:27
A raspuns Diana mai inainte ca e o zecime, eu nu stiiam cat de mare e penalizarea.
Trebuie sa fac insa o precizare, eu nu am avut comentariu, era doar zgomotul de fond si am auzit sunetul de atentionare de sfarsit de exercitiu si Stela era inca pe barna. Au mai fost secunde bune pana la aterizare. Sunetul marcheaza sfarsitul timpului de executie sau e avertizare inainte de terminarea timpului? Stie cineva?
rtxp
13th August 2008, 10:28
Mariana Bitang acum,prin telefon ..."fetele au avut o prestatie mai buna dceat in calificari,au fost mult mai sigure.Diferenta intre noi si USA si CHINA a facut-o valoarea exercitiilor.Trebuie sa mai lucram la dificultatea exercitiilor"
ioana20
13th August 2008, 10:30
Sincer nu stiu ce va asteptati de la fetele din generatia 2004. Nu vreau sa par atotsiutoare sau sa fiu rea, dar nu ma asteptam la altceva de la Rosu si nici de la Ponor sau Eremia sau Leonida (desi pe acestea inca nu le-a intrebat nimeni nimic). Doar Stroescu (o gimnasta de echipa, dar nu excelenta), Oana Ban (banutul de aur al Clujului) si Dana Sofronie ma astept la declaratii mai cu bun simt. Oricum nu ea tre bagata in seama sau un reporter care te ia la rost pentru ca nu ai castigat ceva imposibil, Nadia in primul rand si apoi Amanar, 2 gimnaste excelente au spus ce aveau de spus. Si chiar B&B.
rtxp
13th August 2008, 10:34
Sincer nu stiu ce va asteptati de la fetele din generatia 2004. Nu vreau sa par atotsiutoare sau sa fiu rea, dar nu ma asteptam la altceva de la Rosu si nici de la Ponor sau Eremia sau Leonida (desi pe acestea inca nu le-a intrebat nimeni nimic). Doar Stroescu (o gimnasta de echipa, dar nu excelenta), Oana Ban (banutul de aur al Clujului) si Dana Sofronie ma astept la declaratii mai cu bun simt. Oricum nu ea tre bagata in seama sau un reporter care te ia la rost pentru ca nu ai castigat ceva imposibil, Nadia in primul rand si apoi Amanar, 2 gimnaste excelente au spus ce aveau de spus. Si chiar B&B.
scuza-ma,te rog,ioana ..dar eu nu am inteles din textul tau ce lauzi si ce denigrezi.
rob_din
13th August 2008, 10:35
scuza-ma,te rog,ioana ..dar eu nu am inteles din textul tau ce lauzi si ce denigrezi.
nu denigreaza nimic
21mai
13th August 2008, 10:36
pentru cine receptioneaza,pe canalul GSP TV se deruleaza chiar in acest moment o dezbatere televizata care are ca invitati pe monica rosu si radu paraschivescu(editorialist la 'evenimentul zilei").Au intrat in legatura telefonica Nadia,Bellu si Forminte.Dezbaterea continua...
din pacate sunt la servici si nu prind live dar tineti ma si pe mine la curent cu ce se intampla:)
monalexa
13th August 2008, 10:37
A raspuns Diana mai inainte ca e o zecime, eu nu stiiam cat de mare e penalizarea.
Trebuie sa fac insa o precizare, eu nu am avut comentariu, era doar zgomotul de fond si am auzit sunetul de atentionare de sfarsit de exercitiu si Stela era inca pe barna. Au mai fost secunde bune pana la aterizare. Sunetul marcheaza sfarsitul timpului de executie sau e avertizare inainte de terminarea timpului? Stie cineva?
Din cate stiu eu primul sunet marcheaza doar atentionarea cu 5 sau 10 sec inainte de expirarea timpului acordat pt exercitiu
rtxp
13th August 2008, 10:39
Monica Rosu a avut cuvinte de lauda pentru performanta echipei.A amintit de codul de punctaj,a scuzat lipsa prezentei noastre in finala de la sarituri,argumentand ca este greu sa ai doua sarituri ci zboruri diferite executate la inalt nivel competitiv.O parere avizata,pertinenta,decent exprimata!
In plus este campioana OLIMPICA cu echipa si la sarituri ,ceea ce nu e putin deloc.Este indreptatita sa aiba o opinie.mai mult decat mine sau decat noi.
Si ea e o campioana si merita respectul nostru,la fel ca si Ponor,Eremia sau ce nume mai pomenea un antevorbitor!
monalexa
13th August 2008, 10:43
Monica Rosu a avut cuvinte de lauda pentru performanta echipei.A amintit de codul de punctaj,a scuzat lipsa prezentei noastre in finala de la sarituri,argumentand ca este greu sa ai doua sarituri ci zboruri diferite executate la inalt nivel competitiv.O parere avizata,pertinenta,decent exprimata!
In plus este campioana OLIMPICA cu echipa si la sarituri ,ceea ce nu e putin deloc.Este indreptatita sa aiba o opinie.mai mult decat mine sau decat noi.
Si ea e o campioana si merita respectul nostru,la fel ca si Ponor,Eremia sau ce nume mai pomenea un antevorbitor!
Sunt de acord cu tine dar asta nu-i da dreptul sa nu recunoasca valoarea echipei curente. Din ce ai scris tu inseamna ca si-a schimbat parerea, sau cel putin si-a dat seama ca a facut o gafa si acum incearca s-o repare.
rtxp
" nu ma asteptam la altceva de la Rosu si nici de la Ponor sau Eremia sau Leonida "
"..ma astept la declaratii mai cu bun simt"
"..Oricum nu ea tre bagata in seama sau un reporter "
ar parea ca denigreaza"ceva"
In pofida textului un pic cam agramat,se poate intelege asta!
Dar declaratia Monicai a fost una de bun simt!
"tre" bagata in seama ..de ce nu?..e totusi campioana olimpica!
ioana20
Pur si simplu spun ca nu ma astept la altceva decat la declaratii rautacioase din partea unora din fetele din generatia 2004 (Rosu in primul rand, dar si Ponor, Eremia, Leonida desi nu le-a intrebat nimeni deocamdata). Dar ca nu aceste comentarii trebuie bagate in seama. Cum Nadia si Amanar, gimnaste care au adus mult mai multe medalii Romaniei, gimnaste mai complete, au avut numai cuvinte de lauda, putea si Rosu sa spuna ceva mai putin rautacios.
rtxp
13th August 2008, 10:46
Sunt de acord cu tine dar asta nu-i da dreptul sa nu recunoasca valoarea echipei curente. Din ce ai scris tu inseamna ca si-a schimbat parerea, sau cel putin si-a dat seama ca a facut o gafa si acum incearca s-o repare.
repet ,pentru ultima oara: am urmarit emisiunea d ela bun incepuyt,declaratia monicai aidoma si NU A GAFAT CU NIMIC! A felicitat echipa pt performanta si a facut comentarii de bun simt,fara a ataca pe nimeni si nimic.Ba dimpotriva ,a incercat sa scuze!
Punct!
vlad001
13th August 2008, 10:46
" nu ma asteptam la altceva de la Rosu si nici de la Ponor sau Eremia sau Leonida "
"..ma astept la declaratii mai cu bun simt"
"..Oricum nu ea tre bagata in seama sau un reporter "
ar parea ca denigreaza"ceva"
In pofida textului un pic cam agramat,se poate intelege asta!
Dar declaratia Monicai a fost una de bun simt!
"tre" bagata in seama ..de ce nu?..e totusi campioana olimpica!
Se refera la declaratia data de Rosu tot azi pe un alt post de televiziune cum ca nu si-ar fi dorit sa fie in echipa de astazi care au iesit pe usa din spate.
Tess_AN
13th August 2008, 10:48
Din cate stiu eu primul sunet marcheaza doar atentionarea cu 5 sau 10 sec inainte de expirarea timpului acordat pt exercitiu
La sol e un sunet de atentionare cu 5 secunde inainte de inceperea muzicii... La barna e tot atentionare sau e deja semnalizata sonor depasirea?
cherry
Adevarat. :ok:
io v-am spus ca are un comentariu.... of Doamne!
Bravo FETELEEEEE!:yeah:
vlad001
Pur si simplu spun ca nu ma astept la altceva decat la declaratii rautacioase din partea unora din fetele din generatia 2004 (Rosu in primul rand, dar si Ponor, Eremia, Leonida desi nu le-a intrebat nimeni deocamdata). Dar ca nu aceste comentarii trebuie bagate in seama. Cum Nadia si Amanar, gimnaste care au adus mult mai multe medalii Romaniei, gimnaste mai complete, au avut numai cuvinte de lauda, putea si Rosu sa spuna ceva mai putin rautacios.
De la Eremia si Leonida nu s-a auzit inca nimic, asa ca hai sa nu le punem in aceeasi oala.
Si tinand cont cat timp s-a antrenat Leonida alaturi de fetele actuale chiar as fi socat sa aud astfel de declaratii de la ea
vlad001
13th August 2008, 10:49
La sol e un sunet de atentionare cu 5 secunde inainte de inceperea muzicii... La barna e tot atentionare sau e deja semnalizata sonor depasirea?
E atentionarea
rtxp
13th August 2008, 10:50
Se refera la declaratia data de Rosu tot azi pe un alt post de televiziune cum ca nu si-ar fi dorit sa fie in echipa de astazi care au iesit pe usa din spate.
Ei ,atunci sa se refere mai explicit!:) Noi discutam despre emisiunea si declaratia data la GSP TV iar comentariul respectiv a fost un pic cam agramat,fara specificatii..Doar rautacios!
In orice caz,Monica Rosu e campioana olimpica,prezenta ei intr-o emisiune e justificata.
Prezenta unei campoioane olimpice,indiferent unde( sala,antrenament,concurs,mass media) e un castig pentru noi toti!
AuriB
13th August 2008, 10:50
E atentionare inainte de terminarea exercitiului un fel de avertizare ca mai ai parca 10 sec. pina la terminare
vlad001
13th August 2008, 10:55
Ei ,atunci sa se refere mai explicit!:) Noi discutam despre emisiunea si declaratia data la GSP TV iar comentariul respectiv a fost un pic cam agramat,fara specificatii..Doar rautacios!
In orice caz,Monica Rosu e campioana olimpica,prezenta ei intr-o emisiune e justificata.
Prezenta unei campoioane olimpice,indiferent unde( sala,antrenament,concurs,mass media) e un castig pentru noi toti!
Comentariile au fost pe pagina imediat anterioara. Daca ai fi citit inainte sa te apuci sa scrii ai fi inteles.
La ritmul in care se scrie pe forum, cand te apuci sa scrii sa raspunzi unui mesaj apuca altii sa scrie despre alte subiecte inaintea ta.
Fiecare se refera la subiectul pe care l-a vazut ultimul sau care il intereseaza.
21mai
13th August 2008, 11:00
repet ,pentru ultima oara: am urmarit emisiunea d ela bun incepuyt,declaratia monicai aidoma si NU A GAFAT CU NIMIC! A felicitat echipa pt performanta si a facut comentarii de bun simt,fara a ataca pe nimeni si nimic.Ba dimpotriva ,a incercat sa scuze!
Punct!
sunt pe aici pe forum multi care nu ii suporta pe belu si bitang si automat nici pe gimnastele antrenate de ei, mai ales pe cele de la atena, nu zic ca sunt basma curata, ca si ele au avut anumite comportamente care au dat o alta nota si impresie generala asupra unui sportiv, dar nici sa ajungem s ale acuzam, acu sincer din ce scrieti nu reiese clar dk rosu a declarat lucruri rautacioase sau nu despre fete, e mai degraba o contrazicere
rtxp
13th August 2008, 11:00
Comentariile au fost pe pagina imediat anterioara. Daca ai fi citit inainte sa te apuci sa scrii ai fi inteles.
La ritmul in care se scrie pe forum, cand te apuci sa scrii sa raspunzi unui mesaj apuca altii sa scrie despre alte subiecte inaintea ta.
Fiecare se refera la subiectul pe care l-a vazut ultimul sau care il intereseaza.
ok..am citit acum
lady_k
13th August 2008, 11:24
Buna ziua, lume! Si FELICITARI fetelor pentru performanta obtinuta!
Am vazut finala in direct pe tvr1, am avut emotii, n-am priceput anumite note, am fost relativ convinsa ca rusoaicele si americancele vor rata cel putin o data (asa patesc mai mereu in momente decisive:P), i-am injurat pe arbitrii, mi-a dat emotii Alina Alexoi cu cele 50 de miimi ale ei:P si m-am bucurat pentru bronzul asta mai mult decat pentru aurul de la Sidney si Atena.
Acum am retrait concursul citind zecile de pagini scrise aici.:) Nu stiu de ce dar sunt surprinzator de treaza si cu chef de munca desi m-am trezit la 5. Cred ca sunt inca sub efectul rezultatului.:P
Bravo fetelor! Bravo ROMANIA!
/OLE//OLE//OLE/
monalexa
13th August 2008, 11:39
Am cateva intrebari pentru "cunoscatori" :)
Am gasit notele de plecare doar din calificari si as vrea sa stiu care ar fi fost notele de plecare daca li s-ar fi acordat fetelor toate elementele.
In calificari:
Stela: UB:7.3, Barna:6.7, Sol:6.00
Sandra: UB:5.4, Barna:6.5 , Sol:6.5
Anamaria: UB:6.00, Barna:6.4, Sol:5.8
21mai
13th August 2008, 11:40
Buna ziua, lume! Si FELICITARI fetelor pentru performanta obtinuta!
Am vazut finala in direct pe tvr1, am avut emotii, n-am priceput anumite note, am fost relativ convinsa ca rusoaicele si americancele vor rata cel putin o data (asa patesc mai mereu in momente decisive:P), i-am injurat pe arbitrii, mi-a dat emotii Alina Alexoi cu cele 50 de miimi ale ei:P si m-am bucurat pentru bronzul asta mai mult decat pentru aurul de la Sidney si Atena.
Acum am retrait concursul citind zecile de pagini scrise aici.:) Nu stiu de ce dar sunt surprinzator de treaza si cu chef de munca desi m-am trezit la 5. Cred ca sunt inca sub efectul rezultatului.:P
Bravo fetelor! Bravo ROMANIA!
/OLE//OLE//OLE/
si eu la fel:)am o viociune debordanta de parca nu m as fi trezit la 4.30:)
21mai
13th August 2008, 11:44
Suntem fericiți cu medalia de bronz"
Antrenorul coordonator al lotului olimpic de gimnastică, Nicolae Forminte, a declarat, miercuri, că este mulțumit de medalia de bronz obținută de echipa României la Jocurile Olimpice de la Beijing, apreciind că nu se putea mai mult.
"Suntem fericiți cu această a doua medalie de bronz deoarece nu puteam face mai mult", a declarat Forminte.
România, în componența Sandra Izbașa, Steliana Nistor, Andreea Grigore, Andreea Acatrinei, Gabriela Drăgoi și Anamaria Tãmârjan, a câștigat, miercuri, medalia de bronz în cadrul concursului feminin de gimnastică pe echipe de la Jocurile Olimpice de la Beijing.
România nu a mai coborât de pe podiumul olimpic în concursul feminin de gimnastică pe echipe din 1976, de la Jocurile Olimpice de la Montreal, având în palmares patru medalii de aur, trei de argint și două de bronz în această probă.
1234
13th August 2008, 11:50
sunt pe aici pe forum multi care nu ii suporta pe belu si bitang si automat nici pe gimnastele antrenate de ei, mai ales pe cele de la atena, nu zic ca sunt basma curata, ca si ele au avut anumite comportamente care au dat o alta nota si impresie generala asupra unui sportiv, dar nici sa ajungem s ale acuzam, acu sincer din ce scrieti nu reiese clar dk rosu a declarat lucruri rautacioase sau nu despre fete, e mai degraba o contrazicere
A fi fan Belu si Bitang nu inseamna ca esti obligatoriu fanul gimnastelor pregatite de ei. Fiecare gimnasta are personalitatea si caracterul ei, independent de cel care le antreneaza. De pilda, diferenta dintre Andreea Raducan si Catalina Ponor este ca de la cer la pamant. Ambele mari campioane, ambele antrenate de B&B ,DAR in timp ce Andreea este o persoana cu foarte mult bun simt, educata si capabila sa-si sustine opiniile cu argumente exprimate decent, foarte constienta de valoarea pe care o are dar cu suficient simt al masurii incat sa o faca sa inteleaga ca nu e chiar buricul pamantului, Catalina a fost dintotdeauna un diamant neslefuit, brut, cu un comportament neglijent si capacitati de comunicare oarecum mediocre. Diferenta dintre ele se vede clar si daca ne gandiim la felul in care fiecare a inteles sa-si urmeze viata de dupa gimnastica : in timp ce Andreea cauta mijloace potrivite si decente profesional (comentatoare TV, etc, etc), Catalina a ales un drum care mie personal mi se pare rusinos pentru cineva cu pedigree-ul ei profesional.
In alta ordine de idei, eu sunt de parere ca Forminte e inca departe de B&B ca si capacitate tehnica de pregatire a fetelor, dar mai ales pentru ca nu stie sa le mobilizeze suficient, sa le insufle acel tip de ambitie care misca muntii din loc. Ii gasesc scuza ca este abia la inceput si ca este nedrept sa-l compari cu echipa B&B, sudata si rutinata in ani de munca si generatii de sportive. Dupa parerea mea evolutia de azi ne arata ca Forminte e pe drumul cel bun. Fetele pareau realmente mai montate ca niciodata. Cu toate acestea, era clar ca lupta lor s-a limitat la locul 3. Limita aceasta invizibila era permanent prezenta in mintea fetelor...frustrarea de a sti ca NU POTI mai mult decat un loc 3, ca nu ai nici macar sanse TEORETICE la aur trebuie sa fie foarte greu de gestionat; ma refer, fireste, la fete. Cu alte cuvinte Forminte a reusit sa le monteze pe fete, dar ptr nivelul de care e capabil acum : a fost o montare "de nivel trei " sa zic asa...
Medalia de bronz ma bucura enorm. Recunosc ca m-am temut ca nu vom obtine nici macar atat. Faptul ca suntem inca acolo, pe podium, chiar si in aceste conditii, e foarte important.
Asadar, le felicit din suflet pe fete. Prezenta echipei pe podium face dreptate si dintr-o perspectiva deloc de neglijat : cea materiala. In felul acesta TOATE fetele noastre vor primi rasplata in bani a muncii, nimeni nu va ramane cu buzunarele goale. Asa este si corect, pentru ca fiecare a muncit si a facut sacrificii si fiecare merita rasplata ptr asta .Cui ii place sa munceasca gratis?
(P.S. : sa nu ii uitam si pe antrenorii care le-au descoperit pe fete si care, daca nu ma insel, vor primi si ei ceva bani ptr performanta fiecarei fete) .
Hai Romania!:)
ancaqwe
13th August 2008, 11:52
Parca atentionarea se da cu 10 secunde inainte de expirarea timpului
Si depunctarea cred ca e in functie de nr de secunde
ancaqwe
13th August 2008, 11:53
Nici Andreea Munteanu nu cred sa dea asemenea declaratii... Dar sincer eu nu ma astept la declaratii de genul asta de la Leonida. Sunt sigura ca o sa aiba f mult bun simt in declaratii
monalexa
13th August 2008, 11:56
Prezenta echipei pe podium face dreptate si dintr-o perspectiva deloc de neglijat : cea materiala. In felul acesta TOATE fetele noastre vor primi rasplata in bani a muncii, nimeni nu va ramane cu buzunarele goale. Asa este si corect, pentru ca fiecare a muncit si a facut sacrificii si fiecare merita rasplata ptr asta .
Hai Romania!:)
Ma bucur si eu ca fetele o sa fie rasplatite pentru munca lor.
Mi s-a parut ca azi Gabi era cam trista... pana si pe podium era trista, nu zambea deloc. Sper ca nu e descurajata de faptul ca n-a intrat si la barna in finala pe aparate.
21mai
13th August 2008, 11:58
A fi fan Belu si Bitang nu inseamna ca esti obligatoriu fanul gimnastelor pregatite de ei. ............mijloace potrivite si decente profesional (comentatoare TV, etc, etc), Catalina a ales un drum care mie personal mi se pare rusinos pentru cineva cu pedigree-ul ei profesional..............Hai Romania!:)
mie tocmai de faza cu banii mi e frica, cu exceptia sandrei care are o situatie materiala buna, celelalt fete provin din familii modeste, asa ca renta viagera si premiul primit pentru performanta aceasta mi e teama ca le va afecta mentalitatea in sensul renuntarii la practicarea acestui sport, asa cum s a intamplat si cu dana sofronie care putea s amai continue gimnastica macar 2-3 ani de la atena incoace.Zic doar de Dana pentru ca ea era cea mai rationala si mai cumpatata, si Oana Ban era doar ca la ea e scuzabila situatia ca avea probleme la glezna
21mai
13th August 2008, 12:01
cat despre faza cu declaratiile rautacioase cred ca situatia se datoreaza si ca urmare a faptului ca fetele din 2004 nu au fost egalate ca performanta si probabil se uita de sus la fetele din generatia actuala dar daca pe Rosu si celelalte le scuz, pe Ponor nu, mi se pare o idioata sa declare lucruri urate cand ea n a fost in stare sa ocupe decat locul 4 la Mondiale la barna cu noul cod d epunctaj, daca era asa buna cum se crede, venea si la beijing sa ajute echipa si sa demonstreze ca are valoare
utd4ever
13th August 2008, 12:06
Felicitari fetelor !
miafangina
13th August 2008, 12:13
Acuma,asa,mai "la rece":
Concursul a fost frumos,China a meritat titlul,au avut exercitii frumoase,bine executate,poate un pic mai mari notele,dar si americancele au beneficiat de aceeasi generozitate din partea arbitrelor.Mi-au placut la paralele,la sarituri si solurile lor sunt foarte dragute(ale primelor doua,nu le vazusem pina acum) cam prea bine notate,dar era deja clar ca sunt campioane.
Americancele n-ar trebui sa fie asa ofticate,de la arbitre au primit suficient si eu zic sa nu-i ia capul Aliciei,ar fi pierdut oricum.
Fetele noastre au facut un concurs foarte bun,peste asteptarile unora;bravo antrenorilor ca au reusit sa le mobilizeze,au fost singurele care n-au ratat;cred ca a fost foarte buna ordinea,pina la urma,dupa ratarile rusoaicelor la birna,tot ele au intrat imediat la sol,erau deja aproape ajunse de noi si s-a vazut ca se tem,iar ale noastre au lucrat foarte bine,facind si o diferenta buna in vederea duelului de la sarituri,unde suntem cam egali cu Rusia.S-a vazut ca fetele stiau ca pot lua medalia,sariturile le-au iesit bine,si ce frumos se bucurau dupa executie,mi-a placut,fara sa faca teatru,exact asa cum trebuie.
La fel ca voi,n-am sa-nteleg niciodata nota Stelei la birna si sol,mie mi s-a parut ca a facut foarte bine,in afara de pirueta si ma pregateam de o nota mare,cind colo...a fost socant si pentru ea,cred;bine ca nu s-a descurajat.
N-aveam cum sa obtinem mai mult,cel mult ne puteam apropia de SUA;Rezultatul este grozav si eu sunt multumita.
Rusoaicele ne puteau bate,au progresat dar se pare ca n-au nervii destul de tari;mi-a parut rau pentru ele ca sportive,au muncit si au fost foarte suparate,dar rezultatul ma bucura,arbitrele au tras cu ele cel putin la birna si n-a fost frumos defel.
Ce mi-a placut la sfirsit cum le incurajau fetele noastre!
Si citeva vorbe despre comentariu:eu o simpatizez pe Alina,dar de data asta a fost depasita de situatie,a recunoscut si ea la sfirsit ca s-a-ncurcat in tabelele cu rezultate,cind s-a bilbiit cu avem-n-avem medalie,greseala ei pornind de la faptul ca n-a observat punctul pe care-l aveam in fata Rusiei,ea a vazut doar miimile.N-am inteles de ce n-a fost insotita de cineva la comentariu,nu cred ca nu se putea gasi,si-atunci putea mai bine sa fie atenta si la ce se-ntimpla in sala si la tabelele cu rezultate.
miafangina
13th August 2008, 12:22
Trebuie sa revin cu o parere despre declaratii;poate ca Monica Rosu n-a vrut sa fie obraznica,poate s-a exprimat gresit,poate a vrut sa spuna ca ea ar fi iesit pe usa din dos,nemaiavind suficienta valoare pentru a participa la competitie.
Bineinteles ca ii acord credit lui Mihai,el a vazut declaratia;sper sa fi fost doar o gafa si ca nu are un caracter asa urit.
1234
13th August 2008, 12:25
mie tocmai de faza cu banii mi e frica, cu exceptia sandrei care are o situatie materiala buna, celelalt fete provin din familii modeste, asa ca renta viagera si premiul primit pentru performanta aceasta mi e teama ca le va afecta mentalitatea in sensul renuntarii la practicarea acestui sport, asa cum s a intamplat si cu dana sofronie care putea s amai continue gimnastica macar 2-3 ani de la atena incoace.Zic doar de Dana pentru ca ea era cea mai rationala si mai cumpatata, si Oana Ban era doar ca la ea e scuzabila situatia ca avea probleme la glezna
Ai dreptate, sunt de acord cu tine ca multe dintre gimnastele care inca mai aveau potential fizic sa continue s-au retras multumite cu finalitatea materiala a carierei lor. Dar...sa ne gandim si la fetele din echipa actuala, ar fi fost pacat sa ramana fara renta viagera la care te referi tu ( eu ma gandisem numai la premiul ptr medalie, uitasem de renta:D...care chiar nu e de neglijat!). Dupa parerea mea niciuna dintre fetele de acum nu va mai prinde Olimpiada de la Londra, si n-ar fi fost pacat ca fara medalia de azi ele sa ramana fara acesti bani?
P.S. : pornesc de la premisa ca renta se ofera numai ptr medaliile olimpice, daca ma insel...lucrurile se schmba (in cazul in care renta se ofera si ptr medalii la mondialae sau europene...)
ancaqwe
13th August 2008, 12:29
Hai sa speram ca se poate ca Tamarjan, Acatrinei, Dragoi sau Grigore sa prinda si Londra! Sandra va avea 22 de ani, nu stiu daca o sa vrea sa continue, dar de ce nu?
Eu imi aduc aminte declaratia ei dupa europenele de junioare din 2004 - cand a luat argintul la sol (Stela a castigat, era inainte de accidentare) si cand au intrebat-o ce isi doreste - a zis o treapta mai sus pe podium la Beijing!
De acum inainte eu zic ca Tamarjan, Acatrinei, Dragoi pot progresa foarte mult. De ce nu?
miafangina
13th August 2008, 12:39
Premiul pentru bronz nu cred ca e foarte spectaculos(cel pentru aur e foarte mare) si ma bucur ca vor primi renta la retragere,renta care s-ar putea sa fie diferentiata ca suma,in functie de performante,nu stiu sigur deci nu afirm cu certitudine.
Eu sunt convinsa ca unele dintre fete vor fi si in echipa de la Londra,de ce n-ar continua?Ana,Aca,Gabita,Grigore,pe toate le vad continuind,depinde si de ele cit vor fi de bune,ca vin junioarele din spate si la noi daca nu esti in lot te lasi aproape sigur.
Sandra cred ca va continua macar doi ani,de ce sa nu vrea sa fie si campioana mondiala ?
Stela,cu atitea dureri,s-ar putea sa nu mai poata;dupa cum a fost "rasplatita" azi de arbitre(si nu numai azi)este imposibil sa nu o cuprinda si un sentiment de lehamite,parca se lupta cu morile de vint uneori.
1234
13th August 2008, 12:43
Prezenta echipei pe podium face dreptate si dintr-o perspectiva deloc de neglijat : cea materiala. In felul acesta TOATE fetele noastre vor primi rasplata in bani a muncii, nimeni nu va ramane cu buzunarele goale. Asa este si corect, pentru ca fiecare a muncit si a facut sacrificii si fiecare merita rasplata ptr asta .Cui ii place sa munceasca gratis?
Hai Romania!:)[/QUOTE]
In acest context mi-am amintit de amaraciunea unuia dintre baietii de la gimnastica, nu mai retin care (oricum, unul dintre cei care nu mai au finale si deci nu mai au alte sanse la medalii), si care isi verbaliza dezamagirea locului 7 si din perspectiva faptului ca a pierdut banii.Mi s-a parut ok din partea lui ca nu s-a ferit ,in mod ipocrit, sa vorbeasca despre bani...e-adevarat ca a adaugat rapid si ceva despre glorie si faima, etc, dar era clar dezamagit ca banii ii trecusera printre degete. Nu e nicio rusine, e munca lor si au tot dreptul sa le para rau ptr ce au pierdut si sa-si sutina public dezamgirea. :no:
1234
13th August 2008, 12:51
Premiul pentru bronz nu cred ca e foarte spectaculos(cel pentru aur e foarte mare) si ma bucur ca vor primi renta la retragere,renta care s-ar putea sa fie diferentiata ca suma,in functie de performante,nu stiu sigur deci nu afirm cu certitudine.
Eu sunt convinsa ca unele dintre fete vor fi si in echipa de la Londra,de ce n-ar continua?Ana,Aca,Gabita,Grigore,pe toate le vad continuind,depinde si de ele cit vor fi de bune,ca vin junioarele din spate si la noi daca nu esti in lot te lasi aproape sigur.
Sandra cred ca va continua macar doi ani,de ce sa nu vrea sa fie si campioana mondiala ?
Stela,cu atitea dureri,s-ar putea sa nu mai poata;dupa cum a fost "rasplatita" azi de arbitre(si nu numai azi)este imposibil sa nu o cuprinda si un sentiment de lehamite,parca se lupta cu morile de vint uneori.
Ptr bronz se primesc minimum 21.000 euro...nu-i o suma chiar rea, desi, fireste, e departe de suta de mii de euro care premiaza aurul...:D
mikeyy
13th August 2008, 12:53
Hai sa speram ca se poate ca Tamarjan, Acatrinei, Dragoi sau Grigore sa prinda si Londra! Sandra va avea 22 de ani, nu stiu daca o sa vrea sa continue, dar de ce nu?
Eu imi aduc aminte declaratia ei dupa europenele de junioare din 2004 - cand a luat argintul la sol (Stela a castigat, era inainte de accidentare) si cand au intrebat-o ce isi doreste - a zis o treapta mai sus pe podium la Beijing!
De acum inainte eu zic ca Tamarjan, Acatrinei, Dragoi pot progresa foarte mult. De ce nu?
Eu as mai adaga-o pe Cerasela Patrascu!
Intr-adevar Ana tamarjan si Gabi Dragoi pot progresa foarte mult.
21mai
13th August 2008, 13:00
bag mana in foc ca si la individual va beneficia de acelasi tratament si la sol voi ce stiti?are exercitiu usurat? de ce a luat nota mica si in calificari si acum?
Diana Filoti
13th August 2008, 13:03
Nu se pune problema sa nu ii suport lumea pe Belu si Bitang, doar au adus atatea medalii si atatea bucurii, iar pe acest forum sunt oameni care iubesc gimnastica. Dar, trebuie sa recunoastem meritul lui Forminte care acum 1 an si jumatate abia strangea 6 senioare sa mearga in Danemarca, pt a se putea califica pt Stuttgart, ca sa ajungem in final la JO. Aurul era imposibil de luat, era clar ca il va lua China si chiar argintul era clar ca va merge la SUA. A obtinut un bronz la bataie cu Rusia, totusi. Am tot respectul pt BB, dar si pt Forminte si e bine ca si dupa ce s-a produs aceasta schimbare, Romania a luat aur la europene si medalie la JO. Or, Catalina Ponor a vorbit foarte urat de gimnastele actuale. A dat un interviu prin Evenimentul si spunea de ele ca sunt slabe, chiar inainte de concurs. A fost o campioana, ne-a adus bucurii, pacat ca e asa imatura. Dupa Volos a spus ca se bucura ca a luat aur singura si ca "isi vor baga ghiara in gat unii"...Cred ca vb de Mariana Bitang, nu? Cea pe care a implorat-o apoi sa o pregateasca. Nu e frumos asa!
rob_din
13th August 2008, 13:04
vLAD LAMURESTE-NE SI PE NOI CUM A FOST CU NOTELE sTELEI LA BARNA SI SOL
rob_din
Nu se pune problema sa nu ii suport lumea pe Belu si Bitang, doar au adus atatea medalii si atatea bucurii, iar pe acest forum sunt oameni care iubesc gimnastica. Dar, trebuie sa recunoastem meritul lui Forminte care acum 1 an si jumatate abia strangea 6 senioare sa mearga in Danemarca, pt a se putea califica pt Stuttgart, ca sa ajungem in final la JO. Aurul era imposibil de luat, era clar ca il va lua China si chiar argintul era clar ca va merge la SUA. A obtinut un bronz la bataie cu Rusia, totusi. Am tot respectul pt BB, dar si pt Forminte si e bine ca si dupa ce s-a produs aceasta schimbare, Romania a luat aur la europene si medalie la JO. Or, Catalina Ponor a vorbit foarte urat de gimnastele actuale. A dat un interviu prin Evenimentul si spunea de ele ca sunt slabe, chiar inainte de concurs. A fost o campioana, ne-a adus bucurii, pacat ca e asa imatura. Dupa Volos a spus ca se bucura ca a luat aur singura si ca "isi vor baga ghiara in gat unii"...Cred ca vb de Mariana Bitang, nu? Cea pe care a implorat-o apoi sa o pregateasca. Nu e frumos asa!
Eu recunosc: nu-i suport pe cei doi
mikeyy
bag mana in foc ca si la individual de acelasi tratament va beneficia de acelasi tratament si la sol voi ce stiti?are exercitiu usurat? de ce a luat nota mica si in calificari si acum?
Eu zic ca la individual nu o vor depuncta asa sever pe Stela...asta e parerea mea!:ok:
1234
13th August 2008, 13:05
Ptr bronz se primesc minimum 21.000 euro...nu-i o suma chiar rea, desi, fireste, e departe de suta de mii de euro care premiaza aurul...:D
Spun minimum ...ptr ca guvernul a aprobat dublarea sumelor si in aceste conditii ptr bronz premiul de la COSR va fi de 42000 euro. Dar bani primesc si cei care ies pe locurile 4-6 :
- locul 4 : 28.000 euro
- locul 5 : 21.000 euro
- locul 6 : 14.000 euro
La aceste sume se vor adauga premii de la sponsori, de la club, din ierarhizarile sportive de sfarsit de an, etc.
Asadar chiar si o medalie de bronz aduce bani, asta-i realitatea. :D
Chiar si primii de dupa podium primesc sume nu tocmai de neglijat.:D
De aceea erau baietii atat de dezamagiti, sa fii la un pas de locul 6 aducator de 14.000 euro cred ca e cam frustrant, mai ales ptr cei care nu s-au calificat in finale si nu mai au alte sanse ( desi am citit o declaratie a lor in care spuneau ca daca erau mai atenti puteau prinde locul 4 , asadar 28.000 euro).
Repet: sumele nu sunt enorme, sunt doar rezonabile, si, mai ales....sunt mult mai bune decat NIMIC.:no:
vlad001
13th August 2008, 13:07
vLAD LAMURESTE-NE SI PE NOI CUM A FOST CU NOTELE sTELEI LA BARNA SI SOL
Promit ca incerc daca-mi da si mie cineva filmuletele cu Stela la barna si sol. Sau ma uit mai pe seara daca dau astia reluare
Diana Filoti
13th August 2008, 13:08
Spun minimum ...ptr ca guvernul a aprobat dublarea sumelor si in aceste conditii ptr bronz premiul de la COSR va fi de 42000 euro. Dar bani primesc si cei care ies pe locurile 4-6 :
- locul 4 : 28.000 euro
- locul 5 : 21.000 euro
- locul 6 : 14.000 euro
La aceste sume se vor adauga premii de la sponsori, de la club, din ierarhizarile sportive de sfarsit de an, etc.
Asadar chiar si o medalie de bronz aduce bani, asta-i realitatea. :D
Chiar si primii de dupa podium primesc sume nu tocmai de neglijat.:D
De aceea erau baietii atat de dezamagiti, sa fii la un pas de locul 6 aducator de 14.000 euro cred ca e cam frustrant, mai ales ptr cei care nu s-au calificat in finale si nu mai au alte sanse ( desi am citit o declaratie a lor in care spuneau ca daca erau mai atenti puteau prinde locul 4 , asadar 28.000 euro).
Repet: sumele nu sunt enorme, sunt doar rezonabile, si, mai ales....sunt mult mai bune decat NIMIC.:no:
Dreg si ei busuiocul, cumva. 4 ani nu au dat bani mai deloc. Eu nu pot sa uit cum a spus dl prim ministru ca sportul nu e intre primele 10 prioritati. Senzatioanala Ana Maria Branza la sabie, altfel! Bravo!
Diana Filoti
13th August 2008, 13:10
Eu recunosc: nu-i suport pe cei doi
Fiecare e liber sa creada ce vrea. :) Eu ii respect pentru performante, nu ii cunosc ca oameni. Pana la urma, am un anumit respect si pentru peformantele cuplului Martha si Bela. Dar nu imi sunt deloc simpatici si ma bucura "performanta" lor.
monalexa
13th August 2008, 13:10
Eu zic ca la individual nu o vor depuncta asa sever pe Stela...asta e parerea mea!:ok:
Asa am zis si dupa calificari, ca in finale o sa primim note mai mari si la paralele ca n-o sa aiba curajul sa dea note de executie asa de diferite de la o tara la alta si uite ce s-a intamplat :(
Sper sa fie cum zici dar tare ma tem ca o sa faca iar niste nedreptati :(
Diana Filoti
13th August 2008, 13:11
Promit ca incerc daca-mi da si mie cineva filmuletele cu Stela la barna si sol. Sau ma uit mai pe seara daca dau astia reluare
De la ora 17, pe TVR se da reluarea concursului. Abia astept.
Diana Filoti
13th August 2008, 13:13
Cat despre Stela, si eu as fi zis ca daca isi face bine exercitiul merita peste 15 la sol si in jur de 16 la barna, nu? Ar fi bine daca ar lua un 15 200 la sarituri, un 16 200 la paralele (sa creasca notele, nu?), 15 800 la barna si 15 200 la sol....Cred ca poate. Cat ar fi in total?62 400...ar fi bine, nu? Plus niste ratari Johnson si Liuikin...sa speram ca sunt demoralizate si ca le va trage in jos fundul lor cel mare.
Diana Filoti
13th August 2008, 13:15
Acuma,asa,mai "la rece":
Concursul a fost frumos,China a meritat titlul,au avut exercitii frumoase,bine executate,poate un pic mai mari notele,dar si americancele au beneficiat de aceeasi generozitate din partea arbitrelor.Mi-au placut la paralele,la sarituri si solurile lor sunt foarte dragute(ale primelor doua,nu le vazusem pina acum) cam prea bine notate,dar era deja clar ca sunt campioane.
Americancele n-ar trebui sa fie asa ofticate,de la arbitre au primit suficient si eu zic sa nu-i ia capul Aliciei,ar fi pierdut oricum.
Fetele noastre au facut un concurs foarte bun,peste asteptarile unora;bravo antrenorilor ca au reusit sa le mobilizeze,au fost singurele care n-au ratat;cred ca a fost foarte buna ordinea,pina la urma,dupa ratarile rusoaicelor la birna,tot ele au intrat imediat la sol,erau deja aproape ajunse de noi si s-a vazut ca se tem,iar ale noastre au lucrat foarte bine,facind si o diferenta buna in vederea duelului de la sarituri,unde suntem cam egali cu Rusia.S-a vazut ca fetele stiau ca pot lua medalia,sariturile le-au iesit bine,si ce frumos se bucurau dupa executie,mi-a placut,fara sa faca teatru,exact asa cum trebuie.
La fel ca voi,n-am sa-nteleg niciodata nota Stelei la birna si sol,mie mi s-a parut ca a facut foarte bine,in afara de pirueta si ma pregateam de o nota mare,cind colo...a fost socant si pentru ea,cred;bine ca nu s-a descurajat.
N-aveam cum sa obtinem mai mult,cel mult ne puteam apropia de SUA;Rezultatul este grozav si eu sunt multumita.
Rusoaicele ne puteau bate,au progresat dar se pare ca n-au nervii destul de tari;mi-a parut rau pentru ele ca sportive,au muncit si au fost foarte suparate,dar rezultatul ma bucura,arbitrele au tras cu ele cel putin la birna si n-a fost frumos defel.
Ce mi-a placut la sfirsit cum le incurajau fetele noastre!
Si citeva vorbe despre comentariu:eu o simpatizez pe Alina,dar de data asta a fost depasita de situatie,a recunoscut si ea la sfirsit ca s-a-ncurcat in tabelele cu rezultate,cind s-a bilbiit cu avem-n-avem medalie,greseala ei pornind de la faptul ca n-a observat punctul pe care-l aveam in fata Rusiei,ea a vazut doar miimile.N-am inteles de ce n-a fost insotita de cineva la comentariu,nu cred ca nu se putea gasi,si-atunci putea mai bine sa fie atenta si la ce se-ntimpla in sala si la tabelele cu rezultate.
De acord cu tine, Mia. China a meritat aurul si chiar si SUA au meritat argintul. De fetele noastre, nu mai spun. Eu un bronz cat un aur si cu siguranta le va da curaj. Au aratat ca se pot mobiliza.
monalexa
13th August 2008, 13:17
Cat despre Stela, si eu as fi zis ca daca isi face bine exercitiul merita peste 15 la sol si in jur de 16 la barna, nu? Ar fi bine daca ar lua un 15 200 la sarituri, un 16 200 la paralele (sa creasca notele, nu?), 15 800 la barna si 15 200 la sol....Cred ca poate. Cat ar fi in total?62 400...ar fi bine, nu? Plus niste ratari Johnson si Liuikin...sa speram ca sunt demoralizate si ca le va trage in jos fundul lor cel mare.
Steliana nu o sa obtina notele astea cu siguranta dupa ce note a primit pana acum dar daca americancele ar fi notate corect nici ele nu ar avea un total mai mare de 61.000, ceea ce ar fi accesibil si pentru Stela si chiar si pentru Sandra
21mai
13th August 2008, 13:20
Draga mea imi pare rau sa te dezamagesc da nici in vise nu o sa primeasca stela nota peste 16 la barna mai ales acum la Beijing, abia de i au dat 15, sa zicem merci daca i o da si la individual aceeasi nota, eu sunt stupefiata - azi nu a avut decat o amarata de ezitare la pirueta dar in rest nimic, in schimb chinezoaica deng a facut la ezitari cu carul si i au dat 15.925, eu zic si astept si parerea lui vlad ca nota stelei a fost mult subapreciata azi, poate ca in calificari o merita, dar azi in nici un caz
21mai
13th August 2008, 13:22
Coordonatoarea lotului olimpic de gimnastică a SUA, Martha Karoly, a declarat că greșelile Aliciei Sacramone se datorează organizatorilor, care au lăsat-o să aștepte nejustificat.
"Alicia este cea mai emotivă din grup și sunt convinsa că în mod intenționat nu a primit "verde" de la arbitri. Pardon, nu am dovezi... CRED că așa s-a întâmplat", a încheiat cea care este denumită "Deus ex machina" de confrații de la Gazzetta dello Sport.
Statele Unite au ratat aurul la ultimul schimb, oferind Chinei șansa de a deveni, în premieră, campioană olimpică pe echipe.
România a terminat concursul pe locul trei, în spatele Chinei și SUA, dar au luat fața Rusiei și reușind, in extremis, să câștige bronzul la Beijing.
haha ce se oftica unii........
rob_din
13th August 2008, 13:23
Asa ziceai Mihai si dupa calificari, ca nu vor fi la fel de severi arbitrii
Diana Filoti
13th August 2008, 13:24
Draga mea imi pare rau sa te dezamagesc da nici in vise nu o sa primeasca stela nota peste 16 la barna mai ales acum la Beijing, abia de i au dat 15, sa zicem merci daca i o da si la individual aceeasi nota, eu sunt stupefiata - azi nu a avut decat o amarata de ezitare la pirueta dar in rest nimic, in schimb chinezoaica deng a facut la ezitari cu carul si i au dat 15.925, eu zic si astept si parerea lui vlad ca nota stelei a fost mult subapreciata azi, poate ca in calificari o merita, dar azi in nici un caz
Visam si eu cu ochii deschisi! wishful thinking! Ma tem ca nu va lua aceste note...Se vede treaba ca nu ma pricep1:no:
21mai
13th August 2008, 13:25
Steliana nu o sa obtina notele astea cu siguranta dupa ce note a primit pana acum dar daca americancele ar fi notate corect nici ele nu ar avea un total mai mare de 61.000, ceea ce ar fi accesibil si pentru Stela si chiar si pentru Sandra
astazi cel putin cred ca am vazut adevarata nota a lui johson la sol ca in calificari a fost umflata rau
21mai
13th August 2008, 13:27
Visam si eu cu ochii deschisi! wishful thinking! Ma tem ca nu va lua aceste note...Se vede treaba ca nu ma pricep1:no:
nu e vorba de asta, esti doar o persoana f optimista si nu ti place sa vezi partea mai dura a lucrurilor:), eu am incercat sa pun pentru vlad cele 2 filmulete cu stela la barna si sol, imi merge you tube, apar in stanga filmuletele dar cand dau click nu se intampla nimic, la voi merge???
Diana Filoti
13th August 2008, 13:28
Coordonatoarea lotului olimpic de gimnastică a SUA, Martha Karoly, a declarat că greșelile Aliciei Sacramone se datorează organizatorilor, care au lăsat-o să aștepte nejustificat.
"Alicia este cea mai emotivă din grup și sunt convinsa că în mod intenționat nu a primit "verde" de la arbitri. Pardon, nu am dovezi... CRED că așa s-a întâmplat", a încheiat cea care este denumită "Deus ex machina" de confrații de la Gazzetta dello Sport.
Statele Unite au ratat aurul la ultimul schimb, oferind Chinei șansa de a deveni, în premieră, campioană olimpică pe echipe.
România a terminat concursul pe locul trei, în spatele Chinei și SUA, dar au luat fața Rusiei și reușind, in extremis, să câștige bronzul la Beijing.
haha ce se oftica unii........
Stirea este de pe prosport.ro, nu?
Diana Filoti
13th August 2008, 13:28
Nu de alta, dar titlul acolo este...Ne-au furat aurul!
mikeyy
13th August 2008, 13:31
Asa ziceai Mihai si dupa calificari, ca nu vor fi la fel de severi arbitrii
La individual, Rusia nu mai e asa puternica...asa ca eu cred ca o vor lasa mai moale si ca o vor sustine pe Stela, fiind singura reprezentanta a Europei cu sansa la podium
21mai
13th August 2008, 13:31
Nu de alta, dar titlul acolo este...Ne-au furat aurul!
da, scuze am uitat sa mentionez sursa
utd4ever
13th August 2008, 13:33
Oricum si daca nu rata deloc Sacramento nu luau aurul .. daca nu rata la barna, poate era mai increzatoare si nu rata nici la sol si apoi era presiune pe chinezoaice, da' astea-s povesti :D
21mai
13th August 2008, 13:33
BEIJING — After the Chinese women’s team won its first ever Olympic gold medal on Wednesday, its six small gymnasts celebrated on the arena’s floor, hopping and hugging and mugging for the cameras, smiling wide.
That’s when Martha Karolyi, the national team coordinator of the second-placed United States team, noticed something. It was another hint that at least one of the Chinese gymnasts may be underage and breaking the rules at these Olympics.
“One of the girls has a missing tooth,” Karolyi said, suggesting that the gymnast had lost her baby tooth and an adult tooth had yet to replace it.
“I have no proof, so I can’t make an affirmation,” she said of the alleged age falsification on the Chinese team. “But it possibly could be true. That doesn’t give an even playing field.”
Lu Shanzhen would not answer why Deng Linlin was missing one of her teeth, but he did bristle when the age falsification issue arose the day his gymnasts beat the Americans, who came into the Olympics as the reigning world champions.
“It’s unfair that people keep saying the Chinese are too young to compete,” Lu said in Mandarin, on his way out of the National Indoor Stadium. “If they think they can tell someone’s age just by looking at them, well, if you look at the foreign athletes, they have so much more muscles than the Chinese. They are so strong. Do you then say that they are doping?”
Yang, who qualified third in the all-around and will be competing in those finals on Friday, said: “It’s unreasonable for people to think I’m too young.”
Leading up to the Olympics, some official Chinese sports registration lists in China suggested that half of the Chinese women’s team did not meet the age requirement of turning 16 in 2008.
But Deng — who is listed as 16, is 4 foot 6, 68 pounds — was not one of those gymnasts.
He Kexin, Yang Yilin, Jiang Yuyuan may be as young as 14, according to some on-line lists, which have now been blocked or have disappeared completely.
The international gymnastics federation and the Chinese team officials said those gymnasts were eligible, and that the ages on their passports were correct.
Still, the Chinese and the Americans were competing on the same apparatus with each rotation, so their differences in body types were glaring.
The Chinese gymnasts lack curves and have an average height of 4 foot 9 and an average weight of 77 pounds. The women on the U.S. team, generally more muscular and shapely than the Chinese, are 3 1/2 inches taller and 30 pounds heavier.
Alicia Sacramone, the 20-year-old leader of the U.S. team and the oldest of all the Chinese and American gymnasts, didn’t think the Chinese looked 16.
“No, they looked pretty young,” said Sacramone, who is 5-1 and 117 pounds, nearly 50 pounds heavier than Deng. “But I’m not one to judge. I don’t look 20.”
Nastia Liukin, who will compete in the all-around final Friday, said: “Martha makes little jokes about it. ‘Oh, look at the little babies!’ We’ve always have a good laugh about that.”
. The Chinese went ahead of the Americans on the second rotation, the uneven bars, and proved unbeatable.
On the next rotation, the balance beam, the Chinese star Cheng Fei fell. Then Sacramone fell.
The Americans headed to the floor exercise 1 point behind.
But Sacramone stumbled again, falling on her second tumbling pass, then stepping out of bounds. And with those errors, the gold-medal chances for the U.S. team slipped away.
“I just let my nerves get the best of me,” Sacramone said of her fall on the beam. “I tried to look past it and look forward, but it didn’t work out.
“I thought my age was an advantage for me because I have so much international experience, but it wasn’t.”
On the floor exercise, Sacramone and her teammates — Shawn Johnson and Liukin — all stepped out of bounds. The top score was Liukin’s 15.2, which was not enough to overtake the Chinese.
To end the day, the U.S. women sat looking solemn while the Chinese competed on the floor to a raucous, pro-China crowd that cheered, “Come on!”
China’s floor routines weren’t perfect, but they were enough for the team to win the gold medal, the second gymnastics medal for that country at the Beijing Games. Neither the men’s nor the women’s team won a medal at the last Olympics in 2004.
The Chinese scored 188.900. The Americans won silver, with 186.525. Romania won bronze with 181.525.
“I feel great about the silver because our kids, they gave their best,” Liang Qiao, the U.S. team’s head coach, who goes by Chow. “The Chinese were better today.”
marta karoly se leaga de tot felul de amanunte pe care oricum nu le poate proba si daca ar avea dreptate desi acum stiu ca face asta de oftica
stirea este din new york times, am pus o aici pentru ca suntem cei mai multi si o putem comenta
resita
13th August 2008, 13:38
un articol interesant de pe hotnews
Sa dam restart, ca la asta ne pricepem
O natie bolnava de oase si plina de ipocrizie. Am luat bronz, sa ne bucuram! Asta facem. Dar am cam uitat cum acum vreo trei - patru ani ingropam lotul de gimnastica. Il ostracizam, ii puneam cruce, il ingropam dupa ce luase aurul la Atena. Nu erau bune metodele de antrenament. Le injuram pe gimnaste ca s-au dus in discoteca si ii faceam praf pe antrenori pentru metodele de antrenament. Puscarie si streaptese, depinde de starea de moment. Oare cum o fi fost la lotul Chinei, care a luat aurul? Ca in Bamboo? Ba tineam cu gimnastele, ba cu antrenorii, de fapt asa e felul nostru, niciodata nu suntem clari in intentii. Nici dulce, nici picant, numai asa, ca sa putem da pe cineva vina si in dreapta si in stanga. Daca nu ar fi urcat pe podium, le-am fi facut tandari. Acum, pentru un bronz, ne bucuram, cam fara masura, dar am uitat ce comentarii s-au facut despre lotul feminin de gimnastica. In loc sa sustinem un sistem care mergea bine, noi l-am distrus. Mai tineti minte? Fetele se giugiulesc in hotel, sa desfiintam lotul olimpic, ba nu, hai sa facem antrenamentele mai usoare, depinde ce chef aveam. Stop! Pentru performanta se cer sacrificii, pe care aceste fete le fac. Cine nu a incercat un flick-flack, sa taca din gura si sa isi vada de treaba. Pe ele le avem, cu ele sa ne mandrim! Pentru a face performanta trebuie sa iti fortezi organismul pana la extrem si sa ai un psihic de fier. Dar poate ca trebuie sa te uiti si la filme sexy.
Medalia de bronz obtinuta chiar e un motiv de mandrie in conditiile in care multi dintre copiii din aceasta generatie joaca fotbal numai pe calculator si iau forma scaunului, iar atunci cand nu merge liftul si urca doua etaje pe scari gafaie de parca ar fi urcat Everestul. Niste fete care fac gimnastica de performanta si isi pierd anii copilariei prin cantonamente au cucerit o medalie de bronz, cand toata lumea lua peste picior lotul lui Forminte.
In conditiile date, ce voiati, aur? Pai cati parinti isi mai iau copiii de mana si ii duc sa practice un sport? Generatia messenger/Hi5 nu e in stare sa mearga pe strada, dar ii vezi pe pustii astia cum le sar ochii din cap la Counter Strike. Pentru ei, sportul preferat e sa dea restart la calculator atunci cand pierd un meci la Fifa Manager. Si e bine ca se inchid in camere, ca mai scapa si parintii de-o grija. Adevarul e ca avem si unde sa ii ducem, ca o sala de sport nu s-a mai construit in Bucuresti, in schimb avem Malluri unde sa ne imbuibam la fast food-uri si sa ne facem grasi cat balenele. Ne plangem ca sportul romanesc nu e in primele 10 prioritati ale Guvernului, desi e pe podium la Olimpiada. Dar a cata prioritate este in viata noastra?
venera
13th August 2008, 13:42
un articol interesant de pe hotnews
Sa dam restart, ca la asta ne pricepem
O natie bolnava de oase si plina de ipocrizie. Am luat bronz, sa ne bucuram! Asta facem. Dar am cam uitat cum acum vreo trei - patru ani ingropam lotul de gimnastica. Il ostracizam, ii puneam cruce, il ingropam dupa ce luase aurul la Atena. Nu erau bune metodele de antrenament. Le injuram pe gimnaste ca s-au dus in discoteca si ii faceam praf pe antrenori pentru metodele de antrenament. Puscarie si streaptese, depinde de starea de moment. Oare cum o fi fost la lotul Chinei, care a luat aurul? Ca in Bamboo? Ba tineam cu gimnastele, ba cu antrenorii, de fapt asa e felul nostru, niciodata nu suntem clari in intentii. Nici dulce, nici picant, numai asa, ca sa putem da pe cineva vina si in dreapta si in stanga. Daca nu ar fi urcat pe podium, le-am fi facut tandari. Acum, pentru un bronz, ne bucuram, cam fara masura, dar am uitat ce comentarii s-au facut despre lotul feminin de gimnastica. In loc sa sustinem un sistem care mergea bine, noi l-am distrus. Mai tineti minte? Fetele se giugiulesc in hotel, sa desfiintam lotul olimpic, ba nu, hai sa facem antrenamentele mai usoare, depinde ce chef aveam. Stop! Pentru performanta se cer sacrificii, pe care aceste fete le fac. Cine nu a incercat un flick-flack, sa taca din gura si sa isi vada de treaba. Pe ele le avem, cu ele sa ne mandrim! Pentru a face performanta trebuie sa iti fortezi organismul pana la extrem si sa ai un psihic de fier. Dar poate ca trebuie sa te uiti si la filme sexy.
Medalia de bronz obtinuta chiar e un motiv de mandrie in conditiile in care multi dintre copiii din aceasta generatie joaca fotbal numai pe calculator si iau forma scaunului, iar atunci cand nu merge liftul si urca doua etaje pe scari gafaie de parca ar fi urcat Everestul. Niste fete care fac gimnastica de performanta si isi pierd anii copilariei prin cantonamente au cucerit o medalie de bronz, cand toata lumea lua peste picior lotul lui Forminte.
In conditiile date, ce voiati, aur? Pai cati parinti isi mai iau copiii de mana si ii duc sa practice un sport? Generatia messenger/Hi5 nu e in stare sa mearga pe strada, dar ii vezi pe pustii astia cum le sar ochii din cap la Counter Strike. Pentru ei, sportul preferat e sa dea restart la calculator atunci cand pierd un meci la Fifa Manager. Si e bine ca se inchid in camere, ca mai scapa si parintii de-o grija. Adevarul e ca avem si unde sa ii ducem, ca o sala de sport nu s-a mai construit in Bucuresti, in schimb avem Malluri unde sa ne imbuibam la fast food-uri si sa ne facem grasi cat balenele. Ne plangem ca sportul romanesc nu e in primele 10 prioritati ale Guvernului, desi e pe podium la Olimpiada. Dar a cata prioritate este in viata noastra?
Super tare, bravo, hai ca le-a zis-o, asa este....cat despre flic flac eu am facut si mai mult si intr-adevar ...no comment..:)
21mai
13th August 2008, 13:45
La individual, Rusia nu mai e asa puternica...asa ca eu cred ca o vor lasa mai moale si ca o vor sustine pe Stela, fiind singura reprezentanta a Europei cu sansa la podium
semenova nu este printre finaliste???ca daca e, nu au de ce sa ne sustina, cu atat mai mult acum ca au pierdut bronzul
21mai
13th August 2008, 13:53
Inainte de finala pe echipe la gimnastica feminin, Luminita Paul de la Gazeta Sporturilor a pus sub semnul intrebarii posibilitatea ca Romania sa obtina o medalie. Nu a facut-o Tiriac, nu a facut-o Morariu, nu a facut-o un om care scade asteptarile pentru a da contur gros performantei ulterioare. A facut-o un ziarist care urmareste lotul national de gimnastica asa cum multi dintre noi urmarim fotbalul.
Din fericire, am avut o noua zvacnirea a muschilor performantei, iar fetele noastre au urcat pe podium. Poate unora inca li se pare putin, dar dupa ce ani de zile am fost obisnuiti cu medalii, e timpul sa schimbam doua lucruri.
In primul rand, sa apreciem mai mult locurile din afara podiumului. Sa consideram locul 4 al tiristului Alin Moldoveanu ca si cand ar fi locul 1. Sa apreciem locul 5 obtinut de Camelia Potec in finala de 200 metri liber ca si cand ar fi locul 1. Sa ne bucuram pentru echipa de gimnastica masculin care a luat locul 7 ca si cand ar fi urcat pe podium.
Asta pentrun ca multi dintre cei care sunt acum la Beijing reprezinta varfurile unui sistem care ofera sportului o singura ora in scoli, iar sportivilor de performanata conditii de pregatire rar acceptabile.
De asemenea, trebuie sa inelegem faptul ca modernizarea sistemelor de pregatire din Romania se face in trepte.
Am evoluat de la pregatirea in care se mai scapau palme si pumni la antrenamente la cea care pune accent pe vointa sportivului de-a face performana. Si aste e mai greu. Se vede asta mai ales in competitie cu tarile in care constrangerile aplicate sportivului inca mai joaca un rol important in obtinerea de rezultate.
Astfel, si din aceste motive, oamenii care reprezinta Romania la Beijing nu sunt sunt doar sportivi. Sunt in primul rand o minune. tot de pe hotnews
vlad001
13th August 2008, 13:56
nu e vorba de asta, esti doar o persoana f optimista si nu ti place sa vezi partea mai dura a lucrurilor:), eu am incercat sa pun pentru vlad cele 2 filmulete cu stela la barna si sol, imi merge you tube, apar in stanga filmuletele dar cand dau click nu se intampla nimic, la voi merge???
Unde ai pus pe youtube? Sfatul meu e sa le stergi cat mai repede, pana nu se prind aia si-ti sterg contul.
Eu le-am cerut, dar speram sa le pui pe un site pentru download: rapidshare, sendspace, sau orice altceva stii tu.
lady_k
13th August 2008, 13:59
Foarte bun articolul din hotnews. Pune degetul pe rana si punctul pe i.
Cata dreptate are!
vlad001
13th August 2008, 14:00
semenova nu este printre finaliste???ca daca e, nu au de ce sa ne sustina, cu atat mai mult acum ca au pierdut bronzul
Vor fi 2 din 3: Pavlova, Semenova, Afanasyeva. Toate s-au situat inaintea Stelianei in calificari si cele 2 rusoaice vor evolua si in prima grupa de 6, spre deosebire de Stela, care va fi prima din a 2-a grupa.
Si arbitrii intotdeauna dau note mai mari celor din primul grup de 6.
ancaqwe
13th August 2008, 14:02
Eu as mai adaga-o pe Cerasela Patrascu!
Intr-adevar Ana tamarjan si Gabi Dragoi pot progresa foarte mult.
Sigur! Nici nu concep (in visele mele) sa nu continue Cerasela! Ma refeream la echipa de la olimpiada
Roddicted
13th August 2008, 14:06
Bv fetele.Mi-ati demonstrat ca mam inselat:PLa individual va fi mai usor sa luam aurul.
21mai
13th August 2008, 14:07
Vor fi 2 din 3: Pavlova, Semenova, Afanasyeva. Toate s-au situat inaintea Stelianei in calificari si cele 2 rusoaice vor evolua si in prima grupa de 6, spre deosebire de Stela, care va fi prima din a 2-a grupa.
Si arbitrii intotdeauna dau note mai mari celor din primul grup de 6.
cine mai face parte din primul grup de 6??? eu n as fi asa sigura, poate ca vor da note mai mici pentru ca vor fi mai atente, cand vor ajunge la stela poate vor fi mai obosite si plictisite si cine stie - dar sincer eu m am convins ca au ceva cu stela, daca te vei uita la clipuri si vei constata ca nu au fost usurate exercitiile ei la sol si barna e clar, le am enervat rau pe nenorocitele de americance si pe toti cu medalia de argint de la stuttgart si vor face tot posibilul sa nu ne mai clasam nici macar pe locul 4
21mai
13th August 2008, 14:12
Bv fetele.Mi-ati demonstrat ca mam inselat:PLa individual va fi mai usor sa luam aurul.
:shocked::groggy: cred ca glumesti cu aur la individual, fa si tu un total pentru stela cu notele de azi sau stai ca ti zic eu 60.925 a acumulat azi si johnson 62.625 asa ca no chance, in modul cel mai optimist un bronz,
daca liukin isi face paralelul ca azi sigur trece pe 2 si sa speram ca restul rateaza cel putin odata ca sa luam noi bronz
lista cu rezultatele http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/INF/GA/C73F/GAW400101.shtml#GAW400101
vlad001
13th August 2008, 14:16
cine mai face parte din primul grup de 6??? eu n as fi asa sigura, poate ca vor da note mai mici pentru ca vor fi mai atente, cand vor ajunge la stela poate vor fi mai obosite si plictisite si cine stie - dar sincer eu m am convins ca au ceva cu stela, daca te vei uita la clipuri si vei constata ca nu au fost usurate exercitiile ei la sol si barna e clar, le am enervat rau pe nenorocitele de americance si pe toti cu medalia de argint de la stuttgart si vor face tot posibilul sa nu ne mai clasam nici macar pe locul 4
Americancele Liukin si Johnson, chinezoaicele Yang Yilin si Jiang Yuyan, si cele 2 rusoiace, primele ca punctaj sunt Semenova si Pavlova.
Nu vor fi plictisite arbitrele, concursul e in acelasi timp, cele 4 grupe de cate 6 lucreaza in acelasi timp la aparate diferite.
Si favoritele mereu primesc bonusuri. Orice arbitra are o febletze si va trage pentru ea pentru ca vede ca are sanse. Cum zicea si Mikey, europencele vor da zecimi in plus rusoaicelor ca sa le scoata in fata, restul lumii se va imparti intre chinezoiace si americance. Pe cele din grupele urmatoare le vor nota normal.
raulmad
13th August 2008, 14:16
Judecand la rece acum la peste 6 ore de la finala
In primul rand BRAVO FETELOR! Ati reusit sa castigati o medalie, un bronz cu stralucire de aur (cum au spus si altii inaintea mea). Atatia ani de munca au fost rasplatiti printr-o medalie olimpica. Succes in continuare in finala de la individual compus si in finalele pe aparate (la fel si pt baieti desigur)
In al doilea rand chinezoaicele au castigat pe merit medalia de aur (era aproape imposibil sa o piarda la ele acasa). Au avut executii sigure (exceptie Cheng Fei la barna), exercitii frumoase si dificile (mai ales la paralele).
In al treilea rand SUA a meritat argintul. Daca nu erau ratarile Aliciei Sacramone de la barna si sol rezultatul putea fi mult mai strans si poate aurul lua alta directie.....Nu prea am inteles "isteria" (scuze dar alt cuvant nu gasesc) asta impotriva lor. Fiecare are dreptul la preferinte dar totusi....sa le faci "tancuri", "teatrale", ipocrite, sa spui ca au fundul mare, etc.....mi se pare putin cam exagerat. In fine, eu cred ca asemenea lucruri nu-si au rostul pe un forum civilizat si mai ales intr-un sport ca gimnastica (nu suntem la fotbal, pt dumnezeu).
Inca o data BRAVO ROMANIA!!!!
venera
13th August 2008, 14:17
:angry:
Si unde mai pui ca, in urma infrangerii de azi a americancelor, singura lor oportunitate sa o mai dreaga sint restul concursului, individualul si aparatele. Si vor fi ca hienele, voi nu va ganditi ce le face Martha pina atunci ? Vor veni montate si e timp suficient si py discutii neoficiale cu arbitrii, cum sa plece Sua fara medalii cat de cat onorante de la Olimpiada? Vor fi ca hienele, va fi lupta mare....Nu m-ar deranja Jonhson campioana Olimpica, e singura care chiar imi place. Evident, si Stela pote fi campioana. Doar ca Sua nu va permite, nu dupa infrangerea de azi. Dupa ziua de azi, pt ei e musai sa iasa o americanca campioana olimpica. Numai sa nu fie Nastia:angry:..
lady_k
13th August 2008, 14:21
In primul rand BRAVO FETELOR! Ati reusit sa castigati o medalie, un bronz cu stralucire de aur (cum au spus si altii inaintea mea). Atatia ani de munca au fost rasplatiti printr-o medalie olimpica. Succes in continuare in finala de la individual compus si in finalele pe aparate (la fel si pt baieti desigur)
In al doilea rand chinezoaicele au castigat pe merit medalia de aur (era aproape imposibil sa o piarda la ele acasa). Au avut executii sigure (exceptie Cheng Fei la barna), exercitii frumoase si dificile (mai ales la paralele).
In al treilea rand SUA a meritat argintul. Daca nu erau ratarile Aliciei Sacramone de la barna si sol rezultatul putea fi mult mai strans si poate aurul lua alta directie.....Nu prea am inteles "isteria" (scuze dar alt cuvant nu gasesc) asta impotriva lor. Fiecare are dreptul la preferinte dar totusi....sa le faci "tancuri", "teatrale", ipocrite, sa spui ca au fundul mare, etc.....mi se pare putin cam exagerat. In fine, eu cred ca asemenea lucruri nu-si au rostul pe un forum civilizat si mai ales intr-un sport ca gimnastica (nu suntem la fotbal, pt dumnezeu).
Eu, personal, nu le consider "tancuri" ("teatrale" da). Cred ca majoritatea are un dinte impotriva lor pentru ca la aproape toate concursurile la care participa sunt favorizate de arbitraj. :P
vlad001
13th August 2008, 14:30
Dana n-a vrut sa renunte. A incercat sa se antreneze la clubul ei din Constanta dar au fost probleme cu lipsa de echipament, a incercat sa se antreneze la clubul lui Ponor, dar nici asa nu s-a putut ca o deranja pe Ponor.
Nu inteleg de ce nu s-a dus la Deva totusi, ca Munteanu s-a dus desi facea parte din gimnastele lui Belu, dar ma rog, ea a mai incercat sa continue, n-a renuntat din cauza ca a dat de bani.
Nici Stela, desi multa lume zice ca se va retrage daca ia renta viagera, eu nu cred asta. Singurul motiv pentru care s-ar retrage e daca nu mai poate cu sanatatea sau daca o sa fie foarte dezamagita de ce-i fac arbitrii
raulmad
13th August 2008, 14:40
Eu, personal, nu le consider "tancuri" ("teatrale" da). Cred ca majoritatea are un dinte impotriva lor pentru ca la aproape toate concursurile la care participa sunt favorizate de arbitraj. :P
Ce ironie: pana la destramarea URSS cele avantajate de arbitraj erau sovieticele si toata lumea avea ceva impotriva lor. Acum s-a schimbat doar tara, nu?
Cat despre arbitraj.....am citit atatea despre faptul ca ne-au furat arbitrii incat la un moment dat am crezut ca sunt pe forumul de fotbal si se discuta despre liga lu' mitica.....
Cred ca ar trebui sa incetam sa ne plangem ca ne fura arbitrii. Marea majoritate dintre noi nu ne pricepem asa ca ce vedem noi este diferit de ce vad arbitrii. Mie personal mi s-a parut exercitiul Sandrei de la sol din concursul de azi putin mai ezitant decat din calificari si totusi azi a primit o nota mai mare....
Sper sa nu-mi sara lumea in cap dar....daca fetele noastre evolueaza fara greseala (a se citi fara ezitari) arbitrii nu prea au ce sa-ti faca....Este doar o parere.
venera
13th August 2008, 14:40
34572
venera
13th August 2008, 14:41
34572
Ce ziceti de poza asta ?:)
mikeyy
13th August 2008, 14:51
Ce ironie: pana la destramarea URSS cele avantajate de arbitraj erau sovieticele si toata lumea avea ceva impotriva lor. Acum s-a schimbat doar tara, nu?
Cat despre arbitraj.....am citit atatea despre faptul ca ne-au furat arbitrii incat la un moment dat am crezut ca sunt pe forumul de fotbal si se discuta despre liga lu' mitica.....
Cred ca ar trebui sa incetam sa ne plangem ca ne fura arbitrii. Marea majoritate dintre noi nu ne pricepem asa ca ce vedem noi este diferit de ce vad arbitrii. Mie personal mi s-a parut exercitiul Sandrei de la sol din concursul de azi putin mai ezitant decat din calificari si totusi azi a primit o nota mai mare....
Sper sa nu-mi sara lumea in cap dar....daca fetele noastre evolueaza fara greseala (a se citi fara ezitari) arbitrii nu prea au ce sa-ti faca....Este doar o parere.
A fost vizibil arbitrajul...nici nu se pune prblema ca nu ne-au dezavantajat.
Iar cand am auzit-o si pe Nadia spunand asta...nu mai am nicio indoiala!
geanina77
13th August 2008, 14:53
Se pare a fi o consolare. Dar probabil i-a zis "try another job. gymnastics is not for you " :happy
Mi-am adus aminte acum de o faza inainte de premiere cand marta incerca din nou sa o consoleze. I-a pus mainile pe obraji si a "mangaiat-o " pe frunte si parea ca ii zice "Asta e. Ai mancat fripta medalia de aur. " :happy
miafangina
13th August 2008, 14:54
Si Nadia mai rar zice rau de arbitraj;de data asta a fost evident.:(
geanina77
13th August 2008, 14:54
Da asa e. Practic Nadia a confirmat ceea ce credeam noi.
ioanavol
13th August 2008, 14:56
Nu suntem arbitri, totusi noi comparam sportivele intre ele, plus evolutiile din diferite competitii. Per ansamblu complet pe langa nu suntem, sa stii, la cate exercitii si competitii am vazut;)
Incearca sa citesti si argumentele care au dus la aceste "acuzatii" si sa le combati, altfel e usor sa zici "ar trebui sa incetam sa ne plangem ca ne fura arbitrii"
+cred ca intre gimnastica si liga lui Mitica e maaare diferenta (pe mai multe planuri pe care n-as vrea sa le mentionez acum)
a, si ca sa nu uit...greu se atinge perfectiunea cu noul cod de punctaj, aproape nicio gimnasta nu ia mai mult de 9.4 la executie; sa nu mai zic ca notele arbitrilor pot varia lejer si "obiectiv" intr-o jumatate de punct. Trage tu concluziile;)
rtxp
13th August 2008, 14:56
Draga,imi asum parte din lamentarile tale.Le numesc "tancuri" raportandu-le la constitutia frumoasa,gratioasa a fetelor noastre...Fundul mare,in replica la atacul lui Karoly la adresa gimnastelor noastre.
Cat despre "forum civilizat" ...hmmm...mi-e greu si jena sa iti reproduc ce scriu alti useri ,pe un alt forum, la adresa fetelor noastre.
Asa incat ,nu am sa imi fac mea culpa,oricat de mult ai insista :evil:
mikeyy
13th August 2008, 14:57
Da...Nadia a zis clar ca la barna au fost acordate note mult prea mici pentru noi.
Mie unul doar la sarituri mi s-a parut ca am fost putin avantajati :D Nu credeam ca o sa-i dea cineva peste 15 Stelianei....nu ma asteptam, a fost o surpriza.
mikeyy
13th August 2008, 14:59
Cel mai vizibil a fost la Gabriela Dragoi.....un arbitru i-a dat 7.6 , iar un altul 8.6.
Nu inteleg cum regulamentul permite diferente asa mari la arbitrii. Ar trebui ca in cazul in care diferenta e mai mult de 0.5p sa intervina si sa se revada exercitiu.
rtxp
13th August 2008, 15:01
Romania Rebounds – Though we still are not fans of their style of gymnastics (the form and execution leave a lot to be desired), we have to give credit to Romania today for a rejuvenated performance that earned bronze. Their listless performance in prelims left us with an empty feeling, but today, they gave it their all and actually showed some team unity, which was absent during qualification. When the crowd began clapping during Sandra Izbasa’s floor routine, her teammates joined in. It may seem small and insignificant, but that simple gesture illustrates the difference between the prelims (where they barely looked at each other) and the finals performances.
..ca sa schimbam putin registrul..desi nici astia nu ne elogiaza foarte tare!
ma rog ..asta nu ne stirbeste noua bucuria si aprecierea pentru perfpormanta fetelor noastre.
Sursa: "inside gymnastic"
lady_k
13th August 2008, 15:01
Raulmad... un exemplu, chiar doua: Goodwill Games editia Lake Placid 1998 si C.M. editia Los Angeles 2003 (sper sa nu ma insel asupra anului). Le-ai urmarit? la Goodwill Games americancele au fost favorizate intr-o asemenea masura, incat Octavian Belu a vrut sa retraga echipa din concurs.
Nu ma refeream neaparat/doar la competitia de azi.:)
lady_k
13th August 2008, 15:06
Cel mai vizibil a fost la Gabriela Dragoi.....un arbitru i-a dat 7.6 , iar un altul 8.6.
Nu inteleg cum regulamentul permite diferente asa mari la arbitrii. Ar trebui ca in cazul in care diferenta e mai mult de 0.5p sa intervina si sa se revada exercitiu.
Ar trebui sa fie ca la tezele unice, nu, Mihai? Unde e diferenta prea mare se mai noteaza o data.:P
21mai
13th August 2008, 15:08
super tare:) si eu v am ramas datoare cu o poza si in curand o sa o postez:)
mikeyy
13th August 2008, 15:11
Ar trebui sa fie ca la tezele unice, nu, Mihai? Unde e diferenta prea mare se mai noteaza o data.:P
Nu prea stiu cum e cu tezele unice...dar cam asa :D
Stii cum ar trebui sa fie Claudia....cum e la patinaj. Dupa concurs sa fie date listele de arbitraj...sa vedem si noi pentru ce au fost depunctate fetele!
JJ
13th August 2008, 15:13
:angry:
Si unde mai pui ca, in urma infrangerii de azi a americancelor, singura lor oportunitate sa o mai dreaga sint restul concursului, individualul si aparatele. ....Nu m-ar deranja Jonhson campioana Olimpica, e singura care chiar imi place. Evident, si Stela pote fi campioana....
Eu nu stiu ce concurs ati vazut voi, dar si Liukin, si Johnson sunt mult peste Nistor. Si cum trebuie sa ia si o chinezoaica medalie, iar chestia zisa de tine cu motivarea si dresul functioneaza si pt. rusoaice, ar trebui sa se impiedice cam multe gimnaste ca Nistor sa intre in medalii.
vlad001
13th August 2008, 15:13
Se pare a fi o consolare. Dar probabil i-a zis "try another job. gymnastics is not for you " :happy
Mi-am adus aminte acum de o faza inainte de premiere cand marta incerca din nou sa o consoleze. I-a pus mainile pe obraji si a "mangaiat-o " pe frunte si parea ca ii zice "Asta e. Ai mancat fripta medalia de aur. " :happy
Am vazut ca americanii tot o pun la colt pe Alicia pentru argint. Dar diferenta fata de chinezoaice a fost de 2.375 puncte. Fara ratarile Aliciei tot pe 2 ar fi fost
ancaqwe
13th August 2008, 15:14
Da...Nadia a zis clar ca la barna au fost acordate note mult prea mici pentru noi.
Mie unul doar la sarituri mi s-a parut ca am fost putin avantajati :D Nu credeam ca o sa-i dea cineva peste 15 Stelianei....nu ma asteptam, a fost o surpriza.
Mihai, ai vazut cumva saritura Stelei? Sunt curioasa pentru ca pe un forum (allaround) cineva comenta ca a fost cu greseli mari de tinuta, dar mult mai bine decat executa ea de obicei
vlad001
13th August 2008, 15:15
Eu nu stiu ce concurs ati vazut voi, dar si Liukin, si Johnson sunt mult peste Nistor. Si cum trebuie sa ia si o chinezoaica medalie, iar chestia zisa de tine cu motivarea si dresul functioneaza si pt. rusoaice, ar trebui sa se impiedice cam multe gimnaste ca Nistor sa intre in medalii.
Ca valoare a exercitiilor nu sunt. Au executie mai buna, dar nu cu 2-3 puncte, cum iese nota la final
geanina77
13th August 2008, 15:16
Am vazut ca americanii tot o pun la colt pe Alicia pentru argint. Dar diferenta fata de chinezoaice a fost de 2.375 puncte. Fara ratarile Aliciei tot pe 2 ar fi fost
Pai trebuie sa dea si ei vina pe cineva..... Daca nu rata Alicia gaseau ei alt motiv...
cata10
13th August 2008, 15:16
Gimnastica, in reluare acum pe tvr1!
geanina77
13th August 2008, 15:17
Incepe pe tvr1 in reluare. De data asta ascult si eu comentariul romanesc...