View Full Version : Competii Virtuale organizate pe ols- Idei si sugestii -
Iulya
31st March 2008, 19:24
In asteptarea noului subforum de pe competii acest topic va sta aici.
Ca sa nu ne apuce prea tare dorul de patinaj am tot vorbit cu Ade si ne-am hotarat sa incercam organizarea unor competitii ale noastre care sa ne tina ocupatii in offseason.Ade a avut ideea initiala si sper sa va placa ideile:
Si acu nu va mai tin pe ghimpi si va spun la ce ne-am gandit.
Fiecare participant va trebui sa isi aleaga o echipa( cate 1 pt fiecare disciplina) si sa trimita programele alese ( SP LP si CD OD SI LP) inainte de inceperea competitiei.
Acestea vor fi afisate la data stabilita a competitiei. Programele vor fi judecate de un juriu ( cautam voluntari ) pe baza urmatorului sistem:
Notele vor fi de la 1-10 si se vor judeca partea tehnica si cea artistica:
Partea tehnica
Fiecare element va fi judecat overall adica pentru Sarituri va fi o nota pt spirale una si tot asa pana toate elementele care compun programul vor fo punctate. Se aduna apoi punctajul obtinut
La partea artistica: se vor puncta tot cu note de la 1-10
Skating Skills
Transitions
Performance/Execution
Choreography
Interpretation
Se va aduna si va reiesi totalul . Apoi se face media intre punctajele fiecarui juriu si vom avea un punctaj total cu ajutorul caruia vom stabili clasamentele.
N-am stabilit inca nr persoanelor din juriu dar vom stabilii si in functie de nr de doritori.
Reguli privind alegerea echipei:
Nu se pot alege aceasiasi patinatori de catre competori diferiti( mentionati echipa inainte pentru a se stii )
Va puteti alege orice programe ale respectivilor patinatori si din ani diferiti si din competitii diferite la SP LP sau CD OD ori FD
Puteti alege doar patinatori aflati in activitate.
rocs_a
31st March 2008, 19:29
echipa asta consta din 1 patinator individual, o patinatoare la individual, pereche si un cuplu la dans? astea 4 tb sa fie din aceeasi tara?
si cu juriul cum e? ca e dificil sa ai ochi sa dai notele si e dificil sa fii obiectiv.
whisper
31st March 2008, 19:34
Nu trebuie sa fie din aceasi tara:)
In legatura cu arbitrii stiu ca va fi foarte greu..de aceea am dori pe cinevare care nu tine nici cu Steph nici cu Brian..sau mai e posibilitatea ca toti membri(bine cei care vor) sa isi spuna parerea/sa dea note. Dar cred ca mai bine ar fi cu arbitri:P
rocs_a
31st March 2008, 19:36
dar pot fi din continente diferite?
poate ii combin pe daisuke si kiira :))
Iulya
31st March 2008, 19:38
Nu trebuie sa fie din aceasi tara, alegerea e libera. dar nu trebuie sa se repete la competitori.
La juratii suna mai complicat decat este:
Saritrile le notezi overall ...a fost un program cu sarituri bine executate si destul de dificile ia 9 sau 8 la sarituri ..dupa cum ti s-a parut tie ca judecatori ... logic ca daca a pus mana jos se scade nitel si tot asa. Ca tot ne plangeam de arbitraj. Sa vedem pe pielea noastra cum e sa judeci un program.
Apoi la partea artisitica ( program components) se noteaza dupa opinie personala .. cat de cat obiectiv.
Doar nu suntem profesionisti .
Eu voi incerca :P Se mai ofera voluntari?
In plus tocmai d-aia am deschis un topic acu ca sa discutam si cautam cele mai bune solutii sa fie o competitie interesanta ;)
rocs_a
31st March 2008, 19:43
eu ma mai gandesc daca ar fi sa arbitrez sau sa propun o echipa....e interesant, fetelor.
desi nu m-as baga la arbitraj ca eu nu stiu sa deosebesc sariturile intre ele, in afara de lutz sau o cvadrupla...
florik2000
31st March 2008, 19:52
pai si daca vor mai multi competitori sa aleaga aceasi persoana?ce fac fanele lui Brian sau ale lui Lambiel?:P
Iulya
31st March 2008, 19:57
ar prea complicat sa fie de mai multe ori acelasi patinatori.
whisper
31st March 2008, 19:58
Pai tocmai de aceea propunerile se fac inainte si daca vor fi 2 pe un patinator..una/unul va fi obligat sa renunte:) Sau, ma gandeam..in cazul in care nu sunt aceleasi programe- nu ar putea ramane si unul si altul..ce zici Iulya?
mikeyy
31st March 2008, 20:29
Si eu vreau sa fiu in echipa de arbitrii/jurati.
Am o intrebare..poti sa fi si arbitru,dar si sa ai si programe inscrise in concurs?
whisper
31st March 2008, 20:54
Nu...nu cred ca ar fi corect...dar sa vedem ce zice si Iulya:ok:
La tine si la Iulya ma gandisem ca ati fi buni ca arbitri:P
mikeyy
31st March 2008, 21:10
Daca nu se poate..raman ca arbitru :)
Geografu
31st March 2008, 21:35
Si eu as vrea sa fiu in echipa de arbitraj.
Daca se poate si daca ma primiti.
Multumesc ! ;)
P.S.: Super ideea concursului !
Iulya
31st March 2008, 21:42
cum sa nu te primim, Alex?
Eu as inclina catre varianta cu un patinator ales o singura data ..asa nu se vor stii pana la afisare decatpatinatorii alesi nu si programele selectate ;)
ricochet4
31st March 2008, 21:53
Eu (ca de obicei) nu am inteles nimic. Cum sa trimitem programele ? Programe deja executate si trimise ca avi-uri sau cum ? Pe hartie ?
Iulya
31st March 2008, 21:55
pai vids -un program de p utube de exemplu. ex Brian Joubert LP Worlds 2008
Iti trimiti alegerile prin personal messege la un juriu sau stabilim o adresa de mail.
ricochet4
31st March 2008, 22:00
acum am priceput. atunci vreau sa fiu arbitru, daca ma primiti. :) la artistic daca se poate. la tehnic sint praf.
Geografu
31st March 2008, 22:03
Pai ca jurati vom lua decizii asupra ambelor aspecte cred.
Iulia cel mai bine ar fi ca ei concurentii sa ne dea prin Pm-uri doar linkul catre videoul de pe YTB.
Ce zici ?
Iulya
31st March 2008, 22:04
tre sa arbitrezi si tehnicu ...nu va faceti pb ... nu trebuie sa faceti identificarea singuri .....ale sariturilor ... eventual o sa fac si cate o fisa tehnica cu elementele si apoi sa judecati ;) asta in caz ca nu ma impotmolesc si eu:P
Da sa ne dea linkul sau daca nu au de pe u tube merge si sa ne trimita vidul si gasim noim o cale sa il vedem si sa anunte pe forum echipa ca sa evitam repetarea alegerilor
ricochet4
31st March 2008, 22:05
ok, pai atunci daca ma primiti, eu ma ofer ca arbitru. ce gafencu si belu o iesi din mine :) sa-mi spui iulya ce trebuie sa fac.
rocs_a
31st March 2008, 22:08
de ce nu se pot face publice postarile de programe ale fiecaruia? sa nu mai trimite pmuri sau pe mail...
Iulya
31st March 2008, 22:26
hmm ca sa existe suspans - ca sa zic asa- ... de exemplu ai Brian dar nu se stie ce program ti-ai ales ....daca se afiseaza LP de la WC din 2008 stii cam care e nivelul si stii cam ce sa iti alegi si u si asa mai departe.
ricochet4
31st March 2008, 22:29
ok, Iulya, ma iei ca arbitru sau nu ? Daca da, sa-mi spui exact ce trebuie sa fac. :cheer:
madalina18
31st March 2008, 22:32
super tare ideea.....vreau si eu sa particip!:D
Iulya
31st March 2008, 22:40
sigur ..primim cum sa nu ...
Pana acu cred ca avem mai multi arbitri decat participantii dar se vor strange si acestia pana la urma ...
Geografu
31st March 2008, 22:44
Pai arbitrii suntem 4 pana acum : eu,tu,Ricochet si Mikeyy.
E de ajuns ? :D
mikeyy
31st March 2008, 23:04
Daca intampinati dificultati la partea tehnica va ajut eu!
Abia astept sa inceapa..felicitari pt idee
madalina18
1st April 2008, 00:00
si cand incepe?cand se pot alege echipele?:)
irinaidu
1st April 2008, 01:03
eu clar nu pot fi arbitra sunt prea patimasa. vreau sa fiu participant.
imi place echipa de arbitri. pupici pt arbitri!!!
dar cand o sa se suprpuna patinatorii alesi cum se hotaraste cine renunta??? nu putem totusi avea acelasi patinaotr dar cu programe diferite???
Iulya
1st April 2008, 01:20
renunta cel care alege al doilea!
Primul venit primul servit :P.
Mai ne gandim. As face mai intai o incercare asa si apoi ne mai gandim!
Tracoromana
1st April 2008, 01:20
Pai daca ma reped acu' la cei mi buni dintre cei buni, in timpurile lor cele mai bune, nu-i clar care va fi teamul cel mai bun?
Anuntam public echipa?
Iulya
1st April 2008, 01:22
Da echipa se anunta ca sa nu se mai repete
Flavia doar patinatori care sunt activi: Deci fara yagudin kulik si asa mai departe :P.
Da cum ar fi o competitie doar cu Brian Joubert sau Stephane Lambiel?
irinaidu
1st April 2008, 01:34
nedreapta :P
ricochet4
1st April 2008, 03:09
OK. Deci eu sint arbitru. Jur cu mana pe statut sa fiu corect :) Sa-mi spuneti ce trebuie sa fac.
Geografu
1st April 2008, 12:41
Multumim Irina ! :)
Rico ai rabdare ca trebuie lumea sa isi anunte echipele.
Iulia faci un thread cu inscrieri si cu anuntarea echipelor ?
irinaidu
1st April 2008, 17:36
chiar asa cand pot sa trimit numele celor pe care ii doresc in echipa???
Iulya
1st April 2008, 21:31
Prima editie a unei competii virtuale de patinaj se deschide de azi de la ora 21.00 si se va inchide duminica la ora 24.00
Participantii sunt rugati ca pe langa anuntarea participartii sa fie trecuta si echipa - nu este permisa inscrierea unui patinator de 2 sau mai multe ori.
Pana duminica ora 24.00 toti cei inscrisi sunt rugati sa trimita prin pm unuia dintre arbitri linkurile cu programele alese
Arbitrii competitiei vor fi:
ricochet4
Geografu
Mikeyyy
si eu Iulya
Startul competitiei se va da de luni incolo ( eventual o proba pe zi )
Multumim
Topicul pt inscrieri:
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=245434
Iulya
2nd April 2008, 01:26
Ce ati zice daca am sari peste CD pentru ca este destul de dificil si ar trebui sa fie oricum acelasi melodii - o sa acordam un punctaj identic tuturor ca punct de plecare ca o solutie de compromis
Cum sa facem cu OD insa? :thinkso:
whisper
2nd April 2008, 02:05
Eu zic ca nu era rau nici cu CD si OD dar cum decid arbitri:P
Iulya
2nd April 2008, 02:06
bine si cum facem cu CD si OD .... stabilim noi un stil de muzica sau cum? ...mai ne gandim
poate facem si CD siOD:rolleyes:
whisper
2nd April 2008, 02:11
aaaaa..:P atunci fara:P
Iulya
2nd April 2008, 02:17
tocmai de aceea am ridicat problema .... sa vedem ce solutii gasim ...
Nu trebuie neaparat sa reunutam la CD ...
irinaidu
2nd April 2008, 03:06
pai alegeti un cd si vedeam noi cei care ne-am ales echipele daca dansatorii nostri au asa ceva in palmares. doar ca e cam nasol in caz ca au dansat o singura data tema respectiva si tocmai atunci au cazut sau ceva.
dificil....
ricochet4
2nd April 2008, 05:50
Sa nu mai postez de doua ori acelasi lucru, verificati si pe celalalt topic (cel cu Gheorghe Chiper), un rand mai jos, intrebarea mea referitoare la sistemul de punctaj.
Iulya
2nd April 2008, 12:19
Eu (fiind arbitru) vroiam sa intreb daca jurizarea (adica sistemul de vot dat de noi arbitrii) e pe sistemul vechi (cu note pana la 6.0, unde sa conteze practic locul stabilit de fiecare dintre noi pentru fiecare patinator/pereche, sistemul vechi clasic - mai usor de jurizat, dar mai subiectiv), sau sistemul nou (cu puncte), unde ne trebuie neaparat codul de punctaj. Ne-ar trebui un arbitru sef care sa puncteze elementele, noi urmand sa dam doar GOE. Notele unde le postam ?
Vom avea un sistem propriu momentan
Notele vor fi de la 1-10 si se vor judeca partea tehnica si cea artistica:
Partea tehnica
Fiecare element va fi judecat overall adica pentru Sarituri va fi o nota pt spirale una si tot asa pana toate elementele care compun programul vor fo punctate. Se aduna apoi punctajul obtinut
La partea artistica: se vor puncta tot cu note de la 1-10 -program components : difera uneori intre probe
ex:
Skating Skills
Transitions
Performance/Execution
Choreography
Interpretation
Se va aduna si va reiesi totalul . Apoi se face media intre punctajele fiecarui juriu si vom avea un punctaj total cu ajutorul caruia vom stabili clasamentele.
Voi incerca sa va fac cate o fisa tehnica pentru fiecare proba in parte ca sa stiti cum notati.
Geografu
2nd April 2008, 14:06
Eu zic ca putem sa facem o singura proba care sa reuneasca si CD si OD la dans.
Ar fi complicat sa le facem pe amandoua si aici ma gandesc in special la concurenti !
irinaidu
2nd April 2008, 14:46
aseara chiar citeam despre cop si imi dadeam seama ca ar fi cam complicat sa aplicam cop.
rocs_a
2nd April 2008, 14:46
eu am o dilema....pot sa aleg ca sp un program care in realitate a fost lp? stiu ca difera si din punctul de vedere al timpului si al dificultatii..... totusi, tb ca spul sa fie tot sp?
madalina18
2nd April 2008, 15:28
Eu ma gandeam ca am putea sa facem si CD si OD,si sa trimitem fiecare participant care program vrem,nu neaparat toti pe acelasi stil de muzica!
acuma nu stiu.....cum ziceti voi,arbitrii!:P
mikeyy
2nd April 2008, 16:20
Ar fi greu de exemplu sa arbitrezi CD-ul pe diferite stiluri..pentru aceasta proba consta intr-o serie de pasi gata definiti pe care toti patinatorii trebuie sa o realizeze..si astfel daca ar fi stilurile de dans diferite nu s-ar putea face o diferenta intre toti participantii.
Eu as fi de parere sa renuntam la OD si sa fie doar CD si FD.....
ricochet4
2nd April 2008, 18:47
aseara chiar citeam despre cop si imi dadeam seama ca ar fi cam complicat sa aplicam cop.
cop ?
whisper
2nd April 2008, 19:05
COP adica sistemul nou de punctare:P nu 6.0
Eu am o intrebare ..competitia va incepe de luni..asa am inteles. As vrea sa stiu ...daca se va da un timp limita pentru postarea clipurilor si eu nu m-as incadra in el..poate posta altcineva in locul meu...spre exemplu arbitrul caruia ii voi trimite programele? Sau altcineva?:P
madalina18
2nd April 2008, 20:11
Ar fi greu de exemplu sa arbitrezi CD-ul pe diferite stiluri..pentru aceasta proba consta intr-o serie de pasi gata definiti pe care toti patinatorii trebuie sa o realizeze..si astfel daca ar fi stilurile de dans diferite nu s-ar putea face o diferenta intre toti participantii.
Eu as fi de parere sa renuntam la OD si sa fie doar CD si FD.....
mda....e si asta adevarat....eu cel putin as renunta la CD si OD-ul l-as lasa cu folk,avand in vedere ca a fost si la europene si la mondiale!:)
Iulya
2nd April 2008, 20:51
cred ca te referi la OD si FD ...ca la CD e o melodie si un set de pasi gata stabiliti
Geografu
2nd April 2008, 21:40
COP adica sistemul nou de punctare:P nu 6.0
Eu am o intrebare ..competitia va incepe de luni..asa am inteles. As vrea sa stiu ...daca se va da un timp limita pentru postarea clipurilor si eu nu m-as incadra in el..poate posta altcineva in locul meu...spre exemplu arbitrul caruia ii voi trimite programele? Sau altcineva?:P
Whis dai linkul la unul din arbitrii prin Pm si se rezolva ! :ok:
madalina18
2nd April 2008, 21:40
da....pai aia ziceam,sa lasam OD si FD......si sa scoatem CD,ca e mai greu cu asta!
Iulya
2nd April 2008, 21:42
Lamurire:
Toate linkurile cu programe ajung la arbitri pana duminica ora 24.00 prin pm ... sau pe mess
Programele le vom posta noi pentru fiecare proba ;)
rocs_a
2nd April 2008, 23:39
se face si cu od? eu personal as opta doar pt FD...caci de ex in 2005 stiam ca a fost tema si cu quickstep, iar anu asta cu muzica traditionala, ar fi aiurea sa revedem aceleasi programe unul dupa altul, din cadrul aceluiasi an pt echipele de dans. e mai fain sa se combine programele din ani diferiti...si combinarea la perechi nu ar merge decat pt FD
whisper
2nd April 2008, 23:57
Multumesc pentru raspuns Alex si Iulya! Ma gandeam ca participanti vor posta clipurile dar asa e mai bine:ok:
Another question:P Daca nu gasim clipul dorit pe youtube sau e de calitate proasta putem folosi savefile sau un alt server de incarcare?
ricochet4
3rd April 2008, 00:12
Iulya, fa te rog tabelul pe care noi o sa dam notele si distribuie acest tabel tuturor arbitrilor.
Iulya
3rd April 2008, 00:13
Multumesc pentru raspuns Alex si Iulya! Ma gandeam ca participanti vor posta clipurile dar asa e mai bine:ok:
Another question:P Daca nu gasim clipul dorit pe youtube sau e de calitate proasta putem folosi savefile sau un alt server de incarcare?
da ...se poate dar preferabil ar fi divshare sau youtube ca sa poate fi vazut fara a fi downladat
whisper
3rd April 2008, 00:19
O sa incerc divshare-ul..dar mie nu prea imi merge in ultimul timp. Sau voi incerca sa le uplodez eu pe youtube poate vor avea o calitate mai buna...daca nu...chiar nu vreti savefilu:D
Iulya
3rd April 2008, 00:29
daca nu merge ..e ok si savefile-ul
irinaidu
3rd April 2008, 05:25
mama, treaba grea vor avea arbitrii.
mi-am dat seama ca plec in weekendul asta asa ca voi sta sa caut acum programele si le voi da prin pm . o sa leg doar fdul deocandata pt dans dar as aprecia daca as stii pana maine seara daca trebuie sa caut si od sau cd.
multam!!!
irinaidu
3rd April 2008, 06:38
ok, gata am ales progr si le-am trimis arbitrilor. mai ramane sa trimit un od sau cd in caz ca se decide ca trebuie.
bafta tuturor!!
cred ca o sa fie cea mai tare competitie. ce ne putem dori mai mult decat sa vedem o data o competitie in care toti cei prezenti sa evolueze la maximul abilitatilor lor!!!!
ricochet4
3rd April 2008, 07:11
mama, treaba grea vor avea arbitrii.
no kidding... dupa ce terminam (si nici nu stiu cat de bine) o sa fim asa :groggy:
rocs_a
3rd April 2008, 11:40
eu pot sa imi schimb patinatorul ? :D e prea tarziu?
Iulya
3rd April 2008, 13:10
atata timp cat nu se repeta ..e ok
Mai trece din nou toata echipa ca sa nu ne incurcam
Geografu
3rd April 2008, 14:19
Deci pana la urma Iulia ramane la dans doar FD ?
Iulya
3rd April 2008, 20:03
eu as zice si OD -si stabilim folk ca e libertate mai mare de alegere ;)
Cum vreti si voi acu ... votati :D
Tracoromana
3rd April 2008, 20:49
Uff! nu stiu de ce nu imi intra nici youtube, nici fsvids...Sper sa pot gasi linkuri pana duminica.
whisper
3rd April 2008, 23:36
Si eu as vrea OD-ul..daca e folk:P
madalina18
4th April 2008, 00:03
si eu votez sa fie si OD,folk!:P
lady_k
4th April 2008, 10:54
Pot fi si patinatori juniori?:P
M-am trezit si eu acum, cand toti patinatorii seniori s-au cam ales...:(
So, Iulya sau ceilalti care arbitreaza, se poate si cu juniori?
Iulya
4th April 2008, 12:17
nu s-au ales chiar toti:P Mai sunt....
Nu stiu ce sa zic de juniori, in mod normal pentru acestia exista un alt fel de notare. de aceea si punctajele asemanatoare cu ale seniorilor. Daca tu crezi ca juniorii respectivi se ridica la nivelul seniorilor de ce nu ....
Geografu
4th April 2008, 12:21
Cred ca si juniorii merg Claudia dar mai sunt destui seniori nealesi ! :ok:
Iulia dupa cum merge votarea se pare ca la dans vor fi 2 probe si OD si FD !
rocs_a
4th April 2008, 12:31
puteti sa imi repetati in caz ca s-a mai zis (sorry) daca trebuie sa trimit prin pm likurile tuturor arbitrilor? sau unui singur? merci
Iulya
4th April 2008, 12:37
cum preferi tu. poti sa mi le trimiti mie si le dau eu mai departe ;)
ricochet4
7th April 2008, 08:55
Am notat proba de perechi, programul scurt si am trimis rezultatele Iulyei.
mikeyy
7th April 2008, 15:05
Am terminat si eu de arbitrat si am trimis rezultatele Iuliei :)
Geografu
7th April 2008, 16:28
Si eu am terminat acum si i-am trimis Iuliei fisa ! :ok:
Tracoromana
7th April 2008, 22:00
Totul merge ca uns!
ricochet4
8th April 2008, 00:07
Oare saracul Gheorghe Chiper (care sughite acum) stie de competitia asta ? :D Ar fi super daca ar da si el note.
rocs_a
8th April 2008, 00:09
el sau ceilalti patinatori care mai intrau... adi sau zoli...
lady_k
8th April 2008, 00:38
I-am propus Iuliei sa facem un concurs si pentru patinatorii profesionsti, cu programe de cand erau amatori... Voi ce spuneti?:)
ricochet4
8th April 2008, 00:41
el sau ceilalti patinatori care mai intrau... adi sau zoli...
Cine e adi ?
lady_k
8th April 2008, 00:41
Adrian Matei, cred...
ricochet4
8th April 2008, 00:48
Never heard of him.
whisper
8th April 2008, 00:50
Dap Adrian Matei:)
Claudia si eu ma gandeam la asta..dar in cazul asta ar fi mai greu..toti il vor vrea pe Yags:P Ar trebui sa se stie cati vor sa participe..ce patinatori ar fi si apoi cineva obiectiv(unul din arbitri ) sa traga la sorti pentru fiecare participant cate o echipa :)-E o propunere:P
Aveam si un nume pentru asta:D OLS Trophee sau OLS Open:D
PS: Nu ati auzit de el? A participat anul trecut la Europene..eu doar de anul trecut il stiu:P
ricochet4
8th April 2008, 00:53
Nu, nu am auzit. Stiu ca anul trecut Romania a mers cu doi la europene, dar nu stiam ca al doilea a fost Adrian Matei. Parca s-a si clasat mai bine decat Kelemen.
whisper
8th April 2008, 01:10
:thinkso: Asta nu mai stiu exact:P
Iulya
8th April 2008, 01:11
da, Adi s-a clasat mai bine decat Zoltan ( care era debutant parca)
lady_k
8th April 2008, 09:05
Dap Adrian Matei:)
Claudia si eu ma gandeam la asta..dar in cazul asta ar fi mai greu..toti il vor vrea pe Yags:P Ar trebui sa se stie cati vor sa participe..ce patinatori ar fi si apoi cineva obiectiv(unul din arbitri ) sa traga la sorti pentru fiecare participant cate o echipa :)-E o propunere:P
Aveam si un nume pentru asta:D OLS Trophee sau OLS Open:D
Pai eu ma gandeam sa fie mai multe etape si sa stabilim un interval de timp ( intre 2 editii ale JO de exemplu) si toata lumea sa fie obligata sa aleaga patinatori din acea perioada... Nu putem sa comparam un program din 1984 cu unul din.... 2002 de exemplu...
Iar cu Yags... probabil ca va fi "bataie" pe el, dar au mai fost si alti patinatori talentati care au concurat in aceeasi perioada, so....:)
ricochet4
8th April 2008, 20:10
Eu o aleg pe Tarasova :)
whisper
8th April 2008, 20:25
Tu esti arbitru:D Noi facem alegerile:P
Si oricum..la ce patinaj se facea pe vremeai ei...nu ar castiga azi:P
Iulya
14th April 2008, 01:06
In legatura cu gala de marti vroaiam sa va intreb: cum vreti postati voi programele de gala in functie de ordinea stabilita sau procedam la fel ca la concurs, adica imi trimiteti linkurile pe pm.
A si pentru ca nu stiu cum sa procedam cu wild-cardurile m-am gandit ca fiecare arbitru sa acorde cate un wild card.
Ce ziceti?
whisper
14th April 2008, 01:09
Eu zic sa iti trimitem tie programele...s-ar putea ca eu sa nu pot intra cand e randul meu:P
Geografu
14th April 2008, 01:13
Bun , si ce anume trebuie sa acordam mai exact ? :)
Iulya
14th April 2008, 01:15
Un wild card
In mod normal patineaza patinatorii tarii gazda dar... am zis ca mai frumos ar fi sa propuna si arbitrii cate un patinator ( un program de gala al acestuia)
rocs_a
14th April 2008, 01:18
si eu zic la fel ca Ade, iti dam pe pm programele de gala. Numai sa nu ne grabesti te rog :)
whisper
14th April 2008, 01:23
Pai maine ar cam trebui sa le trimitem..marti seara e gala:P
La mine e simplu stiu ce vreau si la Caro si la Jana/Sergei..dar mie lene sa intru pe youtube acum:D
ricochet4
14th April 2008, 04:17
Pot sa o propun pe Elena Sokolova ? :)
Iulya
14th April 2008, 10:49
pe cine vrei tu, atata timp cat imi trimiti linku pana maine seara
rocs_a
14th April 2008, 10:54
pai puteti sa propuneti si din cei retrasi?
Iulya
14th April 2008, 10:57
pai e gala :P Acu nici sa fie retrasi de foarte mult timp!
Tracoromana
14th April 2008, 16:43
La gala patineaza cei cu locul 1 - 5 ??
Iulya
14th April 2008, 16:46
Da, initial ma gandeam sa las doar cei de pe podium dar am zis sa mergem pe tiparul galelor de la competitiile reale.
whisper
14th April 2008, 18:20
Si cei de pe:no1 au bis:D
Iulya
14th April 2008, 18:29
sigur daca imi dati si lik pt bis ...va fi si bis
ricochet4
14th April 2008, 20:01
La mondialele de anul asta nu a fost nici un bis. Si hei! Elena mea nu e retrasa! A luat o pauza.
Iulya
14th April 2008, 20:13
Nu neaparat la ea ma refeream, insa se pot alege si patinatori care s-au retras din competitii - mai sunt inca alte 3 wild carduri de acordat ;)
whisper
14th April 2008, 20:14
:D Intrebam si eu daca se poate:P Daca nu, nu..daca da..oricum eu am trimis programele-cu tot cu bis :)
rocs_a
14th April 2008, 20:28
pai cand am vrut sa il folosesc pe plushenko ati zis ca e retras sezonul asta, nu v-ati exprimat ca are pauza (de masa) (in cazul lui , la kilele lui in plus, chiar fu de masa :) )
si-asa si cu elena ...
ricochet4
14th April 2008, 20:40
:plans: :plans: :plans: :plans: :plans: Elena mea nu e grasa! :plans: :plans: :plans: :plans: :plans:
rocs_a
14th April 2008, 20:46
:happy:happy dar am insinuat ca a luat doar pauza , nu pauza de masa cum a luat plushy....si plushy nici el nu e gras, acum e normal :D
ricochet4
14th April 2008, 20:47
Am trimis Iulyei linkul cu programul Elenei.
Geografu
14th April 2008, 21:45
Iulia se pot trimite si programe care au fost in timpul trofeului ?
rocs_a
14th April 2008, 21:49
in cazul asta nu se primeste remuneratie, nu? :)
asa stiam , ca de regula (in unele tari, nush daca toate) patinatorii care nu fol la gala un spectacol diferit nu primesc banii pe gala respectiva
Iulya
14th April 2008, 22:48
Iulia se pot trimite si programe care au fost in timpul trofeului ?
nu, programe de gala ale altor patinatori decat cei care au fost in competitie
rocs_a
14th April 2008, 23:43
bisul trebuie sa fie sp-ul , lp-ul sau orice altceva?
ricochet4
14th April 2008, 23:58
comentariul ivonne ghita ? :D
irinaidu
15th April 2008, 00:09
alin , esti rau !!! :P
ricochet4
15th April 2008, 00:26
de ce ? mie imi place vocea lui ivonne. e cristalina, placuta si pare o fire romantica. cand comenteaza alaturi de critina timar constantinescu sarituri in apa, parca sint doi clopotei.
whisper
15th April 2008, 00:30
Rocsana nu puteai sa il folosesti pe Plushy in competitie dar la gala cred ca ar merge si el:P
ricochet4
15th April 2008, 00:31
punem pe plushenko gala de la bucuresti de anul trecut :)
Iulya
15th April 2008, 00:36
Pai doar arbitri aleg cele 4 wild carduri pentru gala de maine, concurenti isi aleg programele elevilor lor.
Rocs tu alegi Bis-ul pt Stephane
irinaidu
15th April 2008, 00:41
nu imi merge youtubeul . pana cand pot sa trimit progr de gala????
whisper
15th April 2008, 00:43
Stiu Iulya..ziceam ca il poate alege Alex - stiu ca el e fan Plushy:)
Geografu
15th April 2008, 00:47
Eu am ales deja un program.
Nu e de la Plusenko eu il consider retras din activitate !
whisper
15th April 2008, 00:50
Si cu cine e..eu sper sa il vad pe Kriss la gala:ok:
Iulya! il alegi nu-i asa :D
ricochet4
15th April 2008, 00:52
Iulya, ai primit programul meu ?
Geografu
15th April 2008, 00:53
Whis , e supriza ....:evil:
whisper
15th April 2008, 00:56
:) OK..astept sa vad ce e :P
Iulya
15th April 2008, 01:11
Alin, l-am primit:ok:
Ade ...nu m-am hotarat inca....
rocs_a
15th April 2008, 01:12
Iulia, repet intrebarea: bisul pt stephane trebuie sa fie spul, lpul sau orice alt program al doilea de gala? stiam ca pentru stephane aleg bisul, ca e singurul care mi-a luat aurul
Le: pe yags nu nio-l alege nimeni? :D
Iulya
15th April 2008, 01:15
poti sa alegi ce vrei pt bis ...
whisper
15th April 2008, 01:19
:( Nu il vrei pe Kriss..:P Bine alege-l pe Stefan :)
rocs_a
15th April 2008, 01:20
:( Nu il vrei pe Kriss..:P Bine alege-l pe Stefan :)
si cu ce ai zis si cu fatzuca aia suparata a lui nadal m-ai impresionat pe mine , Ade :P
Iulya
15th April 2008, 01:26
si eu care va pregateam o surpiza, si nu, Ade, nu ma gandeam sa il aleg pe Stefan ....
whisper
15th April 2008, 01:43
:P Deci il alegi u pe Kriss..nu ii asa Rocsana:P
:kiss: Sorry Iulya...ziceam si eu...asteptam surpriza :)
Si asta e postul cu numarul 10000:P
irinaidu
15th April 2008, 01:44
ziceti-mi mai si mie pana cand trebuie trimise progr pt gala???
Iulya
15th April 2008, 02:06
pana maine seara maxim ora 20.30
ricochet4
15th April 2008, 04:59
Si asta e postul cu numarul 10000:P
De la cate ai inceput ?
mikeyy
15th April 2008, 09:58
A inceput de la zero :D
Felicitari Ade!!!! La mai mare :floricica:
ricochet4
15th April 2008, 18:39
Si cate posturi pe zi ? Cu 10 posturi pe zi, zilnic, abia in 3 ani ajungi la 10000.
whisper
16th April 2008, 00:36
Multumesc Alin si Mihai:)
am inceput de la 0...toata lumea incepe asa:P...si nu iti trebuiesc 3 ani...mie mi-au trebuit 2 si nici aia impliniti:P...dar daca vezi cate posturi are Yoyo(supermoderatoarea) si nu are nici 2 ani-a trecut de 30000 parca:thinkso:
whisper
9th April 2009, 01:58
Ce mult a trecut de cand nu s-a mai scris pe aici:P
Am si eu o intrebare: Nu cumva aveam vreo 2 gala de tinut sau 1:groggy: Nu mai stiu daca la FT am avut gala...dar la competitia de sarbatori sigur nu am avut:P Cand o tinem?
LE: Deci anul trecut cam pe vremea asta aveam 10000 de postari si acum mai am nitel si ajung la 14000. Hmm 4000 intr-un an de zile:D nu e chiar rau:P
Iulya
9th April 2009, 02:01
nu cred ca le mai terminam ..eu n-am primit toate linkurile ...asadar nu am putut tine galele
whisper
9th April 2009, 02:03
Stiu ca nu le-ai primit, dar le putem tine acum:P
ricochet4
9th April 2009, 05:37
Eu cred ca aveam un wild card si nu mai stiu pe cine am ales.