Results 1 to 21 of 21

Thread: Probleme tehnice

  1. #1
    Senior Member Ayrton's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    5,904
    Reputatie
    0

    Probleme tehnice

    Vadim, te rog sa-mi raspunzi la intrebarea daca se poate face o lipire de subiecte.
    A, si de ce nu se pot muta thread-uri si pe subforumuri si numai pe forumuri?

  2.  
  3. #2
    sportaholic Vadim's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti
    Age
    41
    Posts
    21,028
    Reputatie
    1
    Se putea face lipire de subiecte, dar am facut un fel de upgrade la forum si nu mai exista deocamdata posibilitatea asta. O sa vad daca o pot face la loc, sa se mai poata uni forumuri.
    Cat despre forumuri si subforumuri, nu se poate muta decat cum este acum.

  4. #3
    spirit libertin Gabriel's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti
    Age
    38
    Posts
    2,731
    Reputatie
    0
    Asteptam cu interes...transferul pe vbulletin...unde totul este mult mai simplu de realizat.
    One of these days I'm going to cut you into little pieces.

  5. #4
    Banned Edgar's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    47°9'34" N 27°35'30" E
    Age
    36
    Posts
    2,517
    Reputatie
    0
    Ca sa nu mai fac inca un topic si pentru ca e tot o problema tehnica, vreau sa stiu si eu care-i faza cu timpul. Ca sa coincida ora de pe forum cu ora Romaniei, trebuie sa aleg GMT + 4 ore. :?

  6. #5
    incepator
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    37
    Reputatie
    0

    Link..

    Linku de la FC Apulum (care te duce la forum) de pe prima pagina duce la alta echipa FC National!!!!!!!!!!!!!!!!
    Reparati greseala ca e suparator!!!!
    Atata stiu ca o sa batem pe STEAUA!!!

  7. #6
    Banned Edgar's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    47°9'34" N 27°35'30" E
    Age
    36
    Posts
    2,517
    Reputatie
    0
    Am ales sa urmaresc niste subiecte - cu ajutorul link-ului "Watch topic". O perioada am primit e-mail-uri atunci cand cineva posta pe respectivele thread-uri. De ceva vreme insa, nu mai primesc nimic, chiar daca se posteaza in continuare. Mai are cineva problema asta?

  8. #7
    senior PeaceKeeper's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    248
    Reputatie
    0
    Da edgar si eu am aceasi problema.Si eu primeam mailuri de notificare,dar de ceva vreme nu mai primesc.
    TOTUL PENTRU TARA!!!
    TOTUL PENTRU ROMANIA!!!
    BLACK WARRIORS RULE!!!

  9. #8
    sport legend rasheedkpenny's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti(L-V)/Brasov(SD)
    Age
    37
    Posts
    3,321
    Reputatie
    0
    Am debuggerul de IE instalat, de fiecare data cānd navighez pe forum, la incarcarea unei noi pagini(vedeti la navigarea in thread-uri) imi apar 2 mesaje de eroare, primul se refera la IE, al doilea la NS!

    IE= Internet Explorer
    NS= Netscape

    Eroare Mesaj 1
    Line: 77
    Error: 'is_ns' is undefined

    Eroare Mesaj 2
    Line: 50
    Error: 'is_ie4' is undefined

    Apelarea din/in Javascript pentru unele componente din HTML e diferit interpretata de IE si de NS! In cazul de fata cele doua variabile, probabil, sunt nedefinite! Din acest motiv "tipa" si debuggerul IE-ului!

    Va rog sa remediati problema! E foarte stresanta...

  10. #9
    sportaholic Vadim's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti
    Age
    41
    Posts
    21,028
    Reputatie
    1
    daca intri pe alte forumuri la fel iti face?

    Uite aici un forum pe vbulletin.

    www.vbulletin.com/forum
    Stiu pretul a toate si valoarea a nimic.

  11. #10
    sport legend rasheedkpenny's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti(L-V)/Brasov(SD)
    Age
    37
    Posts
    3,321
    Reputatie
    0
    Nu.. doar aici! Am incercat si pe forumul pe care mi l-ai dat tu si nu apar respectivele erori! Tie nu iti apare nimic in status bar, in stānga jos a browser-ului? Acolo ar trebui sa apara ceva gen error, daca nu ai instalat debugger-ul! Daca in schimb ai instalat debuggerul, iti apar 2 pop-up-uri, si te intreaba daca doresti sa faci debug? Daca dai "Yes" ti se deschide un debugger, daca dai "No" nu se mai intāmpla nimic! La fiecare navigare de pe un therad pe altul imi apar cele 2 pop-upuri consecutive!

    Verifica la tine la munca daca are cineva vreun debugger instalat! ca sa iti dai seama, mergi in meniul IE la View... si ar trebui sa iti apara Script Debugger in caz ca e instalat!

    Succes!

  12. #11
    sportaholic Vadim's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti
    Age
    41
    Posts
    21,028
    Reputatie
    1
    Prima pagina pare sa mearga bine. Numai in alte pagini are erori.

    De cand iti da erorile astea? O fi de la bannerul zapp?
    Stiu pretul a toate si valoarea a nimic.

  13. #12
    sportaholic Vadim's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti
    Age
    41
    Posts
    21,028
    Reputatie
    1
    Cred ca este din cauza versiunii beta. Au aparut si altele mai noi, dar nu le-am instalt. Versiunea Gold a forumului sta sa apara, asa ca o voi instala direct.

    Forumul Onlinesport va arata cam asa, cum este la www.vbulletin.com/forum, desi ei nu au definitivat gif-urile pentru Gold.
    Stiu pretul a toate si valoarea a nimic.

  14. #13
    sport legend rasheedkpenny's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti(L-V)/Brasov(SD)
    Age
    37
    Posts
    3,321
    Reputatie
    0
    Erorile imi apar de la inceput, nu cred sa aiba vreo legatura cu banner-ul Zapp! In fine...nu e o problema chiar asa de mare!

  15. #14
    prav vasile314tzurka's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    aici
    Age
    60
    Posts
    5,598
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by rasheedkpenny
    Erorile imi apar de la inceput, nu cred sa aiba vreo legatura cu banner-ul Zapp! In fine...nu e o problema chiar asa de mare!
    nu au nici-o legatura. bannerul cu pricina e foarte raspindit si numai aici exista cele doua erori.

  16. #15
    prav vasile314tzurka's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    aici
    Age
    60
    Posts
    5,598
    Reputatie
    0
    mergi in internet options in ie.
    seteaza 'disable script debuging" si nu o sa mai vezi erorile

  17. #16
    sport legend rasheedkpenny's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti(L-V)/Brasov(SD)
    Age
    37
    Posts
    3,321
    Reputatie
    0
    Stiu mai cum sa dezactivez ... nu e o problema!

    Eu mi-am dat seama ca Vadim incearca sa fie destul de perfectionist, de asta i-am spus de eroarea asta! Nu cred ca ar fi vrut sa-i spuna un oarecare ca forumul lui are erori!

    Oricum e bine sa ai debuggerul activat... mai inveti cāte ceva!

  18. #17
    prav vasile314tzurka's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    aici
    Age
    60
    Posts
    5,598
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by rasheedkpenny
    Oricum e bine sa ai debuggerul activat... mai inveti cāte ceva!
    desigur dara daca nu vrei? te cam calca pe bataturi sa tot vezi "la linia..."

  19. #18
    sportaholic Vadim's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti
    Age
    41
    Posts
    21,028
    Reputatie
    1
    Asa e, nu imi place sa dea erori. M-am interesat si singura solutie este upgradeul. Insa nu vreau sa fac upgrade la o alta versiune beta, ci o astept pe cea finala, care cred ca in maxim doua saptamani va fi terminata de cei de la vbulletin. Acum au RC 3 (release candidate 3), care e aproape final, mai putin elementele grafice.
    Stiu pretul a toate si valoarea a nimic.

  20. #19
    sport legend rasheedkpenny's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti(L-V)/Brasov(SD)
    Age
    37
    Posts
    3,321
    Reputatie
    0
    Nu e nici o problema, las ca imi tin si eu debuggerul dezactivat vreo doua saptamāni...

  21. #20
    sportaholic Vadim's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti
    Age
    41
    Posts
    21,028
    Reputatie
    1
    Ataseaza si tu un screenshot, sa vad si eu cum se vede cand ai debuggerul activat.
    Stiu pretul a toate si valoarea a nimic.

  22. #21
    sport legend rasheedkpenny's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti(L-V)/Brasov(SD)
    Age
    37
    Posts
    3,321
    Reputatie
    0
    Mergi la Tools/Internet Options/Advanced... debifezi din categoria Browsing casuta cu Disable script debugging...

    Apoi restartezi tot IE-ul (cu toate ferestrele sale), eventual redemarezi sistemul. Iti dai seama daca s-a activat debuggerul daca iti apare in meniul View! Apoi navighezi printre threadurile de pe Onlinesport! :p

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •