Cind trebuia sa se intoarca din BRAZILIA, pentru inceperea antrenamentelor, de fiecare data AMOROSO mai intirzia 2-3 zile, o saptamina...
Cind colegii sai erau deja satuli de antrenamente, de alergari, AMOROSO era inca pe plajele din SAO PAOLO (sau unde locuieste ?!) !
In ultimul timp, AMOROSO era mai mult accidentat ! Si...se trata in BRAZILIA de unde le trimetea celor de la DORTMUND...bezele...bezele...(ce-o fi alea ? :p ) .
Ca ASA nu se mai putea continua era clar !

Am mai spus-o cindva : neamtul nu se cearta cu tine daca nu ti-ai facut bine treaba !
Iti trimite chiar o scrisoare de multumiri pentru colaborarea avuta !
Dar...nu mai apeleaza in veci la serviciile tale !

In 2002, la cistigarea titlului, AMOROSO si-a adus substantial aportul prin golurile marcate !
Devenise un fel de IDOL al celor din DORTMUND !
Dar, din pacate pentru el, si-a...taiat singur craca !

DORTMUND a platit 25 mil € pe AMOROSO !
Acum, cind jucatorul brazilian poate pleca la orice echipa doreste FARA ca DORTMUND sa primeasca vreun CENT, este o pierdere pentru echipa !
Pe de alta parte, se...economiseste salariul de 4,5 mil/an al jucatorului.

Cei de la DORTMUND isi mentin parerea ca MARCIO AMOROSO este un foarte bun fotbalist dar...prost sfatuit de catre managerii sai !

MICHAEL ZORC a declarat : "Banuim ca "sfatuitorii" lui AMOROSO vor mai face "vilva" dar asta ne intereaza la fel de putin ca si faptul ca, undeva, in CHINA, a cazut de pe un raft un sac cu...orez !"

Altfel este tratat DEDE care a primit o prelungire a contractului pina in 2008 !

Deasemenea, unul dintre jucatorii care s-a identificat cu DORTMUND, HEIKO HERRLICH s-a hotarit sa se retraga !
HERRLICH, care in anul 2000 se imbolnavise de o tumoare la creier, si-a exprimat dorinta de a nu mai incarca statele de plata ale greu incercatei echipe.
In ultimul timp, el a jucat in echipa din liga regionala dar, dupa insanatosire n-a mai putut reveni la forma care l-a consacrat !

Doi oameni, doua destine diferite, doua...caractere diferite !

P.S. Ii doresc lui AMOROSO, pe ori unde ar pleca, sa joace fotbalul care l-a cosacrat dar, tare imi este teama ca fotbalul, ca si viata, nu-l poti FENTA la infinit !