Results 1 to 6 of 6

Thread: Print problems

  1. #1
    sport legend rasheedkpenny's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti(L-V)/Brasov(SD)
    Age
    37
    Posts
    3,321
    Reputatie
    0

    Print problems

    Salutare!

    De ceva vreme am niste probleme pe niste WinXp... si anume nu reusesc sa printez! Tind sa cred ca e o problema a XP-ului... de ce cred asta?

    1. Imprimanta functioneaza fara pb. pe un alt sistem XP!
    2. Driverele sunt cele originale... instalate dez-instalate si re-instalate la nesfârsit ... fara succes de lunga durata, adica azi merge imprimat, mâine nu mai merge! Dupa bunul plac! Oare?

    Simptome: sa zicem ca printez o pagina dintr-un .doc...

    - imi apare Print Error cum ca nu poate sa imprime
    - cand ma uit la rubrica pages din fereastra de spool a imprimantei imi apar mai multe pagini(ca numar), care ar fi de imprimat, desi eu am trimis o singura pagina!

    Am incercat un Winows Update, dar isi da eama ca este o copie pirat a XP-ului si nu mai continua instalarea SP1! Any suggestions?

    Mentionez ca imprimanta care imi face problemele astea este un HP LaserJet 1200!

  2.  
  3. #2
    Zamboni Driver GoPens's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    On the Rhine
    Age
    46
    Posts
    1,469
    Reputatie
    0
    imprimanta e legata de XP prin parallela sau printui printr-un network printer server?

  4. #3
    sport legend rasheedkpenny's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti(L-V)/Brasov(SD)
    Age
    37
    Posts
    3,321
    Reputatie
    0
    e legata local, prin USB... desi portul apare ca DOT4_001

  5. #4
    Zamboni Driver GoPens's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    On the Rhine
    Age
    46
    Posts
    1,469
    Reputatie
    0
    io stiu? stop and restart spoolerul. de regula e suficient sa-ti stearga tot ce-i in coada de imprimare. dar avind in vedere ca apare periodic...weird

  6. #5
    sport legend rasheedkpenny's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Bucuresti(L-V)/Brasov(SD)
    Age
    37
    Posts
    3,321
    Reputatie
    0
    Eu as vrea sa pun SP1 pe XP-ul respectiv, sa vad daca mai face la fel! Mai am un alt calculator care face aceleashi chestii si nici el n-are SP1 instalat!

    periodic = daca acum nu mai merge, probabil nu va merge nici mâine dar o sa functioneze la un moment dat, dupa o reinstalare a driverului!
    Last edited by rasheedkpenny; 17th March 2004 at 17:18.

  7. #6
    Zamboni Driver GoPens's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    On the Rhine
    Age
    46
    Posts
    1,469
    Reputatie
    0
    nu prea cred ca merge

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •