Results 1 to 4 of 4

Thread: C.M. de Atletism...fara semi-fondisti(doar 2 fete?)

  1. #1
    incepator
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    28
    Reputatie
    1

    C.M. de Atletism...fara semi-fondisti(doar 2 fete?)

    Iata ca au inceput si C.M. de atletism indoor...si cu ceva nume relativ noi in componenta lotului nostru ,insa,curios doar pt.probele tehnice iar daca ne uitam la probele de semi-fond::: adica?adica se pare ca ,,cineva acolo sus'' trage niste sfori.Abia terminate Campionatele Balcanice au conturat niste rezultate relativ bune pt. tot lotul national participant la competie ...insa atunci cand vine vorba de o competitie adevarata:C.M. acelorasi sportivi care au castigat pe natiuni in Balcani nu li se mai da credit pt. participarea la Budapesta.DE CE?Ba mai mult e bine de stiut ca IAAF adica federatia internationala plateste deplasarea si cazarea sportivilor si nu F.R.A...asa ca nu se justifica alegerea federatiei romana de atletism. iNCA O DATA SE DEMONSTREAZA lipsa de corectitudine a federatiei de resort fata de acei sportivi care ar trebui incurajati si sustinuti.Este o mare falsitate in care se scalda aceasta federatie ,si pacat ...mare pacat deoarece ROMANIA...are resurse umane formidabile insa ...!Au pus cap de afis cateva nume ,ba chiar au dat credit unor atleti fara experienta sa participe(ceea ce este bine si corect)dar de ce doar de la probe tehnice???In mod evident daca cineva de la F.R.A. ar citi aceste randuri ar citi nepasator si chiar fara remuscari fata de aceasta nedreptate,repetata cu ocazia fiecarei mari competitii:C.E.,C.M.,J.O.

  2. #2
    ...
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    2,420
    Reputatie
    1
    INSIDER, nu au trebuit indeplinite anumite norme ?
    Cum s-a...format delegatia noastra ?

  3. #3
    incepator
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    28
    Reputatie
    1
    EI BINE DA...TREBUIE SA OBTI NISTE BAREMURI...problema e ca aceste baremuri le-au obtinut mai multi sportivi ,insa de participat se pare ca participa doar cei care sunt agreati de forul national...este COMUNISM mascat...

  4. #4
    sport legend maryuss_mau's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Piatra Neamt- Bucuresti
    Posts
    417
    Reputatie
    1
    traim in romania, asa ca totul e posibil. din cate am inteles anumiti sportivi din lotul national,sunt favorizati in mentinerea in lotul national.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •